- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.181
Ama canm ne yapcz kitüy dökücü kremler vücutta emiliyor diye tavsiye edilmiyor arkadaşım.
canım her gün yıkayınca bi konak önleyici mustela ne kadar gidiyor tahminen?Canim buyuyunce hep vucut sac sampuan beraber olani kullandim fakat bebekken sadece konak onleyici olani kullandim. Ondan mi bilmiyorum ama kizimda bir kere bile konak olmadi. Baslarda ilk 6 ay konak onleyiciyi oneririm yani:)
Canm alan arkdşlar olmş evet ama ben 3 aydan sonra işe başlycm için hem sağdım sütü vercek annem hem ben emzirme ondn alşmşsn biberona die anne memesine benzeyenden alym diorm o yüzden onu tercih etcm cnm bendeanladım CNm,hayırlı olsun, biberon B'nde medela çalma alcamda sanki kızlar, avent, Nuk falan mı diyorlar ?
Benimkisi de fırçalı Konak önleyici tarak almış, birde atletler, nerden aklına gelmişse:)) başka bişey değilde bunlar içinden gelmiş, hevesini kırmak istemedim harikalar dedim ki , atletlerin yeri feci , birde tanesini 11 den vermiş satıcıCanm masallah kocana koliyi alckms demk ki az daha :) ne guzel boyle dusunceli olmasi yaw. Bizimkide tam tersi ya hiicc.orali degl catlatr insani aldklrima bile bakmyr ben gostermesem hiv heves yookk sanki 12. Cocugunu dogryrz bikms gibi deli edyr insani bak simdi yine aklma geldi
Bende hergün yıkycm cnm sordun iyi olmşcanım her gün yıkayınca bi konak önleyici mustela ne kadar gidiyor tahminen?
traş bıçağı kullancan bir ayna marifetiyle :) yada sen bilirsin tabi bişey olmaz diyosan .. ben saçımı boyatmayı doğru bulmuyorum mesala ama boyayanlar var .tercih meselesi...Ama canm ne yapcz kiAğrı tuttuğunda duşa girer hallederim diordm ben
Canm hevesli Babaları görünce satıcılarda nasipleniyorlar cnm hemen :) olsn ne yapcksn almş birkere keşke bizimkide abuk sucukta olsa tek başına bişey alsa çok bişey alma taraftarı deği bizimki doğmadanBenimkisi de fırçalı Konak önleyici tarak almış, birde atletler, nerden aklına gelmişse:)) başka bişey değilde bunlar içinden gelmiş, hevesini kırmak istemedim harikalar dedim ki , atletlerin yeri feci , birde tanesini 11 den vermiş satıcı
Boyama bende yapmyrm cnm doktorum ilk muayenede soyledi önermiyorum die ama o anda nasl yaparm diorm kendı kendıme sadece tek seferlk çok bekletmeden nasl olur acaba die düşünyrm açıkçası kafam karştı yatraş bıçağı kullancan bir ayna marifetiyle :) yada sen bilirsin tabi bişey olmaz diyosan .. ben saçımı boyatmayı doğru bulmuyorum mesala ama boyayanlar var .tercih meselesi...
Izinlerini ona göre ayarlasan 3 ay çok yak değilim annesi özlersin 8 hafta doğum sonrası zaten var+5 haftayı dıpum öncesinden eklesen 13 hafta 1 ay bu sene , 1 ay bir önceki sene iznin , 20 günde izin alsan 6 aylık olur , böyle imkanın yok mu canım, birde şu krem yerine ağda demedin mi hiç? En zararsız ağda bence, ben 3 haftada bir gidiyrm her yeri 3 dakikada tertemiz yapıyorlar , rahim taaaa nerde , kremi deri emiyır yaCanm alan arkdşlar olmş evet ama ben 3 aydan sonra işe başlycm için hem sağdım sütü vercek annem hem ben emzirme ondn alşmşsn biberona die anne memesine benzeyenden alym diorm o yüzden onu tercih etcm cnm bende
off kızlarr sormayım bu özel bölge temizlik işi son aylarda zorlayacak gibi duruyor.Ben 2-3 gündür şey farkettim tartıya çıktığımda göbekten ekranı görememeye başlamışımtraş bıçağı kullancan bir ayna marifetiyle :) yada sen bilirsin tabi bişey olmaz diyosan .. ben saçımı boyatmayı doğru bulmuyorum mesala ama boyayanlar var .tercih meselesi...
Yok cnm onu çekmedik olblr neden olmasn çekelimcanım kelime-i tevhid ( LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RESULULLAH ) isterseniz olabilir...salavat çekmiş miydik ?
