2015 Temmuz Anneleri

CANM NASL DURYRSNZ YAZMADAN YAHU :) BEN DURAMDM ÜYE OLDGM SANİYE YAZDM BURAYA

Canım benim bundan önce iki kaybım oldu o yüzden bir türlü cesaret edemedim yazmaya. Bu sefer sağlıkla alırız inşallah meleklerimizi kucağımıza

günaydın kızlar nasılsınız bakalım? valla ben sol tarafıma yatmaktan bacağımla kalçamın bağlantı yeri acayip acıyo.sağ tarafta aşım var yatamıyorum sırt üstü yatabiliyorum hala bi sıkıntı olmuyo ama yatmak istemiyorum sakıncalı diyolar. bir de geçenlerde burda okudum kasılmalarla ilgili.benim de karnımda arada top gibi bi sertlik oluyo ben onu bebek diye düşünüyodum ama kasılma mı bilemiyorum bu haftalarda olan ilk gebeliğim doktor kontrolüme de daha var. bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan hbr bekliyorum. bir de magnezyum,calsiyum yada demir başlatmadı benim dokturm.bacak ağrım ondan olabilir mi ki?

Ben ilk günler süt gelene kadar verim diyorum. Ondan da çok hevelsendim birde bu markanın kaşık biberonu varmış acaba o nasıl?
ANLADM CNM ALALM BENCE GÜZELE BENZYR YANİ BEN PNU TERCH ETCM. ŞİMDİ BAKTM DEDĞİNE ODA EK BESİNE GEÇERKEN KAŞIĞA ALIŞAMAYAN BEBEKLER İÇİN KULLANYRLRMŞ DENERZ KAŞIĞA ALŞMAZLRSA OZMN ALRZ ONUDA ŞİMDİ ÇOK ERKEN DİE DÜŞÜNYRM BEN

CANM NASL DURYRSNZ YAZMADAN YAHU :) BEN DURAMDM ÜYE OLDGM SANİYE YAZDM BURAYA
Topigin demirbasi gizem :)
Her saat aktifsin masallah kiz. Patronun iyi bisey demiyo.
Benim isler cok yogun

Dun aksam sinir oldugum biseyi yaziyim da rahatliyim azcik.
Hamile oldugumdan beri kv lere gittigimizde, eltim misafir gibi elini hcbseye surup yardm etmiyooo. Yemekten snra kalkip oturuyo koltuga ! Bu karinla ayakta kalan benim. Insanin ici hic mi acimaz ya, cekinmek hic yok.

Canım benim bundan önce iki kaybım oldu o yüzden bir türlü cesaret edemedim yazmaya. Bu sefer sağlıkla alırız inşallah meleklerimizi kucağımıza
CANM ANLYRM SENİ BENMDE OLDU AMA BURDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDM SIKINTIMI PAYŞLŞTM RAHATLATTI ARKDŞLR BENİ VALLA DURAMYRM BUARAYA YAZMADN NE YALAN SÖYLYM ALIŞKANLK YAPYR DEMEDİ DEME :))

:)) CNM BELEDİYEDE ÇALŞYRM BEN BAŞKANDA TANDK MEMURLRMZ OKEYE DÖNERKEN BENDE SİZE YAZYRM :)) ÇOK YOĞN DEĞİLZ İLÇE BELEDYESİ SONÇTA AHH ŞU ELTİLER YA NASL TAKINTILI VE KISKANÇ OLYRLR GERÇEKTEN SANA YAZIK YA BİŞEY DEMEDN Mİ HİÇ VEYA KV BİŞEY DEMYR MU

Ben ozeldeyim

Ben bisey demiyorum, yabanci gibi davraniyo ztn. Hc nasilsin, gebelik nasil gdiyor vs demiyo bile.
Kv de de bse demiyo. Zorla yaptiramam ki mantiginda.

Ben ozeldeyim

Ben bisey demiyorum, yabanci gibi davraniyo ztn. Hc nasilsin, gebelik nasil gdiyor vs demiyo bile.
Kv de de bse demiyo. Zorla yaptiramam ki mantiginda.
CNM KISKANYRDR GENELDE ELTİLERDE OLAN ŞEY ÇÜNKÜ ÇEKEMEME DURUMU SEN KENDINI UZEME O YAPMYRSA SENDE YAPMA BAKLM BİRKERE NE YAPCK HASTAYM FALAN DE MESELA HAMILEKTEN DOLYI BELIM AGRYR YOK İŞTE AYAKLRM FALAN DE BAKALM NE YAPCK

sende otursana ,hatta önce sen geç otur .biraz nazlan .mecburen kalkar .ay gıcık oldum

CNM KISKANYRDR GENELDE ELTİLERDE OLAN ŞEY ÇÜNKÜ ÇEKEMEME DURUMU SEN KENDINI UZEME O YAPMYRSA SENDE YAPMA BAKLM BİRKERE NE YAPCK HASTAYM FALAN DE MESELA HAMILEKTEN DOLYI BELIM AGRYR YOK İŞTE AYAKLRM FALAN DE BAKALM NE YAPCK

Ben yapmadim bilerek napcak diye, o da yapmiyo. Is kv ye kaliyo, onada uzuluyorum.
Agrim olmasada hamileye 40 kat yabanci olsa yardim eder hic vicdan yok bunda.
sende otursana ,hatta önce sen geç otur .biraz nazlan .mecburen kalkar .ay gıcık oldum
Ben masayi toplamaha baslayinca kv sen otur kaldirma agir seyi dedi. O lafa mi kiskaniyo da o yapmazsa bende yaomam diyo anlamadim. 3 4 tabagin makinaya dizilmesinden mi kacicam sanki, bu halimle de yaparim nolck derim ben olsam.

Gıcık öylelerine kalk yap diyeceksin nasıl sinir oluyorum öyle tiplere

CANM ANLYRM SENİ BENMDE OLDU AMA BURDA ÇOK ŞEY ÖĞRENDM SIKINTIMI PAYŞLŞTM RAHATLATTI ARKDŞLR BENİ VALLA DURAMYRM BUARAYA YAZMADN NE YALAN SÖYLYM ALIŞKANLK YAPYR DEMEDİ DEME :))

Biliyorum canım ya bazen okuyamıyorum. 30 sayfa falan birikiyor otururup okuyorum valla. Merak ediyorum yav :) Ben de burda okuduklarımdan çok faydalandım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü

UYUZ ELTİİ NE OLCK KIZ BIRAK YAHU BIRAZ UTANMYCK MI KADINCGZA YAPTRMYA . ÇOK FECİ KISKANÇÇÇ SENIN ELTİ CNMM ÇATLYRDR KESIN KV ÖYLE DEDKÇE. AMANN SENDE KISKANDR ONU ÇATLASN DURSNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…