2015 Temmuz Anneleri

Dogru söylüyorsun canim. 3 gün önce cok hareketliydi sürekli tekme atiyordu. Yoruldu herhalde dedigin gibi
kıyamam annesi küçücük ayakları elleri var yorulur tabiii :)) oyy yiyesm geldi bak şuan ben oğlan coştu yine biraz sonra yorlr dudrur uzun süre sesi çıkmaz :))

bizim burda hurraaaaa :)
:)) canmbimin karşsnda benm iş yerim her cuma göryrm sabah saat daha 8.30 da gelyrlr diorm ki ne var acaba merak edyrm :)) kızılay dagtry sanki bedavaya :)) buda öyledir kesın dedm biran önce alym die gittim k kimseler yok çokta iyi oldu rahat rahat aldm :))

Kizlar bu arada bugun A 101 de bebek ürünleri geliyor. Daha gidip bakamafim ama güzel seyler var. Nuk un biberonu emzigi falan. Yatak , küvet yatak ortusu falan. Hala bitmemisse bakabilirsiniz
Canım sağol okudum hemen gittim. Eve yakın var. Yalnız çok bir şey yoktu. Biberon güzeldi ama 3 tane var biz de hediye geldi. Emzikleri beğenmedim. Bir tek nevresim takımı aldım. Deseni çok güzel hemde 20 tl teşekkürler

ben saat 11e doğru gittim korktum kızz ezilirim diye :)

ben nevresm bulamadm yahu :) arablı verdı broşürde ondn mı aldn canm

iyi bari cnm bende a101 den nevresm alamadm başka yerden bakcm dedmde uyuyrmu acaba demştm iyi ozmn cnm bende netten alrm :)
Az önce nevresim takımı aldım a101 den deseni çok şeker. Nasılsa bir tane olacak değil ya. Bir de kaliteli bir şey alırım dedim aldım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…