2015 Temmuz Anneleri

Teşekkürler teyzesi:)
Ben de öğleden sonra gidebildim, kalanlardan ne kaptıysam kardır dedim ve bu cicileri alıverdim:) biberonlar can olduğu içn aldm hem de nuk iyi bir marka, ben de nuk ile büyüdüm:)
ya bendeki biberon tekli neden acaba? küçük yoktu tek büyük vardı?

Yok cnm beklemicm aybasini bekliom simdi cocuga zibin fln almk lazim dedim aniden bebek gelse Allah korusunda cocigun bi donu bile yok yanimizda.bisey sorcm bn uni baybnin sampuanini fln aldim ama hatami ettim arkdasimda almisti memnundu ama bilemedim acelemi ettim diye.

hadi canm gözn aydın bende nevresm bulamadm canm kayınvalıdeme söylycm ama bulablck mi bilmyrm oda geç çıkyr işten başka bakçk başka ilçelerde arkdşlrmd yok cumrtsi gelır dedi gelırse bakcm artk
bende biberonu tek almışım ya ufağını görmedım aklımada gelmedi sormak

ne güzel canm halletmşsn çoğunu. canm kendın yaptrcksan pamuktan yaptr derm ben daha sağlklı olur. zaten odasına alacagın uyku seti içindeki elyaflı olur. ben kendım yaptıramycm ondn hazır aldm a101 den birde uyku setı alcm olck bitck :)

Şampuan almak için erken değil mi yav?

Kızlar birde yeşillikleri bol suyla yıkayıp biraz sirkeli suda bekletin dr öyle söylemişti,dışardan da hazır salata yememeye çalışın yıkayıp yıkamadıkları belli değil çünkü, yeşilliklerde bir mikrop türü varmış bebeğe geçermiş Allah korusun...

Kizlar önceden gec uyandigim zamanlarda bebisim karnima tekme atardi nasilsa benden besleniyor diye kalkip bir seyler yemezdim. Gecen doktora sordum . bebis acikirmis. Ondan dolayi tekmelermis o saatte. Simdi kalkip bir seyler yiyip öyle yatiyorum. Bu arada 2 gündür hareketleri azaldi yine. Ara ara oluyor böyle. Endiselendiriyor beni

Şampuan almak için erken değil mi yav?
Aslinda almicktim gorunce gaza geldim aldim.salonda duruyo serin yerde.son.kullnma tarihinede bktim var bayagi o yuzden dursun dedim artik napim.bisey olurmu ki ya .esimde acele ettin aldin diyo ama ne bilim

Toksoplazma diye bir mikrop. Topraktanda geçer dikkat. Ben marulları yıkamaktan solduruyorum resmen

oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah .. cok fazla cesit var sanirim en guzeli yaptirmak en dogrusunu yapmissin .. benim de kizim olacak hayirlisiyla o kadar cok cesit var ki insanin akli karisiyo :)

Ya dediğin gibi insan bir heves her şeyi araştırıyor..iş karar vermeye gelince çok zor.. mobilyayı neredeyse 3 aydır araştırıyorum..şurda karar vereli 1 hafta oluyor..bir park yatak için bile ne kdr araştırdım eşim cinnet geçiriyordu artık hiçbir şey alamıcas diye

yaa çok merak ettm nevresimi nerden almştn canm uydu mu yorgana standrt olyr dimi yorgan nevresm

Kizlar bu arada bugun A 101 de bebek ürünleri geliyor. Daha gidip bakamafim ama güzel seyler var. Nuk un biberonu emzigi falan. Yatak , küvet yatak ortusu falan. Hala bitmemisse bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…