2015 Temmuz Anneleri

aslında iyi olurdu bahaneyle içinde ne var ne yok döker rahatlardın sonrada ayy valla acıdan ne dediğimi bilmiyom derdin yırtardın

Baya ara öğünler varmış ben akşam yemeklerini çok severim o yüzden sabah kahvaltım senin gibi 1dilim ekmek ama öğlen yoğurt(600gr) semizotlu felan 4gibi 1elma akşamda fena yiyorum ama hiç ekmek yok
Senin listen güzelmiş kilom çok artarsa denerim bende
Teşekkür ederim

Rabbim senin gibi hemşireleri,doktorları çoğaltsın,sendende razı olsun canım.Ne güzel :)

bendede gebelik kolestazı oldu yaa benimkide 36. veya en geç 37. haftada alıncak

Olmasına Allah iyiliğini versin,meyve gibi oldu Hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar evlatlarımız inşaAllah :)

KIZLAR ÇOK YOĞUNDU İŞYERİM YENİ GİREBİLDİM.DÜN DR GİTTİK OĞLUŞUM İYİ ŞÜKÜR.A101 DEN HERŞEYİ ALDIM NEVRESİM KALMAMIŞ BİRTEK ONU ALAMADIM ZAR ZOR ÇIKARDIM APARTMANA ALLAHIM BU ANNELİK NASIL BİŞE YA DOĞMAMIŞ BEBEĞE BİLE NE MERHAMET VERİYO KALBİMİZE.

vicdan meselesi bu kızlar vicdanın varsa birazda allah korkusu varsa içinde yapamazsın zaten

bendede gebelik kolestazı oldu yaa benimkide 36. veya en geç 37. haftada alıncak

Çok az kaldııııı:)))))allahım hayırlısıyla kucagımıza bi alsaydıkkk,doguncada cok zor gunler beklıyor ama,boylede ayrı zor,ozellıkle sıkıntılı hamılelık gecırenlere,onceden kayıbı olanlara...ne olursa olsun,saglıkla dogsunlarda,uykuszlukdan otururz aglarız farkemtez:))

ne demek olmasına 6 hafta kaldı armutmu kız bu

Baya ara öğünler varmış ben akşam yemeklerini çok severim o yüzden sabah kahvaltım senin gibi 1dilim ekmek ama öğlen yoğurt(600gr) semizotlu felan 4gibi 1elma akşamda fena yiyorum ama hiç ekmek yok
Senin listen güzelmiş kilom çok artarsa denerim bende
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…