2015 Temmuz Anneleri

sağol canım içimi rahatlattın vala

boşver hiç giripte karışmasın daha iyi zaten tecrübesizdir o daha yeni uzman olcak

benim hiç niyetim yok zaten canı. elticğim görmesin oramı buramı. bide o çok kilolu. geçen kaynanamın gününde hamile gelin bu mu dediler. ben içimden gülüyorum. eşime diyorum aayy bu beni görse nazar eder ben soyunmama ona

Ay şuan okurken sinirlerim bozuldu kusura bakma ama kibar olamıycam hayvanmış bigün başkalarına yaptığı bu muameleyi ( heleki doğum yapacak bi kadına) kat kat fazlasını görür inş
Bide sana anlatıyo

çok kötüymş o ya nekadr anlayşsz ve üstelkte bayan yani.neyse cnm iyiki onda doğrmyrsn.

Çok geçmiş olsun. Sen doktorlara bakma Allah dilerse son gününe kadar içerde Gelişimini tamamlar stres yapma anne karnında ne kadar dursa Bebeğin için kar.
Allah şifa versin.

Cnm haklısın,benım plesentam asagıda ya,kontrolde hiç yerınden kıpırdamamıs,bellıkı ykarı cıkmıcak,normal dogum tehlıkelı oldugu ıcın,son zamanlara asla bırakmamalıyız dedı doktor,normal yolla gelmeye calısmasın dıye..en geç 37. Haftada alır gıbı gelıyor...

aynen canım ya doğuracam ben doktora bak. ne anlatıyor. ona dolgu yaparkende onun afedersiniz ağzına etselerdi alt tarafı dolgu yaptırıyorsun hayvan gibi bağırma diye. ama o genel anestezi yaptırdı. düşün hayatında hiç ağda yapmamış acır diye.

37. Hafta normal zaten inş sağlıkla kucaklarsın. Daha erken gelmesinde. 36 dan sonra artık doğum bekleniyo.

benim eşim zaten asabi asaf. valla dövmeden çıkmazdı. izlerdiniz bizi hasta yakınları yine doktor dövdüler diye

Hahahahah vallahı aynen,9 ay karını el bebek gül bebek bak,yedır içir,onunla beraber stress çek,uykusuz geceler vs..sonra gelsın doktorun bırı böyle muamele yapsın..çok tehlıkelı cokk:)))))

valla allah korumuş seni arkadaşım 1 yılla yırttın

çok kötüymş o ya nekadr anlayşsz ve üstelkte bayan yani.neyse cnm iyiki onda doğrmyrsn.

bunları bana aylardır anlatıyorda sizi germiyim dedim :)) ben onu arayıp danışmam bile canım hiç. benim doktorum elimin altında asansöre binip gidiyorum yanına. hemde o kadar kibar bir adamki. doğumda küfretsen hadi bitanem diyor. üstelikte yılların doktoru. eşim kompleksinden anlatıyor kendini bişey gibi göstermek için diyor ama bi gün çakacak ağzına

Ay yazık ya,çok acımasızmış.Kendilerinede iğne batsa bağırırlar inan.Bence tamamen vicdanla alakalı bu işler.Benim babam kanserdi Alanya devlet hastanesinde yattı.O doktorlar o hemşireler öyle tatlılardıki.Güler yüzlüler,koskoca prof her gün gelip babamın koluna girip yürütüyordu ki babamın kurtulma şansı olmadığını bildiği halde.Ben bir gün refakatçı kaldım,uyumuşum,hemşire beni uyandırmayıp babamla o ilgilenmişti.Hepsinden Allah cc razı olsun.

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen limonlu ballı ılık su iç

Kişiliksiz. Aman uzak durmakla çok iyi yapıyorsun.

37. Hafta normal zaten inş sağlıkla kucaklarsın. Daha erken gelmesinde. 36 dan sonra artık doğum bekleniyo.

İnşşş cnmmm,bu arada doktorum hep dıyor,34 haftalık bebek bız hekımler ıcın olmuş demektır der,hiç küveze gırmeden yoluna devam eder dıyor,34 den sonrası etlenme butlanma faslı dıyor:)))zaten erken dogum yaoanlarıda farkındaysanız hep 34. Haftaya kadar küvezde tutuyorlar,yanı bu hesapla,benım bebişin olmasına 6 hafta kaldı:))ne hesaplardayım ben yahuuu:)))

Ay eşinin duacısı olurum,elleri dert görmesin :))) Sinir oldum kadına :)))

canım bende hemşireyim. yemin ediyorum çok hastamın elini tutmuşumdur onalra destek olmak için. kan alırım enjeksiyon yaparım hep kusura bakmayın derim sanki keyfimden batırıyor gibi. çünkü insanın en zor anı bu. biz tüm sağlık çalışanları mezun olurken yemin ediyoruz. ve ilk dediğin şey önce zarar verme. hayrın dokuncağına zararın dokunmasın daha iyi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…