- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.081
bende yağındn alym ozmn kenıme :))Sampuani dururda belki yagi kulkanitim hos bn sebamedi fkn sldim ikikere kullndim biraktim ya.tmm cnm orayada bakarim.
kıyamam annesi küçücük ayakları elleri var yorulur tabiii :)) oyy yiyesm geldi bak şuan ben oğlan coştu yine biraz sonra yorlr dudrur uzun süre sesi çıkmaz :))Dogru söylüyorsun canim. 3 gün önce cok hareketliydi sürekli tekme atiyordu. Yoruldu herhalde dedigin gibi
bizim burda hurraaaaa :)aynen cnm doldrm inan ki alışverş arabasını :)) bide kalmazsa ide endişeli gitmştm ben neyseki kimseler yoktu elime broşürü aldm baka baka aldm :))
evet canım standart 100*150 ölçüler tam uydu. uunadodan almıştımyaa çok merak ettmnevresimi nerden almştn canm uydu mu yorgana standrt olyr dimi yorgan nevresm
fena değildi canım ama almadımkızlar çıngıraklardan aldnz mı nasllar ben almadm görmedim bile :)
hahaha aynen benimde canım çekti.markete bakmaya gidiyorumAkşam bende yapıcam,bugün herkes yapacak galiba bu gidişle
neyseki geçen hafta yemiştimhahaha aynen benimde canım çekti.markete bakmaya gidiyorum
Bana cok uyduruk geldi almadim. Cok eskiden vardi ya biz kucukken fln, o tip seylerdi. Zaten kimse dokunmamis hepsi duruyodu orda:))kızlar çıngıraklardan aldnz mı nasllar ben almadm görmedim bile :)
aaynen canım çıngıraklara kımse dokunmamış :)Bana cok uyduruk geldi almadim. Cok eskiden vardi ya biz kucukken fln, o tip seylerdi. Zaten kimse dokunmamis hepsi duruyodu orda:))
:)) canmbimin karşsnda benm iş yerim her cuma göryrm sabah saat daha 8.30 da gelyrlr diorm ki ne var acaba merak edyrm :)) kızılay dagtry sanki bedavaya :)) buda öyledir kesın dedm biran önce alym die gittim k kimseler yok çokta iyi oldu rahat rahat aldm :))bizim burda hurraaaaa :)
Demek ki Normal bir durum canim. Endise etmeme gerek yok :))kıyamam annesi küçücük ayakları elleri var yorulur tabiii :)) oyy yiyesm geldi bak şuan ben oğlan coştu yine biraz sonra yorlr dudrur uzun süre sesi çıkmaz :))
iyi bari cnm bende a101 den nevresm alamadm başka yerden bakcm dedmde uyuyrmu acaba demştm iyi ozmn cnm bende netten alrm :)evet canım standart 100*150 ölçüler tam uydu. uunadodan almıştım
:)) bende bakçm biradan :)))hahaha aynen benimde canım çekti.markete bakmaya gidiyorum
Canım sağol okudum hemen gittim. Eve yakın var. Yalnız çok bir şey yoktu. Biberon güzeldi ama 3 tane var biz de hediye geldi. Emzikleri beğenmedim. Bir tek nevresim takımı aldım. Deseni çok güzel hemde 20 tlKizlar bu arada bugun A 101 de bebek ürünleri geliyor. Daha gidip bakamafim ama güzel seyler var. Nuk un biberonu emzigi falan. Yatak , küvet yatak ortusu falan. Hala bitmemisse bakabilirsiniz
tabii cnm 24 saat hiç hareket etmzse gelrsn dedi doktorm bana arada hareket edp durması normalDemek ki Normal bir durum canim. Endise etmeme gerek yok :))
ben saat 11e doğru gittim korktum kızz ezilirim diye :):)) canmbimin karşsnda benm iş yerim her cuma göryrm sabah saat daha 8.30 da gelyrlr diorm ki ne var acaba merak edyrm :)) kızılay dagtry sanki bedavaya :)) buda öyledir kesın dedm biran önce alym die gittim k kimseler yok çokta iyi oldu rahat rahat aldm :))
ben nevresm bulamadm yahu :) arablı verdı broşürde ondn mı aldn canmCanım sağol okudum hemen gittim. Eve yakın var. Yalnız çok bir şey yoktu. Biberon güzeldi ama 3 tane var biz de hediye geldi. Emzikleri beğenmedim. Bir tek nevresim takımı aldım. Deseni çok güzel hemde 20 tlteşekkürler
Az önce nevresim takımı aldım a101 den deseni çok şeker. Nasılsa bir tane olacak değil ya. Bir de kaliteli bir şey alırım dedim aldım. Tavsiye ederim.iyi bari cnm bende a101 den nevresm alamadm başka yerden bakcm dedmde uyuyrmu acaba demştm iyi ozmn cnm bende netten alrm :)
hahah :)) ben demştm ezerm alrm milleti die kılıcımı kuşanp gittm ama boşa :))ben saat 11e doğru gittim korktum kızz ezilirim diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?