- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.221
Sezaryen de sonda takılıyor güzelim gidip gelip kontrol ediyorlardı bi tanidigimi..illa görecekler malum bölgeyi maalesefBende bu konuda çok dertliyim ya,şimdiden zor alıyorum aynayla anca ileriki haftalarda naparım bilmiyorum rezil olurum diye korkuyorum,bir de acaba sezaryen de alta bakıyorlar mı çok karışığım ben
Cnm bizim okulda bi hocanin kredi karti bilgileriyle alisveris yapmislar kac milyar borc gozuktu snra tabi halletti ama ugrasiyosun.guvnmeyin demisti bizedeBu arada ben bebefox un balensiz kaplı sutyeni ni araştırıyorum n11 de buldum en uygun fiyatlisini kargo ucretsiz..bu siteyle ilgili birkaç olumsuz yorum okumustum
sizden alışveriş yapan var mı oradan
Amin canim Allahim herkese sifa versin.hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hamişler bu mübarek günde hayır dualarınızla yola çıkıyorum Rabbim hepinizden razı olsun bebeklerimize sağlıkla hayırla ve kolaylıkla kavuştursun inşaallah.MEVLAM KORKTUKLARIMIZDAN EMİN UMDUKLARIMIZA NAİL EYLESİN.bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun şehzade mustafamdan şifa sağlık dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri bende sizlerle yalnız gaz uyku problemi konuşayım inşaallah.Herşey gönlünüze göre olsun tekrar hayırlı cumalar
cnm öyle kolay değilde utanrm yahu ben,aman dogum sancisi cekerken bunu mu düsüneceksin, bosver gitsin .Ben görmüyorum zaten karsidakilerde kusura bakmasin, koca göbegimi görüyorlar sonucta, öyle kolay bisey degil bu
Sağol canım ben de buna benzer şeyler okudum bilgileri paylaşıyorlar vs diyeCnm bizim okulda bi hocanin kredi karti bilgileriyle alisveris yapmislar kac milyar borc gozuktu snra tabi halletti ama ugrasiyosun.guvnmeyin demisti bizede
İnan bana ben de senin gibi ne yaparım diye düşünüp araştırıyordum dedikleri gibi kimse kimsenin seyinin meraklısı değil gayet normal karsiliyorlar senin de o an tek istegin hayırlısıyla bebegini kucağına almak olduğu için düşünmüyorsun o ancnm öyle kolay değilde utanrm yahu benyapacam bişeyler.
ben neler neler düşnyrm birbilsen :)) neler yaparm o anda die falan aayy neyse düşündkçe kafayı yicm herhalde :)
amin inşallah ,Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin.şifa versin .hayırlı cumalar.hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hamişler bu mübarek günde hayır dualarınızla yola çıkıyorum Rabbim hepinizden razı olsun bebeklerimize sağlıkla hayırla ve kolaylıkla kavuştursun inşaallah.MEVLAM KORKTUKLARIMIZDAN EMİN UMDUKLARIMIZA NAİL EYLESİN.bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun şehzade mustafamdan şifa sağlık dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri bende sizlerle yalnız gaz uyku problemi konuşayım inşaallah.Herşey gönlünüze göre olsun tekrar hayırlı cumalar
hoş geldin :) bağımlıyız artık :))Birkaç gün netim yoktu göremedim nasilsiniz kizlar neyim azonce geldi hemen saygayi actim ne kadar ozlemisim yaw burayi
bol su içmeye devam canım.Allah şifa versin .Kızlar günaydın ben yîne idrar yanmasıyla uyandım bugünoff bî kurtulamadım şu hastalıktan ya gece de uyuyamadım doğru düzgün... Sıcak tutuyorum bol su içiyorum ama yine de oluyor napcam ben ya
cnm bende zorlanyrm işte çok göbeğim olmadğı halde ya sonlara doğru ne yapcz bilmyrm cnm sezeryanda olsan kanaman olyr bakyrlar mı bılmyrm amaBende bu konuda çok dertliyim ya,şimdiden zor alıyorum aynayla anca ileriki haftalarda naparım bilmiyorum rezil olurum diye korkuyorum,bir de acaba sezaryen de alta bakıyorlar mı çok karışığım ben
gnydn cnm hayrlı cumalar güzel duaların için AMİNNN.hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hamişler bu mübarek günde hayır dualarınızla yola çıkıyorum Rabbim hepinizden razı olsun bebeklerimize sağlıkla hayırla ve kolaylıkla kavuştursun inşaallah.MEVLAM KORKTUKLARIMIZDAN EMİN UMDUKLARIMIZA NAİL EYLESİN.bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun şehzade mustafamdan şifa sağlık dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri bende sizlerle yalnız gaz uyku problemi konuşayım inşaallah.Herşey gönlünüze göre olsun tekrar hayırlı cumalar
hgldn canm bende işe glyrm hemen açyrm evde otururken hemen açyrm ne kadr bağlandk yahhu farketmedn :)Birkaç gün netim yoktu göremedim nasilsiniz kizlar neyim azonce geldi hemen saygayi actim ne kadar ozlemisim yaw burayi
boşver ya bunları düşünme ,sağlık olsunda kolay bunlar . bende utanırım ama şimdiden düşünmemeye çalışıyorum.cnm bende zorlanyrm işte çok göbeğim olmadğı halde ya sonlara doğru ne yapcz bilmyrm cnm sezeryanda olsan kanaman olyr bakyrlar mı bılmyrm ama
hadi yaa ne adi inasnlar var zaten sitenın şekli bile güven vermyr insanaCnm bizim okulda bi hocanin kredi karti bilgileriyle alisveris yapmislar kac milyar borc gozuktu snra tabi halletti ama ugrasiyosun.guvnmeyin demisti bizede
Bn hic almadim alackyim hatta biseyler duyunca vazgectim.gecn dnm olmustu olay.trendyola markafoniye bakiorum arada O kdr.korkuyom onlrdan bilehadi yaa ne adi inasnlar var zaten sitenın şekli bile güven vermyr insana
hgldn canm bende işe glyrm hemen açyrm evde otururken hemen açyrm ne kadr bağlandk yahhu farketmedn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?