- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.141
Aynen cnm bende kuzende gördm hemen alcm ve hastaneyede görcmcanım aynen ben de uyarmayı düşünüyodum sizi.Hastanede yattığımda yanımda yenidoğmuş bebeiş vardı ya .kv ve annesi bakıyodu kız sezeryanlıydı.annesi pişik kremi sordu kıza azcık kızarmış dedi ama kız almamıştı yanına ben de hemen yazdım listeye
Maşallah cnm kızına bende oğluşumu özledim uzun zaman oldugeçmişi daha bitiremedim ya maşallah bitmiyo bitmiyo anlatılacaklarbugün kızımı gördüm şükür 7 haftadan sonra kuzum benim eli yanağında uyuyordu uyandırmadık kıyamadık :) artık dr uma kesin kız demi dedim eveeett dedi kız 2 kere baktı hatta tabiki çıkışta kızıma daha bişeyler aldık ALLAH tan büyüğe de almışım ona mi çok bana mı ; onunki mi güzel benimki mi davası oldu şükür bizde her şey yolunda günde 10 tekme yeterliymiş farklı zamanda da olabilir aynı zamanda da olabilir ama hareket etsin üst üste dedi..1 ay sonra geleyim mi dedim aslında prosedür öyle ama daha geç gelebilirsin dedi sıkıntı hissedersen hemen gel ama dedi..rahat tecrübeli bi dr um var çok şükür kasmıyor beni hiç..osteacare başlıyoruz hiç calsiyum almadığım için..bi de malum magnezyum.. decavit içmeyebilirsin de dedi ben yine hafta da 3 alırım beslenmeme çok güvenmiyorum..5 kilo almışım...hemen şükür namazı kıldım 2 rekat RAbbim herkese sağlıklı evlatlar versin sıkıntısı olan arkadaşlarımızın sıkıntısını gidersin inşallah..bu arada geçmeyen öksürüğümü söyledim göğüs hastalıklarına bi görün dedi anlamazsın bronşite zatüreye çevirir dedi yarın gidicem randevu aldım içim rahat etsin..öksürüğü geçmeyen arkadaşların aklında bulunsun
Aynen cnm bende birara üzülyrdm onunla almk istyrdum baktm bir ben üzlyrm ve laf söyledkçe huzurszlk olyr evimizde bende vazgeçtim canm kendım veya annemle yapyrm alşverş keyfm yerınde yani :)valla canım ilk zamanlar bende eşimle alışveriş yapcam diye hiç bişey alamıyodum şimdi hiiiçç aman diyorum sen yorulmaben sakin sakin yapıyorum eşimle geziyoruz zevkine sadece tadını çıkarıyoruz bol yeşil alan kızımızla oyun parkı alışverişle zaman kaybetmiyoruz ..onunla çıkınca aceleden beğenmediğim şeyleri alıyordum , şimdi ikimizde mutluyuz bu durumdan onu da kasmıyorum hem kıymetimi bilsin niye sevmediği bir şeyde direteyim ki....
CNm güzel hava varsa değerlndr ne güzel çok canm çekti güzel hava :)) kızçenede maşallah annesı şimdiden temzlk öğreniyr içerden içerden :))Merhaba kizlar, herkes alisveristen bahsediyo ne güzel,Bana da alin bisiyler yaaa ....
Ben de sabahtan beridir temizlik yapiyorum, nevresimler, yorganlar, pikeler, hepsi kurudu balkonda gecirdim yine temiz temiz ohhh miss... Güzel havayi degerlendirdim ama insallah aksam alerjim azmaz. Zaten göbis kocaman olmus, icerden sürekli beni taciz eden bi cimcime var, uykudan bile uyandiriyor artik:)).
