- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.641
sağol canım içimi rahatlattın valaYok canım korkma bebek aç kalmaz.Bende şeker çıktı o yüzden diyet yapıyorum.Aslında doktorum diyet vermedi ama ben dikkat ediyorum.Bebekler aç kalmıyor merak etme gerekli besinleri alıyorlar bizden :) Hatta dengeli beslenince daha güzel kilo alıyor bebekler.Benim doktorum protein ve sebzeyi dilediğince ye dedi.Peynir,yumurta,süt,yoğurt,et,balık,tavuk ve sebze bunları sakın kesme bol bol ye dedi.Meyveyi kısıtlı ye ve karbonhidrat yeme dedi.Ekmeğide tam buğday olarak her öğün 2 dilim yiyorum :)
boşver hiç giripte karışmasın daha iyi zaten tecrübesizdir o daha yeni uzman olcak
Ay şuan okurken sinirlerim bozuldu kusura bakma ama kibar olamıycam hayvanmış bigün başkalarına yaptığı bu muameleyi ( heleki doğum yapacak bi kadına) kat kat fazlasını görür inşben sinirleriniz bozulmasın diye hiç anlatmadım ama onun hastalarıyla ilgili söylediklerini anlatsam kudurursunuz sinirden. eşim tahammül edemiyor onun bu anlattığı şeylere. mesela birini anlatayım. bu gece nöbetçiyken yatmış uyumuş. doktorlar her yerde uyur zaten. bu normal. sonra 8cm açıklıkla gebe gelmiş ambulansla. bunu uyandırmışlar. diyorki bi fırçaladım bende acil birşeyin var sandım nie ambulansla geliyorsun diye. dedim belki arabası yok taksi parasıda yok sonuçta acil yani. yok acil kan kaybında filan olurmuş. neyse sonra diyorki kadını görsen hayvan gibi bağırıyor aaa aaa diye. içerde odada duramıyorum sesin gittim odasına ağzıma geleni saydım. baktım 10cm olmuş açıklık aldım masaya ıkınmıyor. demediğimi bırakmadım oda kalktı gidiyor. bağırdım arkasından kendi isteğimle gidiyorum diye kağıt imzala diye imzalamadı diyor. dedim 10cm gebe ya yolda doğurursa. kalkmasaydı o zaman diyor... ya bu kadının ağrısı var. sen dolgunu genel anesteziyle yaptırdın ağrıdan bayııyorsun diye. ben hamileyim anlattığına bakarmısınız.
çok kötüymş o ya nekadr anlayşsz ve üstelkte bayan yani.neyse cnm iyiki onda doğrmyrsn.devlette canım. bizim burda erkek doktorlara kadınlar can havliyle küfür bile ediyor. bazısı Allah belanı versin doktor filan diyor. hatta birinin göğün etekme atmış kadın yanlışlıkla. doktorun dediği şey o anda dünyanın en büyük acısını çekiyor. tabiki diyecek ve anneler doğum bitince hep özür diliyorlar. ben buna saydırırdım eşimde kafasını koparırdı zaten öyle bi durumda
Çok geçmiş olsun. Sen doktorlara bakma Allah dilerse son gününe kadar içerde Gelişimini tamamlar stres yapma anne karnında ne kadar dursa Bebeğin için kar.
Allah şifa versin.
