- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.681
ne demek olmasına 6 hafta kaldı armutmu kız bu
Çok az kaldııııı:)))))allahım hayırlısıyla kucagımıza bi alsaydıkkk,doguncada cok zor gunler beklıyor ama,boylede ayrı zor,ozellıkle sıkıntılı hamılelık gecırenlere,onceden kayıbı olanlara...ne olursa olsun,saglıkla dogsunlarda,uykuszlukdan otururz aglarız farkemtez:))
bendeeeeeAy yemek tarifi bakArken kendimi gösterişli sofraların mönülerin fotoları olduğu bi galeride buldum
Şiddetli açlık çekiyorum
o sıkar işte biraz mangal gibi yürek lazım onu yapmak için
Benimkilerde 37. haftaya kadar dururlarsa inşaAllah 37de alınacak.bendede gebelik kolestazı oldu yaa benimkide 36. veya en geç 37. haftada alıncak
canım Allah kimseyi düşürmesin o zaman senin eltinin eline.ben sinirleriniz bozulmasın diye hiç anlatmadım ama onun hastalarıyla ilgili söylediklerini anlatsam kudurursunuz sinirden. eşim tahammül edemiyor onun bu anlattığı şeylere. mesela birini anlatayım. bu gece nöbetçiyken yatmış uyumuş. doktorlar her yerde uyur zaten. bu normal. sonra 8cm açıklıkla gebe gelmiş ambulansla. bunu uyandırmışlar. diyorki bi fırçaladım bende acil birşeyin var sandım nie ambulansla geliyorsun diye. dedim belki arabası yok taksi parasıda yok sonuçta acil yani. yok acil kan kaybında filan olurmuş. neyse sonra diyorki kadını görsen hayvan gibi bağırıyor aaa aaa diye. içerde odada duramıyorum sesin gittim odasına ağzıma geleni saydım. baktım 10cm olmuş açıklık aldım masaya ıkınmıyor. demediğimi bırakmadım oda kalktı gidiyor. bağırdım arkasından kendi isteğimle gidiyorum diye kağıt imzala diye imzalamadı diyor. dedim 10cm gebe ya yolda doğurursa. kalkmasaydı o zaman diyor... ya bu kadının ağrısı var. sen dolgunu genel anesteziyle yaptırdın ağrıdan bayııyorsun diye. ben hamileyim anlattığına bakarmısınız.
Benimkilerde 37. haftaya kadar dururlarsa inşaAllah 37de alınacak.
canım Allah kimseyi düşürmesin o zaman senin eltinin eline.
Amin canım inşaAllah cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin :) Şimdiden çıldırıyorum :)Bir ordan tekme bir burdan :)İlk senden beklıyorımm büşracımmm haberiii ben,inşşş hayırlısylaaa al kucagınada,insana hagısını sevecegını sasırır deli olur mutlulukdann
aynen öyle. Allah hepimizi vicdansızlardan korusun kızlarında dediği gibi. herkes doktor olamaz. onu geçtim insanda olamaz. sen tatlı dilini yalakalık olsun diye kaynanana kayınpederine kullanmayacaksın sadece. kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor ama Allahın önünde kalbini kırdığın her kul eşit. üstelik bu bir hamile ve sana muhtaç. dinle açıklıkla kapalılıkla alakası yok bu işlerin. benim doktorum ermeni. özel kliniğide var burdan hariç. bana şeker yüklemesinde diyorki burası senden para isterse kliniğime git. orda aldır sakında para ödeme. annemi ameliyat etti bundan 5 yıl önce. acil kanamalı aldı. çıkınca hocam para konuşamadık dedim. ben aldım alacağımı dedi. anneciğin hayatta. bana dua edin yeter dedi. istese bugünün parasıyla o hastanede 10,000 tl cebindeydi. Allah korkusu olacak insanın içinde
desene hepimiz haziran annesi olucaz bi şekilde. o zaman biz yanlış topikteyiz yaw yürüyün haziran annelerine
dimi yaa müslüman, hıristiyan, ermeni, türk fark etmiyo insan her yerde insan işte hıyarda her yerde hıyar
Bugün harbi çeneniz düşmüş ne çok yazmışsınız yavvv :) valla gizem en son senin bel bacak ağrına kadar okudum ve daynamadım daha fazla okumaya yazıyım dedim. Ve birçok kişidede aynı sorun var Aynı sorun bende var 5 gündür sırtım ağrıyor sağ tarafım sonra sağ bacağıma vuruyor resmen aksıyorum sağ bacak tutmuyor aniden geçiyor sonra hiç birşey yokken tekrar başlıyor bu yüzden işe gidemiyorum. Eşim kaç gündür doktora gidelim diyor ben kabul etmiyordum normaldir diye neyse bugün kendi doktorama mesaj atıp sorayım dedim gelmeme gerek var mı diye oda gebeliği bağlı bir şikayete benzemiyor dedi dahiliyeye