- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.161
canım o kalın yeri tamamen bebeğin kulağını korumak için ince kısmının tamamı içeri girmesin diye bizim kullandıklarımızdan olsa allah korusun bıraz fazla girerse kulak çöpü bebeğin kulak zarına felan zarar verebiliriz ama o kalın yeri olduğu için kulak çöpünün tamamen girmesini engellemiş oluyor.
Canm 213 hasbunallahGizemcim kac tane cekiyoduk en son tesbihati
Tamm cnm ondn alcmda ben vucut icin ayri sampuani bulamdm yaCanim buyuyunce hep vucut sac sampuan beraber olani kullandim fakat bebekken sadece konak onleyici olani kullandim. Ondan mi bilmiyorum ama kizimda bir kere bile konak olmadi. Baslarda ilk 6 ay konak onleyiciyi oneririm yani:)
Canm 70 lira tuttu aldklrmBen şans mıdır bilmem a-101 den ne Akduysam çok memnun kalmadım, ama çok kişi almış,acaba bende mi alaaydım dedim , hatırlıyormusun canım fiyatları ne kadar tuttu aldıklarının?
Canm yağmaliyorlar ya millet birtaneyle yetnmyr kiHepsini bitirmişler insan bize de bırakır yaeşimle bir küvet ,1 tas, 2 emzik aldık geldik, emziğin de birini büyük birini küçük almışım dalgınlıktan
Amin cnm ins. :)hadi bakalım canım seninde az kalmış güzel haberler alırsın sende inşallah özlem giderirsin
Tamm cnm onu oyle alip kullanym ozmn :) sagol cnmSac vucut beraber var vucut icin kullanabilirsin
Tamm canim bitti bnmkiCanm 213 hasbunallah
Canm masallah kocana koliyi alckms demk ki az daha :) ne guzel boyle dusunceli olmasi yaw. Bizimkide tam tersi ya hiicc.orali degl catlatr insani aldklrima bile bakmyr ben gostermesem hiv heves yookk sanki 12. Cocugunu dogryrz bikms gibi deli edyr insani bak simdi yine aklma geldiBu sadece bugunkü alışverişi:)))kuvetını mavi almıstık onceden,kovayla masrapayı neden yesıl aldın dedım,demez olaydım,az işim var dedı cıktı,napmıs etmıs bulmus mavı olanınıda,losyondan 5 adet alırmı yav bı ınsann.masallah cok heveslıde,hiçbişi demıyıorum zaten,hosuma gıdıyor cok ama artık bırazı annlerın evıne yedek yapıcaz,bende kalabalıgı hıc sevmıyorum,bebek arabası ıcın doktora yaptı resmen:)))az daha camelon alcaktık süspansıyonu var dıye bogaboo nun,yok artık dedım abartma,bee 3 de bıze yeter...benım koca tam filmlik,oturup ızlemek lazım onu:)))allah basımızdan eksık etmesın eşlerimizi....
Tamm cnm allah kabul etsnTamm canim bitti bnmki
Ya gebelikte zararlı değil mi acaba? Bi defa burdan bi arkadas yazmıştı ağda zararlı epilasyon zararlı hersey zararlı gibi
Aynen tek hamile onlar sanki:)Canm yağmaliyorlar ya millet birtaneyle yetnmyr ki
Bu sadece bugunkü alışverişi:)))kuvetını mavi almıstık onceden,kovayla masrapayı neden yesıl aldın dedım,demez olaydım,az işim var dedı cıktı,napmıs etmıs bulmus mavı olanınıda,losyondan 5 adet alırmı yav bı ınsann.masallah cok heveslıde,hiçbişi demıyıorum zaten,hosuma gıdıyor cok ama artık bırazı annlerın evıne yedek yapıcaz,bende kalabalıgı hıc sevmıyorum,bebek arabası ıcın doktora yaptı resmen:)))az daha camelon alcaktık süspansıyonu var dıye bogaboo nun,yok artık dedım abartma,bee 3 de bıze yeter...benım koca tam filmlik,oturup ızlemek lazım onu:)))allah basımızdan eksık etmesın eşlerimizi....
KİZLAR YARİN YENİ TESBİH PAYLASALM Mİ NE DİORSNZ ? BİDE NEYİ CEKCEGİMİZİ BELİRLEYELİM
tüy dökücü kremler vücutta emiliyor diye tavsiye edilmiyor arkadaşım.KİZLAR FACE GURUBUNDA BİODERİN TUY DOKUCU KREMİNDEN BAHSETMSLR FOTOSU BU Eki Görüntüle 1487927 . Fakat buda spatula ile temzlnyrms oda zor olck bende veet dusta olani mi alsm diorm onu kullanan var mi arkdslr dusta rahat temzlnyr mu acaba ?
Canm öyle ağda da ama tuydokucu bir seferlk bişey olcgını dusunmyrm ben mecbrsn ama ne yapcz ki zaten göremyrzYa gebelikte zararlı değil mi acaba? Bi defa burdan bi arkadas yazmıştı ağda zararlı epilasyon zararlı hersey zararlı gibi
anladım CNm,hayırlı olsun, biberon B'nde medela çalma alcamda sanki kızlar, avent, Nuk falan mı diyorlar ?Canm 70 lira tuttu aldklrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?