- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.721
Bende varKizlar coook acil
Az evvel wc gittim
Afedetsiniz silerken bir baktim sol dudakta sisme var ellemeye calistim vaktim sislik baya belli
Gittim aynada baktim boyle varis gibi birsey var ama tek taragta cook taktim ya gecer mi acaba
Yada yasayan var mi boyle bisi
Normal doğuma engel değil dedi doktorum bendede var rahüm Ağzına yayılıp varisler çok büyürse kanama riskinden dolayı normal doğuma engelmiş ilk gebelikte olmaz bişey yaniCanım dur hemen pamik yapma. Bi doktorunu arasan ona sorsan ? Gebelikte vajinal varis olabiliyor diye duymuştum.Belki öyle bişeydir.Sadece normal doğuma engel oluyormuş sanırım.
hadi bakalım hayırlısı canım , önlem amaçlı evet kafan rahat oluyor , kızımda yaptırmıştım , 25 nisan da kontrolde bizde planlayacaz saatini tarihini , toplamda 4 iğne diye hatırlıyorum ..
38 haftadan sonra gelsin bebişler :))
:))) bende kesinn nezarthanede doğururum Oğlumu artık :)) tövbee allah korusun biziiBen kesin şiddet uygulamıstım,benden once kesin eşim dogramıstı hatunu:))
Sen de o da en dogrusunu yapiyorsunuz canim, kayinvaliden büyük bi ihtimal tarafmis gibi durmak istemiyor.Cünkü bu sizi birbirinize daha da uzaklastirir,o da bunu istemiyo bence.Icten ice o seni takdir ediyordur merak etme.Ayni durumu iyi bilirim, o yüzden böyle rahat yaziyorum, sen insanligindan ödün verme, iki bulasik kaldirip iki cay dagitmayla insan degersiz olmaz, tam tersine.Annemin lafini diyim sana da azcik gül; Götünüz azcik hafif olsun, oturdugunuz yere yapismayin , Der kendileriAyni seyi dusunuyoruz canim. Ayip olacak diye ben yapiyorum, otursam utanirim! Kv goruyo gormesine de tavirlarinda degisiklik yok.
Esit seviyede tutuyo bizle arayi.
benim hiç niyetim yok zaten canı. elticğim görmesin oramı buramı. bide o çok kilolu. geçen kaynanamın gününde hamile gelin bu mu dediler. ben içimden gülüyorum. eşime diyorum aayy bu beni görse nazar eder ben soyunmama ona
Iyi yaptin benimde baya bir kısmı bitti bebek araba m zaten vardı ufak tefek şeyler kaldı doğduktan sonrada alirimkızlar bi tek bebek arabası kaldı bebeğimin herşeyini aldım çok şükür kafam biraz olsun rahatladı bide bebek arabasına karar verebilseydim.... bebek odası hariç bu malzemler toplam 1,500 tuttu... bebek odasını da 1600 lira aldık...
hastane çıkışı 10'lu ve 20'li iki set...5 tane altlı üstlü takım elbise 3 tulum
Baby&Kids Topitos Battaniye 80*100 Ekru
Baby&Me Tek Kullanımlık Lohusa Külodu
Taç Penye Bebek Yorgan Mavi
Ortopedik Yaylı Yatak 80x130 cm 80x130cm
Chicco 656 Comfort Quick Kulaktan Ateş Ölçer
Baby&Me Çamaşır Leke Çıkarıcı 750 ml
Friendly Hassas Ciltler İçin Çamaşır Deterjanı Lavanta 1.5 lt 1
Uni Baby Bebek Losyonu 200 ml
Uni Baby Yenidoğan Köpük Şampuan 200 ml 1
Loobex LCD Ekranlı Bebek Dinleme Telsizi Mavi 1
Baby&Plus 6637 Dijital Masa Saati Nem ve Sıcaklık Ölçer
Baby Jem Karibu Katlanabilir Küvet Beyaz
Aybi Baby Lighthouse Tavan Lambası
Bebedor Kolay Kavra Çıtçıt Makas
Lansinoh Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml
Lansinoh Göğüs Pedi 60 Adet STD
Otri Bebe Başlangıç Seti Yeni
Sevi Bebe Küvet Süngeri Sarı
Uni Baby Yenidoğanlar İçin 12li Islak Mendil STD
Uni Baby Pişik Önleyici 100 ml
Uni Baby Bebek Bakım Örtüsü 10'lu STD
My Collection Elif Bebek Bakım Çantası
Bu eltın doğurdu mu canm senın hiç. Ya ne kadr uyuzmuş bee insanın diesi gelyr sen daha dolgu yaptrymyrsn anıryrsn millet doğryr kızyrsn insanmsn die . Nasıl kızdm ya yok Allah'ım sakın bnm başıma verme böylesini kesin kan çıkar ya gebertrm o ağryla onu benaynen canım ya doğuracam ben doktora bak. ne anlatıyor. ona dolgu yaparkende onun afedersiniz ağzına etselerdi alt tarafı dolgu yaptırıyorsun hayvan gibi bağırma diye. ama o genel anestezi yaptırdı. düşün hayatında hiç ağda yapmamış acır diye.
