2015 Temmuz Anneleri

Hmm tmmm:))cahillik iştee,saol tatlım

Canim buyuyunce hep vucut sac sampuan beraber olani kullandim fakat bebekken sadece konak onleyici olani kullandim. Ondan mi bilmiyorum ama kizimda bir kere bile konak olmadi. Baslarda ilk 6 ay konak onleyiciyi oneririm yani:)
Tamm cnm ondn alcmda ben vucut icin ayri sampuani bulamdm ya

Canm masallah kocana koliyi alckms demk ki az daha :) ne guzel boyle dusunceli olmasi yaw. Bizimkide tam tersi ya hiicc.orali degl catlatr insani aldklrima bile bakmyr ben gostermesem hiv heves yookk sanki 12. Cocugunu dogryrz bikms gibi deli edyr insani bak simdi yine aklma geldi

KİZLAR FACE GURUBUNDA BİODERİN TUY DOKUCU KREMİNDEN BAHSETMSLR FOTOSU BU . Fakat buda spatula ile temzlnyrms oda zor olck bende veet dusta olani mi alsm diorm onu kullanan var mi arkdslr dusta rahat temzlnyr mu acaba ?

KİZLAR FACE GURUBUNDA BİODERİN TUY DOKUCU KREMİNDEN BAHSETMSLR FOTOSU BU
. Fakat buda spatula ile temzlnyrms oda zor olck bende veet dusta olani mi alsm diorm onu kullanan var mi arkdslr dusta rahat temzlnyr mu acaba ?
Ya gebelikte zararlı değil mi acaba? Bi defa burdan bi arkadas yazmıştı ağda zararlı epilasyon zararlı hersey zararlı gibi

Seninkinden bir tanede bende var ama sadece oyuncak konusundaaaa :)) Ben tutmasam 5 yasından sonra oynayacağı legolari simdiden alacak, gerci kendisi oynamak icin mi istiyor orası muamma En son 9+ ay sonrasi oyuncak aldi )

Kızlar nasılsınız bu ara bebek acayip baskı yapıyor mesaneme tuvaletten çıkar çıkmaz bile yine saatlerdir sıkışmış gibi hissediyorum özellikle akşamları çok rahatsız edici ya

tüy dökücü kremler vücutta emiliyor diye tavsiye edilmiyor arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…