Ay şuan okurken sinirlerim bozuldu kusura bakma ama kibar olamıycam hayvanmış bigün başkalarına yaptığı bu muameleyi ( heleki doğum yapacak bi kadına) kat kat fazlasını görür inş
Bide sana anlatıyo
37. Hafta normal zaten inş sağlıkla kucaklarsın. Daha erken gelmesinde. 36 dan sonra artık doğum bekleniyo.Cnm haklısın,benım plesentam asagıda ya,kontrolde hiç yerınden kıpırdamamıs,bellıkı ykarı cıkmıcak,normal dogum tehlıkelı oldugu ıcın,son zamanlara asla bırakmamalıyız dedı doktor,normal yolla gelmeye calısmasın dıye..en geç 37. Haftada alır gıbı gelıyor...
benim eşim zaten asabi asaf. valla dövmeden çıkmazdı. izlerdiniz bizi hasta yakınları yine doktor dövdüler diye
ben sinirleriniz bozulmasın diye hiç anlatmadım ama onun hastalarıyla ilgili söylediklerini anlatsam kudurursunuz sinirden. eşim tahammül edemiyor onun bu anlattığı şeylere. mesela birini anlatayım. bu gece nöbetçiyken yatmış uyumuş. doktorlar her yerde uyur zaten. bu normal. sonra 8cm açıklıkla gebe gelmiş ambulansla. bunu uyandırmışlar. diyorki bi fırçaladım bende acil birşeyin var sandım nie ambulansla geliyorsun diye. dedim belki arabası yok taksi parasıda yok sonuçta acil yani. yok acil kan kaybında filan olurmuş. neyse sonra diyorki kadını görsen hayvan gibi bağırıyor aaa aaa diye. içerde odada duramıyorum sesin gittim odasına ağzıma geleni saydım. baktım 10cm olmuş açıklık aldım masaya ıkınmıyor. demediğimi bırakmadım oda kalktı gidiyor. bağırdım arkasından kendi isteğimle gidiyorum diye kağıt imzala diye imzalamadı diyor. dedim 10cm gebe ya yolda doğurursa. kalkmasaydı o zaman diyor... ya bu kadının ağrısı var. sen dolgunu genel anesteziyle yaptırdın ağrıdan bayııyorsun diye. ben hamileyim anlattığına bakarmısınız.
55 le hamile kaldm canım 67yim şu an. inş çıkmaz canımiyi canım bence zayıfsan çıkmamıştır şanslısın kiloluyum ve 10 kilo aldım haftaya benim test de merak ediyorum bende de çıkmaz inşallah
çok kötüymş o ya nekadr anlayşsz ve üstelkte bayan yani.neyse cnm iyiki onda doğrmyrsn.
Ay yazık ya,çok acımasızmış.Kendilerinede iğne batsa bağırırlar inan.Bence tamamen vicdanla alakalı bu işler.Benim babam kanserdi Alanya devlet hastanesinde yattı.O doktorlar o hemşireler öyle tatlılardıki.Güler yüzlüler,koskoca prof her gün gelip babamın koluna girip yürütüyordu ki babamın kurtulma şansı olmadığını bildiği halde.Ben bir gün refakatçı kaldım,uyumuşum,hemşire beni uyandırmayıp babamla o ilgilenmişti.Hepsinden Allah cc razı olsun.ben sinirleriniz bozulmasın diye hiç anlatmadım ama onun hastalarıyla ilgili söylediklerini anlatsam kudurursunuz sinirden. eşim tahammül edemiyor onun bu anlattığı şeylere. mesela birini anlatayım. bu gece nöbetçiyken yatmış uyumuş. doktorlar her yerde uyur zaten. bu normal. sonra 8cm açıklıkla gebe gelmiş ambulansla. bunu uyandırmışlar. diyorki bi fırçaladım bende acil birşeyin var sandım nie ambulansla geliyorsun diye. dedim belki arabası yok taksi parasıda yok sonuçta acil yani. yok acil kan kaybında filan olurmuş. neyse sonra diyorki kadını görsen hayvan gibi bağırıyor aaa aaa diye. içerde odada duramıyorum sesin gittim odasına ağzıma geleni saydım. baktım 10cm olmuş açıklık aldım masaya ıkınmıyor. demediğimi bırakmadım oda kalktı gidiyor. bağırdım arkasından kendi isteğimle gidiyorum diye kağıt imzala diye imzalamadı diyor. dedim 10cm gebe ya yolda doğurursa. kalkmasaydı o zaman diyor... ya bu kadının ağrısı var. sen dolgunu genel anesteziyle yaptırdın ağrıdan bayııyorsun diye. ben hamileyim anlattığına bakarmısınız.
