- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.021
şunu anlamadım küçük + büyük mü 14 tl yoksa küçük 14 büyük 14 müayrı satlyrdu canm büyük ve küçük olarak ikili paket değildi yani tüketmşlerdir küçük olanı
Aynen marula benzer yeri kalmıyo ama napalım:)Toksoplazma diye bir mikrop. Topraktanda geçer dikkat. Ben marulları yıkamaktan solduruyorum resmen
:) aldık bile canımKizlar bu arada bugun A 101 de bebek ürünleri geliyor. Daha gidip bakamafim ama güzel seyler var. Nuk un biberonu emzigi falan. Yatak , küvet yatak ortusu falan. Hala bitmemisse bakabilirsiniz
Bir şey olmaz aslında. Nolacak en kötü sen kullanırsın. Ben jhonsans baby ile yıkanıyorum hamile kaldığımdan beri. Uni baby eczacıbaşının ve ürünleri iyi. Mustela var eczanelerde. Pahalılar ama el kadar bebeğe baya gider. Ben ondan almayı düşünüyorum ama heralde son hafta alırım :)Aslinda almicktim gorunce gaza geldim aldim.salonda duruyo serin yerde.son.kullnma tarihinede bktim var bayagi o yuzden dursun dedim artik napim.bisey olurmu ki ya .esimde acele ettin aldin diyo ama ne bilim
sonrada tek tek ayrıntılı resımlerı geldı ürünlerin:)))evet bı kısmınıda anneme götütürürm diye düşündüm,oraya gıttgımdede malzeme aranmamış oluruz..
Selam kızlar, semizotu zamanı başlamıştır özellikle balık yiyemeyenler için omega 3 deposu şiddetle tavsiye edilir
öyle mi canm hiç bilmyrdm sağolasn. bide tarif verirsen sevnrm ben yemeyrmda hiç semz otu nasıl yaplr bilmyrm bile
aynen canım beraber gidince de sıkıştırıyor bende hemen alıp çıkmak istemiyorum.çeşitlerine bakayım diyorum.bende senin gibi geçenlerde annem ve ablamla çıktım çarşıya ohhhhh ne rahat kafama göre aldım çok hoşuma gitti.artık hep böyle yapıcam sakin sakinbenm eşimde aynı canım. geçen gittk çarşıya girdk mağazaya girdk ne alcktk şimdi dio ona buna bakyr dedm işte ınsn bır gune sıkıştrnca böyle olyr bir takım alıp çıktk :) dedi artk sen istedgn zaman istedgn şeyi al alma demem artk dedi :) isabet oldu aslnda :) onunla alışverş yaparken hep acele acele bakyrm rahat edemyrm zaten annemle gdyrm şimdi rahat rahat saatlerce baknyrz :)
alırsın canm kendıne stres yapma. olcak inş. hastane cıkışı pattanıye falan anlamadn birsürü oluveryr :) sakın üzülme. canm kullananlar banada tavsiye ettiler ama ben ilklerini mustela alym diorm bakcm sonrasına kullananlar memnun dedğin gibi aldysn kullan canm nie acele etmş olcksn. baktn beğenmedn başkada alrsn. a101den mi aldn çokta para tutmaştr zaten.Yok cnm beklemicm aybasini bekliom simdi cocuga zibin fln almk lazim dedim aniden bebek gelse Allah korusunda cocigun bi donu bile yok yanimizda.bisey sorcm bn uni baybnin sampuanini fln aldim ama hatami ettim arkdasimda almisti memnundu ama bilemedim acelemi ettim diye.
yok canım acele etmedin. bende nıvea nın saç ve vücut şampuanı var onu aldım. kokusunu da bildiğim için. zaten alınacak tatlım ha şimdi ha bir ay sonraYok cnm beklemicm aybasini bekliom simdi cocuga zibin fln almk lazim dedim aniden bebek gelse Allah korusunda cocigun bi donu bile yok yanimizda.bisey sorcm bn uni baybnin sampuanini fln aldim ama hatami ettim arkdasimda almisti memnundu ama bilemedim acelemi ettim diye.
