2015 Temmuz Anneleri

olck cnm evet bazende işime gelyr :) hiç yorulmadan yerleşck :))

Kızlar şimdi 28 haftayı 4 e bölünce 7 ay eder. Ama her ay 4 hafta değil artı günler oluyo. Bu kaç atlık olayı benimde kafamı karıştırıyo ben de geriden sayıyorum.

Ayni seyi dusunuyoruz canim. Ayip olacak diye ben yapiyorum, otursam utanirim! Kv goruyo gormesine de tavirlarinda degisiklik yok.
Esit seviyede tutuyo bizle arayi.

oda haklı naapsın ona tavır yapsa ortam gerilcek oğlu üzülcek olmicak yoksa farkındadır herşeyin üzülme sen

inş cnm :) yaparsm iyi olck banada bebğimede

bağrına bas o eltiyi. benimkine diyrolar onun yanında ay ne güzel eltinde girer doğuma. o kendi çalıştığı yerde yapacak diyor. dedim sende girersin içeri. zaten uyuyo olcaksın diyo. pesss dedim. sanki muhabbet için çağırıyorum. uyusam nolcaksa. yorum bile yapmadım. asistan o. bu yıl uzman olacak. yoksa kayınvalide kesin o doğurtsun derdi. 1 yılla yırttım :)

Bende belirsizlikten korkuyorum.
Bebeğe bir şey alırken 10 defa düşünüyorum.
Taşınayım odasını yatağını alayım diyorum. Son dakikaya kalacak diye de endişeliyim.
aynen cnm ben ufak bitane alcm şmdi bu evime sonra kendı evıme büyüyen beşk alcm ufak beşiği annemde götrcm annem bakçk ya orda onda yatsn die işye öyle idare etmye çalşcz

Kızlar şimdi 28 haftayı 4 e bölünce 7 ay eder. Ama her ay 4 hafta değil artı günler oluyo. Bu kaç atlık olayı benimde kafamı karıştırıyo ben de geriden sayıyorum.

canım ben hafta heabıyla ay hesabını hiç birbirine karıştırmıyon. benim son adet tarihi 20 ekim. her ayın 20sinde 1 ay bitti diyorum. yani şuan 5,5 aylık hamileyim. hafta hesabı yaparsamda şuan 25. haftadayım 15 hafta kaldı doğuma. benim hesap böyle

Arkadaşım diyet listen tam nasıl ben kaçırdım galiba
Yok canım liste yazmamıştım :) Her öğünde 2 dilim ekmek ve çorba,yapılan yemeklerden ne varsa,salata,yoğurt :) Öyle kasan bir diyet değil.Sabah kahvaltısında yumurta,peynir,salatalık,domates kısıtlama yok.Hatta yumurtanı melemen yapabilirsin,tereyağında bile kırabilirsin.Sadece hamur işi ve karbonhidrattan uzak duruyosun.Bakliyat yok,bakliyatı çorbadan alıyorum zaten mercimek çorbası gibi.Tatlı yok ve meyve kısıtlı,1-2 tane meyve yiyorum.

allh korumuş senii canm. aman onun eline kalmamşsn :) canii eltii acıta cıta yapardı .

ayy cnm iyimş işte negüzel sev onu sev :)) benmde görümcem öyle cnm randevudn sonra arar beni nasıl die sorar oda doğrdu bak ben onu öyle aramdm ki ben çok unutknm hayatta onunkılerı aklmda tutamzdm ama oda hiç o yapmdı bende yapmam demedn aryr oğlşma hediyeler alyr falan :) benm ablam yoktu zaten abla oldu bana :)

benmde 27+0 bugün nie senın doğm tarıhı farklı cnm

Gizemcim telefonumdaki uygulamam her cuma sabahları haftayı yeniliyor...kadınlar kulubünde 1 kaç gün gecikmeli gidiyor..doktoruma göre 2 hafta önden...detaylı uzman doktoruma göre 1 ay önden..çevremdekilere göre bebek doğmak üzere

A
aa evet böyle hesaplayınca kolay oluyo. Teşekkürler :))

allh korumuş senii canm. aman onun eline kalmamşsn :) canii eltii acıta cıta yapardı .

ben sinirleriniz bozulmasın diye hiç anlatmadım ama onun hastalarıyla ilgili söylediklerini anlatsam kudurursunuz sinirden. eşim tahammül edemiyor onun bu anlattığı şeylere. mesela birini anlatayım. bu gece nöbetçiyken yatmış uyumuş. doktorlar her yerde uyur zaten. bu normal. sonra 8cm açıklıkla gebe gelmiş ambulansla. bunu uyandırmışlar. diyorki bi fırçaladım bende acil birşeyin var sandım nie ambulansla geliyorsun diye. dedim belki arabası yok taksi parasıda yok sonuçta acil yani. yok acil kan kaybında filan olurmuş. neyse sonra diyorki kadını görsen hayvan gibi bağırıyor aaa aaa diye. içerde odada duramıyorum sesin gittim odasına ağzıma geleni saydım. baktım 10cm olmuş açıklık aldım masaya ıkınmıyor. demediğimi bırakmadım oda kalktı gidiyor. bağırdım arkasından kendi isteğimle gidiyorum diye kağıt imzala diye imzalamadı diyor. dedim 10cm gebe ya yolda doğurursa. kalkmasaydı o zaman diyor... ya bu kadının ağrısı var. sen dolgunu genel anesteziyle yaptırdın ağrıdan bayııyorsun diye. ben hamileyim anlattığına bakarmısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…