- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.741
Cene çok cnm cokk :)) bol bol güldk bugünAy kizlar en son öglen girmistim, 40 sayfanin üstünde yazmissiniz, ne yazdiniz yaa o kadar merak ediyom okuyamayinca????
Cnm baktın insn gibi muamele yok hemen kaç ordan snden değerli değil senı kızdrmlrına izin vermeRabbim böyle insafsizlardan korusun geçen bende Şişli acil e gittim tam rezillik ultrason bozulmuş alttan bakmaya çalışıyor canımı öyle yaktı ki sonra kızdım diyor ki ultrason bozuk bende dedim gidin muayene odasından alın önce yok baktım dedi sonra başka ultrason gelince gel bidaha bakiyim dedi sinirleri bozuldu nst ye bağladılar ama pislik içinde yani rezillik üstüne rezillik eşim zaten istemiyordu oraya gitmeyi o yüzden birsey çaktırmadan ama kendimi yedim sinirden
Alrsn cnm sıkma kendını bende yeni yeni aldm saylr yCanim cok guzel darisi bize ins
Bir igne dahi almadik bebisede kendimede
Kiyafetlertim oluyor hala bana
1 aya kadar olmaz sanirtim
Bebisede babamiz erken diyor
Sikisunca gorucrm ben onu
Gule gule kullansin ins
Maasallah diyelim
Yok hiç sorun değil 10 gün sonra kontrolüm var o zaman ben bi sorayım. Senin erken doğum riskin mi var birde sezeryan mı olucak
Allah karşılaştırmasın canım. Yok daha 6 aylık evli.doğurmadı hiçBu eltın doğurdu mu canm senın hiç. Ya ne kadr uyuzmuş bee insanın diesi gelyr sen daha dolgu yaptrymyrsn anıryrsn millet doğryr kızyrsn insanmsn die . Nasıl kızdm ya yok Allah'ım sakın bnm başıma verme böylesini kesin kan çıkar ya gebertrm o ağryla onu ben
Cnm tutarda bırı döverse haber et bana rahatlym bari :))
Normal doğurmz o ozmn ama onuda görcksn cnm bakalm ne yapckAllah karşılaştırmasın canım. Yok daha 6 aylık evli.doğurmadı hiç
Sende onu döverim kızz aa eşin bir çalardı ıkınseksn uzerıne :)) bak Şiddete meyıllıyım buara zaten ben :))
:))iyi güldüm. Burdan bildiricem canlar :)))
Gıcık olunmyck gibide değil ki cnmEşim zaten gıcık ona. Valla ayırır ikiye onu :))
Normal doğurmz o ozmn ama onuda görcksn cnm bakalm ne yapck
Ama yok uyandrmsnlar öyle kalsn o :))Zaten normal doğumu tavsiye etmiyor canım. Sen düşün artık nasıl bir doktor. Diyorum bu 3. Ayda genel anestezi alır. Doğurunca uyandırın beni der :)
Hepsini iyi günlerde kullanın tatlım e bebkten mi aldın
Ben hiçbir şey kullanamıyorum korkudan, dr a da hiç sormadım kendi kendime bulduğum yöntemle idare ediyorum. (Kayısı yiyorum, kayısı hoşafı vs. İçiyorum. Kantaron yağına batırılmış pamukla tampon yapıyoruö)Benim normalde böyle bir sorunum hiç olmadığı için çok zorlanıyorum. Psikolojim bozuldu nerdeyse. Tuvalete gitmediğim günler ne evden çıkmak istiyorum ne de iş yapmak. Dr um bağırsak düzenleyici bi ilaç vermişti aslında ama zaten üç tane ilaç içiyorum diye içmedim. Bu gidişle başlıycam herhalde. Sen kullanıyor musun bilmiyorum ama belki işe yarar. Allah yardımcımız olsun
Rabbim böyle insafsizlardan korusun geçen bende Şişli acil e gittim tam rezillik ultrason bozulmuş alttan bakmaya çalışıyor canımı öyle yaktı ki sonra kızdım diyor ki ultrason bozuk bende dedim gidin muayene odasından alın önce yok baktım dedi sonra başka ultrason gelince gel bidaha bakiyim dedi sinirleri bozuldu nst ye bağladılar ama pislik içinde yani rezillik üstüne rezillik eşim zaten istemiyordu oraya gitmeyi o yüzden birsey çaktırmadan ama kendimi yedim sinirden
Ama yok uyandrmsnlar öyle kalsn o :))
Haklısın hiç sorma baya baya kactim ama genede olan oldu eşim anlamanın diye boyutuna vermedim verdikleri ilaçları bile almadım okadar güvenmedim zaten normalde medipol Mega ya gidiyorum sırf yakın diye gittimCnm baktın insn gibi muamele yok hemen kaç ordan snden değerli değil senı kızdrmlrına izin verme
tesekkürler canım ...kıyafetleri bebek bağzasından görerek aldım...bi kısmını babymall dan bir kısmınıda e bebekten aldım canım bakım cantasınıda gittigidiyordan aldım karışık yani :) rabbim sağlıkla kullanmayı nasip hepimize
Bana göre uygun çekebilirizKızlar yeni tesbihatmz hakkında ne düşnyrsnz hani içimize sinmdyse değiştrlm biraz değişk tesbihat çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?