2015 Temmuz Anneleri

Biliyorum canım ya bazen okuyamıyorum. 30 sayfa falan birikiyor otururup okuyorum valla. Merak ediyorum yav :) Ben de burda okuduklarımdan çok faydalandım. Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü
AYNEN CNM KAÇIRIRSM OKYAMADGM ZAMN BILE OLYR BENM ÇOK ÇENEZBAZIZ :)) FAYDALI OLYR GERÇKTENN KİMSEYE SORAMADKLRIMI SORYRM BEN BURDA RAHAT RAHAT

Hmm tmmm:))cahillik iştee,saol tatlım
estağfurullah canım..
KİZLAR YARİN YENİ TESBİH PAYLASALM Mİ NE DİORSNZ ? BİDE NEYİ CEKCEGİMİZİ BELİRLEYELİM
evet başlayalım canım ben şimdi kitaba bi bakim
Kızlar nasılsınız bu ara bebek acayip baskı yapıyor mesaneme tuvaletten çıkar çıkmaz bile yine saatlerdir sıkışmış gibi hissediyorum özellikle akşamları çok rahatsız edici ya
aynen bende öyle oluyor artık bebişlerimiz büyüdü canım normal..
hayırlıs cumalar canım bende sana yazacaktım mesajını gördüm inşallah hayırlı iyi sağlıklı haberlerle gelirsin sıkıntılarından kurtulursun canım gelir gelmez haber et..

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar yazamadım dün. Geçmişte dolmuş maşallah :))
hayırlı cumalar canım. bizim topik otomatik vites am gaz devam :))
Günaydın hanımlar. Hayırlı cumalar. Nasılsınız?
hayırlı cumalar canım iyim sen nasıln
günaydın anne adaylarııı :) hayırlı cumalar sımdıden.bol dualı bir gün geçirelim inşallahhh
amin hayırlı cumalar canım
Günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo ben grip olmayla cebelleşiyorum valla baya kötü oldum dün evdeydim gerçi dinlenemedim mevlid vardı ama öyle işte bugünde mecbur çalışıyoruz
geçmiş olsun canım dikkat et kendie
Günaydın kızlar. Biraz geç kaldım ama ben de katılabilir miyim aranıza
hoşgeldin tabikide katılabilirsin..
canım doktora gidince sor ve ağrılarını söylemeyi unutma en azından takviye ilaçlarını verirler.. ben birgün magnesiyum içmediğimde her yanım daha çok ağrıyor zaten durmadan yatakta bi oraya bi buraya dönmekten uyuyamıyorum..
malesef böyle insanlar var canım allaha havale et.. birdahakinede sen yapma bakalım ne tepki verecek.. seni yapıyor görüncede daha fazla üstüne yükleniyorlar..

Bu arada ben bebefox un balensiz kaplı sutyeni ni araştırıyorum n11 de buldum en uygun fiyatlisini kargo ucretsiz..bu siteyle ilgili birkaç olumsuz yorum okumustum

sizden alışveriş yapan var mı oradan
Ben daha önce yaptim canim sorun olmadi bende, ama kredi karti degil de paypal dan ödemistim ben. Gayet de hizli ulasti aldigim hediye.Kardesimin kizina dogum günü hediyesini alip göndermistim, kuzum cok sevinmisti:)...
cnm öyle kolay değilde utanrm yahu ben yapacam bişeyler.
ben neler neler düşnyrm birbilsen :)) neler yaparm o anda die falan aayy neyse düşündkçe kafayı yicm herhalde :)
, Alemsin kiz...
Hoşbulduk inşallah canım. Evet kızım olacak kısmetse
Hos geldin, hayirlisiyla al kucagina....
onlarda 4 kadınla evlilik yok mu ? ilk hangisinden başlıyorlar ki
Ben olsam tazesinden baslarim...
Günaydin kizlar, cok acimmmm....Kizlarimin uyanmasini bekliyim dedim de uyanmiyorlar, seslendim kalksalar da yesek artik
Ayni durum bende de var canim, korkma o bebistir. Benimki de bazen kendini top gibi ortada topluyo zilli, bi sertlik gerginlik oluyor, sonra geciyor yavas yavas.Yine de kendini takip et ama artik büyüyorlar ya daha cok rahatsiz edecekler o yüzden tedirgin olma
Aman bosver sen onu, insanlik sende kalsin.Sen de yapmazsan kayinvalidene kalacak o daha ayip bence.Senin yaptigini gördükce utanir o da yapar, yapmazsa da cani ister, kul hakkina geciyor sonucta.Esin ve kayinvaliden görüyorsa daha ne, onlar bilsin ,deger versin yeter

