2015 Temmuz Anneleri

Bende var
Doğumdan sonra eski halini alıyo canım merak etme

Canım dur hemen pamik yapma. Bi doktorunu arasan ona sorsan ? Gebelikte vajinal varis olabiliyor diye duymuştum.Belki öyle bişeydir.Sadece normal doğuma engel oluyormuş sanırım.
Normal doğuma engel değil dedi doktorum bendede var rahüm Ağzına yayılıp varisler çok büyürse kanama riskinden dolayı normal doğuma engelmiş ilk gebelikte olmaz bişey yani

kızlar bi tek bebek arabası kaldı bebeğimin herşeyini aldım çok şükür kafam biraz olsun rahatladı bide bebek arabasına karar verebilseydim.... bebek odası hariç bu malzemler toplam 1,500 tuttu... bebek odasını da 1600 lira aldık...

hastane çıkışı 10'lu ve 20'li iki set...5 tane altlı üstlü takım elbise 3 tulum
Baby&Kids Topitos Battaniye 80*100 Ekru
Baby&Me Tek Kullanımlık Lohusa Külodu
Taç Penye Bebek Yorgan Mavi
Ortopedik Yaylı Yatak 80x130 cm 80x130cm
Chicco 656 Comfort Quick Kulaktan Ateş Ölçer
Baby&Me Çamaşır Leke Çıkarıcı 750 ml
Friendly Hassas Ciltler İçin Çamaşır Deterjanı Lavanta 1.5 lt 1
Uni Baby Bebek Losyonu 200 ml
Uni Baby Yenidoğan Köpük Şampuan 200 ml 1
Loobex LCD Ekranlı Bebek Dinleme Telsizi Mavi 1
Baby&Plus 6637 Dijital Masa Saati Nem ve Sıcaklık Ölçer

Baby Jem Karibu Katlanabilir Küvet Beyaz

Aybi Baby Lighthouse Tavan Lambası
Bebedor Kolay Kavra Çıtçıt Makas
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml
Lansinoh Göğüs Pedi 60 Adet STD
Otri Bebe Başlangıç Seti Yeni
Sevi Bebe Küvet Süngeri Sarı
Uni Baby Yenidoğanlar İçin 12li Islak Mendil STD
Uni Baby Pişik Önleyici 100 ml
Uni Baby Bebek Bakım Örtüsü 10'lu STD

My Collection Elif Bebek Bakım Çantası

Evet cnm hatılrıyorım yaptırdıgını,bende ılk duydugumda teraddut etmıstım,sen yaptırdım ınceden dıyınce içim rahatetmişti:))))

Ayni seyi dusunuyoruz canim. Ayip olacak diye ben yapiyorum, otursam utanirim! Kv goruyo gormesine de tavirlarinda degisiklik yok.
Esit seviyede tutuyo bizle arayi.
Sen de o da en dogrusunu yapiyorsunuz canim, kayinvaliden büyük bi ihtimal tarafmis gibi durmak istemiyor.Cünkü bu sizi birbirinize daha da uzaklastirir,o da bunu istemiyo bence.Icten ice o seni takdir ediyordur merak etme.Ayni durumu iyi bilirim, o yüzden böyle rahat yaziyorum, sen insanligindan ödün verme, iki bulasik kaldirip iki cay dagitmayla insan degersiz olmaz, tam tersine.Annemin lafini diyim sana da azcik gül; Götünüz azcik hafif olsun, oturdugunuz yere yapismayin , Der kendileri

Iyi yaptin benimde baya bir kısmı bitti bebek araba m zaten vardı ufak tefek şeyler kaldı doğduktan sonrada alirim

Bu eltın doğurdu mu canm senın hiç. Ya ne kadr uyuzmuş bee insanın diesi gelyr sen daha dolgu yaptrymyrsn anıryrsn millet doğryr kızyrsn insanmsn die . Nasıl kızdm ya yok Allah'ım sakın bnm başıma verme böylesini kesin kan çıkar ya gebertrm o ağryla onu ben

Cnm tutarda bırı döverse haber et bana rahatlym bari :))

Rabbim böyle insafsizlardan korusun geçen bende Şişli acil e gittim tam rezillik ultrason bozulmuş alttan bakmaya çalışıyor canımı öyle yaktı ki sonra kızdım diyor ki ultrason bozuk bende dedim gidin muayene odasından alın önce yok baktım dedi sonra başka ultrason gelince gel bidaha bakiyim dedi sinirleri bozuldu nst ye bağladılar ama pislik içinde yani rezillik üstüne rezillik eşim zaten istemiyordu oraya gitmeyi o yüzden birsey çaktırmadan ama kendimi yedim sinirden

Yok hiç sorun değil 10 gün sonra kontrolüm var o zaman ben bi sorayım. Senin erken doğum riskin mi var birde sezeryan mı olucak

Hepsini iyi günlerde kullanın tatlım e bebkten mi aldın

Düştü cnm düştü valla :)) ayy kuzum sorma ya nasl ağrlr heryanmda neyse sen gitmşssn doktora ama ordan oraya ne çok gezdrmşlr seni hamılıkten dolayı oldğunu düşünyrdm bende geçmş olsn cnm

Rahatla tabiii,dıyoruz yaa artık hersey mumkun bızde,heryerımız şişer,ağrır:))

karnın büyüdükçe damarlar gerilip belirginleşior cnım , belki öyle bişeydir geçer inş.

Bende var
Doğumdan sonra eski halini alıyo canım merak etme

Ayyy ins kizlar ilk benimde allah nasip ederse
İns kalmaz demin elime yine geldi
Netten arasdtirfim biraz normal diyor

Canim cok guzel darisi bize ins
Bir igne dahi almadik bebisede kendimede
Kiyafetlertim oluyor hala bana
1 aya kadar olmaz sanirtim
Bebisede babamiz erken diyor
Sikisunca gorucrm ben onu
Gule gule kullansin ins
Maasallah diyelim

Canm gule gule kullanın bebişinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…