- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.301
CANM NASL DURYRSNZ YAZMADAN YAHU :) BEN DURAMDM ÜYE OLDGM SANİYE YAZDM BURAYA
ANLADM CNM ALALM BENCE GÜZELE BENZYR YANİ BEN PNU TERCH ETCM. ŞİMDİ BAKTM DEDĞİNE ODA EK BESİNE GEÇERKEN KAŞIĞA ALIŞAMAYAN BEBEKLER İÇİN KULLANYRLRMŞ DENERZ KAŞIĞA ALŞMAZLRSA OZMN ALRZ ONUDA ŞİMDİ ÇOK ERKEN DİE DÜŞÜNYRM BENBen ilk günler süt gelene kadar verim diyorum. Ondan da çok hevelsendim birde bu markanın kaşık biberonu varmış acaba o nasıl?
AMAN TANRIMM :)) TÖVBE DE TÖVBEE :) KIZ KAFAYI YEMŞ BU ADAM ŞAKA GİBİ DELİMİDR NEDR :)manyaklığa bak yamyam gibi karınızı yiyin diyor ya :) karısı olmayan napcak acaba ? komşuda pişer bizede düşer demesinler :))
Topigin demirbasi gizem :)CANM NASL DURYRSNZ YAZMADAN YAHU :) BEN DURAMDM ÜYE OLDGM SANİYE YAZDM BURAYA
CANM ANLYRM SENİ BENMDE OLDU AMA BURDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDM SIKINTIMI PAYŞLŞTM RAHATLATTI ARKDŞLR BENİ VALLA DURAMYRM BUARAYA YAZMADN NE YALAN SÖYLYMCanım benim bundan önce iki kaybım oldu o yüzden bir türlü cesaret edemedim yazmaya. Bu sefer sağlıkla alırız inşallah meleklerimizi kucağımıza
:)) CNM BELEDİYEDE ÇALŞYRM BEN BAŞKANDA TANDK MEMURLRMZ OKEYE DÖNERKEN BENDE SİZE YAZYRM :)) ÇOK YOĞN DEĞİLZ İLÇE BELEDYESİ SONÇTATopigin demirbasi gizem :)
Her saat aktifsin masallah kiz. Patronun iyi bisey demiyo.
Benim isler cok yogun
Dun aksam sinir oldugum biseyi yaziyim da rahatliyim azcik.
Hamile oldugumdan beri kv lere gittigimizde, eltim misafir gibi elini hcbseye surup yardm etmiyooo. Yemekten snra kalkip oturuyo koltuga ! Bu karinla ayakta kalan benim. Insanin ici hic mi acimaz ya, cekinmek hic yok.
Amin ins cnm hosgeldinCanım benim bundan önce iki kaybım oldu o yüzden bir türlü cesaret edemedim yazmaya. Bu sefer sağlıkla alırız inşallah meleklerimizi kucağımıza
Ben ozeldeyim:)) CNM BELEDİYEDE ÇALŞYRM BEN BAŞKANDA TANDK MEMURLRMZ OKEYE DÖNERKEN BENDE SİZE YAZYRM :)) ÇOK YOĞN DEĞİLZ İLÇE BELEDYESİ SONÇTAAHH ŞU ELTİLER YA NASL TAKINTILI VE KISKANÇ OLYRLR GERÇEKTEN SANA YAZIK YA BİŞEY DEMEDN Mİ HİÇ VEYA KV BİŞEY DEMYR MU
CNM KISKANYRDR GENELDE ELTİLERDE OLAN ŞEY ÇÜNKÜ ÇEKEMEME DURUMU SEN KENDINI UZEME O YAPMYRSA SENDE YAPMA BAKLM BİRKERE NE YAPCK HASTAYM FALAN DE MESELA HAMILEKTEN DOLYI BELIM AGRYR YOK İŞTE AYAKLRM FALAN DE BAKALM NE YAPCKBen ozeldeyim
Ben bisey demiyorum, yabanci gibi davraniyo ztn. Hc nasilsin, gebelik nasil gdiyor vs demiyo bile.
Kv de de bse demiyo. Zorla yaptiramam ki mantiginda.
Topigin demirbasi gizem :)
Benim isler cok yogun
Hamile oldugumdan beri kv lere gittigimizde, eltim misafir gibi elini hcbseye surup yardm etmiyooo. Yemekten snra kalkip oturuyo koltuga ! Bu karinla ayakta kalan benim. Insanin ici hic mi acimaz ya, cekinmek hic yok.
Ay sende mi gördünhttp://www.milliyet.com.tr/-siddetli-aclik-halinde-karinizi/dunya/detay/2041399/default.htm TÖVBE ESTAFURULLAH BU NE YA !! benim yahnim iyi olur ,söyliyim bari:) etli butluyum iyi doyururum
onlarda 4 kadınla evlilik yok mu ? ilk hangisinden başlıyorlar ki
Yani elini atmışken çıkarıversin bebeğiniYAA BANA ÖYLE DEDİLER CNMÖDÜMÜ KOPARTTILAR DEMŞTM ZATEN ELİNİ SOKARSA DOĞURURUM BEN OZMNN :)
CNM KISKANYRDR GENELDE ELTİLERDE OLAN ŞEY ÇÜNKÜ ÇEKEMEME DURUMU SEN KENDINI UZEME O YAPMYRSA SENDE YAPMA BAKLM BİRKERE NE YAPCK HASTAYM FALAN DE MESELA HAMILEKTEN DOLYI BELIM AGRYR YOK İŞTE AYAKLRM FALAN DE BAKALM NE YAPCK
Ben masayi toplamaha baslayinca kv sen otur kaldirma agir seyi dedi. O lafa mi kiskaniyo da o yapmazsa bende yaomam diyo anlamadim. 3 4 tabagin makinaya dizilmesinden mi kacicam sanki, bu halimle de yaparim nolck derim ben olsam.sende otursana ,hatta önce sen geç otur .biraz nazlan .mecburen kalkar .ay gıcık oldum
türlü yapıyorlarmış
GıcıkTopigin demirbasi gizem :)
Benim isler cok yogun
CANM ANLYRM SENİ BENMDE OLDU AMA BURDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDM SIKINTIMI PAYŞLŞTM RAHATLATTI ARKDŞLR BENİ VALLA DURAMYRM BUARAYA YAZMADN NE YALAN SÖYLYMALIŞKANLK YAPYR DEMEDİ DEME :))
UYUZ ELTİİ NE OLCK KIZ BIRAK YAHU BIRAZ UTANMYCK MI KADINCGZA YAPTRMYA . ÇOK FECİ KISKANÇÇÇ SENIN ELTİ CNMM ÇATLYRDR KESIN KV ÖYLE DEDKÇE. AMANN SENDE KISKANDR ONU ÇATLASN DURSNNBen yapmadim bilerek napcak diye, o da yapmiyo. Is kv ye kaliyo, onada uzuluyorum.
Agrim olmasada hamileye 40 kat yabanci olsa yardim ederhic vicdan yok bunda.
Ben masayi toplamaha baslayinca kv sen otur kaldirma agir seyi dedi. O lafa mi kiskaniyo da o yapmazsa bende yaomam diyo anlamadim. 3 4 tabagin makinaya dizilmesinden mi kacicam sanki, bu halimle de yaparim nolck derim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?