2015 Temmuz Anneleri

Estağfirullah : Allahtan mağfiret dilerim

Estağfirullah ve etübü ileyh :Allahtan mağfiret diler ve ona tövbe ederim.

Estağfirullah ellezî lâ ilâhe illâ hüve'l-hayyü'l-kayyûmü ve etûbü ileyh:Hayy ve Kayyum olan ondan başka hakkıyla ibadete layık hiçbir ilah olmayan yüce Allahtan bağışlanma diler ve ona tövbe ederim. Hayy : diri canlı ,Kayyum :Bütün mahlukatın idaresini bizzat yürüten hepsini hesaba çeken demektir.

Allah Allah AllahTek, zıddı ve benzeri olmayan yaratıcının adı

Sübhanallah:Allah bütünnoksanlıklardan uzaktır

Elhamdülillah:Hamd (şükür) Allah'adır

Lâ ilâhe illâllah: Allahtan başka ilah yoktur.

Allahü Ekber : Allah En büyüktür.

La havle vela Kuvvete illa billahil aliyyil azim.:Güç ve kuvvet yalnız aziz ve hakimolan Allahtandır.

Sübhanallahi ve bi hamdihi: Allah a hamd ederim.Onu tüm noksanlıklardan tenzih ederim.

Subhanallahi ve bi-hamdihi, subhanallahi'l-azim:Allah a hamd ederek tesbih ederim .Tüm noksanlıklardan tenzih ederim.

Sübhanallahi ve bi hamdihi, subhanallahi'l-azim ve bi hamdihi estağfirullah.Allah a hamd ederim.Onu tüm noksanlıklardan tenzih ederim.Mağfiret dilerim.

"Lâ ilâhe illâllahü vahdehû lâ şerike leh. Lehü`l-mülkü ve lehü`l-hamdü ve hüve alâ külli şey`in kadîr".Allah tan başka hakkıyla ibadete layık hiçbir ilah yoktur.o birdir.vehiçbir ortağı yoktur .Mülk onundur .Hamd onadır.o her şeye gücü yetendir.o yaşatır o öldürürür.

Salavatı Şerife

Allahümme Salli ve sellim ala nebiyyine Muhammed. Anlamı :Allahım Muhammed SallallahüAleyhi ve selemle Salat ve Selam eyle.

Allahümme Salli ve Allahümme Barik Duaları da en güzel Salati şeriflerdir.

La ilahe illallahül Melikül Hakkul Mübin.Melik(İdare eden) hak ve her şeyi açıklayan Allah tan başka ilah yoktur.

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.Senden başka hiçbir ilah yoktur seni tenzih ederim ben gerçekten zalimlerden oldum.

İhlası Şerif(Gulhuvallahü ehad)Allahtan başka ilah yoktur . Allah hiçbir şeye muhtaç değildir.herkes ona muhtaçtır. O doğmamış ve doğurmamıştır. Onun hiçbir dengi yoktur.

Allahü ekber kebiran velhamdüllillahi kesiran ve sübhanallahi bükreten ve esila

Allah en büyüktür Allah a çokça hamderim.Sabah ve akşam Allah ı tüm noksanlıklardan tenzih ederim.

Ya Hayyu Ya KayyumDaima diri ve canlı olan kesintiye uğramayan ,ebedi olan ,bütün mahlukatın idaresini bizzat yürüten ,hepsini hesaba çeken demektir.

Subhanallahi vel hamdu lillahi ve la ilahe illellahu vallahu ekber. Allahı bütün noksan sıfatlardan tenzih ederim.Hamd Allahadır.Allah tan başka hakkıyla ibadet edecek hiçbir ilah yoktur.ve Allah en büyüktür.

Subhanallahi vel hamdu lillahi ve la ilahe illellahu vallahu ekber Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.

Allahümme inneke afüvvün tuhibbul afve fağfüanni. Allahım senin mağfiretin bol ,affedicisin,affı seversin Beni affeyle.

La havle vela Kuvvete illa billah.Güç ve kuvvet yalnız Allahtandır.

Hasbünallahi ve niğmel vekil. Bize Allah yeter .O ne güzel vekildir.

Allahümme ecirna minennar.Allahım cehennem ateşinden koru

Rabbiğfirli . Yarabbi beni bağışla

Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kinâ azâbennâr. Ey Rabbimiz, bize dünyada ve ahirette iyi hal ver ve bizi o ateş azabından koru.(Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Allahım!)

Teveffeni Müslimen ve el hıkni minessalihinYa rabbi beni Müslüman olarak yaşat beni Müslüman olarak öldür.beni Salihlerle beraber eyle.

