2015 Temmuz Anneleri

HAHA :)) EZER ONLAR ADAMI YAW DİKKAT EDN VALLA

aynen 2 nevresim için bu riski almaya değmez. sen iyi ki kimse yokken gitmişsin. ben gittiğimde de ne kimse vardı ne ürün. teksas filmlerindeki talan edilip terkedilmiş barlar gibiydi. bi kurşun delikleri yoktu

maşallah çok seenek oldu ,hangisinden başlask ?

Ben ozeldeyim
Ben bisey demiyorum, yabanci gibi davraniyo ztn. Hc nasilsin, gebelik nasil gdiyor vs demiyo bile.
Kv de de bse demiyo. Zorla yaptiramam ki mantiginda.
Aynen güzelim o işi çözmüş zaten bişi diyen de yok oh rahat nolcak hamileyse diyo heralde sende az otursana ağrım var halsizim de geç köşeye boşversene kv madem bişi diyemiyo kendi yapsın bakalım eltin o zamanda oturabilecekmi

CNM BŞRTANE GETRTCK ERKEK OLANLARINDN AMA HANGISIDR BILMYR DEGSTRMLK KULLANRM
erkek olanını çok güzeldi arabalı falan kuzenim de geçen sene almış kız olanından çok memnun kalmış bana da al dedi ama kalmadı sağlık olsun başka yerden alırım oğluma.

hayrılı cumlar kızlar allah hakkımızda hayırlı olan dualrımızı kabul eylesin inşallah
hayırlı cumalar aminn

vardı teyzede o potansiyel. zaten o saatten sonra bakacaklarıma konsantre olamadım ensemde teyzenin sıcak nefesi var gibiydi

Salı günü temizlikçi geldi camları kaymak gibi yaptı ama gel gör ki yağmur fırtına hiç silinmemiş gibi oldular.haftaya yine çağıracam yine camları siler isyan edecek kadın sonunda

La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin.Senden başka hiçbir ilah yoktur seni tenzih ederim ben gerçekten zalimlerden oldum.

CANM BU NASIL SENCE İYİMDR
kızlar bişey sorcam ,cehaletime verin de.. ben zalimlerden oldum derken ne demek olduğunu anlamadım

aynen 2 nevresim için bu riski almaya değmez. sen iyi ki kimse yokken gitmişsin. ben gittiğimde de ne kimse vardı ne ürün. teksas filmlerindeki talan edilip terkedilmiş barlar gibiydi. bi kurşun delikleri yoktu
:)) ayy canm alemsn yoktu evet kimse ama nevresmde kalmamştı ne hıkmetse :)millet cok meraklı market indirimine :)

Salı günü temizlikçi geldi camları kaymak gibi yaptı ama gel gör ki yağmur fırtına hiç silinmemiş gibi oldular.haftaya yine çağıracam yine camları siler isyan edecek kadın sonunda

banada yarın gelecekti işi çıkmış gelemiyor. haftaya kaldı. ben 2 hafta öncesine kadar elimi evin üstünden hiç çekmedim. bi tane dağınıklığım olmazdı. bu halde c.tesi tüm gün iş yapıp eşimde akşamına evi dağıtmaya başlayınca çığlığı bastım. bu ne diye yatmadan toplarım sabaha toplarım derken 8 gün o pantalonlar aynı yerde kaldı. biliyor ya ben yapıcam. düşünce yemekte ısıtmadım. o gelmeden ben atıştırmıştım bulaşığıda bıraktım. mutfağa bi griyor bi çıkıyor. ya dışardan mı yesem ben. sen ne güzel hazırlıyordun ya diye diye ısıttı yemeği. baktım pazar sabah ev topluyor. öğrenci evine döndük. cansu hemen kadını çağır ne olduk biz diye velhasıl kelam kazanan cansu ama kadın 1 hafta daha yok. biz pislikten öleceğiz. sadece mutfak ve banyoyu temizliyorum yaşayabilmek için

aman iyi bari ,yoksa eşim beni şimdiden marine etmeyi düşünüyordu :)))

rahat rahat uyursun akşama

:)) ayy canm alemsn yoktu evet kimse ama nevresmde kalmamştı ne hıkmetse :)millet cok meraklı market indirimine :)

aynen canım ya bimlerde böyle. cuma günü tükeniyor. eski evin orda vardı. acıbademde oturuyordum. orda kimse tenezzül etmezdi. akşam çıkınca bakardım ben. burada markete saldırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…