- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.321
Ahahaaaa ben sabah beri krizdeyimKAHKAHA ATTIM KIZZ BU KIZ KAFAYI YEDİ DİOLR :)))
AYNEN CNM KAÇIRIRSM OKYAMADGM ZAMN BILE OLYR BENM ÇOK ÇENEZBAZIZ :)) FAYDALI OLYR GERÇKTENN KİMSEYE SORAMADKLRIMI SORYRM BEN BURDA RAHAT RAHATBiliyorum canım ya bazen okuyamıyorum. 30 sayfa falan birikiyor otururup okuyorum valla. Merak ediyorum yav :) Ben de burda okuduklarımdan çok faydalandım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü
estağfurullah canım..Hmm tmmm:))cahillik iştee,saol tatlım
evet başlayalım canım ben şimdi kitaba bi bakimKİZLAR YARİN YENİ TESBİH PAYLASALM Mİ NE DİORSNZ ? BİDE NEYİ CEKCEGİMİZİ BELİRLEYELİM
aynen bende öyle oluyor artık bebişlerimiz büyüdü canım normal..Kızlar nasılsınız bu ara bebek acayip baskı yapıyor mesaneme tuvaletten çıkar çıkmaz bile yine saatlerdir sıkışmış gibi hissediyorum özellikle akşamları çok rahatsız edici ya
hayırlıs cumalar canım bende sana yazacaktım mesajını gördüm inşallah hayırlı iyi sağlıklı haberlerle gelirsin sıkıntılarından kurtulursun canım gelir gelmez haber et..hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hamişler bu mübarek günde hayır dualarınızla yola çıkıyorum Rabbim hepinizden razı olsun bebeklerimize sağlıkla hayırla ve kolaylıkla kavuştursun inşaallah.MEVLAM KORKTUKLARIMIZDAN EMİN UMDUKLARIMIZA NAİL EYLESİN.bebişlerinizle beraber Allaha emanet olun şehzade mustafamdan şifa sağlık dualarınızı eksik etmeyin teyzeleri bende sizlerle yalnız gaz uyku problemi konuşayım inşaallah.Herşey gönlünüze göre olsun tekrar hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım. bizim topik otomatik vites am gaz devam :))Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar yazamadım dün. Geçmişte dolmuş maşallah :))
hayırlı cumalar canım iyim sen nasılnGünaydın hanımlar. Hayırlı cumalar. Nasılsınız?
amin hayırlı cumalar canımgünaydın anne adaylarııı :) hayırlı cumalar sımdıden.bol dualı bir gün geçirelim inşallahhh
geçmiş olsun canım dikkat et kendieGünaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben grip olmayla cebelleşiyorum valla baya kötü oldum dün evdeydim gerçi dinlenemedim mevlid vardı ama öyle işte bugünde mecbur çalışıyoruz
hoşgeldin tabikide katılabilirsin..Günaydın kızlar. Biraz geç kaldım ama ben de katılabilir miyim aranıza
canım doktora gidince sor ve ağrılarını söylemeyi unutma en azından takviye ilaçlarını verirler.. ben birgün magnesiyum içmediğimde her yanım daha çok ağrıyor zaten durmadan yatakta bi oraya bi buraya dönmekten uyuyamıyorum..günaydın kızlar nasılsınız bakalım? valla ben sol tarafıma yatmaktan bacağımla kalçamın bağlantı yeri acayip acıyo.sağ tarafta aşım var yatamıyorumsırt üstü yatabiliyorum hala bi sıkıntı olmuyo ama yatmak istemiyorum sakıncalı diyolar. bir de geçenlerde burda okudum kasılmalarla ilgili.benim de karnımda arada top gibi bi sertlik oluyo ben onu bebek diye düşünüyodum ama kasılma mı bilemiyorum bu haftalarda olan ilk gebeliğim doktor kontrolüme de daha var. bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan hbr bekliyorum. bir de magnezyum,calsiyum yada demir başlatmadı benim dokturm.bacak ağrım ondan olabilir mi ki?
malesef böyle insanlar var canım allaha havale et.. birdahakinede sen yapma bakalım ne tepki verecek.. seni yapıyor görüncede daha fazla üstüne yükleniyorlar..Topigin demirbasi gizem :)
Her saat aktifsin masallah kiz. Patronun iyi bisey demiyo.
Benim isler cok yogun
Dun aksam sinir oldugum biseyi yaziyim da rahatliyim azcik.
