2015 Temmuz Anneleri

Alemsin cansu güldürdün beni bayaeşine de iyi yapmışsın ev zaten bir dağıldı mı toplamak zor.Eşini tahmin edebiliyorum sana da bişey diyemiyor napacağını şaşırmış:)Ben de ütüleri eşime havale ettim sabah kalkıp gömleğini pantolununu ütüledi hiç sesimi çıkarmadım bugün jest yaptım ütüledim kıyafet ona çok keyifliydi bir de üstüne akşama fırında tavuk siparişi verdi,kızımdan da ağlayan pasta siparişi var.
Mutfak ve banyo temizlenmezse yaşanmıyor evde :))

benmde belediye karşsnda var cnm kapıyı kırcklar utanmasalar :)

Ayy ne güldürdün beni:) benim camlar da aylardır silnmiyordu, kadından yana da şanssızım, birini bulduk kocası izin vermemeye başladı. Başka biri vardı daha önce gelen o da ameliyat olmuş. Yarım yamalak kendim sildim ertesi gün yağmur fırtına koptu. Camlar tekrar leş. Daha da çıkamam dedim zaten hayatımda cam silmemişim
Diğer alanların temizliğini de yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum. Haftada iki kere süpürge, mutfak hariç haftada bir yer silme. Mutfağı da bir yemek yapmada batırıyorum çünkü elimde ıslak mendiller yerlerdeyim hep:))

kızlar bişey sorcam ,cehaletime verin de.. ben zalimlerden oldum derken ne demek olduğunu anlamadım
Canım bu Yunus a.s Duası kısaca anlatan bi yazı buldum netten paylaşayım duanın manası Anlaşılıyor.
Allah Yunus Peygamberi görevlendirmiş.

Ninova Halkını imana getirecekmiş.

Ninova Irak’ta Musul’a yakın bir yerdeymiş.

O tarihlerde yüzbin nüfuslu bir şehirmiş.

Halk puta tapıyormuş.

Hertürlü kötülüğü işliyormuş.

Yunus Peygamber onlara Hak dinini anlatmış.

Doğru yola dönmelerini söylemiş.

Kötülüklerden arınmaları gerektiğini anlatmış.

Onlar dinlememişler.

Cenabı Hak, kırk gün içinde başlarına büyük bir felaketin geleceğini tövbe etmeleri gerektiğini söylemiş.

Hz. Yunus bu haberi onlara vermiş.

Onlar yinede inanmamışlar.

Otuz yedinci gün gelaket belirtileri başlamış.

Hava Kararmış, etraf korkunç bir hal almış.

Hz. Yunus defalarca tövbe etmeleri gerektiğini başlarına korkun bir felaketin geleceğini söylüyormuş.

Sonunda Hz. Yunus onlara çok kızmış ve şehri terk etmiş.

Bir gemiye binmiş.

Gemiden onu denize atmışlar.

Bir balık yutmuş.

Hz.Yunus dua etmiş.

“Lâ ilâhe illâ ente sübhâneke inni küntü mine’z-zâlimin.”
(Allah’ım! Senden başka bir ilâh yoktur. Sen her türlü noksanlıklardan uzaksın. Ben kendine yazık edenlerden oldum.)

Şehr-i terketmemesi gerekirmiş. Sabretmenin Önemi anlaşılıyo. Burdada biz bu duayı okursak bi tür Tövbe gibi düşün sonuçta hiçbirimiz Günahsız değiliz

tamam teşekkürler.tabi ki Allah (c.c) affetsin günahlarımızı..

şaşırsın diye yaptım bende senin siparişler şimdiden belli. sen yavaş yavaş mutfağa geç bence :)) bizim başımızda 1 tane sende 2 siparişçi :) valla dediğin gibi ikisi temiz oldu mu en azından ölmeyip sürünüyorsun

benmde belediye karşsnda var cnm kapıyı kırcklar utanmasalar :)

ben giriş anlarına hiç şahit olmamıştım canım

ayy insan gıcık olur yaa. banada denk gelir böyle hep. ben c.tesi pazar evdeyim sadece. pazar eşimde evde zaten c.tesi temizlerdim. pazar mis gibi kahvaltımızı yapıp kafam rahat gezerdik. şimdi oturduğumdan keyif alamıyorum dağınıkken ev. senin elin üstündeymiş hala ne güzel. ben kızdım kocaya. bıraktım bakalım. kadında ekerse biraz daha yine iş başa düşecek

sevgili anneler bebek beşiğinin içine nasıl yatak aldınız visko mu pamuk mu sünger mi
ay bende günlerdir bunu araştırıyorum .dışı %100 pamuk visco yataklar tavsiye ediliyor gibi. orta sertlikte olmalı diyordu.ama hangi marka ,nasıl bi yatak karar veremedim. bilenler yardım etsin bize...

bence bu duayı yapalım kötü bişey değilki tövbe duası sonuçta hiç birimiz günahsız değiliz ve bol bol tövbe istiğfar getirmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…