2015 Temmuz Anneleri

tabii cnm 24 saat hiç hareket etmzse gelrsn dedi doktorm bana arada hareket edp durması normal
Hic hareket etmiyor degil.rahmime baski yapiyor. Jöle gibi oynadigini hissediyorum icimde. Yalniz tekmr atmiyir. Bu arada sanki elimi koydugumda kalp atislarini hissediyorum gibi. Bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Sende de öyle oluyor mu

ben nevresm bulamadm yahu :) arablı verdı broşürde ondn mı aldn canm
Yok kız nevresimi pembe yeşil çiçekler var bebek var wellcome baby yazıyo. Benim baktığım yerde 2 tane vrdı diğeride kı nevresimiydi desenleri büyük diye onu almadım zaten hemen bi kadın kaptı

Hic hareket etmiyor degil.rahmime baski yapiyor. Jöle gibi oynadigini hissediyorum icimde. Yalniz tekmr atmiyir. Bu arada sanki elimi koydugumda kalp atislarini hissediyorum gibi. Bana mi öyle geliyor bilmiyorum. Sende de öyle oluyor mu
cnm banada olyr arada sanki elimin altnda kalbı atyr dimi :) belki kendi kalbm diordm:) sanda olyrmş :) canm tekme banada herzmn atmyr ordan ordaya döndugunu hissdyrm kasıklard-mda çok hereket edyr benm ayaklarımı hala orda bılmyrm

( cnm bulamdm ben gelmedi dediler cmrtsi geleblrmş gelırse ozmn alrm
Tüh inşallah bulursun. Arada uğra bari yakın bir yerse. Bira yağmalanmış tabi. Pikeler çok kötüydü ama mendil gibi. Bir sürü vardı 10 tl almadım.

Yok kız nevresimi pembe yeşil çiçekler var bebek var wellcome baby yazıyo. Benim baktığım yerde 2 tane vrdı diğeride kı nevresimiydi desenleri büyük diye onu almadım zaten hemen bi kadın kaptı
gelmemşlerdi bakalm cmrtsı gelırse bakcm :)

Bence bebisin kalbi canim. Cünkü benim kalbime göre cok hizli atiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…