2015 Temmuz Anneleri

haha :)) cnm cevredklere kalsa ben hep hamlym sanki hiç doğramyrm :) cnm bende uygulamam yenlyr hatta ben doğumuma 91 gün kaldı :)

Hayırlı cumalar kızlarrrrrrr,vallahı saatte bakmadım ama sanırım 1 saattır kaldıgım yerden sayfaları okuyorum,50 sayfa falandı sanırım:)))ben dün kendımı pek iyi hissetmiyordum,oğlumda karnımda bütün gün hiçdurmadan cırpındı durdu,en son böyle cırpındıgında aksama kanamam olmustu,çırpındıkca nefesım kesıldı,kasıklarım agrıdı,en sonunda eve gidip yatayım dedım,tabı gece ateş ve bogaz agrısıyla uyandım,gece bı parolla gecırdım ama sabah doktora gıttık,antibiyotıksız asla gecmez,çok fena boğazın dedi..velhasıl antıbıyotıge basladım,bırde buğuseptil verdı,tabı kadın dogum doktorumunda izniyle,zaten ına sormadan parolu bıle ıcmıyorum..ağrılardan bahsedılmiş,ben sagıma ve sırt üstü hiç yatamıyorum nefesım kesılıyor,sol rahat ama bı yerden sonra sol bacagıma bıcaklar saplanıyor ıstune yatmakdan..ama bunlar normal olacak seyler artık,tevekkül edıo sesımı cıkarmıyorum,kasık agrılarını hiç satmıyorum zaten:)nırmalde benımde 12 haftam var ama buyuk ihtimal 8-9 hafta sonra doktor alalım der...az kaldı sabırrrrrr...

çok geçmiş olsun canım

canım ne kadar şanslısın...benim eltim benden bir yaş büyük..ama hiç arkadaş gibi olamadık...düğünüm zamanı eşimin ailesine kızdı bişilere...düğünden sonra 3 ay filan konuştuk..3 ay sonra durup dururken küstü bize..onun nedenleri vardır ama ben hiç anlamadım..hiçte sormadım..dün olmayan bugün de olmasın..çok umrumda değil..dip dibe oturuyoruz ama inanın hiç görmüyorum..in cin top oynuyor resmen evinde

AMAN TANRIMMM .. ALLAH KAORUSUN O NASL BİŞEY YAW . MANYAK KARII VALLA CNM KUSURA BAKMA AMA O NE BICIM TAVIR DAVRANŞ ÖZEL HASTANEDE Mİ ÇALŞYR CNM DOKTOR DÖVYRLR YA SENIN BU ELTIN HAKETMŞ ONU O HAMILE ACSYLA ELINE ALSAYD GÖRURDU GUNUNU :))

Çok geçmiş olsun. Sen doktorlara bakma Allah dilerse son gününe kadar içerde Gelişimini tamamlar stres yapma anne karnında ne kadar dursa Bebeğin için kar.
Allah şifa versin.

Kızlar şimdi 28 haftayı 4 e bölünce 7 ay eder. Ama her ay 4 hafta değil artı günler oluyo. Bu kaç atlık olayı benimde kafamı karıştırıyo ben de geriden sayıyorum.

Canım benim hesabım şöyle. Şu an 25+4 teyim. 25 le 7 yi çarpıyorum. 25 hafta 175 gün yapıyor +4 daha 179 günlük hamileymişim. Bu sayıyı 30 a bölersek tam olarak kaç aylık olduğun ortaya çıkıyor. Mesela benim yarın tam olarak 6 ay bitiyor. İnşallah anlatabilmişimdir :)

devlette canım. bizim burda erkek doktorlara kadınlar can havliyle küfür bile ediyor. bazısı Allah belanı versin doktor filan diyor. hatta birinin göğün etekme atmış kadın yanlışlıkla. doktorun dediği şey o anda dünyanın en büyük acısını çekiyor. tabiki diyecek ve anneler doğum bitince hep özür diliyorlar. ben buna saydırırdım eşimde kafasını koparırdı zaten öyle bi durumda

CNM ÇOK GEÇMŞ OLSN. DİKKAT ET KENDINE AZ KALMŞ DEDGN GİBİ SABR CNM

Ben kesin şiddet uygulamıstım,benden once kesin eşim dogramıstı hatunu:))

Kızlar şimdi 28 haftayı 4 e bölünce 7 ay eder. Ama her ay 4 hafta değil artı günler oluyo. Bu kaç atlık olayı benimde kafamı karıştırıyo ben de geriden sayıyorum.

tatlım 26. hafta bitince 6. ayda bitmiş oluyo. 27. haftaya girerken 7. ayada girmiş oluyosun

boşver hiç giripte karışmasın daha iyi zaten tecrübesizdir o daha yeni uzman olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…