Valla bebekler olunca herhalde biz onları öpmekten rahatsız edicez gibi gözüküyor
Gizemcim kac tane cekiyoduk en son tesbihatiAynen cnm bende birara üzülyrdm onunla almk istyrdum baktm bir ben üzlyrm ve laf söyledkçe huzurszlk olyr evimizde bende vazgeçtim canm kendım veya annemle yapyrm alşverş keyfm yerınde yani :)
Ay birak adami yahu heveslenmis iste ne guzel:):) benim kizimda esim Amerikayi toplayip gelmisti uc buyuk valiz:):) bende rahat etmistim herseyi alivermis birde iki cocugu olan bir bayan is arkadasini almis yanina ne lazimsa o soylemis bizimki almis:) bayilirim oyle kocalara!!!kızlar gunaydınnnnnn:)))a 101 dekı ürünleri eşim illa alalım dıyordu,bende istemıyordum zaten cogu alındı var dıye,yememiş içmemiş,gitmiş ne varsa almışşmustela aldık herseyını yıne unıbabynın bişeylerını almısss,yorganını yastığını yatagını bıle özel pamukdan yaptırdım hepsi hazır,gitmiş elyaf yorgan almıs..alınanları aksam görürüm artık ama 5 tane aynı body dende bı ınsan nıye alır anlamıs degılımmm hem kızıyorum hem hosuma gıdıyor,ne dıycemı bılemedım vallahi...bir de yaymıs bana foto atıyor :)))
Mustela cok guzel kokuyor:) tam bebek gibi bayiliyorum ben hala!cnm buarada mustelanın kokuları nasıl ? bende mustela alcmda
Canim buyuyunce hep vucut sac sampuan beraber olani kullandim fakat bebekken sadece konak onleyici olani kullandim. Ondan mi bilmiyorum ama kizimda bir kere bile konak olmadi. Baslarda ilk 6 ay konak onleyiciyi oneririm yani:)cnm sen oda yapmyckmydn? bende hersyını poşetlerde tutyrm hala. hangi deterjanı alcm karar veremedm yıkamak için. mustela vüct ve saç şampuanı bırlkte var odn mı alsm demştm kararszm.burt bees bakym bide cnm naslmşlr
Ben şans mıdır bilmem a-101 den ne Akduysam çok memnun kalmadım, ama çok kişi almış,acaba bende mi alaaydım dedim , hatırlıyormusun canım fiyatları ne kadar tuttu aldıklarının?:)) canmbimin karşsnda benm iş yerim her cuma göryrm sabah saat daha 8.30 da gelyrlr diorm ki ne var acaba merak edyrm :)) kızılay dagtry sanki bedavaya :)) buda öyledir kesın dedm biran önce alym die gittim k kimseler yok çokta iyi oldu rahat rahat aldm :))
Çok güzeller bende düz beyaz sipariş verdim canım,3 haftaya gelcek dediler bakalım, bu hafta yapabilirsek odasını boyatcsz artık kokusu çıksın diyeCanm ben masko dan aldım ama orda gördüğümün birebir aynısı olmayacak üzerinde değişiklikler yapılacak eğer istanbuldaysan masko da gülen bebe ye bak derim güzel mobilyaları var hemde kaliteli. Benm seçtiğim model erkek modeliydi ama ben onu mavi yerine pembe taçlı istedim prenses teması olsun diye birde üzerlerinde değişiklikler yapacak ekleyeyim hazır beğendiğim modelin resmini.
Maşallah cnm kızına bende oğluşumu özledim uzun zaman oldu14 randevu günm sabırszlnyrm
aynen canım bende gittiğimde hiç bşy kalmamıştı.bende bir emzik,biberon temizleyici fırça ve kulak temizleyici aldım.gitmişken boş dönmemek içinHepsini bitirmişler insan bize de bırakır yaeşimle bir küvet ,1 tas, 2 emzik aldık geldik, emziğin de birini büyük birini küçük almışım dalgınlıktan
Ay birak adami yahu heveslenmis iste ne guzel:):) benim kizimda esim Amerikayi toplayip gelmisti uc buyuk valiz:):) bende rahat etmistim herseyi alivermis birde iki cocugu olan bir bayan is arkadasini almis yanina ne lazimsa o soylemis bizimki almis:) bayilirim oyle kocalara!!!
aynen canım bende gittiğimde hiç bşy kalmamıştı.bende bir emzik,biberon temizleyici fırça ve kulak temizleyici aldım.gitmişken boş dönmemek için
Sac vucut beraber var vucut icin kullanabilirsinya bu mustelanın sadece vücut şampuanı var mı ? saç vücut göryrm ben hep
canım o kalın yeri tamamen bebeğin kulağını korumak için ince kısmının tamamı içeri girmesin diye bizim kullandıklarımızdan olsa allah korusun bıraz fazla girerse kulak çöpü bebeğin kulak zarına felan zarar verebiliriz ama o kalın yeri olduğu için kulak çöpünün tamamen girmesini engellemiş oluyor.Bu kalın kulak temızlıyecılerı nasıl kullanılıyor ki,kocaman ucları,minik kulaklara gırıyormu,kurcalamak iyimi ki acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?