- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #34.981
benım annem bana doğum yaparken bile kusuyormuş 9 ay boyunca hiç bitmemiş Allah yardımcın olsun canımBende ondan emin olamıyorum ya
Benim bulantılar hamileliğin başından beri var biliyorsun.
İnşallah doğumhane kusmam diye dua ediyorum.
Hayırlı olsun canım
teşekkür ederim canımmmhayırlı olsun canım :) ben küveti almadım ama baya büyük ve güzel gözüküyordu, güle güle kullan :)
hayirlisi olsun :) evet haklisin bencede cok agirlasmadan bakmam lazim ama etraftakiler sagolsun cogu kisiye gore gerek bile yokmus bebegin esyalarini nereye koyucaz acaba merak ediyorum :)) haziran ayina birakmak cok sikinti olur zaten acikcasi 36. hafta zaten haziraan sonu doluyo o yuzden ben tedirgin olmuyo degilim acikcasi bu bebislerin sagi solu hic belli olmuyo biran once halledip beklemekte fayda varBen baktım cnm siparişi de verdim 2 hafta önce nisan sonu getirecekler dün de odasının duvar kağıtları döşendi bugün perde ve avize bakmaya başladım mayıs ayında hazır olsun istiyorum mobilya kokusu çıksın odası havalansın haziran başıda yerleşip tamamalanır Allah ın izniyle inşallah :) mobilyacılar 1 aydan önce getirmiyor bilgin olsun bir de odanın mobilyanın havalanması kokusunun gitmesi var. Bence artık sende bakmalısın son günlere bırakma daha ağırlaşmadan rahat günlerimizde halletmek en iyisi
Haziran basi demeeeerkenimi kaldı artıkkk,bebeler 2 ay sonra sıradan gelmeye baslar allahın ıznıyle:)))ben hazıran bası ıtıbarıyle beklıyorum vallahi dogumları,sonra hepsını beraber alınca masrafı zor gelır bırde,azar azar basla sen kenardan
canm ozamn mustelanın konak ve vücut şampuanı alym yagını ve pişik kremını alrm tammdr zaten. bende bayby me alym demştm ılk kıyafetlerını yıkamak için sonra kirlenınce tek başına leke cıkarmyrmş sanrm yorumşardan okudugm kadaryla ayrıca leke çıkarıcı almak gerekyrmş. benm arkdşm amway satyr bizdede organk var dedi ama nasldr bılmyrm. dedğin gibi sadece bebeğe kullanmk mantkszlk olur ozmna gelen gidendende nasl koruruz ki kendı eşyalarımı yıkarmda annem gelr kaynvalıdem kocam dedeler falan yakında oldgmzdan dolayı çok sık görürüler almyn organk yıkamyrsnz diemem ki ne bılym ya nereye kadr koruruz bilemyrm.yapıyorum cnm odasını,resmın oldugu yer odası:))cmt de perdemız ve cibinliğimiz takılacak kısmetse..dolabı var kendıne ait ama ben fazla esya dusmanı oldugum ıcın ,her seyı bırer bırer almaya bayılıyorum,esımde tam tersı,hersey 2şer 3 er alınacak...
şampuanu kesınlıkle konak onleyıcı yeni doğan sampuanı al,hastaneyle konustum onu önerdiler,köpük gibi oldugu ıcın vucud sampuanıda ayrıca,mustelanın sitesınden ıncele istersen...yegenımdede kullandık cok basarlı bir ürün...burt beesi ben mayadan duydum,pahalı organik bir ürün,ama abım sattıgı ıcın kontenjanından ucuza getırdım onuda ıyı oldu:)))pişik kremi yogun bır kremmiş,kullananları okudum..pişik asla olmamıs popoları...
şampuan ben ılk postayı ebebek de satılan baby me ile yıkadım,sonra omonun bebek deterjanına gectık..ama frendly dıye organık bır marka var ebebekde,sonradan ona gecermıyız bılmıyorum...organıkle yıkıycaksan kendı kıyafetlerınıde bence yıkamalısın,sadece bebegınkını yıkamak bence mantıksız,bebek mılletın kıyafetıne,ozelliklede annenın üstünde olcak hep,gercı ben kendı çamaşırlarımıda onun deterjanıyla yıkadım ama bakalım nereye kadar gidecek...
inşallah canım dua edym sana gecirecek bişey yok mu ya nane limon içtin mi hiç benm bulanınca çok iyi gelyrBende ondan emin olamıyorum ya
Benim bulantılar hamileliğin başından beri var biliyorsun.
İnşallah doğumhane kusmam diye dua ediyorum.
