- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.101
almam cnm ozmn :) görmemşm bile güzel olsa kedın dıkkatımı cekerdı zaten :))Bana cok uyduruk geldi almadim. Cok eskiden vardi ya biz kucukken fln, o tip seylerdi. Zaten kimse dokunmamis hepsi duruyodu orda:))
Hic hareket etmiyor degil.rahmime baski yapiyor. Jöle gibi oynadigini hissediyorum icimde. Yalniz tekmr atmiyir. Bu arada sanki elimi koydugumda kalp atislarini hissediyorum gibi. Bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Sende de öyle oluyor mutabii cnm 24 saat hiç hareket etmzse gelrsn dedi doktorm bana arada hareket edp durması normal
Yok kız nevresimi pembe yeşil çiçekler var bebek var wellcome baby yazıyo. Benim baktığım yerde 2 tane vrdı diğeride kı nevresimiydi desenleri büyük diye onu almadım zaten hemen bi kadın kaptıben nevresm bulamadm yahu :) arablı verdı broşürde ondn mı aldn canm
Az önce nevresim takımı aldım a101 den deseni çok şeker. Nasılsa bir tane olacak değil ya. Bir de kaliteli bir şey alırım dedim aldım. Tavsiye ederim.
Bi tane pembeli nevresim kalmisti ama cok seyrek dokunmustu kumasi, begenmedim ben. Pike de cok uyduruktu. Netten arastirip iyi bir markadan almak daha iyi olur bence.iyi bari cnm bende a101 den nevresm alamadm başka yerden bakcm dedmde uyuyrmu acaba demştm iyi ozmn cnm bende netten alrm :)
cnm banada olyr arada sanki elimin altnda kalbı atyr dimi :) belki kendi kalbm diordm:) sanda olyrmş :) canm tekme banada herzmn atmyr ordan ordaya döndugunu hissdyrm kasıklard-mda çok hereket edyr benm ayaklarımı hala orda bılmyrmHic hareket etmiyor degil.rahmime baski yapiyor. Jöle gibi oynadigini hissediyorum icimde. Yalniz tekmr atmiyir. Bu arada sanki elimi koydugumda kalp atislarini hissediyorum gibi. Bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Sende de öyle oluyor mu
Tüh inşallah bulursun. Arada uğra bari yakın bir yerse. Bira yağmalanmış tabi. Pikeler çok kötüydü ama mendil gibi. Bir sürü vardı 10 tl almadım.( cnm bulamdm ben gelmedi dediler cmrtsi geleblrmş gelırse ozmn alrm
gelmemşlerdi bakalm cmrtsı gelırse bakcm :)Yok kız nevresimi pembe yeşil çiçekler var bebek var wellcome baby yazıyo. Benim baktığım yerde 2 tane vrdı diğeride kı nevresimiydi desenleri büyük diye onu almadım zaten hemen bi kadın kaptı
pike aldm canm hemde bile bile :)) baktm kumaşı çok ince geldi ama değiştire değiştire kullanrm dedm aldm dursnBi tane pembeli nevresim kalmisti ama cok seyrek dokunmustu kumasi, begenmedim ben. Pike de cok uyduruktu. Netten arastirip iyi bir markadan almak daha iyi olur bence.
insalllah canımTesekkurler :) hepimizin bebisleri suyu sever insallah aglatmadan yikariz:))
ben aldm cnm ya ne bılym ucuz dedm kötü olursa atrm gitsn :)Tüh inşallah bulursun. Arada uğra bari yakın bir yerse. Bira yağmalanmış tabi. Pikeler çok kötüydü ama mendil gibi. Bir sürü vardı 10 tl almadım.
Hepimiz güle güle sağlıkla kullanalımben aldm cnm ya ne bılym ucuz dedm kötü olursa atrm gitsn :)
Tüm her şeyi var hatta o kdr çok ürünü var ki bizim bile o kdr çeşit yoktur.ya bu mustelanın sadece vücut şampuanı var mı ? saç vücut göryrm ben hep
Bence bebisin kalbi canim. Cünkü benim kalbime göre cok hizli atiyorcnm banada olyr arada sanki elimin altnda kalbı atyr dimi :) belki kendi kalbm diordm:) sanda olyrmş :) canm tekme banada herzmn atmyr ordan ordaya döndugunu hissdyrm kasıklard-mda çok hereket edyr benm ayaklarımı hala orda bılmyrm
amin cnmHepimiz güle güle sağlıkla kullanalım
Olsn canim zaten kirelenecek sık sık, alternatif olsun :)pike aldm canm hemde bile bile :)) baktm kumaşı çok ince geldi ama değiştire değiştire kullanrm dedm aldm dursn
cnm ben bulamdm ya arı olanı allah allahTüm her şeyi var hatta o kdr çok ürünü var ki bizim bile o kdr çeşit yoktur.
belki dedğin gibidr cnm 14 ünde gitcm doktora aorarıuım cnm söylrm saanada :) bencede hızlı hızlı atyr :) mutlu oldm şimdi elimi çıplak karnıma koyunca hissedyrm bendeBence bebisin kalbi canim. Cünkü benim kalbime göre cok hizli atiyor
evet cnm bencede :)Olsn canim zaten kirelenecek sık sık, alternatif olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?