salatası daha faydalı dimi canm sonçta öldrmeden vitamını kaçmadan . alym ben ya semz otu. çünkü balık sadece hafta sonu yiyrm hafta içide semz otu yerm içim rahat eder bari.Ispanak gibi düşün canım ister soğanla salçayla kavur ye ister salatasını yap istersen cacığını sana kalmış:)
ne güzel canm halletmşsn çoğunu. canm kendın yaptrcksan pamuktan yaptr derm ben daha sağlklı olur. zaten odasına alacagın uyku seti içindeki elyaflı olur. ben kendım yaptıramycm ondn hazır aldm a101 den birde uyku setı alcm olck bitck :)
bizimkide DORUK
cnm kalmamştr dedgm gibi iki ayrı paketteydi çünkübende biberonu tek almışım ya ufağını görmedım aklımada gelmedi sormak
Arkadaslarda iyi dedi okulda aklimda kldi aldim obyuzdn .dedigin gbi bn kullanrim Olmadi bebe yagini surerim pehlivn gbi:)Bir şey olmaz aslında. Nolacak en kötü sen kullanırsın. Ben jhonsans baby ile yıkanıyorum hamile kaldığımdan beri. Uni baby eczacıbaşının ve ürünleri iyi. Mustela var eczanelerde. Pahalılar ama el kadar bebeğe baya gider. Ben ondan almayı düşünüyorum ama heralde son hafta alırım :)
yok cnm bence değil özellikle pişik kremi kuzenmn bebeği daha ikinci gün hastanede pişik oldu yavrm çünkü ciltleri çok hassas daha beze alışık değller ben ondn hastanmeye bile alcm kızlar aklnzda bulunsn sizde alın derm allah korsn çok ağlyrdu kıpkırmızı olmştuŞampuan almak için erken değil mi yav?
Ewet canim bi ekstra tavuk aldum esime bide fistik.gerisine biberon uni nin urunlerini aldim 74 lira tuttu.olmadi bnde ilk bas icin.mustela alirim bilmiyorumki bisey cahillik :) arkadaslara sizlere fln sorarak.iste ogreniyoruzalırsın canm kendıne stres yapma. olcak inş. hastane cıkışı pattanıye falan anlamadn birsürü oluveryr :) sakın üzülme. canm kullananlar banada tavsiye ettiler ama ben ilklerini mustela alym diorm bakcm sonrasına kullananlar memnun dedğin gibi aldysn kullan canm nie acele etmş olcksn. baktn beğenmedn başkada alrsn. a101den mi aldn çokta para tutmaştr zaten.
Evet canım salatası daha iyi olur,birde böreği :) bende bu hafta gördüm yeni gelmiş pazara artık her hafta alırım çünkü balık zamanı da geçmek üzere zaten...salatası daha faydalı dimi canm sonçta öldrmeden vitamını kaçmadan . alym ben ya semz otu. çünkü balık sadece hafta sonu yiyrm hafta içide semz otu yerm içim rahat eder bari.
cnm oda yorlyrdur yaw minnacık ayakları elleri var annesi yorlnca duryrdr bebişin :) üzme sen kendini benmkide bazen depara kalkyr diorm ne yapyr acaba bazende çıtı çıkmyr :)Kizlar önceden gec uyandigim zamanlarda bebisim karnima tekme atardi nasilsa benden besleniyor diye kalkip bir seyler yemezdim. Gecen doktora sordum . bebis acikirmis. Ondan dolayi tekmelermis o saatte. Simdi kalkip bir seyler yiyip öyle yatiyorum. Bu arada 2 gündür hareketleri azaldi yine. Ara ara oluyor böyle. Endiselendiriyor beni
bana uygun geldi canım ve cok hoş.seninde içine sinmiş güle güle kullansın kuzucuksağol canım fiyatı uygun mu gerçekten bilemedim ben en fazla 2400 -2500 veririm diye düşünmüştüm bu fiyatlara maskoda bulduklarımız hoşumuza gitmedi bayağı gezdik mağazalrı en sonunda benim moralim bozuldu hatta eşime gidelim almıcam falan dedim onun zorlamasıyla tekrar baktık hoşuma giden bi mağazadan pazarlıkla en son bu fiyatta tamam dedik içime sindi benim de bayağı kullanışlılar.
Dizdim salona orda dursunlr bakalim yagini fln aldim bi gazla :)).bide firsat varkn aldim.kuvetini fln kaldiysa yarin.bakarim cok yoruldum git gel :)yok canım acele etmedin. bende nıvea nın saç ve vücut şampuanı var onu aldım. kokusunu da bildiğim için. zaten alınacak tatlım ha şimdi ha bir ay sonra
canımm aldık bile :))Kizlar bu arada bugun A 101 de bebek ürünleri geliyor. Daha gidip bakamafim ama güzel seyler var. Nuk un biberonu emzigi falan. Yatak , küvet yatak ortusu falan. Hala bitmemisse bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?