- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.621
haha :)) cnm cevredklere kalsa ben hep hamlym sanki hiç doğramyrm :) cnm bende uygulamam yenlyr hatta ben doğumuma 91 gün kaldı :)Gizemcim telefonumdaki uygulamam her cuma sabahları haftayı yeniliyor...kadınlar kulubünde 1 kaç gün gecikmeli gidiyor..doktoruma göre 2 hafta önden...detaylı uzman doktoruma göre 1 ay önden..çevremdekilere göre bebek doğmak üzere
A
aa evet böyle hesaplayınca kolay oluyo. Teşekkürler :))
27 + li bise oldugun icin sen 28. Haftanin icindesin demek oluyo oyuzden 2nizin tarihleri farklibenmde 27+0 bugün nie senın doğm tarıhı farklı cnm
Hayırlı cumalar kızlarrrrrrr,vallahı saatte bakmadım ama sanırım 1 saattır kaldıgım yerden sayfaları okuyorum,50 sayfa falandı sanırım:)))ben dün kendımı pek iyi hissetmiyordum,oğlumda karnımda bütün gün hiçdurmadan cırpındı durdu,en son böyle cırpındıgında aksama kanamam olmustu,çırpındıkca nefesım kesıldı,kasıklarım agrıdı,en sonunda eve gidip yatayım dedım,tabı gece ateş ve bogaz agrısıyla uyandım,gece bı parolla gecırdım ama sabah doktora gıttık,antibiyotıksız asla gecmez,çok fena boğazın dedi..velhasıl antıbıyotıge basladım,bırde buğuseptil verdı,tabı kadın dogum doktorumunda izniyle,zaten ına sormadan parolu bıle ıcmıyorum..ağrılardan bahsedılmiş,ben sagıma ve sırt üstü hiç yatamıyorum nefesım kesılıyor,sol rahat ama bı yerden sonra sol bacagıma bıcaklar saplanıyor ıstune yatmakdan..ama bunlar normal olacak seyler artık,tevekkül edıo sesımı cıkarmıyorum,kasık agrılarını hiç satmıyorum zaten:)nırmalde benımde 12 haftam var ama buyuk ihtimal 8-9 hafta sonra doktor alalım der...az kaldı sabırrrrrr...
Ay yemek tarifi bakArken kendimi gösterişli sofraların mönülerin fotoları olduğu bi galeride buldum
Şiddetli açlık çekiyorum
ayy benimki çok iyidir kızlar ablam gibi valla. muyene tarihlerimi bile aklında tutuyo kadın. doktora gittiğim gün arıyo bugün muayene vardı dimi nasıl durum diye. nerden bildin diyorum geçen konuştuğumuzda söylemiştin bu tarihte gideceğini diyo. nasıl aklında tuttun hayret valla. ben bile unutmiyim diye takvime işaretliyorum. doğum iznine ayrılınca yanıma gel ben bakarım sana doğuma kadar diyo. helal beee bi kere daha sevdim elticiğimi kıymetini bilcem bundan sonra bi dediğini iki etmicem canım benim yaaa
AMAN TANRIMMM .. ALLAH KAORUSUN O NASL BİŞEY YAW . MANYAK KARII VALLA CNM KUSURA BAKMA AMA O NE BICIM TAVIR DAVRANŞ ÖZEL HASTANEDE Mİ ÇALŞYR CNM DOKTOR DÖVYRLR YA SENIN BU ELTIN HAKETMŞ ONU O HAMILE ACSYLA ELINE ALSAYD GÖRURDU GUNUNU :))ben sinirleriniz bozulmasın diye hiç anlatmadım ama onun hastalarıyla ilgili söylediklerini anlatsam kudurursunuz sinirden. eşim tahammül edemiyor onun bu anlattığı şeylere. mesela birini anlatayım. bu gece nöbetçiyken yatmış uyumuş. doktorlar her yerde uyur zaten. bu normal. sonra 8cm açıklıkla gebe gelmiş ambulansla. bunu uyandırmışlar. diyorki bi fırçaladım bende acil birşeyin var sandım nie ambulansla geliyorsun diye. dedim belki arabası yok taksi parasıda yok sonuçta acil yani. yok acil kan kaybında filan olurmuş. neyse sonra diyorki kadını görsen hayvan gibi bağırıyor aaa aaa diye. içerde odada duramıyorum sesin gittim odasına ağzıma geleni saydım. baktım 10cm olmuş açıklık aldım masaya ıkınmıyor. demediğimi bırakmadım oda kalktı gidiyor. bağırdım arkasından kendi isteğimle gidiyorum diye kağıt imzala diye imzalamadı diyor. dedim 10cm gebe ya yolda doğurursa. kalkmasaydı o zaman diyor... ya bu kadının ağrısı var. sen dolgunu genel anesteziyle yaptırdın ağrıdan bayııyorsun diye. ben hamileyim anlattığına bakarmısınız.
