2015 Temmuz Anneleri

Cnm baktın insn gibi muamele yok hemen kaç ordan snden değerli değil senı kızdrmlrına izin verme

Canim cok guzel darisi bize ins
Bir igne dahi almadik bebisede kendimede
Kiyafetlertim oluyor hala bana
1 aya kadar olmaz sanirtim
Bebisede babamiz erken diyor
Sikisunca gorucrm ben onu
Gule gule kullansin ins
Maasallah diyelim
Alrsn cnm sıkma kendını bende yeni yeni aldm saylr y

Yok hiç sorun değil 10 gün sonra kontrolüm var o zaman ben bi sorayım. Senin erken doğum riskin mi var birde sezeryan mı olucak

Cnm plesentam asagıda benım,25. Haftadada kanamam oldu 2 hafta yattım,hala progestan fitil kullanıyorum...normal dogum sansım yok zaten ama hersey yolunda olsada her hamıleye yapıyoruz celeston iğneyi dedıdoktorum...

Allah karşılaştırmasın canım. Yok daha 6 aylık evli.doğurmadı hiç

Normal doğurmz o ozmn ama onuda görcksn cnm bakalm ne yapck

Zaten normal doğumu tavsiye etmiyor canım. Sen düşün artık nasıl bir doktor. Diyorum bu 3. Ayda genel anestezi alır. Doğurunca uyandırın beni der :)

Kızlar hayırlı akşamlar.Ben tesbihattan çıkmak istiyorum.Herkesin aklında bulunsun mutlaka sonradan katılmak isteyenler olacaktır(hep oluyo) benim sayımı yeni katılmak isteyene verirsinizi gizem e de yazdım özelden burda da yazıyorum

Kızlar yeni tesbihatmz hakkında ne düşnyrsnz hani içimize sinmdyse değiştrlm biraz değişk tesbihat çünkü

Hepsini iyi günlerde kullanın tatlım e bebkten mi aldın

tesekkürler canım ...kıyafetleri bebek bağzasından görerek aldım...bi kısmını babymall dan bir kısmınıda e bebekten aldım canım bakım cantasınıda gittigidiyordan aldım karışık yani :) rabbim sağlıkla kullanmayı nasip hepimize

Ben hiçbir şey kullanamıyorum korkudan, dr a da hiç sormadım kendi kendime bulduğum yöntemle idare ediyorum. (Kayısı yiyorum, kayısı hoşafı vs. İçiyorum. Kantaron yağına batırılmış pamukla tampon yapıyoruö)
Cidden sinir bozucu, hayattan soğutucu bir şey Allah yardımcımız olsun dediğin gibi

Canım eltimde şuan devlette ama bekarken özeldede nöbet tutuyormuş. Orda böyle davranamıyordur heralde. İş bilmez saygısızlar olduğu müddetçe bunları daha çok görürüz

Ama yok uyandrmsnlar öyle kalsn o :))

İyi fikir :)))

Cnm baktın insn gibi muamele yok hemen kaç ordan snden değerli değil senı kızdrmlrına izin verme
Haklısın hiç sorma baya baya kactim ama genede olan oldu eşim anlamanın diye boyutuna vermedim verdikleri ilaçları bile almadım okadar güvenmedim zaten normalde medipol Mega ya gidiyorum sırf yakın diye gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…