- 29 Mayıs 2013
- 340
- 352
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.121
Kızlar sizin de bebişler kızdı değil mi ? Ben de mobilya bakıyorum ama bi türlü karar veremedim. Siz nerden aldınız fotoğraf atabilir misiniz?
Canm ben masko dan aldım ama orda gördüğümün birebir aynısı olmayacak üzerinde değişiklikler yapılacak eğer istanbuldaysan masko da gülen bebe ye bak derim güzel mobilyaları var hemde kaliteli. Benm seçtiğim model erkek modeliydi ama ben onu mavi yerine pembe taçlı istedim prenses teması olsun diye birde üzerlerinde değişiklikler yapacak ekleyeyim hazır beğendiğim modelin resmini.
Cok tatlıymş canm güle güle kullanCanm ben masko dan aldım ama orda gördüğümün birebir aynısı olmayacak üzerinde değişiklikler yapılacak eğer istanbuldaysan masko da gülen bebe ye bak derim güzel mobilyaları var hemde kaliteli. Benm seçtiğim model erkek modeliydi ama ben onu mavi yerine pembe taçlı istedim prenses teması olsun diye birde üzerlerinde değişiklikler yapacak ekleyeyim hazır beğendiğim modelin resmini.
hayırlı sabahlar mutlu huzurlu günler hamişler inşaallah herşey yolundadır bebişlerimizin sağlığı keyfi yerindedirbizim şehzademizin kontrolu var yarın biraz gerginiz hissediyo sanırım kuzum oda geriliyo bugün perşembe sizler hamilesiniz ve Rabbim sağnak sağnak nisan yağmurları veriyor duanın kabulüne bunca sebeb var Allahın izniyle.Bu sebeble bu gece oğluma dualarınızı bekliyorum Rabbim sağlığına kavuştursun herşey normale dönsün inşaallah hepinizden Rabbim razı olsun bebişlerimize sağlıkla kavuşmak duası ile Allaha emanet olun dua ve iyi dileklerinizden unutmayın
KIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ
2 veya 4 canim. 2 si cok guzel.
Bebisko icin 4 daha uygun tabi ama 2 de yapilabilir. Bende ayna mi tahtadan mi karar veremiyorum kendiminkini :)
Bu mesaini yeni okudum canm. Sakn 300 400 verme. Tahta olanlar da max 150 ye satiliyor. Bunun fiyati iyi. (Kendin yapsan tahtasi 20 tl ye satiliyor, almstm bi ara ben :) )
Aynalari 50 60 a satiuorlar. Istedgn cicegi ve silikonu aldn mi yaparsin aynisini
Ayna icin adres vardi bende, bulursam atayim sana.
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
kalp aynalı olana bayıldım
çok güzelmiş canım güle güle kullanın :) Ben de bu şekilde sade bişey istiyorum.Olmazsa internette beğenip yapabilirlerse ben de yaptırayım bari :)
Cnm ben bir duvara pembe puantiyeli duvar kağıdı düşünüyordum hep diğer duvarlar zaten beyazdı öyle kalır demiştim. Puantiyeliyi bulmam biraz zor oldu onu ararken soft pembe simli bir kağıt aldım sonra puantiyeliyide bulunca tüm duvarlar duvar kağıtlı oldu:) ama içime sindi bnm hoşuma gitti.. Resm ekledm ama yan çıktı düzeltemedim
Tanem yazanı çok beğendim :)
kızlarrr küvet ve nevresım alamamıştım kardeşimi aradım onların ordakı a101de bulmuş
Canm ben masko dan aldım ama orda gördüğümün birebir aynısı olmayacak üzerinde değişiklikler yapılacak eğer istanbuldaysan masko da gülen bebe ye bak derim güzel mobilyaları var hemde kaliteli. Benm seçtiğim model erkek modeliydi ama ben onu mavi yerine pembe taçlı istedim prenses teması olsun diye birde üzerlerinde değişiklikler yapacak ekleyeyim hazır beğendiğim modelin resmini.
Beşik büyüyor mu diye sordum ama saçma olmuş belli büyümüyor :)Canm ben masko dan aldım ama orda gördüğümün birebir aynısı olmayacak üzerinde değişiklikler yapılacak eğer istanbuldaysan masko da gülen bebe ye bak derim güzel mobilyaları var hemde kaliteli. Benm seçtiğim model erkek modeliydi ama ben onu mavi yerine pembe taçlı istedim prenses teması olsun diye birde üzerlerinde değişiklikler yapacak ekleyeyim hazır beğendiğim modelin resmini.
Çok tatlıymış iyi günlerde kullansın sen hangi siteden aldın
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun.unnado dan almıştım.
Annem nevresim kumaslarini eminonunden aldi, verdi terziye diktiriyorBi tane pembeli nevresim kalmisti ama cok seyrek dokunmustu kumasi, begenmedim ben. Pike de cok uyduruktu. Netten arastirip iyi bir markadan almak daha iyi olur bence.
öyle mi canm hiç bilmyrdm sağolasn. bide tarif verirsen sevnrm ben yemeyrmda hiç semz otu nasıl yaplr bilmyrm bile
canım mustelanın yenidoğan konak ömleyici şampuanı var ben ondan aldım.Maya tavsiye etmişti bak buya bu mustelanın sadece vücut şampuanı var mı ? saç vücut göryrm ben hep
canım aynen ben de uyarmayı düşünüyodum sizi.Hastanede yattığımda yanımda yenidoğmuş bebeiş vardı ya .kv ve annesi bakıyodu kız sezeryanlıydı.annesi pişik kremi sordu kıza azcık kızarmış dedi ama kız almamıştı yanına ben de hemen yazdım listeyeyok cnm bence değil özellikle pişik kremi kuzenmn bebeği daha ikinci gün hastanede pişik oldu yavrm çünkü ciltleri çok hassas daha beze alışık değller ben ondn hastanmeye bile alcm kızlar aklnzda bulunsn sizde alın derm allah korsn çok ağlyrdu kıpkırmızı olmştu
benm eşimde aynı canım. geçen gittk çarşıya girdk mağazaya girdk ne alcktk şimdi dio ona buna bakyr dedm işte ınsn bır gune sıkıştrnca böyle olyr bir takım alıp çıktk :) dedi artk sen istedgn zaman istedgn şeyi al alma demem artk dedi :) isabet oldu aslnda :) onunla alışverş yaparken hep acele acele bakyrm rahat edemyrm zaten annemle gdyrm şimdi rahat rahat saatlerce baknyrz :)
Ben diktim bi tane yenidogan icin. Bi tane de bulut desenli istiyorum ama kumas bulamadim henuz :)Annem nevresim kumaslarini eminonunden aldi, verdi terziye diktiriyorhem istedigimiz desen hem de tam yatagimiza gore olacak, elinden dikis gelenler boyle yapabilir )
CNm bende alcm artk vitamin olsn dieBende öğle yemeklerimde yoğurda direk karıştırıp yiyorum omega3var diye
Cnm saç sampuanı olarak bunu alcm fakat vücut için ayrı olanı bulamadm bencanım mustelanın yenidoğan konak ömleyici şampuanı var ben ondan aldım.Maya tavsiye etmişti bak bu
http://www.turuncukasa.com/mustela-konak-onleyici-sampuan-1056
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?