Hayırlı olsun canım
cnm banada öyle diordu hep bekle zamanı var die ama artk bekleyemem kusura bakma dedm aldm kredi kartını çıktm sabah aldm bişeyler onlara kalsa hep zamanı var zaten. sen onu dinleme al cnm ben bir ara ilgisizliğne çok takmştm hatta buraya yazmştm ağldm bile ama kendıme ve çocuğuma yapyrm dedm. boşverdm şimdi kendı istedklrmı alyrm yapyrm. göstermyrm bile ona bazenayni bnmki ya.bnde simdi gittim cok yorgundum ama bktim herkes almis pembe biberon sampuan askilik fln aldim.esimi aradim allah allah ne gerek vardi simdiden aliyosin diyo guluyoi.kuvet gelckmis ikidn snra dedim yaa canim onlari snra slirz bosver diyo.sinir seyy :)burda da kadinlr resmn yemisler herseyi pek bisey almamis.uc bes heves ettim aldim artik
cnm ben şimdi oda yapmayı düşünmyrm. bir yaş olsn ozmn yaparm dedm bide evime taşncm ya taşınınca düşüncm oğlmn odasını. o yüzden böyle kıyafet tarzı şeyler hep onun iiçin çok basit hemen alınck şeyler ama ben yavaş yavaş alym bir günde ne alcgmı şaşrırım die almk istyrm işte böyle karmaşaya düşyrz. ama ben buara kendi bildiğim, okyrm ve çokta rahat edyrm :)Benimki de gelmedi tabii ki, hatta bugün bebişin odasının duvar rengini beğenecektik, marketteyken ikide bir aradı gel artık işin bitmedi mi diye :) onlara saçma geliyor bazen bizim yaptığımız şeyler..
MaşaAllah paşaya :) Çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına :) Ben bugün gittim kadınlar silip süpürmüşler cicileri :) Bir tane pembe biberon vardı,1 tane iş görmüyor bizde malum :))) Alamadım bi şey :)
benm eşimde aynı canım. geçen gittk çarşıya girdk mağazaya girdk ne alcktk şimdi dio ona buna bakyr dedm işte ınsn bır gune sıkıştrnca böyle olyr bir takım alıp çıktk :) dedi artk sen istedgn zaman istedgn şeyi al alma demem artk dedi :) isabet oldu aslnda :) onunla alışverş yaparken hep acele acele bakyrm rahat edemyrm zaten annemle gdyrm şimdi rahat rahat saatlerce baknyrz :)aynen canım benimde eşim öyle gidip de kendi kafasından asla bşy almaz.ya beraber alırız ya da hiç bulaşmaz kendin al zevkine göre ben anlamam der hep..
sağol canım Allah bebişlerimizi odalarında uyumayıda nasip etsinİyi günlerde kullansın tatlım çok güzel benim yaptırdığım modelde böyle büyüyen yataklı
çok sağol tatlım. amin inş. hiçbirimize yaşatmasınCanım yeni gördüm çok geçmiş olsun.Rabbim bir daha yaşatmasın
benim yiğenimin ismi Ayaz 4 aylık şimdi maşallah okadar tatlı kiBizim oglumuz Ayaz olacak
canım söylediğiniz ürünler bunlar mı?canm ozamn mustelanın konak ve vücut şampuanı alym yagını ve pişik kremını alrm tammdr zaten. bende bayby me alym demştm ılk kıyafetlerını yıkamak için sonra kirlenınce tek başına leke cıkarmyrmş sanrm yorumşardan okudugm kadaryla ayrıca leke çıkarıcı almak gerekyrmş. benm arkdşm amway satyr bizdede organk var dedi ama nasldr bılmyrm. dedğin gibi sadece bebeğe kullanmk mantkszlk olur ozmna gelen gidendende nasl koruruz ki kendı eşyalarımı yıkarmda annem gelr kaynvalıdem kocam dedeler falan yakında oldgmzdan dolayı çok sık görürüler almyn organk yıkamyrsnz diemem ki ne bılym ya nereye kadr koruruz bilemyrm.
hadi canm gözn aydın bende nevresm bulamadm canm kayınvalıdeme söylycm ama bulablck mi bilmyrm oda geç çıkyr iştenkızlarrr küvet ve nevresım alamamıştım kardeşimi aradım onların ordakı a101de bulmuş
cnm ben şimdi oda yapmayı düşünmyrm. bir yaş olsn ozmn yaparm dedm bide evime taşncm ya taşınınca düşüncm oğlmn odasını. o yüzden böyle kıyafet tarzı şeyler hep onun iiçin çok basit hemen alınck şeyler ama ben yavaş yavaş alym bir günde ne alcgmı şaşrırım die almk istyrm işte böyle karmaşaya düşyrz. ama ben buara kendi bildiğim, okyrm ve çokta rahat edyrm :)
sağol canım fiyatı uygun mu gerçekten bilemedim ben en fazla 2400 -2500 veririm diye düşünmüştüm bu fiyatlara maskoda bulduklarımız hoşumuza gitmedi bayağı gezdik mağazalrı en sonunda benim moralim bozuldu hatta eşime gidelim almıcam falan dedim onun zorlamasıyla tekrar baktık hoşuma giden bi mağazadan pazarlıkla en son bu fiyatta tamam dedik içime sindi benim de bayağı kullanışlılar.cok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah.bende beyaz düşünüyorum ama daha almadık.inşallah haftasonu bakacaz.seninkinin fiyatı da cok uygun geldi bana..
öyle mi canm hiç bilmyrdm sağolasn. bide tarif verirsen sevnrm ben yemeyrmda hiç semz otu nasıl yaplr bilmyrm bileSelam kızlar, semizotu zamanı başlamıştır özellikle balık yiyemeyenler için omega 3 deposu şiddetle tavsiye edilir
cnm bende bu renk aldm küveti :) askılardan almadm ama alsamydm acaba yaw. biberon medela calm alcm ama bunda alsm kullanablrmym bılmyrm kararsz kaldm şimdiTeşekkürler teyzesi:)
Ben de öğleden sonra gidebildim, kalanlardan ne kaptıysam kardır dedim ve bu cicileri alıverdim:) biberonlar can olduğu içn aldm hem de nuk iyi bir marka, ben de nuk ile büyüdüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?