- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.701
:))) Benim 37. haftam temmuzun ilk haftasına denk geliyor ama 36. haftada doğarlarsa haziran annesi olacağım bende :))) Alemsin canım yadesene hepimiz haziran annesi olucaz bi şekilde. o zaman biz yanlış topikteyiz yaw yürüyün haziran annelerine
İnşaAllah canım,sağlıkla doğsunlar :)Bana da 35. haftaya kadar gelebilirsek o zaman alırız dedi bakalım ne zaman olucak inş bi kaç hafta daha geç gelir :)
Aynen öyle sağol tatlım
Hemde ne paronayak :) ya yine kendim için gitmem hastaneyede işte annelik böyle birşeymiş sırf kızım için gidiyim dedim doktor günde 3 4 tane ağrı kesici içebilirsin diyo ben hala yok içmem diyorum.seninde demekki boynun da yada sırtında fıtık var benim boynumda da düzleşme de varmış
İçimizdeki yaramazlar organlarımızı ittiriyor saga sola,iyi olmak mumkunmu zaten:))bu arada benımde basım agrıdıgında parol içiyorum,çünkü bi kere direndim içmemem ıcın,tansıyon düşüklüğünden acıllık oldum,süreklı agırıyınca bebege daha cok stress dıyor,ılacdan alacagın zarar,agrıttıgındakı zarardan cok daha az dıyor doktor..birde agzımın içi full aft olmustu,ağrıdan o kadar bunalmıstım yanı..parolu ıctım feraha erdım:))sende cok dıretme doktorun ızın verdıgı sürece sıkıntı olmaz,bu arada sana celeston planlıyormu doktorun cnm,t.bebekde herkese yapıyorlarmıs..
İnstagram da sayfası var sanırım eminönünde yapıyorlar show haberede çıkmıştı bunu yapan bayan ama işte biraz fiyatları yüksek ama en azından bunda daha fazla el emeği varHanımlar kızıma melekli şeker arıyordum çok güzel kapı süsleri buldum. geçen arkadaşların bazıları soruyordu bi bakın ben çok beğendim ama çalıstığım şehirde doğum yapacağım pek gelen olmaz o yüzden ben alamıcam
http://www.melegineli.com/bebek-kapi-susleri-melek-vintage.html
evet fiyatı yüksek sanırım bu işlerde piyasa hep bu civarda ama instagramda başka bi kıza şekeriçin mesaj atmıştım tane fiyatıa 16 dediİnstagram da sayfası var sanırım eminönünde yapıyorlar show haberede çıkmıştı bunu yapan bayan ama işte biraz fiyatları yüksek ama en azından bunda daha fazla el emeği var
2 gün önce bende de vardı aynı tarafta sivilce gibiydi sonra şişmiş iltihap oluşmuş içinde siyahlık var dı kıl dönmesi sanırım patlatmaya çalıştım baktım patlamıyo sonra uğraşmadım dün kendi kndine patlamış büyük bir ihtimalle seninkide kıl dönmesidir varis değildirKizlar coook acil
Az evvel wc gittim
Afedetsiniz silerken bir baktim sol dudakta sisme var ellemeye calistim vaktim sislik baya belli
Gittim aynada baktim boyle varis gibi birsey var ama tek taragta cook taktim ya gecer mi acaba
Yada yasayan var mi boyle bisi
Kizlar coook acil
Az evvel wc gittim
Afedetsiniz silerken bir baktim sol dudakta sisme var ellemeye calistim vaktim sislik baya belli
Gittim aynada baktim boyle varis gibi birsey var ama tek taragta cook taktim ya gecer mi acaba
Çok fazlaymış o ne öyle çok abartıyorlar yaevet fiyatı yüksek sanırım bu işlerde piyasa hep bu civarda ama instagramda başka bi kıza şekeriçin mesaj atmıştım tane fiyatıa 16 dedi