görün sonra haberleşelim bizde kalktık gittik dahiliye doktor benimle alakalı değil ortopediye görünmen dedi ama bende muane ediyim sırtımı felan dinledi ödemim var mı diye baktı yok onlar sadece nabzım yüksek çıktı 100 olması gerekşrken 112 çıktı ekg kan idrar tahlili istedi iltihap felan var mı yok mu diye . Neyse oradan ortapediye gittik fıtık olabilir dedi hamileliğe bağlıda olabilir ayaklarımı felan yukarı kaldırdı iç kısımları çok ağrıdı oda fizik tedaviye gönderdi muane etti harektler yaptırdı vucudun çok esnek dedi oda iyi birşey değilmiş bacak kaslarımda kısaymış güçsüzmüş onları güçlendirmek gerekiyormuş ağrı kesici birde sırtım için krem verdi haftaya gel dedi geçmezse fizik tedaviye başlarız zararı yok ama ben ne ilacı kullanmayı düşünüyorum nede fizik tedaviyi genel olarak gebeliğe bağlı bebek kilo aldıkça ağrıda olucak sırtını mutlaka yasla bir yere dedi ve kalkarken dengeli ayağa kalk ani kalkışlar yapma çokda ayakda kalma . Ama benim sağ ayağım çok kötü resmen aksıyorum katlanıcam artık doğuma kadar minnoşa ne olursa olsun ilacın yan etkisi olmasını istemem her ne kadar yokda deseler ilaç işte . Kendi doktorumda gel muane ediyim dedi minnoşum iyi çok şükür kilosuda bende boş yere kendimi suçlu hissediyormuşum yemiyorum içmiyorum diye. Bende toplam 3 kilo almışım durumlar böyle işte şimdide benim çenem düştü :)))
Bugün harbi çeneniz düşmüş ne çok yazmışsınız yavvv :) valla gizem en son senin bel bacak ağrına kadar okudum ve daynamadım daha fazla okumaya yazıyım dedim. Ve birçok kişidede aynı sorun var Aynı sorun bende var 5 gündür sırtım ağrıyor sağ tarafım sonra sağ bacağıma vuruyor resmen aksıyorum sağ bacak tutmuyor aniden geçiyor sonra hiç birşey yokken tekrar başlıyor bu yüzden işe gidemiyorum. Eşim kaç gündür doktora gidelim diyor ben kabul etmiyordum normaldir diye neyse bugün kendi doktorama mesaj atıp sorayım dedim gelmeme gerek var mı diye oda gebeliği bağlı bir şikayete benzemiyor dedi dahiliyeye görün sonra haberleşelim bizde kalktık gittik dahiliye doktor benimle alakalı değil ortopediye görünmen dedi ama bende muane ediyim sırtımı felan dinledi ödemim var mı diye baktı yok onlar sadece nabzım yüksek çıktı 100 olması gerekşrken 112 çıktı ekg kan idrar tahlili istedi iltihap felan var mı yok mu diye . Neyse oradan ortapediye gittik fıtık olabilir dedi hamileliğe bağlıda olabilir ayaklarımı felan yukarı kaldırdı iç kısımları çok ağrıdı oda fizik tedaviye gönderdi muane etti harektler yaptırdı vucudun çok esnek dedi oda iyi birşey değilmiş bacak kaslarımda kısaymış güçsüzmüş onları güçlendirmek gerekiyormuş ağrı kesici birde sırtım için krem verdi haftaya gel dedi geçmezse fizik tedaviye başlarız zararı yok ama ben ne ilacı kullanmayı düşünüyorum nede fizik tedaviyi genel olarak gebeliğe bağlı bebek kilo aldıkça ağrıda olucak sırtını mutlaka yasla bir yere dedi ve kalkarken dengeli ayağa kalk ani kalkışlar yapma çokda ayakda kalma . Ama benim sağ ayağım çok kötü resmen aksıyorum katlanıcam artık doğuma kadar minnoşa ne olursa olsun ilacın yan etkisi olmasını istemem her ne kadar yokda deseler ilaç işte . Kendi doktorumda gel muane ediyim dedi minnoşum iyi çok şükür kilosuda bende boş yere kendimi suçlu hissediyormuşum yemiyorum içmiyorum diye. Bende toplam 3 kilo almışım durumlar böyle işte şimdide benim çenem düştü :)))
geçmiş olsun canım... kızında iyiymiş çok şükür hadi gözün aydın
Cnm gecmıs olsunnn,valla tek tek okudum,bilgi kacırmıyımm eksık kalırım bıde alımallah:))ağrı manyagı oldukk ıyıce:)))benımde sabahları ellerım kıtlenıyor resmen,bi acıyla açıyorımm ittirerek,doktor nırmal bunlar azcık dayan bişi kalmadı dedı)geçmeyen basagrıları,nefes kesılmelerı,paranoya halındakı wc seansları,kasık sancıları.vallaa kafayı yemeıyorsak bız eger bu halımızle,hayatta bızı bızı kımse yıkamaz:))dirennn temmuz anneleri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?