Çok geçmiş olsun. Sen doktorlara bakma Allah dilerse son gününe kadar içerde Gelişimini tamamlar stres yapma anne karnında ne kadar dursa Bebeğin için kar.Hayırlı cumalar kızlarrrrrrr,vallahı saatte bakmadım ama sanırım 1 saattır kaldıgım yerden sayfaları okuyorum,50 sayfa falandı sanırım:)))ben dün kendımı pek iyi hissetmiyordum,oğlumda karnımda bütün gün hiçdurmadan cırpındı durdu,en son böyle cırpındıgında aksama kanamam olmustu,çırpındıkca nefesım kesıldı,kasıklarım agrıdı,en sonunda eve gidip yatayım dedım,tabı gece ateş ve bogaz agrısıyla uyandım,gece bı parolla gecırdım ama sabah doktora gıttık,antibiyotıksız asla gecmez,çok fena boğazın dedi..velhasıl antıbıyotıge basladım,bırde buğuseptil verdı,tabı kadın dogum doktorumunda izniyle,zaten ına sormadan parolu bıle ıcmıyorum..ağrılardan bahsedılmiş,ben sagıma ve sırt üstü hiç yatamıyorum nefesım kesılıyor,sol rahat ama bı yerden sonra sol bacagıma bıcaklar saplanıyor ıstune yatmakdan..ama bunlar normal olacak seyler artık,tevekkül edıo sesımı cıkarmıyorum,kasık agrılarını hiç satmıyorum zaten:)nırmalde benımde 12 haftam var ama buyuk ihtimal 8-9 hafta sonra doktor alalım der...az kaldı sabırrrrrr...
ye gitsin :))
Kızlar şimdi 28 haftayı 4 e bölünce 7 ay eder. Ama her ay 4 hafta değil artı günler oluyo. Bu kaç atlık olayı benimde kafamı karıştırıyo ben de geriden sayıyorum.
AMAN TANRIMMM .. ALLAH KAORUSUN O NASL BİŞEY YAW . MANYAK KARII VALLA CNM KUSURA BAKMA AMA O NE BICIM TAVIR DAVRANŞ ÖZEL HASTANEDE Mİ ÇALŞYR CNM DOKTOR DÖVYRLR YA SENIN BU ELTIN HAKETMŞ ONU O HAMILE ACSYLA ELINE ALSAYD GÖRURDU GUNUNU :))
CNM ÇOK GEÇMŞ OLSN. DİKKAT ET KENDINE AZ KALMŞ DEDGN GİBİ SABR CNMHayırlı cumalar kızlarrrrrrr,vallahı saatte bakmadım ama sanırım 1 saattır kaldıgım yerden sayfaları okuyorum,50 sayfa falandı sanırım:)))ben dün kendımı pek iyi hissetmiyordum,oğlumda karnımda bütün gün hiçdurmadan cırpındı durdu,en son böyle cırpındıgında aksama kanamam olmustu,çırpındıkca nefesım kesıldı,kasıklarım agrıdı,en sonunda eve gidip yatayım dedım,tabı gece ateş ve bogaz agrısıyla uyandım,gece bı parolla gecırdım ama sabah doktora gıttık,antibiyotıksız asla gecmez,çok fena boğazın dedi..velhasıl antıbıyotıge basladım,bırde buğuseptil verdı,tabı kadın dogum doktorumunda izniyle,zaten ına sormadan parolu bıle ıcmıyorum..ağrılardan bahsedılmiş,ben sagıma ve sırt üstü hiç yatamıyorum nefesım kesılıyor,sol rahat ama bı yerden sonra sol bacagıma bıcaklar saplanıyor ıstune yatmakdan..ama bunlar normal olacak seyler artık,tevekkül edıo sesımı cıkarmıyorum,kasık agrılarını hiç satmıyorum zaten:)nırmalde benımde 12 haftam var ama buyuk ihtimal 8-9 hafta sonra doktor alalım der...az kaldı sabırrrrrr...
AMAN TANRIMMM .. ALLAH KAORUSUN O NASL BİŞEY YAW . MANYAK KARII VALLA CNM KUSURA BAKMA AMA O NE BICIM TAVIR DAVRANŞ ÖZEL HASTANEDE Mİ ÇALŞYR CNM DOKTOR DÖVYRLR YA SENIN BU ELTIN HAKETMŞ ONU O HAMILE ACSYLA ELINE ALSAYD GÖRURDU GUNUNU :))
Kızlar şimdi 28 haftayı 4 e bölünce 7 ay eder. Ama her ay 4 hafta değil artı günler oluyo. Bu kaç atlık olayı benimde kafamı karıştırıyo ben de geriden sayıyorum.
Yemesin kızzz:)))son pişmanlık fayda etmez:)))
BU İŞLER BENİ KARŞTYR YAHU :) AY SORYRLR HAFTALK SÖYLYRM BEN HEP :) TLFNMDA UYGULMA HESAPLYR ZATEN :))27 + li bise oldugun icin sen 28. Haftanin icindesin demek oluyo oyuzden 2nizin tarihleri farkli
bağrına bas o eltiyi. benimkine diyrolar onun yanında ay ne güzel eltinde girer doğuma. o kendi çalıştığı yerde yapacak diyor. dedim sende girersin içeri. zaten uyuyo olcaksın diyo. pesss dedim. sanki muhabbet için çağırıyorum. uyusam nolcaksa. yorum bile yapmadım. asistan o. bu yıl uzman olacak. yoksa kayınvalide kesin o doğurtsun derdi. 1 yılla yırttım :)
Ben kesin şiddet uygulamıstım,benden once kesin eşim dogramıstı hatunu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?