2015 Temmuz Anneleri

Aynen cnm bende kuzende gördm hemen alcm ve hastaneyede görcm

Maşallah cnm kızına bende oğluşumu özledim uzun zaman oldu 14 randevu günm sabırszlnyrm

Aynen cnm bende birara üzülyrdm onunla almk istyrdum baktm bir ben üzlyrm ve laf söyledkçe huzurszlk olyr evimizde bende vazgeçtim canm kendım veya annemle yapyrm alşverş keyfm yerınde yani :)

CNm güzel hava varsa değerlndr ne güzel çok canm çekti güzel hava :)) kızçenede maşallah annesı şimdiden temzlk öğreniyr içerden içerden :))

Ay birak adami yahu heveslenmis iste ne guzel:):) benim kizimda esim Amerikayi toplayip gelmisti uc buyuk valiz:):) bende rahat etmistim herseyi alivermis birde iki cocugu olan bir bayan is arkadasini almis yanina ne lazimsa o soylemis bizimki almis:) bayilirim oyle kocalara!!!

Canim buyuyunce hep vucut sac sampuan beraber olani kullandim fakat bebekken sadece konak onleyici olani kullandim. Ondan mi bilmiyorum ama kizimda bir kere bile konak olmadi. Baslarda ilk 6 ay konak onleyiciyi oneririm yani:)

Ben şans mıdır bilmem a-101 den ne Akduysam çok memnun kalmadım, ama çok kişi almış,acaba bende mi alaaydım dedim , hatırlıyormusun canım fiyatları ne kadar tuttu aldıklarının?

Çok güzeller bende düz beyaz sipariş verdim canım,3 haftaya gelcek dediler bakalım, bu hafta yapabilirsek odasını boyatcsz artık kokusu çıksın diye

Hepsini bitirmişler insan bize de bırakır ya eşimle bir küvet ,1 tas, 2 emzik aldık geldik, emziğin de birini büyük birini küçük almışım dalgınlıktan

Hepsini bitirmişler insan bize de bırakır ya eşimle bir küvet ,1 tas, 2 emzik aldık geldik, emziğin de birini büyük birini küçük almışım dalgınlıktan
aynen canım bende gittiğimde hiç bşy kalmamıştı.bende bir emzik,biberon temizleyici fırça ve kulak temizleyici aldım.gitmişken boş dönmemek için

Bu sadece bugunkü alışverişi:)))kuvetını mavi almıstık onceden,kovayla masrapayı neden yesıl aldın dedım,demez olaydım,az işim var dedı cıktı,napmıs etmıs bulmus mavı olanınıda,losyondan 5 adet alırmı yav bı ınsann.masallah cok heveslıde,hiçbişi demıyıorum zaten,hosuma gıdıyor cok ama artık bırazı annlerın evıne yedek yapıcaz,bende kalabalıgı hıc sevmıyorum,bebek arabası ıcın doktora yaptı resmen:)))az daha camelon alcaktık süspansıyonu var dıye bogaboo nun,yok artık dedım abartma,bee 3 de bıze yeter...benım koca tam filmlik,oturup ızlemek lazım onu:)))allah basımızdan eksık etmesın eşlerimizi....

aynen canım bende gittiğimde hiç bşy kalmamıştı.bende bir emzik,biberon temizleyici fırça ve kulak temizleyici aldım.gitmişken boş dönmemek için

Bu kalın kulak temızlıyecılerı nasıl kullanılıyor ki,kocaman ucları,minik kulaklara gırıyormu,kurcalamak iyimi ki acaba...

Bu kalın kulak temızlıyecılerı nasıl kullanılıyor ki,kocaman ucları,minik kulaklara gırıyormu,kurcalamak iyimi ki acaba...
canım o kalın yeri tamamen bebeğin kulağını korumak için ince kısmının tamamı içeri girmesin diye bizim kullandıklarımızdan olsa allah korusun bıraz fazla girerse kulak çöpü bebeğin kulak zarına felan zarar verebiliriz ama o kalın yeri olduğu için kulak çöpünün tamamen girmesini engellemiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…