- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.601
olck cnm evet bazende işime gelyr :) hiç yorulmadan yerleşck :))yarında eminönüne gidicem dinlenemem. pazar günü sadece yatmak istiyorum
Allah yardımcın olsun bi çırpıda taşınırsınız inşallah. yardımcıların olacak nasıl olsa canım. takma hiç kafana
:)) aşerym dimi ama buda aşermk olur :)) cnm gezmeyı aşeryr bazen :)
Ayni seyi dusunuyoruz canim. Ayip olacak diye ben yapiyorum, otursam utanirim! Kv goruyo gormesine de tavirlarinda degisiklik yok.
Esit seviyede tutuyo bizle arayi.
inş cnm :) yaparsm iyi olck banada bebğimedeTabii her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği.Yemeği daha çok ekmeği daha az ye canım.Ben bu diyetle 3 ayda 11 kilo verdim hamile kalmadan önce :) Günde 6 dilim öğünlerle,2 dilimde ekstra ara öğünde yiyordum :) Toplam 1 ekmek yapıyordu :) Listemi gören bu diyetle kilo vermezsin diyordu ama ben 11 kilo verdim ve hepsinide yağdan verdim,su ve kas kaybım olmadan :) Şimdide o diyetimi yapıyorum çünkü herşeyden bol bol var içinde :)
ayy benimki çok iyidir kızlar ablam gibi valla. muyene tarihlerimi bile aklında tutuyo kadın. doktora gittiğim gün arıyo bugün muayene vardı dimi nasıl durum diye. nerden bildin diyorum geçen konuştuğumuzda söylemiştin bu tarihte gideceğini diyo. nasıl aklında tuttun hayret valla. ben bile unutmiyim diye takvime işaretliyorum. doğum iznine ayrılınca yanıma gel ben bakarım sana doğuma kadar diyo. helal beee bi kere daha sevdim elticiğimi kıymetini bilcem bundan sonra bi dediğini iki etmicem canım benim yaaa
inş. canmgidince söyle başlatır belki tekrar
olck cnm evet bazende işime gelyr :) hiç yorulmadan yerleşck :))
aynen cnm ben ufak bitane alcm şmdi bu evime sonra kendı evıme büyüyen beşk alcm ufak beşiği annemde götrcm annem bakçk ya orda onda yatsn die işye öyle idare etmye çalşczBende belirsizlikten korkuyorum.
Bebeğe bir şey alırken 10 defa düşünüyorum.
Taşınayım odasını yatağını alayım diyorum. Son dakikaya kalacak diye de endişeliyim.
Kızlar şimdi 28 haftayı 4 e bölünce 7 ay eder. Ama her ay 4 hafta değil artı günler oluyo. Bu kaç atlık olayı benimde kafamı karıştırıyo ben de geriden sayıyorum.
Yok canım liste yazmamıştım :) Her öğünde 2 dilim ekmek ve çorba,yapılan yemeklerden ne varsa,salata,yoğurt :) Öyle kasan bir diyet değil.Sabah kahvaltısında yumurta,peynir,salatalık,domates kısıtlama yok.Hatta yumurtanı melemen yapabilirsin,tereyağında bile kırabilirsin.Sadece hamur işi ve karbonhidrattan uzak duruyosun.Bakliyat yok,bakliyatı çorbadan alıyorum zaten mercimek çorbası gibi.Tatlı yok ve meyve kısıtlı,1-2 tane meyve yiyorum.Arkadaşım diyet listen tam nasıl ben kaçırdım galiba
allh korumuş senii canm. aman onun eline kalmamşsn :) canii eltii acıta cıta yapardı .bağrına bas o eltiyi. benimkine diyrolar onun yanında ay ne güzel eltinde girer doğuma. o kendi çalıştığı yerde yapacak diyor. dedim sende girersin içeri. zaten uyuyo olcaksın diyo. pesss dedim. sanki muhabbet için çağırıyorum. uyusam nolcaksa. yorum bile yapmadım. asistan o. bu yıl uzman olacak. yoksa kayınvalide kesin o doğurtsun derdi. 1 yılla yırttım :)
ondn yana şanslym cnm :) eşimde bazen dio hadi iyisn yırttn taşınma işinden temzlkten :))taşınmak iyi oluyor canım. dip köşe tüm dolapların içleri temizlenmiş oluyor. hazır yapanda varken tadını çıkar :)
Yok canım liste yazmamıştım :) Her öğünde 2 dilim ekmek ve çorba,yapılan yemeklerden ne varsa,salata,yoğurt :) Öyle kasan bir diyet değil.Sabah kahvaltısında yumurta,peynir,salatalık,domates kısıtlama yok.Hatta yumurtanı melemen yapabilirsin,tereyağında bile kırabilirsin.Sadece hamur işi ve karbonhidrattan uzak duruyosun.Bakliyat yok,bakliyatı çorbadan alıyorum zaten mercimek çorbası gibi.Tatlı yok ve meyve kısıtlı,1-2 tane meyve yiyorum.
ayy cnm iyimş işte negüzel sev onu sev :)) benmde görümcem öyle cnm randevudn sonra arar beni nasıl die sorar oda doğrdu bak ben onu öyle aramdm ki ben çok unutknm hayatta onunkılerı aklmda tutamzdm ama oda hiç o yapmdı bende yapmam demedn aryr oğlşma hediyeler alyr falan :) benm ablam yoktu zaten abla oldu bana :)ayy benimki çok iyidir kızlar ablam gibi valla. muyene tarihlerimi bile aklında tutuyo kadın. doktora gittiğim gün arıyo bugün muayene vardı dimi nasıl durum diye. nerden bildin diyorum geçen konuştuğumuzda söylemiştin bu tarihte gideceğini diyo. nasıl aklında tuttun hayret valla. ben bile unutmiyim diye takvime işaretliyorum. doğum iznine ayrılınca yanıma gel ben bakarım sana doğuma kadar diyo. helal beee bi kere daha sevdim elticiğimi kıymetini bilcem bundan sonra bi dediğini iki etmicem canım benim yaaa
benmde 27+0 bugün nie senın doğm tarıhı farklı cnm
kıxlar beşiği beğendik fakat içine yaylı yatak mı vısko mu pamuk mu hangisi alınmalı?
aa evet böyle hesaplayınca kolay oluyo. Teşekkürler :))canım ben hafta heabıyla ay hesabını hiç birbirine karıştırmıyon. benim son adet tarihi 20 ekim. her ayın 20sinde 1 ay bitti diyorum. yani şuan 5,5 aylık hamileyim. hafta hesabı yaparsamda şuan 25. haftadayım 15 hafta kaldı doğuma. benim hesap böyle
allh korumuş senii canm. aman onun eline kalmamşsn :) canii eltii acıta cıta yapardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?