2015 Temmuz Anneleri

Kızlar sizin de bebişler kızdı değil mi ? Ben de mobilya bakıyorum ama bi türlü karar veremedim. Siz nerden aldınız fotoğraf atabilir misiniz?

Canm ben masko dan aldım ama orda gördüğümün birebir aynısı olmayacak üzerinde değişiklikler yapılacak eğer istanbuldaysan masko da gülen bebe ye bak derim güzel mobilyaları var hemde kaliteli. Benm seçtiğim model erkek modeliydi ama ben onu mavi yerine pembe taçlı istedim prenses teması olsun diye birde üzerlerinde değişiklikler yapacak ekleyeyim hazır beğendiğim modelin resmini.

Eklentiler

• image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 112
  • image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 121

cnm resmı görünce uyarmak ıstedım seni,yatakdaki kapıtonenın ıcındeki düğmelerı koparıp agızlarına atıyorlar haberın olsun...tabi biraz büyüyünce...tecrubeyle sabıttır

Cok tatlıymş canm güle güle kullan

Ben seçtim ama henüz almadım. Zaman olmadı sınavlar bitsin haftaya alcaz. Kanz dan seçtik. Dikkat edilecek noktalar var. Mesela boyası. Zararlı madde içermemeli. Kokusuz olmalı. Birde yatak yanı parmaklıkları esnek bie model seçtik. Kol bacak sıkışması için. Sallanan ve büyüyen bir model bizimkisi. Uzun süre kullanabilmek için.

Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin içini ferah tut allahın izniyle sağlıcakla kucağını alıcaksın

KIZLAR GÜNAYDINLARR NASILSINZZ NE VAR NE YOK :) BU A101 9 DA MI AÇLYR BİLYRMSNZ

İyiyiz kızımla çok şükür sen nasılsın

2 veya 4 canim. 2 si cok guzel.
Bebisko icin 4 daha uygun tabi ama 2 de yapilabilir. Bende ayna mi tahtadan mi karar veremiyorum kendiminkini :)

Kızlarda hep ikisini beğendi çok sağol teyzesi

Aynen bende kendim yapıcam çok uyguna gelicek sen nerden aldın malzemeyi

Günaydın hanımlar. Nasılsınız?

Tüüünaydın dicem ama artık akşam oldu :)) biz minnoşla iyiyiz siz nasılsınız

Eşinin maşşallahı var ne güzel heyecanlı bravo inşallah hep öyle devam eder bizimkide çok sabırsız odayı nerdeyse 2 ay önce yaptırıcaktı ben frenledim :)

kalp aynalı olana bayıldım

Bende büyük bir ihtimalle onu yapıcam :) sağol teyzesi

çok güzelmiş canım güle güle kullanın :) Ben de bu şekilde sade bişey istiyorum.Olmazsa internette beğenip yapabilirlerse ben de yaptırayım bari :)

Bende sade diye beğendim en azından bi 10 sene kullanır

English home da vardı puantiyeli yanılmıyorsam 1 topu 170 liraydı çok pahalı ama güzel modeller var güzel olmuş oda aynı bizim oda gibi sanırım büyüklükde aynı cam yeri felan aynı ama pembe boyada var sanki

Tanem yazanı çok beğendim :)

Sağol teyzesi kalpliyi yapabilirsem onu yapıcam yapamazsam bunu

kızlarrr küvet ve nevresım alamamıştım kardeşimi aradım onların ordakı a101de bulmuş

Ah o kardeşler anneler can can :)

nevsim bu kızlar yataşın yeri çok iyi tavsiye ederim. erkek bebiş için mavileri de var

Çok tatlıymış iyi günlerde kullansın sen hangi siteden aldın

Çok şirin süper. :) beşik büyüyor mu . Ne kadara aldınız hayırlı olsun

Beşik büyüyor mu diye sordum ama saçma olmuş belli büyümüyor :)

