- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.041
Yoğurtlu salatası çok güzel oluyor semizin. Azıcıkta salatalık karıştır içine, mis mis :)Ispanak gibi düşün canım ister soğanla salçayla kavur ye ister salatasını yap istersen cacığını sana kalmış:)
Canim tatildeyim. doktor rapor verdi. Yorulmuyorum ki .cnm oda yorlyrdur yaw minnacık ayakları elleri var annesi yorlnca duryrdr bebişin :) üzme sen kendini benmkide bazen depara kalkyr diorm ne yapyr acaba bazende çıtı çıkmyr :)
Bak şimdi canım çektiYoğurtlu salatası çok güzel oluyor semizin. Azıcıkta salatalık karıştır içine, mis mis :)
cnm bence ayrı satldgna göre fiyatlandrmasıda ayırıdr die düşünyrm bilmyrm ama birazdn gitcm oraya sorarm canm istersnşunu anlamadım küçük + büyük mü 14 tl yoksa küçük 14 büyük 14 mü
bizde genelde salata ve cacığı yapılıyor kavurmasını ilk defa duydumIspanak gibi düşün canım ister soğanla salçayla kavur ye ister salatasını yap istersen cacığını sana kalmış:)
benim yiğenimin ismi Ayaz 4 aylık şimdi maşallah okadar tatlı ki
Kavurması da süper oluyor baharatlı falan tavsiye ederim:)bizde genelde salata ve cacığı yapılıyor kavurmasını ilk defa duydum
bende yagındn kendıme almayı düşündm aslnda ama bıraktm :)Bir şey olmaz aslında. Nolacak en kötü sen kullanırsın. Ben jhonsans baby ile yıkanıyorum hamile kaldığımdan beri. Uni baby eczacıbaşının ve ürünleri iyi. Mustela var eczanelerde. Pahalılar ama el kadar bebeğe baya gider. Ben ondan almayı düşünüyorum ama heralde son hafta alırım :)
canm salatasını tuttm ben :) yemek tarzı yiyemeyeblrm çünkü ıspanak yemeğini bile zor yiyrm sadece vitamn için. dedğin gibi salatasını yaparmçok mantıklı canım. orda kullanırsın
bayılırım semiz otuna. bende 2 haftadır alıyorum pazardan
valla ben en çok salatasını seviyorum canım. hiç birşey yapmıyorsan çiğden salata yap. hem vitaminide ölmez. ben domates salatalık taze nane varsa kuzu kulağıda doğruyorum. azıcıkta beyaz peynir. bi demet yiyiorum ara öğün :) yada ıspanak gibi yemek yapabilirsin pirinçli salçalı filan. bide internette yazarsan pirpirim aşı diye bi tarif var. onuda denemiştim nohutlusunu oda güzeldi. onu yeşil mercimekli filan versiyonlarıda varmış :)
Canim buyuk icin 14 kusur demisti kasiyer .bi adam sormustudacnm bence ayrı satldgna göre fiyatlandrmasıda ayırıdr die düşünyrm bilmyrm ama birazdn gitcm oraya sorarm canm istersn
aynen canm öyle en iyisi :) şimdi gecelk falan almam lazm başka ilçeye gitcz mecbur eşimle gitmem lazm diorm yandm nasl alcm onunla bilmyrmaynen canım beraber gidince de sıkıştırıyor bende hemen alıp çıkmak istemiyorum.çeşitlerine bakayım diyorum.bende senin gibi geçenlerde annem ve ablamla çıktım çarşıya ohhhhh ne rahat kafama göre aldım çok hoşuma gitti.artık hep böyle yapıcam sakin sakin
bencede cnm pamuk iyi olur.canm boğlma önleyici yastklar falan var onlardan alablrsn korkyrsan. yastıksz nasıl yatck ki bilemyrm. canm ben aldm ama anneme desem pamuklu yorgan hemen yaptrck o çok meraklıda ben kararsz kaldm işte annemde kalck benm oğlan 3 aydan sonra belki annemde pamuklyla yatablr :)Evet sanırım pamuktan olması ilk aylar için daha mantıklı olacak canım.. uyku setini bizim mobilyanın içinde hediye veriyorlardı o yüzden ben ekstra almayacağım, o da elyaftan galiba.. artık ne zaman kendi odasına geçerse bilmiyorum ama o zamana kadar yanımızda pamuklu yorgan yastıkla yatar... gerçi yenidoğan da yastık da önermiyorlar ama.. yaptırırım yine de heralde..
bende bilmyrdm cnm burdan öğrendm sağolsn tecrübeli anneler yardm edyrlr bizde :) mustela çok öneryrlr canm iyide ürünleri varmş bak turuncukasa die site var uygun fiyata satlyr ben ordan alrm herhalde kendıme göğs kremi bebeğime mustela falanEwet canim bi ekstra tavuk aldum esime bide fistik.gerisine biberon uni nin urunlerini aldim 74 lira tuttu.olmadi bnde ilk bas icin.mustela alirim bilmiyorumki bisey cahillik :) arkadaslara sizlere fln sorarak.iste ogreniyoruz
canımız çekecekk :))Yoğurtlu salatası çok güzel oluyor semizin. Azıcıkta salatalık karıştır içine, mis mis :)
bende alırım canm hatta annemin bahçesi var benm bazen orda kendışığındn cıkyr annem biz yemyrz die yapmyrdu kadıncgz varsa ordn toplrm daha organk olur hatta :)Evet canım salatası daha iyi olur,birde böreği :) bende bu hafta gördüm yeni gelmiş pazara artık her hafta alırım çünkü balık zamanı da geçmek üzere zaten...
Ayıp oluyor arkadaşlara :) Marketlerde bile var ama cnm, ulaşmak kolay çükür. Birde kısıtlanmadan herkes yiyebilir.canımız çekecekk :))
canm bebiş için dedm ben sürekli hareket etmk onu yorar annesi uyuyrdur bide :)Canim tatildeyim. doktor rapor verdi. Yorulmuyorum ki .
Bitmistir cnmya bendeki biberon tekli neden acaba? küçük yoktu tek büyük vardı?
Akşam bende yapıcam,bugün herkes yapacak galiba bu gidişleAyıp oluyor arkadaşlara :) Marketlerde bile var ama cnm, ulaşmak kolay çükür. Birde kısıtlanmadan herkes yiyebilir.
Geçen gün almıştım, bu kadar konuştuktan sonra akşama yapayım bari bende salatasını :)
ali ayaz hoş olmş gerçekten iki isim iztmyrz biz eşimle eşim kuranda geçsn istyr ben modern bişey istyrm ali ayaz tam uyuyr ama ıkı isim olmş olyr işteKulaga Nasil geliyor peki ??? cevrendeki fln insanlar kolay anliyor mu ??? Bana Ayas veya Aras ile karisir fln dediler ;o
Bu arada yegenine masallahAli Ayaz degil mi ismi ??? Iki isimde cok guzel durmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?