2015 Temmuz Anneleri

B

Bende doktora hazirliksiz gittigimde alttab muayene yapalim dicek diye aklim gidiyo. Yok ben almiyim mi dicem daha hic demedi tabide. 36dan sonra tedbirli olmak lazim bence
:)) OLDU BEE BAŞKA DERSN :))CANM DOKTOR SÖYLYRMŞ BİRDAHAKİ KONTRLDE VAJNAL MAUAYENE DİE BENMKİ ÖYLEYMŞ YANİ AMA BEN YİNEDE HER DOKTORAA GİTMDN TEMZLNP GDYRM NE OLR NE OLMAZ DİORM

Kizlar bizimde haftaya kina dugun var ya. Kinaya elbise ayarladimda. Dugune bulamadim. Var mi magazalarda gozunuze carpan biseyler. Bugun bakiyim. Gecen bi elbise begenmistim machka'da. Ona da 800 dedi

KIZLAR BİZİM TRAKYADA ÇOK OYNAKLK VARDR NE ÇİFTETELLİLER NE ROMAN HAVALARI :)) HAFTAYA HALAMN KIZNIN DÜĞÜNÜ VAR DOKCM BEA KURTLARIMI :) GELİN HEPBERABER GİDELM :)) TÜM HAMŞLER FETHEDELM DÜĞÜNÜ :))

Benim de merak ettigim ikincide de çatı kontrolü yapıyorlar mi
Zaten doğurmuşum işte

Dr una göre degisiyor bu da sanirim

KIZLAR BİZİM TRAKYADA ÇOK OYNAKLK VARDR NE ÇİFTETELLİLER NE ROMAN HAVALARI :)) HAFTAYA HALAMN KIZNIN DÜĞÜNÜ VAR DOKCM BEA KURTLARIMI :) GELİN HEPBERABER GİDELM :)) TÜM HAMŞLER FETHEDELM DÜĞÜNÜ :))
Ayyy bilmezmiyim bide Sokağı kapatırlardı sandalyeler ışıklar ne döktürürlerdi

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben grip olmayla cebelleşiyorum valla baya kötü oldum dün evdeydim gerçi dinlenemedim mevlid vardı ama öyle işte bugünde mecbur çalışıyoruz

günaydın anne adaylarııı :) hayırlı cumalar sımdıden.bol dualı bir gün geçirelim inşallahhh
Günaydın canım inş dualar müşterektir

Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben grip olmayla cebelleşiyorum valla baya kötü oldum dün evdeydim gerçi dinlenemedim mevlid vardı ama öyle işte bugünde mecbur çalışıyoruz
Geçmiş olsun kolay gelsin. Yormayın kızlar bugünlerde kendinizi dinlenin elinizden geldiğince. Siz çalışanlar içinde ayrı bi zor hamilelik Allah yardım etsin.

Kizlar bizimde haftaya kina dugun var ya. Kinaya elbise ayarladimda. Dugune bulamadim. Var mi magazalarda gozunuze carpan biseyler. Bugun bakiyim. Gecen bi elbise begenmistim machka'da. Ona da 800 dedi
OHA CNM ÇOK YAHU BENDE ELBİSE ALMAM LAZM AMA OKADR HAYATTA VERMEM BİRDAHA GİYEMYCZ ÇÜNKÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…