Hamile oldugumdan beri kv lere gittigimizde, eltim misafir gibi elini hcbseye surup yardm etmiyooo. Yemekten snra kalkip oturuyo koltuga ! Bu karinla ayakta kalan benim. Insanin ici hic mi acimaz ya, cekinmek hic yok.
Ben daha önce yaptim canim sorun olmadi bende, ama kredi karti degil de paypal dan ödemistim ben. Gayet de hizli ulasti aldigim hediye.Kardesimin kizina dogum günü hediyesini alip göndermistim, kuzum cok sevinmisti:)...Bu arada ben bebefox un balensiz kaplı sutyeni ni araştırıyorum n11 de buldum en uygun fiyatlisini kargo ucretsiz..bu siteyle ilgili birkaç olumsuz yorum okumustum
sizden alışveriş yapan var mı oradan
cnm öyle kolay değilde utanrm yahu benyapacam bişeyler.
ben neler neler düşnyrm birbilsen :)) neler yaparm o anda die falan aayy neyse düşündkçe kafayı yicm herhalde :)
Hos geldin, hayirlisiyla al kucagina....Hoşbulduk inşallah canım. Evet kızım olacak kısmetse
Ben olsam tazesinden baslarimonlarda 4 kadınla evlilik yok mu ? ilk hangisinden başlıyorlar ki
Ayni durum bende de var canim, korkma o bebistir. Benimki de bazen kendini top gibi ortada topluyo zilli, bi sertlik gerginlik oluyor, sonra geciyor yavas yavas.Yine de kendini takip et ama artik büyüyorlar ya daha cok rahatsiz edecekler o yüzden tedirgin olmagünaydın kızlar nasılsınız bakalım? valla ben sol tarafıma yatmaktan bacağımla kalçamın bağlantı yeri acayip acıyo.sağ tarafta aşım var yatamıyorumsırt üstü yatabiliyorum hala bi sıkıntı olmuyo ama yatmak istemiyorum sakıncalı diyolar. bir de geçenlerde burda okudum kasılmalarla ilgili.benim de karnımda arada top gibi bi sertlik oluyo ben onu bebek diye düşünüyodum ama kasılma mı bilemiyorum bu haftalarda olan ilk gebeliğim doktor kontrolüme de daha var. bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan hbr bekliyorum. bir de magnezyum,calsiyum yada demir başlatmadı benim dokturm.bacak ağrım ondan olabilir mi ki?
Aman bosver sen onu, insanlik sende kalsin.Sen de yapmazsan kayinvalidene kalacak o daha ayip bence.Senin yaptigini gördükce utanir o da yapar, yapmazsa da cani ister, kul hakkina geciyor sonucta.Esin ve kayinvaliden görüyorsa daha ne, onlar bilsin ,deger versin yeterTopigin demirbasi gizem :)
Benim isler cok yogun
Hamile oldugumdan beri kv lere gittigimizde, eltim misafir gibi elini hcbseye surup yardm etmiyooo. Yemekten snra kalkip oturuyo koltuga ! Bu karinla ayakta kalan benim. Insanin ici hic mi acimaz ya, cekinmek hic yok.
Ay bendeeee durduk yere bise yaomadgm halde sinir oluyorum. Bide gebelikte stres yapma derler, gelde yapmaGıcıköylelerine kalk yap diyeceksin nasıl sinir oluyorum öyle tiplere
Bu arada ben bebefox un balensiz kaplı sutyeni ni araştırıyorum n11 de buldum en uygun fiyatlisini kargo ucretsiz..bu siteyle ilgili birkaç olumsuz yorum okumustum
sizden alışveriş yapan var mı oradan
Topigin demirbasi gizem :)
Benim isler cok yogun
Ben ozeldeyim
Ben bisey demiyorum, yabanci gibi davraniyo ztn. Hc nasilsin, gebelik nasil gdiyor vs demiyo bile.
Kv de de bse demiyo. Zorla yaptiramam ki mantiginda.
HAHAHA :)))Ahahaaaa ben sabah beri krizdeyimsenin el sokma mevzundan başladı bu konuyu görünce iice koptum
Hamileyim dönün önünüze tersim pistir de
Ben daha önce yaptim canim sorun olmadi bende, ama kredi karti degil de paypal dan ödemistim ben. Gayet de hizli ulasti aldigim hediye.Kardesimin kizina dogum günü hediyesini alip göndermistim, kuzum cok sevinmisti:)...
