2015 Temmuz Anneleri

Kulaga Nasil geliyor peki ??? cevrendeki fln insanlar kolay anliyor mu ??? Bana Ayas veya Aras ile karisir fln dediler ;o
Bu arada yegenine masallah Ali Ayaz degil mi ismi ??? Iki isimde cok guzel durmus...
Kulagida cok his geliyor bence Aras'la karistirilmaz Ali Ayaz yiğenimin ismi ama Ayaz diyoruz ablamda
Kulaga Nasil geliyor peki ??? cevrendeki fln insanlar kolay anliyor mu ??? Bana Ayas veya Aras ile karisir fln dediler ;o
Bu arada yegenine masallah Ali Ayaz degil mi ismi ??? Iki isimde cok guzel durmus...
yok bence karışmaz canım Ayas'la belki ama Aras söylenişi farklı hem Ayas isminden çok Ayaz ismi daha yaygın kimse karıştırmaz benim yiğenimin adı Ali Ayaz sadece Ayaz diyoruz Ali aynı zamanda eniştemin ismi Ali ismini çok sevdiğimizden koymak istedi ablamsadece ismim ararken kişilerin ismi karakterlerini etkiliyor diye okumuştuk bi yerde acaba soğuk biri olur mu diye düşündük ama maşallah yiğenim herkese şimdiden gülücükler saçıyor

ya cnm öylede ben kendı huzurm için diorm ama aynayla oldugu kadar yapcz artk ne yaplm :)

)) sevindimmmmm, bu arada isim karakteri etkiliyor konusunda bende dusundum ama dogru dürüst anlamı olmayan o kadar cok isim var ki onlar ne oluyor o zaman

2 gündür bi karın ağrısı var bende ishal olmuşumda karnım ağrıyo sanki bugünde yoğun bi şekilde devam ederse gidip görüncem doktora. Ablamda dün korkuttu beni doğuruyon mu yoksa diye. Onun sancıları o şekilde karın ağrısıyla başlamış.
Bugün KINA var yarın düğün kınaya gitme diyo eşim ben gitmek istiyom bişeyden geri kalmıyım
Internetten alışverişe dikkat kızlar eniştem çok pis dolandırıldı kredi Kartı bilgileriyle internet üzerinden kumar oynamışlar halen borcundan kurtulamadı bilmediğiniz siteleri kullanmayın.

allah korusun cnm güvenmdgmz sitelerden bişeyler almamaya çalşyrm zaten

Geçmiş olsun cnm, üşütmeden mi kaynaklı acaba karın ağrın ile ishal? Aman dikkat et kendine.
Kına, düğün bişiler olsa bende atacağım kendimi hemen.
Bu hafta çok bunaldım, değişiklik istiyorum :)

ayy cnm bende bugn kocanın kredi kartını kaptm :) bişeyler alcktm valla dolandrlrsm birde üstüne aman tanrm :))
Allah korusun kizz.bnm esimde bisey begenirse bnm karttan aldiriyo kndi karti yok kullnmiyo.bisey olursada seninkine olsun diyo uyuzz:))

Bilmiyom ki 1 gün önce iş yaptım biraz ama ayaklarımı felan sıcak tutarım dikkat ederim. Geçer inş şuanda bi ağrı yok şükür.
Aynen değişiklik olur. Eğleniriz azcık gel kız senide götüreyim göbekleri çarparak oynarız

Allah korusun kizz.bnm esimde bisey begenirse bnm karttan aldiriyo kndi karti yok kullnmiyo.bisey olursada seninkine olsun diyo uyuzz:))
:))) BENDE ONA OLSN DİORM. ÖDEYEMZSEK İÇERİ GİRERSİN BEN SANA BAKARM KOCACM FANİLA GETIRIRM SANA DİORM :))) TÖVBEE ŞAKASI BİLE TUHAF ALLAH GÖSTERMSNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…