Öyle ama Buda çeyiz gibi düşünğyorm ben, birden toplu ca alınır elbet ama hem seçme , ayılmamaCanm hevesli Babaları görünce satıcılarda nasipleniyorlar cnm hemen :) olsn ne yapcksn almş birkere keşke bizimkide abuk sucukta olsa tek başına bişey alsa çok bişey alma taraftarı deği bizimki doğmadan
:) valla bende göremiyorum şimdiden . Allah sonumuzu hayr etsin :)off kızlarr sormayım bu özel bölge temizlik işi son aylarda zorlayacak gibi duruyor.Ben 2-3 gündür şey farkettim tartıya çıktığımda göbekten ekranı görememeye başlamışımönceden rahat görüyodum şimdi kafayı öne uzatmak zorunda kalıyom gördüğüm rakam sürekli artıyo o ayrı konu da göbüş yukarı çıkıyo gitgide büyüyooo
Canm sadece bu sene iznim var martta bir yıl oldu işe başlayalı oda 15 gün onu alrm evet 8 hafta +5hafta 2 haftada senelik izin yaparım ancak bunlar doktor raporu falan alabilirsem denycm biraz daha uzatmak için ama oda garanti değil işte annemde kalcm haftaiçi hafta sonunda cumadan süt izni alırım 3 gün evimde kalırım diorm çok zor olck benm için ama ev aldğmz için çalşmam lazm birde arabamızıda sattık dolmşlarla evime gidip gelcm bakalm nasıl yapcm düşünüp dryrm cnmIzinlerini ona göre ayarlasan 3 ay çok yak değilim annesi özlersin 8 hafta doğum sonrası zaten var+5 haftayı dıpum öncesinden eklesen 13 hafta 1 ay bu sene , 1 ay bir önceki sene iznin , 20 günde izin alsan 6 aylık olur , böyle imkanın yok mu canım, birde şu krem yerine ağda demedin mi hiç? En zararsız ağda bence, ben 3 haftada bir gidiyrm her yeri 3 dakikada tertemiz yapıyorlar , rahim taaaa nerde , kremi deri emiyır yadoğum ağdasona gelen çok kadın var
Anladım canım kolay gelsin, ne kadar mesafe peki annen ile evin arası 60-70 km varmı üzülme ya, herşey yoluna girer,İstanbul Ankara trafiğini düşün 1-2 saat sürüyor ulaşım , çok yorulursan gitmezsin de, şimdi de o zaman hafta içi gidiş geliş mi yapıyorsun?Canm sadece bu sene iznim var martta bir yıl oldu işe başlayalı oda 15 gün onu alrm evet 8 hafta +5hafta 2 haftada senelik izin yaparım ancak bunlar doktor raporu falan alabilirsem denycm biraz daha uzatmak için ama oda garanti değil işte annemde kalcm haftaiçi hafta sonunda cumadan süt izni alırım 3 gün evimde kalırım diorm çok zor olck benm için ama ev aldğmz için çalşmam lazm birde arabamızıda sattık dolmşlarla evime gidip gelcm bakalm nasıl yapcm düşünüp dryrm cnm
Aynen cnm sana katılyrm yavaş yavaş alyrz raht olyr ben bir günde alym dedm eşimle çıktk bir takım aldk geldk bilemedk ne Alacağımızı. Çeyizlerini düzüyoruz annesi yavaş yavaş :))Öyle ama Buda çeyiz gibi düşünğyorm ben, birden toplu ca alınır elbet ama hem seçme , ayılmama
, düşünme, imkanı olmuyor, hemde toplu çok pahalı oluyorarkadaşlarımdan biliyorum , misal pijama alçaklar hemen apar topar iş gördülük ama önceden alınca düşün bak, bul içine sineni alıyor insan, birde bu asgari şeyleri alalım çıksın aradan bak ne güzel maşrapa kova işin aradan çıkmış, ben daha banyo takımına başlamadım bile illaki alcaz, ilk ya bizim birde, bir çöpleri yok gariplerin:))
Canm 40 dk kadar var evimle annem ve iş yerim arası. Annem işyerimle aynı ilçede otryr şuan bende aynı ilçedeyim ama haziranda taşncz işte evimize allah'tan hamileyken taşınmadk dolmşlarda gidip gelemeZdm işe çok zor olcktı bide yollarda çok bozuk şuan yeni yol yapyrlr doktora bile zor gidip gelyrm dayancm artk cnm rabbm yardm etckAnladım canım kolay gelsin, ne kadar mesafe peki annen ile evin arası 60-70 km varmı üzülme ya, herşey yoluna girer,İstanbul Ankara trafiğini düşün 1-2 saat sürüyor ulaşım , çok yorulursan gitmezsin de, şimdi de o zaman hafta içi gidiş geliş mi yapıyorsun?
AMİNNNN!!! :):) valla bende göremiyorum şimdiden . Allah sonumuzu hayr etsin :)
Ben herseyimi kaybettim bi ogluma sahibim cok sukur :) bugun yemek yapiyorum ocagin basinda esim geldi oglana sicak geliyor geri dur dedi gobegim iyice dayanmis tezgaha farkinda bile degilim :)Iyi geceler kizlar. Ya ben yeni fark ettim wc sonrasi totise uzanamiyorum yahepi topuda 3kilo aldim yani. Bel esnekligimi kaybettim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?