2015 Temmuz Anneleri

İçimizdeki yaramazlar organlarımızı ittiriyor saga sola,iyi olmak mumkunmu zaten:))bu arada benımde basım agrıdıgında parol içiyorum,çünkü bi kere direndim içmemem ıcın,tansıyon düşüklüğünden acıllık oldum,süreklı agırıyınca bebege daha cok stress dıyor,ılacdan alacagın zarar,agrıttıgındakı zarardan cok daha az dıyor doktor..birde agzımın içi full aft olmustu,ağrıdan o kadar bunalmıstım yanı..parolu ıctım feraha erdım:))sende cok dıretme doktorun ızın verdıgı sürece sıkıntı olmaz,bu arada sana celeston planlıyormu doktorun cnm,t.bebekde herkese yapıyorlarmıs..

Aslında çok doğru söylüyorsun hatta fizik tedavi doktoruda kendi doktorununda kontrol etmesi gerekiyor dedi ağrıların bebeğe etkisi var sıkıştırıyor mu onu da eşimde seda doktor zararı yok diyor niye hala içmem diyorsun diyor :) bu benim tüp bebek doktorum değil fulya da ona gidemiyorum uzak bana bu eski doktorum ama birşey demedi ciğer geliştirici iğnemiydi ben sana daha önce yazdım ama sen görmedin sanırım eğer öyle birleyse hatırlatıyım doktoruma sadece tüp bebeklerde mi yapılıyor

İnstagram da sayfası var sanırım eminönünde yapıyorlar show haberede çıkmıştı bunu yapan bayan ama işte biraz fiyatları yüksek ama en azından bunda daha fazla el emeği var

Kizlar coook acil
Az evvel wc gittim
Afedetsiniz silerken bir baktim sol dudakta sisme var ellemeye calistim vaktim sislik baya belli
Gittim aynada baktim boyle varis gibi birsey var ama tek taragta cook taktim ya gecer mi acaba
Yada yasayan var mi boyle bisi

İnstagram da sayfası var sanırım eminönünde yapıyorlar show haberede çıkmıştı bunu yapan bayan ama işte biraz fiyatları yüksek ama en azından bunda daha fazla el emeği var
evet fiyatı yüksek sanırım bu işlerde piyasa hep bu civarda ama instagramda başka bi kıza şekeriçin mesaj atmıştım tane fiyatıa 16 dedi

2 gün önce bende de vardı aynı tarafta sivilce gibiydi sonra şişmiş iltihap oluşmuş içinde siyahlık var dı kıl dönmesi sanırım patlatmaya çalıştım baktım patlamıyo sonra uğraşmadım dün kendi kndine patlamış büyük bir ihtimalle seninkide kıl dönmesidir varis değildir

Canım dur hemen pamik yapma. Bi doktorunu arasan ona sorsan ? Gebelikte vajinal varis olabiliyor diye duymuştum.Belki öyle bişeydir.Sadece normal doğuma engel oluyormuş sanırım.

Pardon cnm görmedımmm sanırım(evet her hamıleye mutlaka yapıyoruz dedı doktor,28-29 haftalarda yapılıyormus,benıöde önümüzdekı salı yapılacak..29 haftanın ıcınde yapılmıs olacak,hatta doktorum dedıkı,saglık bakanlıgından yazı geldı,celeston iğneyı yapmınızımutlaka onerıyoruz,bu zamana kadar hiçbir zararını gormedık hep yarar gorduk dıye..doktorum zaten bız yapıyorduk bakanlık teyıt etmıs oldu dedi..

Canım çok geçmiş olsun,inşaAllah ağrıların hemencik geçer.

Cnm sakın ol,vajınal dıs dudak şişkinliği olabılıyor hamılelıkde korkacak bişi yok,ama doktoruna bu durumu bıldır,merhem yada baska bişi onerebılır..ama panık yapacak bı durum yok sakinnn..

Canım dur hemen pamik yapma. Bi doktorunu arasan ona sorsan ? Gebelikte vajinal varis olabiliyor diye duymuştum.Belki öyle bişeydir.Sadece normal doğuma engel oluyormuş sanırım.

Cnm sakın ol,vajınal dıs dudak şişkinliği olabılıyor hamılelıkde korkacak bişi yok,ama doktoruna bu durumu bıldır,merhem yada baska bişi onerebılır..ama panık yapacak bı durum yok sakinnn..

Ayy kizlar sok oldum sabah birsey yoktu
Simdi olunca dedim bu ne
Dr um cikmistir hastaneden
Yarin sorarim ins
Normal dogum istiyorum dr demisti uygun diye
Allahim ins siknti yaratmaz
Sagolun kizlar rahatladim biraz

sus kız öyle deme :) zamanında sağlıkla gelsin bebeğin , miyadını anne karnında tamamlasın,,
ciğer geliştirici iğneni yaptırdınmı ??

Simdi olunca dedim bu ne
Yarin sorarim ins

Rahatla tabiii,dıyoruz yaa artık hersey mumkun bızde,heryerımız şişer,ağrır:))

Simdi olunca dedim bu ne
Yarin sorarim ins
karnın büyüdükçe damarlar gerilip belirginleşior cnım , belki öyle bişeydir geçer inş.

sus kız öyle deme :) zamanında sağlıkla gelsin bebeğin , miyadını anne karnında tamamlasın,,
ciğer geliştirici iğneni yaptırdınmı ??

Salı gunu yapılacak cnmmm kısmetse,önden tetkıkler ıstedi,tahlıllerımı hallettım...sonra benımde kafam daha rahatolucakk,hiçbir yan etkısı bişeyı yok dedı,faydasıvar zararı yok dedı,içim rahat yani..

Benım kste kanamadan sonra paranoyak oldum bıraz ondan:))gun sayıyorum:))

hadi bakalım hayırlısı canım , önlem amaçlı evet kafan rahat oluyor , kızımda yaptırmıştım , 25 nisan da kontrolde bizde planlayacaz saatini tarihini , toplamda 4 iğne diye hatırlıyorum ..
38 haftadan sonra gelsin bebişler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…