Bi tane pembeli nevresim kalmisti ama cok seyrek dokunmustu kumasi, begenmedim ben. Pike de cok uyduruktu. Netten arastirip iyi bir markadan almak daha iyi olur bence.
Annem nevresim kumaslarini eminonunden aldi, verdi terziye diktiriyor hem istedigimiz desen hem de tam yatagimiza gore olacak, elinden dikis gelenler boyle yapabilir )

Kızlar ben gidemedim yaA101e maşallah öyle bi kar var ki okuldan zor çıktım eşim aldı direk eve geldik market fln gezemedik :) Gerçi benim pek ihtiyacım kalmadı gibi sadece park yatak pamuk yatak ve ateşlöçerim kaldı :) bir de lohusa pijama,gecelik

Son düzenleme:
canım aynen ben de uyarmayı düşünüyodum sizi.Hastanede yattığımda yanımda yenidoğmuş bebeiş vardı ya .kv ve annesi bakıyodu kız sezeryanlıydı.annesi pişik kremi sordu kıza azcık kızarmış dedi ama kız almamıştı yanına ben de hemen yazdım listeye

geçmişi daha bitiremedim ya maşallah bitmiyo bitmiyo anlatılacaklar bugün kızımı gördüm şükür 7 haftadan sonra kuzum benim eli yanağında uyuyordu uyandırmadık kıyamadık :) artık dr uma kesin kız demi dedim eveeett dedi kız 2 kere baktı hatta tabiki çıkışta kızıma daha bişeyler aldık ALLAH tan büyüğe de almışım ona mi çok bana mı ; onunki mi güzel benimki mi davası oldu şükür bizde her şey yolunda günde 10 tekme yeterliymiş farklı zamanda da olabilir aynı zamanda da olabilir ama hareket etsin üst üste dedi..1 ay sonra geleyim mi dedim aslında prosedür öyle ama daha geç gelebilirsin dedi sıkıntı hissedersen hemen gel ama dedi..rahat tecrübeli bi dr um var çok şükür kasmıyor beni hiç..osteacare başlıyoruz hiç calsiyum almadığım için..bi de malum magnezyum.. decavit içmeyebilirsin de dedi ben yine hafta da 3 alırım beslenmeme çok güvenmiyorum..5 kilo almışım...hemen şükür namazı kıldım 2 rekat RAbbim herkese sağlıklı evlatlar versin sıkıntısı olan arkadaşlarımızın sıkıntısını gidersin inşallah..bu arada geçmeyen öksürüğümü söyledim göğüs hastalıklarına bi görün dedi anlamazsın bronşite zatüreye çevirir dedi yarın gidicem randevu aldım içim rahat etsin..öksürüğü geçmeyen arkadaşların aklında bulunsun

valla canım ilk zamanlar bende eşimle alışveriş yapcam diye hiç bişey alamıyodum şimdi hiiiçç aman diyorum sen yorulma ben sakin sakin yapıyorum eşimle geziyoruz zevkine sadece tadını çıkarıyoruz bol yeşil alan kızımızla oyun parkı alışverişle zaman kaybetmiyoruz ..onunla çıkınca aceleden beğenmediğim şeyleri alıyordum , şimdi ikimizde mutluyuz bu durumdan onu da kasmıyorum hem kıymetimi bilsin niye sevmediği bir şeyde direteyim ki....

Merhaba kizlar, herkes alisveristen bahsediyo ne güzel,Bana da alin bisiyler yaaa....
Ben de sabahtan beridir temizlik yapiyorum, nevresimler, yorganlar, pikeler, hepsi kurudu balkonda gecirdim yine temiz temiz ohhh miss... Güzel havayi degerlendirdim ama insallah aksam alerjim azmaz. Zaten göbis kocaman olmus, icerden sürekli beni taciz eden bi cimcime var, uykudan bile uyandiriyor artik:)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…