UYUZ ELTİİ NE OLCK KIZ BIRAK YAHU BIRAZ UTANMYCK MI KADINCGZA YAPTRMYA . ÇOK FECİ KISKANÇÇÇ SENIN ELTİ CNMM ÇATLYRDR KESIN KV ÖYLE DEDKÇE. AMANN SENDE KISKANDR ONU ÇATLASN DURSNN
:)) ACSAN KOCANI YE KOCANII :))) YENİ TREND EŞ YEMEK :))Ben daha önce yaptim canim sorun olmadi bende, ama kredi karti degil de paypal dan ödemistim ben. Gayet de hizli ulasti aldigim hediye.Kardesimin kizina dogum günü hediyesini alip göndermistim, kuzum cok sevinmisti:)...
, Alemsin kiz...
Hos geldin, hayirlisiyla al kucagina....
Ben olsam tazesinden baslarim...
Günaydin kizlar, cok acimmmm....Kizlarimin uyanmasini bekliyim dedim de uyanmiyorlar, seslendim kalksalar da yesek artik
Ayni durum bende de var canim, korkma o bebistir. Benimki de bazen kendini top gibi ortada topluyo zilli, bi sertlik gerginlik oluyor, sonra geciyor yavas yavas.Yine de kendini takip et ama artik büyüyorlar ya daha cok rahatsiz edecekler o yüzden tedirgin olma
Aman bosver sen onu, insanlik sende kalsin.Sen de yapmazsan kayinvalidene kalacak o daha ayip bence.Senin yaptigini gördükce utanir o da yapar, yapmazsa da cani ister, kul hakkina geciyor sonucta.Esin ve kayinvaliden görüyorsa daha ne, onlar bilsin ,deger versin yeter
Günaydın arkadaşlar nasılsınız.Cumamız mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin.Dün a101 çılğınlığı varmış forumda :)ben de gittim acak çoğu şeyi alamadım bitmişti emzik,cam rende,bir de kova aldım.Nevresim takımını çok almak istiyordum ama talan etmişler hiç bir şey kalmamış:))
ANLATMA TABİİ CNM HATTA OTRP MUHABBET EDLCK BİR TİP BİLE DEĞİLMŞ ANLATTGN KADARYLA NE HALİ VARSA GÖRSN TAKMA ONU KAFANA SEN ONUNLA PEK MUHATTAP OLMYNCA UYUZ OLUR :)Kiskandirip dururdm belki ama korkuyorum nazari deger diye. Hic bseyimi anlatmyrm sizde anlatmayin boyle tiplere
eee yaniAy sende mi gördündünden beri gülmekten ölüyoruz eşimle
Eşim diyoki zaten yiyoruz
Ayni seyi dusunuyoruz canim. Ayip olacak diye ben yapiyorum, otursam utanirim! Kv goruyo gormesine de tavirlarinda degisiklik yok.Aman bosver sen onu, insanlik sende kalsin.Sen de yapmazsan kayinvalidene kalacak o daha ayip bence.Senin yaptigini gördükce utanir o da yapar, yapmazsa da cani ister, kul hakkina geciyor sonucta.Esin ve kayinvaliden görüyorsa daha ne, onlar bilsin ,deger versin yeter
GNYDN CNM BENDE DÜN ARKDŞM BAŞKA MAĞAZADAN GETİRTTİ BANA ALCM BUGN BAKALM NASLDR BİLMYRMGünaydın arkadaşlar nasılsınız.Cumamız mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin.Dün a101 çılğınlığı varmış forumda :)ben de gittim acak çoğu şeyi alamadım bitmişti emzik,cam rende,bir de kova aldım.Nevresim takımını çok almak istiyordum ama talan etmişler hiç bir şey kalmamış:))
ŞANSLSN YAW :) YA DIŞARDA PİŞRTP YERSE :)) MANGAL YAPTIRIRSA :)) YANINA SALATA OHH MİSS :))kızlar kocalarınız aç bırakmayın yem olmayın sonra. benim koca yemez beni hem et yok hemde ben yemek yapmayınca üşenir beni pişiremez bile. dışardan söyler
Aynen öyle tipler haset olur Allah korusun iyi yapıyon anlatma. Bendede var ondan 2 tane Allah'tan uzaklar senede 1 defa görüyorum ama 1 yıl yetiyo gıcıklıklarıKiskandirip dururdm belki ama korkuyorum nazari deger diye. Hic bseyimi anlatmyrm sizde anlatmayin boyle tiplere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?