- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.001
ya bendeki biberon tekli neden acaba? küçük yoktu tek büyük vardı?Teşekkürler teyzesi:)
Ben de öğleden sonra gidebildim, kalanlardan ne kaptıysam kardır dedim ve bu cicileri alıverdim:) biberonlar can olduğu içn aldm hem de nuk iyi bir marka, ben de nuk ile büyüdüm:)
evet canım bunlar
Yok cnm beklemicm aybasini bekliom simdi cocuga zibin fln almk lazim dedim aniden bebek gelse Allah korusunda cocigun bi donu bile yok yanimizda.bisey sorcm bn uni baybnin sampuanini fln aldim ama hatami ettim arkdasimda almisti memnundu ama bilemedim acelemi ettim diye.cnm banada öyle diordu hep bekle zamanı var die ama artk bekleyemem kusura bakma dedm aldm kredi kartını çıktm sabah aldm bişeyler onlara kalsa hep zamanı var zaten. sen onu dinleme al cnm ben bir ara ilgisizliğne çok takmştm hatta buraya yazmştm ağldm bile ama kendıme ve çocuğuma yapyrm dedm. boşverdm şimdi kendı istedklrmı alyrm yapyrm. göstermyrm bile ona bazen
Ispanak gibi düşün canım ister soğanla salçayla kavur ye ister salatasını yap istersen cacığını sana kalmış:)öyle mi canm hiç bilmyrdm sağolasn. bide tarif verirsen sevnrm ben yemeyrmda hiç semz otu nasıl yaplr bilmyrm bile
Şimdi gördüm.... Çok sağol dualarınız işe yaradı yarın son sınavım var. Atlatıyorum inşallahRabbim yardımcın olsun
Hicc zorlanmadan yaparsın insallahh
bende biberonu tek almışım ya ufağını görmedım aklımada gelmedi sormakhadi canm gözn aydın bende nevresm bulamadm canm kayınvalıdeme söylycm ama bulablck mi bilmyrm oda geç çıkyr iştenbaşka bakçk başka ilçelerde arkdşlrmd yok cumrtsi gelır dedi gelırse bakcm artk
ne güzel canm halletmşsn çoğunu. canm kendın yaptrcksan pamuktan yaptr derm ben daha sağlklı olur. zaten odasına alacagın uyku seti içindeki elyaflı olur. ben kendım yaptıramycm ondn hazır aldm a101 den birde uyku setı alcm olck bitck :)Aynen canım bence de kendi bildiğini okumak en iyisi,için rahat eder en azından.. ben artık çabucak yorulmaya başladım o yüzden işlerimin çoğunu hallettiğime memnunum açıkcası.. eşim de bugün odayı boyatıyor, mobilyaları da beğenmiştik onlarda gelir yakında.. .çok ufak tefek şeyler kaldı ama uğraştırıcı aslında her biri.. mesela anne yanı beşiği için, nevresim yorgan yastık falan yaptırmam gerekiyor.. çünkü onun boyutları piyasadakilerden küçük, allahtan halamın elinden gelir böyle dikiş işleri falan da onun yanına gidicem, güzel bir kumaş alıp dikeriz diye düşünüyorum.. yastık, yorgan da artık pamuktan mı elyaftan mı yaptırırım bilemiyorum.. işte aslında en çok karar aşaması oyalıyor beni, bir araştırayım falan derken bisürü zaman geçiyor.. neyse ki daha vakit var hallederiz inş. herşeyimizi.. bebişlerimiz de zamanlarını beklerler akıllı akıllı
Cnm bnde bi rane buyuk aldim sadece buyukler vardi kucukler yoktu adamin biri akmisti en son sanrim ayri ayriydi bitmisya bendeki biberon tekli neden acaba? küçük yoktu tek büyük vardı?
Şampuan almak için erken değil mi yav?Yok cnm beklemicm aybasini bekliom simdi cocuga zibin fln almk lazim dedim aniden bebek gelse Allah korusunda cocigun bi donu bile yok yanimizda.bisey sorcm bn uni baybnin sampuanini fln aldim ama hatami ettim arkdasimda almisti memnundu ama bilemedim acelemi ettim diye.
güle güle kullanın canım. neşeli bıcı bıcılar yaparsınız inşallahTeşekkürler teyzesi:)
Ben de öğleden sonra gidebildim, kalanlardan ne kaptıysam kardır dedim ve bu cicileri alıverdim:) biberonlar can olduğu içn aldm hem de nuk iyi bir marka, ben de nuk ile büyüdüm:)
ayrı satlyrdu canm büyük ve küçük olarak ikili paket değildi yani tüketmşlerdir küçük olanıya bendeki biberon tekli neden acaba? küçük yoktu tek büyük vardı?
Aslinda almicktim gorunce gaza geldim aldim.salonda duruyo serin yerde.son.kullnma tarihinede bktim var bayagi o yuzden dursun dedim artik napim.bisey olurmu ki ya .esimde acele ettin aldin diyo ama ne bilimŞampuan almak için erken değil mi yav?
Toksoplazma diye bir mikrop. Topraktanda geçer dikkat. Ben marulları yıkamaktan solduruyorum resmenKızlar birde yeşillikleri bol suyla yıkayıp biraz sirkeli suda bekletin dr öyle söylemişti,dışardan da hazır salata yememeye çalışın yıkayıp yıkamadıkları belli değil çünkü, yeşilliklerde bir mikrop türü varmış bebeğe geçermiş Allah korusun...
oglusun hayirli olsun saglikla dogsun insallah .. cok fazla cesit var sanirim en guzeli yaptirmak en dogrusunu yapmissin .. benim de kizim olacak hayirlisiyla o kadar cok cesit var ki insanin akli karisiyo :)
yaa çok merak ettmmerhaba kızalaaar, A101 den bende banyo kovasını, maşrabasını, biberon temizleyiciyi bi de yastık yorganı aldım. eve geldm netten sipariş verdiğim nevresim de gelmişheyecan yaptım hemen geçirdm kılıfları bilgisayarda sorun var galiba yükleyemiyorum resimleri yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?