- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.261
:)) OLDU BEE BAŞKA DERSN :))CANM DOKTOR SÖYLYRMŞ BİRDAHAKİ KONTRLDE VAJNAL MAUAYENE DİE BENMKİ ÖYLEYMŞ YANİ AMA BEN YİNEDE HER DOKTORAA GİTMDN TEMZLNP GDYRM NE OLR NE OLMAZ DİORMB
Bende doktora hazirliksiz gittigimde alttab muayene yapalim dicek diye aklim gidiyo. Yok ben almiyim mi dicemdaha hic demedi tabide. 36dan sonra tedbirli olmak lazim bence
Allah gostermesin :):))) BENDE ONA OLSN DİORM. ÖDEYEMZSEK İÇERİ GİRERSİN BEN SANA BAKARM KOCACM FANİLA GETIRIRM SANA DİORM :))) TÖVBEE ŞAKASI BİLE TUHAF ALLAH GÖSTERMSNN
Süper olurdu :) Birden hayal ettim de, mükemmel ya :)Bilmiyom ki 1 gün önce iş yaptım biraz ama ayaklarımı felan sıcak tutarım dikkat ederim. Geçer inş şuanda bi ağrı yok şükür.
Aynen değişiklik olur. Eğleniriz azcıkgel kız senide götüreyim göbekleri çarparak oynarız
Bilemiyorum ki cnm bende, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.CANM NE İSTYRSANZ ÇEKERZ SORUN DEĞİL BİLDGN VARSA SÖYLE ÇEKELM
Insallah benimkide soyluyodur:)) OLDU BEE BAŞKA DERSN :))CANM DOKTOR SÖYLYRMŞ BİRDAHAKİ KONTRLDE VAJNAL MAUAYENE DİE BENMKİ ÖYLEYMŞ YANİ AMA BEN YİNEDE HER DOKTORAA GİTMDN TEMZLNP GDYRM NE OLR NE OLMAZ DİORM
Ayyy bilmezmiyim bide Sokağı kapatırlardı sandalyeler ışıklar ne döktürürlerdiKIZLAR BİZİM TRAKYADA ÇOK OYNAKLK VARDR NE ÇİFTETELLİLER NE ROMAN HAVALARI :)) HAFTAYA HALAMN KIZNIN DÜĞÜNÜ VAR DOKCM BEA KURTLARIMI :) GELİN HEPBERABER GİDELM :)) TÜM HAMŞLER FETHEDELM DÜĞÜNÜ :))
Söyler canım her doktor söylüyo acil olan bi durum olmadıkça.36-37. Haftalarda yapılıyo zaten.Insallah benimkide soyluyodur
Günaydın canım inş dualar müşterektirgünaydın anne adaylarııı :) hayırlı cumalar sımdıden.bol dualı bir gün geçirelim inşallahhh
Geçmiş olsun kolay gelsin. Yormayın kızlar bugünlerde kendinizi dinlenin elinizden geldiğince. Siz çalışanlar içinde ayrı bi zor hamilelik Allah yardım etsin.Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben grip olmayla cebelleşiyorum valla baya kötü oldum dün evdeydim gerçi dinlenemedim mevlid vardı ama öyle işte bugünde mecbur çalışıyoruz
AYNEN CNMBilemiyorum ki cnm bende, bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar.
OHA CNM ÇOK YAHU BENDE ELBİSE ALMAM LAZM AMA OKADR HAYATTA VERMEM BİRDAHA GİYEMYCZ ÇÜNKÜKizlar bizimde haftaya kina dugun var ya. Kinaya elbise ayarladimda. Dugune bulamadim. Var mi magazalarda gozunuze carpan biseyler. Bugun bakiyim. Gecen bi elbise begenmistim machka'da. Ona da 800 dedi
O ÇATI MUAYENESİNİ NASL YAPYRLR CNM YA ÇOK ACYR FALAN DİORLDABenim de merak ettigim ikincide de çatı kontrolü yapıyorlar mi
Zaten doğurmuşum işte
Dr una göre degisiyor bu da sanirim
GNYDN CNM HAYRLI CUMALAR.günaydın anne adaylarııı :) hayırlı cumalar sımdıden.bol dualı bir gün geçirelim inşallahhh
:))) ÜÇYÜZBEŞYÜZZ :))Ayyy bilmezmiyim bide Sokağı kapatırlardı sandalyeler ışıklar ne döktürürlerdi
GNYDN CNM GEÇMŞ OLSN KOLAY GELSB İŞTEGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben grip olmayla cebelleşiyorum valla baya kötü oldum dün evdeydim gerçi dinlenemedim mevlid vardı ama öyle işte bugünde mecbur çalışıyoruz
Ay yok kız acımıyo 10 saniye sürüyoO ÇATI MUAYENESİNİ NASL YAPYRLR CNM YA ÇOK ACYR FALAN DİORLDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?