- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.281
ELİNİ Mİ SOKYR NAPYRAy yok kız acımıyo 10 saniye sürüyo
Bende yapmadılar yapılmıyor diye biliyorum arkadaslardan da. Sadece açılmana bakılıyor doğumun başladıysa sancın çıktıysa zaten oda olması gereken.Benim de merak ettigim ikincide de çatı kontrolü yapıyorlar mi
Zaten doğurmuşum işte
Dr una göre degisiyor bu da sanirim
GNYDN CANM HOŞGELDIN :) TABİKİ KATILBLRSN SORMAN HATA :)) FOTODAKİ OĞLŞN MU ÇOK TATLI MAŞALLAHGünaydın kızlar. Biraz geç kaldım ama ben de katılabilir miyim aranıza
Hoşgeldin faydalı paylaşımlar yaşarız Hepberaber inşGünaydın kızlar. Biraz geç kaldım ama ben de katılabilir miyim aranıza
ELİNİ Mİ SOKYR NAPYR
GNYDN CANM HOŞGELDIN :) TABİKİ KATILBLRSN SORMAN HATA :)) FOTODAKİ OĞLŞN MU ÇOK TATLI MAŞALLAH
Hoşgeldin faydalı paylaşımlar yaşarız Hepberaber inş
Kızın mı olucak kısmetse
Fotodakii yakışıklı olduğuna göre :)
Çatı muayenesi nasıl yapılır?ELİNİ Mİ SOKYR NAPYR
http://www.milliyet.com.tr/-siddetli-aclik-halinde-karinizi/dunya/detay/2041399/default.htm TÖVBE ESTAFURULLAH BU NE YA !! benim yahnim iyi olur ,söyliyim bari:) etli butluyum iyi doyururum
YAA BANA ÖYLE DEDİLER CNMAllah iyiliğini versin kıııız çok güldüm
2 parmağını sokuyor yani beni öyle muayene etti elini nasıl sokucak kız
CANM NASL DURYRSNZ YAZMADAN YAHU :) BEN DURAMDM ÜYE OLDGM SANİYE YAZDM BURAYAHoşbulduk :) evet canım oğluşum çok teşekkür ederiz. Aslında sizi başından beri takip ediyorum ama kısmet bugüneymiş
EE KOLAYMŞ BEA BEN ALŞKNM ZATEN JİNEKOLOJK MUAYENEYE :) AÇMAGM KALMADI DEMŞTM YA :))Çatı muayenesi nasıl yapılır?
Çatı muayenesi normal jinekolojik muayene masasında ve aynı şekilde jinekolojik muayene pozisyonunda yapılır. Doktor iki parmağı ile çatı kemiklerinin durumunu değerlendirir. Bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlığını - genişliğini kıyaslayarak normal doğum mümkün olabilir mi diye değerlendirmek yapar. Doğum başkamadan önce gebeliğin son haftalarında yapılan çatı muayensinde rahim ağzı kapalı olduğu için bebeğin kafasına veya diğer organlarına temas edilemez.
Benim yan yatmaktan kulunç derler ya kılınçlarım omuzum sırtım ağrıyor.Bu saatte uyandim ya artik dogruvduzgun.uyuyamiyorum bndevcanim.sol bilegim agriyodu sagada sicradi agriyla uyandim daha yatamadim.dayncaz mecbur.Allah yardim etsin hepimizee
OHAA FALAN OLDUM BEA :) KÜLBASTIM İYİ OLUR BENMDE :))) KOCAMA SÖYLYMDE YAPILIŞINI ÖĞRENSN BİRGÜN AÇ KALRSA :)) KİM KİMİ YER BİLMYRM AMA :))http://www.milliyet.com.tr/-siddetli-aclik-halinde-karinizi/dunya/detay/2041399/default.htm TÖVBE ESTAFURULLAH BU NE YA !! benim yahnim iyi olur ,söyliyim bari:) etli butluyum iyi doyururum
Ben ilk günler süt gelene kadar verim diyorum. Ondan da çok hevelsendim birde bu markanın kaşık biberonu varmış acaba o nasıl?Cnm medela calma alcm internetten çok araştırdım yorumları okudum kullananlar çok memnun sende denemişsn cnm daha rahat alrm artık. Keşke kullanma gereğim olmasaydı benmde bende emzirsydm ama arada mecbur verck annem işte en azndan yanındayken emsin tek derdım o anne memesinden emmesi Aramızdaki bağ açısından çok önmli çünkü
Bnde cnm ayni uyutmuyorum adami napim ofluyom pufluyom.arada inliom.hergun cesitlibuzuvlarimda agri oluyoda bu bileklerim cok fena .insallh gecer ya.Benim yan yatmaktan kulunç derler ya kılınçlarım omuzum sırtım ağrıyor.sabaha kadar kalk yat eşimi de uyutmuyrm
manyaklığa bak yamyam gibi karınızı yiyin diyor ya :) karısı olmayan napcak acaba ? komşuda pişer bizede düşer demesinler :))OHAA FALAN OLDUM BEA :) KÜLBASTIM İYİ OLUR BENMDE :))) KOCAMA SÖYLYMDE YAPILIŞINI ÖĞRENSN BİRGÜN AÇ KALRSA :)) KİM KİMİ YER BİLMYRM AMA :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?