Hayırlı cumalar kızlarrrrrrr,vallahı saatte bakmadım ama sanırım 1 saattır kaldıgım yerden sayfaları okuyorum,50 sayfa falandı sanırım:)))ben dün kendımı pek iyi hissetmiyordum,oğlumda karnımda bütün gün hiçdurmadan cırpındı durdu,en son böyle cırpındıgında aksama kanamam olmustu,çırpındıkca nefesım kesıldı,kasıklarım agrıdı,en sonunda eve gidip yatayım dedım,tabı gece ateş ve bogaz agrısıyla uyandım,gece bı parolla gecırdım ama sabah doktora gıttık,antibiyotıksız asla gecmez,çok fena boğazın dedi..velhasıl antıbıyotıge basladım,bırde buğuseptil verdı,tabı kadın dogum doktorumunda izniyle,zaten ına sormadan parolu bıle ıcmıyorum..ağrılardan bahsedılmiş,ben sagıma ve sırt üstü hiç yatamıyorum nefesım kesılıyor,sol rahat ama bı yerden sonra sol bacagıma bıcaklar saplanıyor ıstune yatmakdan..ama bunlar normal olacak seyler artık,tevekkül edıo sesımı cıkarmıyorum,kasık agrılarını hiç satmıyorum zaten:)nırmalde benımde 12 haftam var ama buyuk ihtimal 8-9 hafta sonra doktor alalım der...az kaldı sabırrrrrr...
valla allah korumuş seni arkadaşım 1 yılla yırttın
Kişiliksiz. Aman uzak durmakla çok iyi yapıyorsun.aynen canım ya doğuracam ben doktora bak. ne anlatıyor. ona dolgu yaparkende onun afedersiniz ağzına etselerdi alt tarafı dolgu yaptırıyorsun hayvan gibi bağırma diye. ama o genel anestezi yaptırdı. düşün hayatında hiç ağda yapmamış acır diye.
37. Hafta normal zaten inş sağlıkla kucaklarsın. Daha erken gelmesinde. 36 dan sonra artık doğum bekleniyo.
evet hep iki kaşık diyo ama ben bi kase falan yiyorum tabi öğünlerdecanm sende yoğurt çok az ya nie acaba
Ay eşinin duacısı olurum,elleri dert görmesin :))) Sinir oldum kadına :)))bunları bana aylardır anlatıyorda sizi germiyim dedim :)) ben onu arayıp danışmam bile canım hiç. benim doktorum elimin altında asansöre binip gidiyorum yanına. hemde o kadar kibar bir adamki. doğumda küfretsen hadi bitanem diyor. üstelikte yılların doktoru. eşim kompleksinden anlatıyor kendini bişey gibi göstermek için diyor ama bi gün çakacak ağzına
Ay yazık ya,çok acımasızmış.Kendilerinede iğne batsa bağırırlar inan.Bence tamamen vicdanla alakalı bu işler.Benim babam kanserdi Alanya devlet hastanesinde yattı.O doktorlar o hemşireler öyle tatlılardıki.Güler yüzlüler,koskoca prof her gün gelip babamın koluna girip yürütüyordu ki babamın kurtulma şansı olmadığını bildiği halde.Ben bir gün refakatçı kaldım,uyumuşum,hemşire beni uyandırmayıp babamla o ilgilenmişti.Hepsinden Allah cc razı olsun.
Bende kapalıyım canım ama şunu iyi biliyorum insanlık kapalılıkta değil işte. Çok yazıkkapalı bir de canım bu kişi. ameliyatada türbanla giriyor. normalde yasak. steril bone takmalı. tam korudu yeminle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?