- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.061
ozmn canm ikiside ayrı ayrı 14.95 dmek kiCanim buyuk icin 14 kusur demisti kasiyer .bi adam sormustuda
nn cam diye aldim kaynatirim rahat rahat diye. Emzigi philips avent alirim uyarsa diye dusundm bir de. Nuk alman markasi guveniyorum ona. Temizleyici firca kalmamisti ona uzuldum ben de. Askilar cik kaliteli degil ama idare eder, burdavbi daha bulamam boyle urunler diye aldim. Kuvetin de tek kalan rengi buydu. Unisex oldu, kizkardesi olursa ona da kullaniriz:)cnm bende bu renk aldm küveti :) askılardan almadm ama alsamydm acaba yaw. biberon medela calm alcm ama bunda alsm kullanablrmym bılmyrm kararsz kaldm şimdi
salatası ne güzel olur yahu zeytın yağlı söyle :)) ayy öğlen yemek yedim şu halime bak :)) ama salata yani masum sonçta :))Ayıp oluyor arkadaşlara :) Marketlerde bile var ama cnm, ulaşmak kolay çükür. Birde kısıtlanmadan herkes yiyebilir.
Geçen gün almıştım, bu kadar konuştuktan sonra akşama yapayım bari bende salatasını :)
Aynen canm. Bende çilekten aldım. Getirip kurdular. Çok tatlı oldu. Hiç koku falanda yok ayrıca. Modoko da diğer mağazalar kokudan girilmiyoduCanım biz de çok gezdik ankara da sitelerde bakmadığımız mobilyacı kalmadı.. benim nacizane tavsiyem boyasız olmasında fayda var.. bazı mobilyacılara girdiğimizde biz bile boya kokusundan durmazken çocuğa o havayı koklatmamamk lazım diye düşünüyorum.. birde ileride kemirme falan durumu olursa beşikte, daha tehlikeli.. biz de en son çilek mobilya da karar kıldık, zaten avrupaya da ürün satabildikleri için, oranın kriterlerine de uygun üretiyorlar.. içimiz rahat, inş. yarın da teslim edip kuracaklar..
Tesekkurler :) hepimizin bebisleri suyu sever insallah aglatmadan yikariz:))güle güle kullanın canım. neşeli bıcı bıcılar yaparsınız inşallah
canım öğrenmek istediğim fiyatı küçük+büyük mü 14 tl yoksa tek tek 14 14 müBitmistir cnmpembe ve mavi birer tanevkalmisti mavileri kaptm hemen ben de.
salatası ne güzel olur yahu zeytın yağlı söyle :)) ayy öğlen yemek yedim yahu şu halime bak :)) ama salata yani masum sonçta :))
İkisinden de aldim ben, buyugu de kucugu de 14,95 tl.ozmn canm ikiside ayrı ayrı 14.95 dmek ki
İkisi De ayni fiyat canim.canım öğrenmek istediğim fiyatı küçük+büyük mü 14 tl yoksa tek tek 14 14 mü
aynen cnm bende ikinci kız olursa die o fikirle aldm. hem ben öyle daha cok sevyrm nedense :) emzik bende avent alcm cnm biberonda ben 3 aydn sonra anneme bırakcm gün içerisinde annem sağmş oldgm sütümden verck anne memesine yakın olan medela clam alcm arkdşlar önerdi burda bende araştrdm gerçkten bebek anne memesinide emyrmş hemen onun sayesnde alşmyr hemen biberona bu mantkla alcm o biberondn .Be
nn cam diye aldim kaynatirim rahat rahat diye. Emzigi philips avent alirim uyarsa diye dusundm bir de. Nuk alman markasi guveniyorum ona. Temizleyici firca kalmamisti ona uzuldum ben de. Askilar cik kaliteli degil ama idare eder, burdavbi daha bulamam boyle urunler diye aldim. Kuvetin de tek kalan rengi buydu. Unisex oldu, kizkardesi olursa ona da kullaniriz:)
:) tamam canımSem
İkisinden de aldim ben, buyugu de kucugu de 14,95 tl.
Güle güle kullansın kuzucuk :) Evet canım nuk iyi marka.Bir tane daha pembe biberon bulsaydım ikisini alacaktım :)Teşekkürler teyzesi:)
Ben de öğleden sonra gidebildim, kalanlardan ne kaptıysam kardır dedim ve bu cicileri alıverdim:) biberonlar can olduğu içn aldm hem de nuk iyi bir marka, ben de nuk ile büyüdüm:)
Bi tane de ondan alirim o zaman ben pek biberon arastiramadim arabalara bakmaktan. Bu arada a101 deki bebek arabalari guxel degil.aynen cnm bende ikinci kız olursa die o fikirle aldm. hem ben öyle daha cok sevyrm nedense :) emzik bende avent alcm cnm biberonda ben 3 aydn sonra anneme bırakcm gün içerisinde annem sağmş oldgm sütümden verck anne memesine yakın olan medela clam alcm arkdşlar önerdi burda bende araştrdm gerçkten bebek anne memesinide emyrmş hemen onun sayesnde alşmyr hemen biberona bu mantkla alcm o biberondn .
anladm cnmSem
İkisinden de aldim ben, buyugu de kucugu de 14,95 tl.
Güle güle kullansın kuzucuk :) Evet canım nuk iyi marka.Bir tane daha pembe biberon bulsaydım ikisini alacaktım :)
Ben de eve gelince fise baktm oyle farkettim. Orda gozum dondu fiyatlara bakmadan aldm hep:))anladm cnmayrı ayrı satlyr ama fiyatlarını tek gibi vermşlerde broşürde insan karştryr :)
tabii cnm alırsn sende biberon vercksen benm gibi erkenden. araba hiç bakmadm bile cnm ben iyi olmaz die düşünmştm zaten broşürden anlaşlyrdu araba konusunda çok kararszm hemen almam belki ben birdahaki yaza anck çünkü yazn çok ufak biryere cıkamyz sanrm kışında sogkta ve çalşyrm die götüremem birdahaki yaza tam zamanı olur :) ozman alrm diorm hem yeni değişk modeller gelr bir sene var arada :)Bi tane de ondan alirim o zaman ben pek biberon arastiramadim arabalara bakmaktan. Bu arada a101 deki bebek arabalari guxel degil.
Sampuani dururda belki yagi kulkanitim hos bn sebamedi fkn sldim ikikere kullndim biraktim ya.tmm cnm orayada bakarim.bende bilmyrdm cnm burdan öğrendm sağolsn tecrübeli anneler yardm edyrlr bizde :) mustela çok öneryrlr canm iyide ürünleri varmş bak turuncukasa die site var uygun fiyata satlyr ben ordan alrm herhalde kendıme göğs kremi bebeğime mustela falanuninin bebe yağını kenıme alym mı die düşündm belime aldm bıraktm :)
aynen cnm doldrm inan ki alışverş arabasını :)) bide kalmazsa ide endişeli gitmştm ben neyseki kimseler yoktu elime broşürü aldm baka baka aldm :))Ben de eve gelince fise baktm oyle farkettim. Orda gozum dondu fiyatlara bakmadan aldm hep:))
Dogru söylüyorsun canim. 3 gün önce cok hareketliydi sürekli tekme atiyordu. Yoruldu herhalde dedigin gibicanm bebiş için dedm ben sürekli hareket etmk onu yorar annesi uyuyrdur bide :)
Uğraşmadım canım ya boşverdim :) Netten felan bakarım inşaAllah :)Bizimkinde de birer tane kalmisti.baska a101 lerde kalmis olabilir sorsursaydin keske.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?