2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar. Biraz geç kaldım ama ben de katılabilir miyim aranıza

Benim de merak ettigim ikincide de çatı kontrolü yapıyorlar mi
Zaten doğurmuşum işte

Dr una göre degisiyor bu da sanirim
Bende yapmadılar yapılmıyor diye biliyorum arkadaslardan da. Sadece açılmana bakılıyor doğumun başladıysa sancın çıktıysa zaten oda olması gereken.

ELİNİ Mİ SOKYR NAPYR
Çatı muayenesi nasıl yapılır?
Çatı muayenesi normal jinekolojik muayene masasında ve aynı şekilde jinekolojik muayene pozisyonunda yapılır. Doktor iki parmağı ile çatı kemiklerinin durumunu değerlendirir. Bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlığını - genişliğini kıyaslayarak normal doğum mümkün olabilir mi diye değerlendirmek yapar. Doğum başkamadan önce gebeliğin son haftalarında yapılan çatı muayensinde rahim ağzı kapalı olduğu için bebeğin kafasına veya diğer organlarına temas edilemez.

EE KOLAYMŞ BEA BEN ALŞKNM ZATEN JİNEKOLOJK MUAYENEYE :) AÇMAGM KALMADI DEMŞTM YA :))

Bu saatte uyandim ya artik dogruvduzgun.uyuyamiyorum bndevcanim.sol bilegim agriyodu sagada sicradi agriyla uyandim daha yatamadim.dayncaz mecbur.Allah yardim etsin hepimizee
Benim yan yatmaktan kulunç derler ya kılınçlarım omuzum sırtım ağrıyor. sabaha kadar kalk yat eşimi de uyutmuyrm

Ben ilk günler süt gelene kadar verim diyorum. Ondan da çok hevelsendim birde bu markanın kaşık biberonu varmış acaba o nasıl?

Benim yan yatmaktan kulunç derler ya kılınçlarım omuzum sırtım ağrıyor. sabaha kadar kalk yat eşimi de uyutmuyrm
Bnde cnm ayni uyutmuyorum adami napim ofluyom pufluyom.arada inliom.hergun cesitlibuzuvlarimda agri oluyoda bu bileklerim cok fena .insallh gecer ya.

OHAA FALAN OLDUM BEA :) KÜLBASTIM İYİ OLUR BENMDE :))) KOCAMA SÖYLYMDE YAPILIŞINI ÖĞRENSN BİRGÜN AÇ KALRSA :)) KİM KİMİ YER BİLMYRM AMA :))
manyaklığa bak yamyam gibi karınızı yiyin diyor ya :) karısı olmayan napcak acaba ? komşuda pişer bizede düşer demesinler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…