2015 Temmuz Anneleri

Bu kalın kulak temızlıyecılerı nasıl kullanılıyor ki,kocaman ucları,minik kulaklara gırıyormu,kurcalamak iyimi ki acaba...
canım bende senin gibi düşündüm bilmiyodum tecrübesizlik işte,ablama sordum alayımmı diye al dedi.o kalın yeri bebeğin kulağını korumak içinmiş.tamamen içine girmesin diye.ögrenecez işte bizde böyle böyle

Boyama bende yapmyrm cnm doktorum ilk muayenede soyledi önermiyorum die ama o anda nasl yaparm diorm kendı kendıme sadece tek seferlk çok bekletmeden nasl olur acaba die düşünyrm açıkçası kafam karştı ya
İyi de jiletle tüy dökücü arasında nerdeyse hiç fark yok ki niye dert ediyorsun
Hatta tüy dokuculwr daha çok çıkarır diye biliyorum
Bioderinkini bilemem..

Super canim, bosver alsin:) benim esimde o resmini gosterdigim arabayi ikinci el bulmaya calisiyorum yok ben yenisini alicam diye tutturdu:) bir sene anca kullaniriz ne geregi var diyorum kizlarimi ikinci el arabaya bindirmem diyo:) bende cikarmayacagim sesimi artik nasil istiyorsa oyle yapsin dimi:)

Bu kalın kulak temızlıyecılerı nasıl kullanılıyor ki,kocaman ucları,minik kulaklara gırıyormu,kurcalamak iyimi ki acaba...
Canim ben mothercare'den aliyordum ust kismi bombeli alt kismi ince. Zaten aman bebisin kulak yoluna sokayim deme onlar sadece kulagin dis kepce kismini temizlemek icin. Sizin dediklerinizin sekli nasil bilmiyorum ama bebek icin olanlarin sekli farkli bizimkilerden.

CNm güzel hava varsa değerlndr ne güzel çok canm çekti güzel hava :)) kızçenede maşallah annesı şimdiden temzlk öğreniyr içerden içerden :))
Iyicene degerlendirdik zaten, sorma teyzesi cok hamarat, is yapar gibi tekmeledi durdu anasini...Hala da cok hareketli, bugün hergünden daha farkli sanki, bu kiz gününü beklerse ben de ne olayim.
Kizlar , tüy dökücü krem konusu gecmis, sakin kullanmayin bence, hic güzel bisey degil. Denedim ben , tüylerim yanmis gibi kivir kivir oldu, tam olarak da dökülmedi. Üstünde 3 dk beklet yaziyordu ben en az 10 dk bekledim ama sonuc berbat, üstüne de jilet attim ama tüy yapisi bozuldugu icin temizlememisti malesef, bi de 1 gün sonrasi randevum vardi o zaman.Jilet yapiyorum o gün bu gündür, el yordamiyla, cillop gibi oluyor.

Uykuyada çok geç dalıyorm, dön dön,ama tüm gün bir uyku Halim de var, beyazın psikopat karakteri gibiyim, çok üşüyprum, donuyrm hatta gebelik başından beri, hala yün boğazlı kazak tunik giyrm .çok sık idrara çıkıyorum, şişlerin indi, kilo alımım azaldı diye tahmin ediyrm , bunlar aklıma gelenler)
İçimden geldi yazdım kızlar :)

Seninkinden bir tanede bende var ama sadece oyuncak konusundaaaa :)) Ben tutmasam 5 yasından sonra oynayacağı legolari simdiden alacak, gerci kendisi oynamak icin mi istiyor orası muamma En son 9+ ay sonrasi oyuncak aldi )
Ya sorma benim esimde gidip gidip erkeklere uygun oyincaklari alip getiriyordu kizimda resmen kendi oynasin diye herhalde:):)

Kızlar nasılsınız bu ara bebek acayip baskı yapıyor mesaneme tuvaletten çıkar çıkmaz bile yine saatlerdir sıkışmış gibi hissediyorum özellikle akşamları çok rahatsız edici ya
Bende ayniyim canim:) elimden gelse tuvalette oturacagim surekli gidip gelmektense:)

Canm alan arkdşlar olmş evet ama ben 3 aydan sonra işe başlycm için hem sağdım sütü vercek annem hem ben emzirme ondn alşmşsn biberona die anne memesine benzeyenden alym diorm o yüzden onu tercih etcm cnm bende
Gizemcim benim sut sagma makinesi ile beraber gelmisti medela calma. Benim kiz biberon almadigi icin kullanmadim hic ama bir kez kendim denemistim icine su koyup gercektende bayagi cekmen gerekiyor icindeki sivinin gelmesi icin. Bir kac arkadasimda ise basladiklarinda kullandilar emzirmeye engel olmamis. Diger biberonlar asagi tuttugun anda akmaya basliyor bebegin cekmesi kolay olur cok. Emzirmeye etkisi olabilir herhalde ama biberon konusunda gercekten fazla bilgim yok:)

İyi de jiletle tüy dökücü arasında nerdeyse hiç fark yok ki niye dert ediyorsun
Hatta tüy dokuculwr daha çok çıkarır diye biliyorum
Bioderinkini bilemem..
Canm. Sorunn cıkma Şekli değil :) jiletle göremediğimden keserm kendımı die diorm o duşta olanlar rahat olur bence

:)) maşallah hamarat güzele :)) oğluşuma isteyım senın kızı canm ben daha şimdiden hamarat :)) canm jilet yapyrm şuan bende ama ya göremezsm biryer kalırsa Doğuma gitcm die kafamda deli sorular :))

Dayan canm geçick bunlar

Cnm medela calma alcm internetten çok araştırdım yorumları okudum kullananlar çok memnun sende denemişsn cnm daha rahat alrm artık. Keşke kullanma gereğim olmasaydı benmde bende emzirsydm ama arada mecbur verck annem işte en azndan yanındayken emsin tek derdım o anne memesinden emmesi Aramızdaki bağ açısından çok önmli çünkü

:)) maşallah hamarat güzele :)) oğluşuma isteyım senın kızı canm ben daha şimdiden hamarat :)) canm jilet yapyrm şuan bende ama ya göremezsm biryer kalırsa Doğuma gitcm die kafamda deli sorular :))
,aman dogum sancisi cekerken bunu mu düsüneceksin, bosver gitsin.Ben görmüyorum zaten karsidakilerde kusura bakmasin, koca göbegimi görüyorlar sonucta, öyle kolay bisey degil bu

Bende bu konuda çok dertliyim ya,şimdiden zor alıyorum aynayla anca ileriki haftalarda naparım bilmiyorum rezil olurum diye korkuyorum,bir de acaba sezaryen de alta bakıyorlar mı çok karışığım ben

Bu saatte uyandim ya artik dogruvduzgun.uyuyamiyorum bndevcanim.sol bilegim agriyodu sagada sicradi agriyla uyandim daha yatamadim.dayncaz mecbur.Allah yardim etsin hepimizee

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hamişler bu mübarek günde hayır dualarınızla yola çıkıyorum Rabbim hepinizden razı olsun bebeklerimize sağlıkla hayırla ve kolaylıkla kavuştursun inşaallah.MEVLAM KORKTUKLARIMIZDAN EMİN UMDUKLARIMIZA NAİL EYLESİN.bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun şehzade mustafamdan şifa sağlık dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri bende sizlerle yalnız gaz uyku problemi konuşayım inşaallah.Herşey gönlünüze göre olsun tekrar hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…