bunları bana aylardır anlatıyorda sizi germiyim dedim :)) ben onu arayıp danışmam bile canım hiç. benim doktorum elimin altında asansöre binip gidiyorum yanına. hemde o kadar kibar bir adamki. doğumda küfretsen hadi bitanem diyor. üstelikte yılların doktoru. eşim kompleksinden anlatıyor kendini bişey gibi göstermek için diyor ama bi gün çakacak ağzına
Ye Canm bol yoğurt süt iç kalsıym buaralar daha çok gereklievet hep iki kaşık diyo ama ben bi kase falan yiyorum tabi öğünlerde
Sende onu döverim kızz aa eşin bir çalardı ıkınseksn uzerıne :)) bak Şiddete meyıllıyım buara zaten ben :))
ağlıyor diye bebemi döverdi bu hırsını almak için
Yok hiç sorun değil 10 gün sonra kontrolüm var o zaman ben bi sorayım. Senin erken doğum riskin mi var birde sezeryan mı olucakPardon cnm görmedımmm sanırım(evet her hamıleye mutlaka yapıyoruz dedı doktor,28-29 haftalarda yapılıyormus,benıöde önümüzdekı salı yapılacak..29 haftanın ıcınde yapılmıs olacak,hatta doktorum dedıkı,saglık bakanlıgından yazı geldı,celeston iğneyı yapmınızımutlaka onerıyoruz,bu zamana kadar hiçbir zararını gormedık hep yarar gorduk dıye..doktorum zaten bız yapıyorduk bakanlık teyıt etmıs oldu dedi..
Hepsini iyi günlerde kullanın tatlım e bebkten mi aldınkızlar bi tek bebek arabası kaldı bebeğimin herşeyini aldım çok şükür kafam biraz olsun rahatladı bide bebek arabasına karar verebilseydim.... bebek odası hariç bu malzemler toplam 1,500 tuttu... bebek odasını da 1600 lira aldık...
Düştü cnm düştü valla :)) ayy kuzum sorma ya nasl ağrlr heryanmda neyse sen gitmşssn doktora ama ordan oraya ne çok gezdrmşlr seni hamılıkten dolayı oldğunu düşünyrdm bende geçmş olsn cnmBugün harbi çeneniz düşmüş ne çok yazmışsınız yavvv :) valla gizem en son senin bel bacak ağrına kadar okudum ve daynamadım daha fazla okumaya yazıyım dedim. Ve birçok kişidede aynı sorun var Aynı sorun bende var 5 gündür sırtım ağrıyor sağ tarafım sonra sağ bacağıma vuruyor resmen aksıyorum sağ bacak tutmuyor aniden geçiyor sonra hiç birşey yokken tekrar başlıyor bu yüzden işe gidemiyorum. Eşim kaç gündür doktora gidelim diyor ben kabul etmiyordum normaldir diye neyse bugün kendi doktorama mesaj atıp sorayım dedim gelmeme gerek var mı diye oda gebeliği bağlı bir şikayete benzemiyor dedi dahiliyeye görün sonra haberleşelim bizde kalktık gittik dahiliye doktor benimle alakalı değil ortopediye görünmen dedi ama bende muane ediyim sırtımı felan dinledi ödemim var mı diye baktı yok onlar sadece nabzım yüksek çıktı 100 olması gerekşrken 112 çıktı ekg kan idrar tahlili istedi iltihap felan var mı yok mu diye . Neyse oradan ortapediye gittik fıtık olabilir dedi hamileliğe bağlıda olabilir ayaklarımı felan yukarı kaldırdı iç kısımları çok ağrıdı oda fizik tedaviye gönderdi muane etti harektler yaptırdı vucudun çok esnek dedi oda iyi birşey değilmiş bacak kaslarımda kısaymış güçsüzmüş onları güçlendirmek gerekiyormuş ağrı kesici birde sırtım için krem verdi haftaya gel dedi geçmezse fizik tedaviye başlarız zararı yok ama ben ne ilacı kullanmayı düşünüyorum nede fizik tedaviyi genel olarak gebeliğe bağlı bebek kilo aldıkça ağrıda olucak sırtını mutlaka yasla bir yere dedi ve kalkarken dengeli ayağa kalk ani kalkışlar yapma çokda ayakda kalma . Ama benim sağ ayağım çok kötü resmen aksıyorum katlanıcam artık doğuma kadar minnoşa ne olursa olsun ilacın yan etkisi olmasını istemem her ne kadar yokda deseler ilaç işte . Kendi doktorumda gel muane ediyim dedi minnoşum iyi çok şükür kilosuda bende boş yere kendimi suçlu hissediyormuşum yemiyorum içmiyorum diye. Bende toplam 3 kilo almışım durumlar böyle işte şimdide benim çenem düştü :)))
Rahatla tabiii,dıyoruz yaa artık hersey mumkun bızde,heryerımız şişer,ağrır:))
karnın büyüdükçe damarlar gerilip belirginleşior cnım , belki öyle bişeydir geçer inş.
Bende var
Doğumdan sonra eski halini alıyo canım merak etme
kızlar bi tek bebek arabası kaldı bebeğimin herşeyini aldım çok şükür kafam biraz olsun rahatladı bide bebek arabasına karar verebilseydim.... bebek odası hariç bu malzemler toplam 1,500 tuttu... bebek odasını da 1600 lira aldık...
Canm gule gule kullanın bebişinle :)kızlar bi tek bebek arabası kaldı bebeğimin herşeyini aldım çok şükür kafam biraz olsun rahatladı bide bebek arabasına karar verebilseydim.... bebek odası hariç bu malzemler toplam 1,500 tuttu... bebek odasını da 1600 lira aldık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?