2015 Temmuz Anneleri

benim yiğenimin ismi Ayaz 4 aylık şimdi maşallah okadar tatlı ki

Kulaga Nasil geliyor peki ??? cevrendeki fln insanlar kolay anliyor mu ??? Bana Ayas veya Aras ile karisir fln dediler ;o
Bu arada yegenine masallah Ali Ayaz degil mi ismi ??? Iki isimde cok guzel durmus...

bende yagındn kendıme almayı düşündm aslnda ama bıraktm :)

canm salatasını tuttm ben :) yemek tarzı yiyemeyeblrm çünkü ıspanak yemeğini bile zor yiyrm sadece vitamn için. dedğin gibi salatasını yaparm çok sağol cnm

aynen canm öyle en iyisi :) şimdi gecelk falan almam lazm başka ilçeye gitcz mecbur eşimle gitmem lazm diorm yandm nasl alcm onunla bilmyrm annenide alalm dedm ki çok karşmasn :)) böyle idare etcz canm onları bizde ne yapalm artk

bencede cnm pamuk iyi olur.canm boğlma önleyici yastklar falan var onlardan alablrsn korkyrsan. yastıksz nasıl yatck ki bilemyrm. canm ben aldm ama anneme desem pamuklu yorgan hemen yaptrck o çok meraklıda ben kararsz kaldm işte annemde kalck benm oğlan 3 aydan sonra belki annemde pamuklyla yatablr :)

Ewet canim bi ekstra tavuk aldum esime bide fistik.gerisine biberon uni nin urunlerini aldim 74 lira tuttu.olmadi bnde ilk bas icin.mustela alirim bilmiyorumki bisey cahillik :) arkadaslara sizlere fln sorarak.iste ogreniyoruz
bende bilmyrdm cnm burdan öğrendm sağolsn tecrübeli anneler yardm edyrlr bizde :) mustela çok öneryrlr canm iyide ürünleri varmş bak turuncukasa die site var uygun fiyata satlyr ben ordan alrm herhalde kendıme göğs kremi bebeğime mustela falan uninin bebe yağını kenıme alym mı die düşündm belime aldm bıraktm :)

Evet canım salatası daha iyi olur,birde böreği :) bende bu hafta gördüm yeni gelmiş pazara artık her hafta alırım çünkü balık zamanı da geçmek üzere zaten...
bende alırım canm hatta annemin bahçesi var benm bazen orda kendışığındn cıkyr annem biz yemyrz die yapmyrdu kadıncgz varsa ordn toplrm daha organk olur hatta :)

Akşam bende yapıcam,bugün herkes yapacak galiba bu gidişle

Kulaga Nasil geliyor peki ??? cevrendeki fln insanlar kolay anliyor mu ??? Bana Ayas veya Aras ile karisir fln dediler ;o
Bu arada yegenine masallah Ali Ayaz degil mi ismi ??? Iki isimde cok guzel durmus...
ali ayaz hoş olmş gerçekten iki isim iztmyrz biz eşimle eşim kuranda geçsn istyr ben modern bişey istyrm ali ayaz tam uyuyr ama ıkı isim olmş olyr işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…