Namazda okunan sübhane duasının anlamı . Allahım Sen ter türlü eksiklerden uzak ve her türlü olgunluklarla birliktesin.seni her an eksiksiz övgülerle överim. Sen ve adın daima mübarektir.sen daima büyük ve yücesin .seni övmek ne büyük bir iştir.senden başka gerçek ilah yoktur

Rabbiğfirli ve tüb aleyye inneke ettet tevvabür rahim Rabbim beni bağışla ve tövbemi kabul et şüphesiz sen tövbeleri çokça kabul eden ve çokça bağışlayansın

Sübhaneke Allahümme ve bihamdik estağfiruke ve etübü ileykYarabbi seni tesbih eder sana hamd eder senden mağfiret dilerim sana tövbe ederim

İnnallahe basirun bil ibat.Allah kullarının yaptıklarını çok iyi görendir.

Subhanallahi ve bihamdihi adede halkıhi ve rıza nefsihi ve zinete arşihi ve midade kelimatihi.

Yarattıklarının sayısınca kendisinin razı olacağı kadar arşının ağırlığınca kelimelerinin çokluğunca hamd ederek Allahı tüm noksanlıklardan tenzih ederim.

Maşallah la havle vela kuvvete illa billah Allahtan Başka güç ve kuvvet sahibi yoktur

Enni mağlubun fentesir. Yarabbi ben yenildim mağlub oldum bana yardım et.

iyi bari askı kalmış sana:))herkesin bebeği olacak herhalde millet hücum ettiğine göre.Yorgan vardı ama ben almadım bilmiyorum nasıldır.Hele bazı teyzeler var akıllara zarar sanki sadece onlar için gelmiş ürünler gibi bir bakış atıyorlar bunların hepsi benim torunuma alıcam :))

GNYDN CNM BENDE DÜN ARKDŞM BAŞKA MAĞAZADAN GETİRTTİ BANA ALCM BUGN BAKALM NASLDR BİLMYRM
günaydın canım hangisinden alacaksın

Kk saldırısına uğramış bence a101
Hayırlı cumalar

onlara çok yaklaşmamak gerekiyor. sinsice yaklaşıp ihtiyacını alıp ortamdan uzaklaşacan. geçen teyzenin biri orda asılmış broşürü yırtıyordu. dedim teyze yanın da yapışık olan arka sayfası zaten neden yırtıyon. belki arkasında başka ürün vardır diyor. korktum kaçtım

günaydın ,senin kandeğerlerin çok iyi çıktı herhalde .şimdiye kadar hiçbirine başlamamış doktorun.bende sağdan aşı yaptırdım ,sol taraf uyuşuyor yatmaktan .valla kalktım oturarak uyumuşum 1 saat.:) zorlaştı artık geceler ...

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.Senden başka hiçbir ilah yoktur seni tenzih ederim ben gerçekten zalimlerden oldum.

CANM BU NASIL SENCE İYİMDR

CNM BŞRTANE GETRTCK ERKEK OLANLARINDN AMA HANGISIDR BILMYR DEGSTRMLK KULLANRM

Ahahaaaaa o teyzeler heryerde

HAHA :)) EZER ONLAR ADAMI YAW DİKKAT EDN VALLA

hayırlı cumalar amin.. evet baya bi çılgınlıkmış ama hiç birşey kalmamış

Aynen öyle tipler haset olur Allah korusun iyi yapıyon anlatma. Bendede var ondan 2 tane Allah'tan uzaklar senede 1 defa görüyorum ama 1 yıl yetiyo gıcıklıkları
Aynen benimde öyle uzaktalar dediğin gibi 1 sene yetiyor gıcık olma durumu ancak kendime geliyorum sonra bi bakıyorum aa yine görüşme zamanı gelmiş.

OO ne fena teyzeymiş o öyle:)bir de broşürü yırtıyor he kimse almasın diye galiba :))İyi yapmışsın kaçmakla seni de yırtar mırtar belli mi olur

Ayni seyi dusunuyoruz canim. Ayip olacak diye ben yapiyorum, otursam utanirim! Kv goruyo gormesine de tavirlarinda degisiklik yok.
Esit seviyede tutuyo bizle arayi.
Benim eltim yok gorumcem var. o zaten annesine hep yardimci. Bende hep yardim ederim otur seb derler. Ama rahat edememki. Kocamla kayinpederimle o durumda basbasa kalsam ben rahatsiz olurum. Gelecekteki eltim suan liseli bi kizdir heraldeilerde gorucez bakalim nasil olcak. Senin kv de dogruyu yapiyo canim. Esit durmakla. Kadin napsin. Oda aileyi dusunuyodur. Araya kotuluk girmesin diyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…