- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.661
devlette canım. bizim burda erkek doktorlara kadınlar can havliyle küfür bile ediyor. bazısı Allah belanı versin doktor filan diyor. hatta birinin göğün etekme atmış kadın yanlışlıkla. doktorun dediği şey o anda dünyanın en büyük acısını çekiyor. tabiki diyecek ve anneler doğum bitince hep özür diliyorlar. ben buna saydırırdım eşimde kafasını koparırdı zaten öyle bi durumda
uyanınca 1-2 bardak ılık su
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği,
1 dilim beyaz peynir,
yeşillik, sebze
1 adet haşlanmış yumurta,
1 bardak ayran veya 1 çay bardağı süt.
ara öğün
2 adet ceviz+6 adet bedem+ 1 yemek kaşığı kuru üzüm
öğle yemeği
2 diilim kepek ekmeği veya 4 kaşık bulgur pilavı
3 köfte kadar et, tavuk veya balık veya 10 yemek kaşığı etli ev yemeği
ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran
akşam yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur pilavı 10 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı yogurt
ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran canım listem böyle
Ye canım.Benim şekerim 315 çıkmasına rağmen yoğurt,süt,peynir,yumurta,proteini,sebzeyi asla kısma bol bol ye dedi/iç dedi.Hamile kadına 2 kaşık yoğurt mu verilir :)evet hep iki kaşık diyo ama ben bi kase falan yiyorum
Rabbim senin gibi hemşireleri,doktorları çoğaltsın,sendende razı olsun canım.Ne güzel :)canım bende hemşireyim. yemin ediyorum çok hastamın elini tutmuşumdur onalra destek olmak için. kan alırım enjeksiyon yaparım hep kusura bakmayın derim sanki keyfimden batırıyor gibi. çünkü insanın en zor anı bu. biz tüm sağlık çalışanları mezun olurken yemin ediyoruz. ve ilk dediğin şey önce zarar verme. hayrın dokuncağına zararın dokunmasın daha iyi yani
Cnm haklısın,benım plesentam asagıda ya,kontrolde hiç yerınden kıpırdamamıs,bellıkı ykarı cıkmıcak,normal dogum tehlıkelı oldugu ıcın,son zamanlara asla bırakmamalıyız dedı doktor,normal yolla gelmeye calısmasın dıye..en geç 37. Haftada alır gıbı gelıyor...
Ay eşinin duacısı olurum,elleri dert görmesin :))) Sinir oldum kadına :)))
aslında iyi olurdu bahaneyle içinde ne var ne yok döker rahatlardın sonrada ayy valla acıdan ne dediğimi bilmiyom derdin yırtardın
aslında iyi olurdu bahaneyle içinde ne var ne yok döker rahatlardın sonrada ayy valla acıdan ne dediğimi bilmiyom derdin yırtardın
Olmasınaİnşşş cnmmm,bu arada doktorum hep dıyor,34 haftalık bebek bız hekımler ıcın olmuş demektır der,hiç küveze gırmeden yoluna devam eder dıyor,34 den sonrası etlenme butlanma faslı dıyor:)))zaten erken dogum yaoanlarıda farkındaysanız hep 34. Haftaya kadar küvezde tutuyorlar,yanı bu hesapla,benım bebişin olmasına 6 hafta kaldı:))ne hesaplardayım ben yahuuu:)))
Rabbim senin gibi hemşireleri,doktorları çoğaltsın,sendende razı olsun canım.Ne güzel :)
Ay yazık ya,çok acımasızmış.Kendilerinede iğne batsa bağırırlar inan.Bence tamamen vicdanla alakalı bu işler.Benim babam kanserdi Alanya devlet hastanesinde yattı.O doktorlar o hemşireler öyle tatlılardıki.Güler yüzlüler,koskoca prof her gün gelip babamın koluna girip yürütüyordu ki babamın kurtulma şansı olmadığını bildiği halde.Ben bir gün refakatçı kaldım,uyumuşum,hemşire beni uyandırmayıp babamla o ilgilenmişti.Hepsinden Allah cc razı olsun.
Aynen canım ya,Rabbim vicdansız insanlardan uzak eylesin hepimizi.vicdan meselesi bu kızlar vicdanın varsa birazda allah korkusu varsa içinde yapamazsın zaten
kapalı bir de canım bu kişi. ameliyatada türbanla giriyor. normalde yasak. steril bone takmalı. tam korudu yeminle.
bendede gebelik kolestazı oldu yaa benimkide 36. veya en geç 37. haftada alıncak
Allah yardımcınız olsun ya sağlıkla kucaklayalım inşbendede gebelik kolestazı oldu yaa benimkide 36. veya en geç 37. haftada alıncak
İnşşş cnmmm,bu arada doktorum hep dıyor,34 haftalık bebek bız hekımler ıcın olmuş demektır der,hiç küveze gırmeden yoluna devam eder dıyor,34 den sonrası etlenme butlanma faslı dıyor:)))zaten erken dogum yaoanlarıda farkındaysanız hep 34. Haftaya kadar küvezde tutuyorlar,yanı bu hesapla,benım bebişin olmasına 6 hafta kaldı:))ne hesaplardayım ben yahuuu:)))
ağlıyor diye bebemi döverdi bu hırsını almak için
uyanınca 1-2 bardak ılık su
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği,
1 dilim beyaz peynir,
yeşillik, sebze
1 adet haşlanmış yumurta,
1 bardak ayran veya 1 çay bardağı süt.
ara öğün
2 adet ceviz+6 adet bedem+ 1 yemek kaşığı kuru üzüm
öğle yemeği
2 diilim kepek ekmeği veya 4 kaşık bulgur pilavı
3 köfte kadar et, tavuk veya balık veya 10 yemek kaşığı etli ev yemeği
ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran
akşam yemeği
1 kase çorba
2 dilim ekmek veya 4 kaşık bulgur pilavı 10 yemek kaşığı sebze yemeği
2 yemek kaşığı yogurt
ara öğün
1adet meyve
2 yemek kaşığı yoğurt veya 1 bardak ayran canım listem böyle
ağlıyor diye bebemi döverdi bu hırsını almak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?