Aslında çok doğru söylüyorsun hatta fizik tedavi doktoruda kendi doktorununda kontrol etmesi gerekiyor dedi ağrıların bebeğe etkisi var sıkıştırıyor mu onu da eşimde seda doktor zararı yok diyor niye hala içmem diyorsun diyor :) bu benim tüp bebek doktorum değil fulya da ona gidemiyorum uzak bana bu eski doktorum ama birşey demedi ciğer geliştirici iğnemiydi ben sana daha önce yazdım ama sen görmedin sanırım eğer öyle birleyse hatırlatıyım doktoruma sadece tüp bebeklerde mi yapılıyor
Canım çok geçmiş olsun,inşaAllah ağrıların hemencik geçer.Aslında çok doğru söylüyorsun hatta fizik tedavi doktoruda kendi doktorununda kontrol etmesi gerekiyor dedi ağrıların bebeğe etkisi var sıkıştırıyor mu onu da eşimde seda doktor zararı yok diyor niye hala içmem diyorsun diyor :) bu benim tüp bebek doktorum değil fulya da ona gidemiyorum uzak bana bu eski doktorum ama birşey demedi ciğer geliştirici iğnemiydi ben sana daha önce yazdım ama sen görmedin sanırım eğer öyle birleyse hatırlatıyım doktoruma sadece tüp bebeklerde mi yapılıyor
Kizlar coook acil
Az evvel wc gittim
Canım dur hemen pamik yapma. Bi doktorunu arasan ona sorsan ? Gebelikte vajinal varis olabiliyor diye duymuştum.Belki öyle bişeydir.Sadece normal doğuma engel oluyormuş sanırım.
Cnm sakın ol,vajınal dıs dudak şişkinliği olabılıyor hamılelıkde korkacak bişi yok,ama doktoruna bu durumu bıldır,merhem yada baska bişi onerebılır..ama panık yapacak bı durum yok sakinnn..
sus kız öyle deme :) zamanında sağlıkla gelsin bebeğin , miyadını anne karnında tamamlasın,,İnşşş cnmmm,bu arada doktorum hep dıyor,34 haftalık bebek bız hekımler ıcın olmuş demektır der,hiç küveze gırmeden yoluna devam eder dıyor,34 den sonrası etlenme butlanma faslı dıyor:)))zaten erken dogum yaoanlarıda farkındaysanız hep 34. Haftaya kadar küvezde tutuyorlar,yanı bu hesapla,benım bebişin olmasına 6 hafta kaldı:))ne hesaplardayım ben yahuuu:)))
Ayy kizlar sok oldum sabah birsey yoktu
Simdi olunca dedim bu ne
Dr um cikmistir hastaneden
Yarin sorarim ins
Normal dogum istiyorum dr demisti uygun diye
Allahim ins siknti yaratmaz
Sagolun kizlar rahatladim biraz
karnın büyüdükçe damarlar gerilip belirginleşior cnım , belki öyle bişeydir geçer inş.Ayy kizlar sok oldum sabah birsey yoktu
Simdi olunca dedim bu ne
Dr um cikmistir hastaneden
Yarin sorarim ins
Normal dogum istiyorum dr demisti uygun diye
Allahim ins siknti yaratmaz
Sagolun kizlar rahatladim biraz
sus kız öyle deme :) zamanında sağlıkla gelsin bebeğin , miyadını anne karnında tamamlasın,,
ciğer geliştirici iğneni yaptırdınmı ??
hadi bakalım hayırlısı canım , önlem amaçlı evet kafan rahat oluyor , kızımda yaptırmıştım , 25 nisan da kontrolde bizde planlayacaz saatini tarihini , toplamda 4 iğne diye hatırlıyorum ..Salı gunu yapılacak cnmmm kısmetse,önden tetkıkler ıstedi,tahlıllerımı hallettım...sonra benımde kafam daha rahatolucakk,hiçbir yan etkısı bişeyı yok dedı,faydasıvar zararı yok dedı,içim rahat yani..
Benım kste kanamadan sonra paranoyak oldum bıraz ondan:))gun sayıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?