2015 Temmuz Anneleri

Bende bu konuda çok dertliyim ya,şimdiden zor alıyorum aynayla anca ileriki haftalarda naparım bilmiyorum rezil olurum diye korkuyorum,bir de acaba sezaryen de alta bakıyorlar mı çok karışığım ben
Sezaryen de sonda takılıyor güzelim gidip gelip kontrol ediyorlardı bi tanidigimi..illa görecekler malum bölgeyi maalesef

Bu arada ben bebefox un balensiz kaplı sutyeni ni araştırıyorum n11 de buldum en uygun fiyatlisini kargo ucretsiz..bu siteyle ilgili birkaç olumsuz yorum okumustum

sizden alışveriş yapan var mı oradan

Bu arada ben bebefox un balensiz kaplı sutyeni ni araştırıyorum n11 de buldum en uygun fiyatlisini kargo ucretsiz..bu siteyle ilgili birkaç olumsuz yorum okumustum

sizden alışveriş yapan var mı oradan
Cnm bizim okulda bi hocanin kredi karti bilgileriyle alisveris yapmislar kac milyar borc gozuktu snra tabi halletti ama ugrasiyosun.guvnmeyin demisti bizede

Kızlar günaydın ben yîne idrar yanmasıyla uyandım bugün off bî kurtulamadım şu hastalıktan ya gece de uyuyamadım doğru düzgün... Sıcak tutuyorum bol su içiyorum ama yine de oluyor napcam ben ya

Amin canim Allahim herkese sifa versin.

,aman dogum sancisi cekerken bunu mu düsüneceksin, bosver gitsin.Ben görmüyorum zaten karsidakilerde kusura bakmasin, koca göbegimi görüyorlar sonucta, öyle kolay bisey degil bu
cnm öyle kolay değilde utanrm yahu ben yapacam bişeyler.
ben neler neler düşnyrm birbilsen :)) neler yaparm o anda die falan aayy neyse düşündkçe kafayı yicm herhalde :)

cnm öyle kolay değilde utanrm yahu ben yapacam bişeyler.
ben neler neler düşnyrm birbilsen :)) neler yaparm o anda die falan aayy neyse düşündkçe kafayı yicm herhalde :)
İnan bana ben de senin gibi ne yaparım diye düşünüp araştırıyordum dedikleri gibi kimse kimsenin seyinin meraklısı değil gayet normal karsiliyorlar senin de o an tek istegin hayırlısıyla bebegini kucağına almak olduğu için düşünmüyorsun o an

amin inşallah ,Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.şifa versin .hayırlı cumalar.

Birkaç gün netim yoktu göremedim nasilsiniz kizlar neyim azonce geldi hemen saygayi actim ne kadar ozlemisim yaw burayi
hoş geldin :) bağımlıyız artık :))

Kızlar günaydın ben yîne idrar yanmasıyla uyandım bugün off bî kurtulamadım şu hastalıktan ya gece de uyuyamadım doğru düzgün... Sıcak tutuyorum bol su içiyorum ama yine de oluyor napcam ben ya
bol su içmeye devam canım.Allah şifa versin .

kızlar hepinize mutlu sağlıklı güzel bir gün olsun .bol bol tepikli olsun.iyi haberler getirsin . hayırlı cumalar. dün 2. tetenoz aşımı yaptırdım . kol yine iptal. gece uyumak zor oldu .bi ara kaktım oturarak uyudum :)) inşallah önceki kadar uzun sürmez bu seferki..

Bende bu konuda çok dertliyim ya,şimdiden zor alıyorum aynayla anca ileriki haftalarda naparım bilmiyorum rezil olurum diye korkuyorum,bir de acaba sezaryen de alta bakıyorlar mı çok karışığım ben
cnm bende zorlanyrm işte çok göbeğim olmadğı halde ya sonlara doğru ne yapcz bilmyrm cnm sezeryanda olsan kanaman olyr bakyrlar mı bılmyrm ama

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar yazamadım dün. Geçmişte dolmuş maşallah :))

gnydn cnm hayrlı cumalar güzel duaların için AMİNNN.

cnm bende zorlanyrm işte çok göbeğim olmadğı halde ya sonlara doğru ne yapcz bilmyrm cnm sezeryanda olsan kanaman olyr bakyrlar mı bılmyrm ama
boşver ya bunları düşünme ,sağlık olsunda kolay bunlar . bende utanırım ama şimdiden düşünmemeye çalışıyorum.

anaaammm ... daha dün n11 den alışveriş yaptım . dur bakayım koca kişisini bi uyarıyım . baksın hesaplara :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…