2015 Temmuz Anneleri

hayirlisi olsun :) evet haklisin bencede cok agirlasmadan bakmam lazim ama etraftakiler sagolsun cogu kisiye gore gerek bile yokmus bebegin esyalarini nereye koyucaz acaba merak ediyorum :)) haziran ayina birakmak cok sikinti olur zaten acikcasi 36. hafta zaten haziraan sonu doluyo o yuzden ben tedirgin olmuyo degilim acikcasi bu bebislerin sagi solu hic belli olmuyo biran once halledip beklemekte fayda var

Haziran basi demeee Ben ancak izine cikmis olucammm, 2-3 hafta dinlenseydimmmmmm ;p

canm ozamn mustelanın konak ve vücut şampuanı alym yagını ve pişik kremını alrm tammdr zaten. bende bayby me alym demştm ılk kıyafetlerını yıkamak için sonra kirlenınce tek başına leke cıkarmyrmş sanrm yorumşardan okudugm kadaryla ayrıca leke çıkarıcı almak gerekyrmş. benm arkdşm amway satyr bizdede organk var dedi ama nasldr bılmyrm. dedğin gibi sadece bebeğe kullanmk mantkszlk olur ozmna gelen gidendende nasl koruruz ki kendı eşyalarımı yıkarmda annem gelr kaynvalıdem kocam dedeler falan yakında oldgmzdan dolayı çok sık görürüler almyn organk yıkamyrsnz diemem ki ne bılym ya nereye kadr koruruz bilemyrm.

cnm banada öyle diordu hep bekle zamanı var die ama artk bekleyemem kusura bakma dedm aldm kredi kartını çıktm sabah aldm bişeyler onlara kalsa hep zamanı var zaten. sen onu dinleme al cnm ben bir ara ilgisizliğne çok takmştm hatta buraya yazmştm ağldm bile ama kendıme ve çocuğuma yapyrm dedm. boşverdm şimdi kendı istedklrmı alyrm yapyrm. göstermyrm bile ona bazen

Benimki de gelmedi tabii ki, hatta bugün bebişin odasının duvar rengini beğenecektik, marketteyken ikide bir aradı gel artık işin bitmedi mi diye :) onlara saçma geliyor bazen bizim yaptığımız şeyler..
cnm ben şimdi oda yapmayı düşünmyrm. bir yaş olsn ozmn yaparm dedm bide evime taşncm ya taşınınca düşüncm oğlmn odasını. o yüzden böyle kıyafet tarzı şeyler hep onun iiçin çok basit hemen alınck şeyler ama ben yavaş yavaş alym bir günde ne alcgmı şaşrırım die almk istyrm işte böyle karmaşaya düşyrz. ama ben buara kendi bildiğim, okyrm ve çokta rahat edyrm :)

Teşekkürler teyzesi:)
Ben de öğleden sonra gidebildim, kalanlardan ne kaptıysam kardır dedim ve bu cicileri alıverdim:) biberonlar can olduğu içn aldm hem de nuk iyi bir marka, ben de nuk ile büyüdüm:)

Eklentiler

• image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 86
aynen canım benimde eşim öyle gidip de kendi kafasından asla bşy almaz.ya beraber alırız ya da hiç bulaşmaz kendin al zevkine göre ben anlamam der hep..
benm eşimde aynı canım. geçen gittk çarşıya girdk mağazaya girdk ne alcktk şimdi dio ona buna bakyr dedm işte ınsn bır gune sıkıştrnca böyle olyr bir takım alıp çıktk :) dedi artk sen istedgn zaman istedgn şeyi al alma demem artk dedi :) isabet oldu aslnda :) onunla alışverş yaparken hep acele acele bakyrm rahat edemyrm zaten annemle gdyrm şimdi rahat rahat saatlerce baknyrz :)

canım söylediğiniz ürünler bunlar mı?
http://www.e-bebek.com/baby-me-camasir-leke-cikarici-750-ml_BAE-20022
http://www.e-bebek.com/baby-me-sivi-camasir-deterjani-750-ml_BAE-20020

kızlarrr küvet ve nevresım alamamıştım kardeşimi aradım onların ordakı a101de bulmuş
hadi canm gözn aydın bende nevresm bulamadm canm kayınvalıdeme söylycm ama bulablck mi bilmyrm oda geç çıkyr işten başka bakçk başka ilçelerde arkdşlrmd yok cumrtsi gelır dedi gelırse bakcm artk

Aynen canım bence de kendi bildiğini okumak en iyisi,için rahat eder en azından.. ben artık çabucak yorulmaya başladım o yüzden işlerimin çoğunu hallettiğime memnunum açıkcası.. eşim de bugün odayı boyatıyor, mobilyaları da beğenmiştik onlarda gelir yakında.. .çok ufak tefek şeyler kaldı ama uğraştırıcı aslında her biri.. mesela anne yanı beşiği için, nevresim yorgan yastık falan yaptırmam gerekiyor.. çünkü onun boyutları piyasadakilerden küçük, allahtan halamın elinden gelir böyle dikiş işleri falan da onun yanına gidicem, güzel bir kumaş alıp dikeriz diye düşünüyorum.. yastık, yorgan da artık pamuktan mı elyaftan mı yaptırırım bilemiyorum.. işte aslında en çok karar aşaması oyalıyor beni, bir araştırayım falan derken bisürü zaman geçiyor.. neyse ki daha vakit var hallederiz inş. herşeyimizi.. bebişlerimiz de zamanlarını beklerler akıllı akıllı

cok güzelmiş canım güle güle kullanın inşallah.bende beyaz düşünüyorum ama daha almadık.inşallah haftasonu bakacaz.seninkinin fiyatı da cok uygun geldi bana..
sağol canım fiyatı uygun mu gerçekten bilemedim ben en fazla 2400 -2500 veririm diye düşünmüştüm bu fiyatlara maskoda bulduklarımız hoşumuza gitmedi bayağı gezdik mağazalrı en sonunda benim moralim bozuldu hatta eşime gidelim almıcam falan dedim onun zorlamasıyla tekrar baktık hoşuma giden bi mağazadan pazarlıkla en son bu fiyatta tamam dedik içime sindi benim de bayağı kullanışlılar.

Teşekkürler teyzesi:)
Ben de öğleden sonra gidebildim, kalanlardan ne kaptıysam kardır dedim ve bu cicileri alıverdim:) biberonlar can olduğu içn aldm hem de nuk iyi bir marka, ben de nuk ile büyüdüm:)
cnm bende bu renk aldm küveti :) askılardan almadm ama alsamydm acaba yaw. biberon medela calm alcm ama bunda alsm kullanablrmym bılmyrm kararsz kaldm şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…