Bu arada ben bebefox un balensiz kaplı sutyeni ni araştırıyorum n11 de buldum en uygun fiyatlisini kargo ucretsiz..bu siteyle ilgili birkaç olumsuz yorum okumustum
sizden alışveriş yapan var mı oradan

ayy ben yapmıştım bi ara valla. şubat ayında. dolandırılmam inşallah. hemen gelmişti kargomda pek sevinmiştim :)

Ben ozeldeyim

Ben bisey demiyorum, yabanci gibi davraniyo ztn. Hc nasilsin, gebelik nasil gdiyor vs demiyo bile.
Kv de de bse demiyo. Zorla yaptiramam ki mantiginda.

vicdansız eltii. benimki yapıyor işte nasıl gidiyor diye anca yüz yüze gelirsek sorar 2 ayda bir. üstelik benim ki kadın doğum doktoru canım. anlatmıştım ya kanamam olduğunda aramadı bile. eltiler böyle diycem doğal olarak bizde elti oluyoruz ama biz değiliz böyle

Ben daha önce yaptim canim sorun olmadi bende, ama kredi karti degil de paypal dan ödemistim ben. Gayet de hizli ulasti aldigim hediye.Kardesimin kizina dogum günü hediyesini alip göndermistim, kuzum cok sevinmisti:)...

bende ablamın kızına hediye almıştım d.gününde ordan. aynen kargo çok hızlı geliyor. 2 ay geçti birşey yok inşallah olmaz yani :)

UYUZ ELTİİ NE OLCK KIZ BIRAK YAHU BIRAZ UTANMYCK MI KADINCGZA YAPTRMYA . ÇOK FECİ KISKANÇÇÇ SENIN ELTİ CNMM ÇATLYRDR KESIN KV ÖYLE DEDKÇE. AMANN SENDE KISKANDR ONU ÇATLASN DURSNN
Kiskandirip dururdm belki ama korkuyorum nazari deger diye. Hic bseyimi anlatmyrm sizde anlatmayin boyle tiplere

:)) ACSAN KOCANI YE KOCANII :))) YENİ TREND EŞ YEMEK :))

Günaydın arkadaşlar nasılsınız.Cumamız mübarek olsun Allah dualarımızı kabul eylesin.Dün a101 çılğınlığı varmış forumda :)ben de gittim acak çoğu şeyi alamadım bitmişti emzik,cam rende,bir de kova aldım.Nevresim takımını çok almak istiyordum ama talan etmişler hiç bir şey kalmamış:))

kızlar kocalarınız aç bırakmayın yem olmayın sonra. benim koca yemez beni hem et yok hemde ben yemek yapmayınca üşenir beni pişiremez bile. dışardan söyler

Ben biseyler tikinip geleyim, yav yoksa koltugu kemircem:))

bende askı aldım çıktım. ben zaten 6da çıkıyorum işten. dün bide dişçiye gittim 7yi geçiyordu. ben domates kalır bana demiştim ama sağolsunlar yorgan askı bide 2-3 poşeti parçalanmış body kalmış bende askı aldım çıktım. bunada şükür :)

Ayni seyi dusunuyoruz canim. Ayip olacak diye ben yapiyorum, otursam utanirim! Kv goruyo gormesine de tavirlarinda degisiklik yok.
Esit seviyede tutuyo bizle arayi.

GNYDN CNM BENDE DÜN ARKDŞM BAŞKA MAĞAZADAN GETİRTTİ BANA ALCM BUGN BAKALM NASLDR BİLMYRM

Kiskandirip dururdm belki ama korkuyorum nazari deger diye. Hic bseyimi anlatmyrm sizde anlatmayin boyle tiplere
Aynen öyle tipler haset olur Allah korusun iyi yapıyon anlatma. Bendede var ondan 2 tane Allah'tan uzaklar senede 1 defa görüyorum ama 1 yıl yetiyo gıcıklıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…