2015 Temmuz Anneleri

oda bişeymi bizimki akülü araba alıyodu nerdeyse kırmızı bmw bulmuş bi tane pek güzeldi ama şimdiden alıp 3-4 sene bekletmeye gerek varmı oğlan büyüyene kadar kendi bincek herhalde

Hic şaşırmadım cunku benimkide ebebekte gordu, indirim vardi o zaman, direk alalim dedi ))

OTE="nyala, post: 40431498, member: 243385"]n11 den bende alışveriş yapıyorum güvenilir bir site canım merak etme[/QUOTE]
İnşallah canım aldık bi kere zaten , kargo yola çıktı diyo bakalım sonu ne olacak

Anladım canım Bir de böyle hesaplayım Teşekkürler :))

Kizlar masallah hiziniza yetişemiyoruz valla bu arada bilen biliyodur ilk hamileligim kalbi durdugu icin kurtajdi devlette oldu bi arkadas bahsetmis ya aynen oyle vicdansiz terbiyesiz bir kadina denk geldim ismini adini sanini bilsem sikayet edicektim ama yasananla kacar gibi ciktim Allah her is icin hayirli insanlarla karsilastirsin hepimizi cidden simdi bu korkuyla git devlete dogur ve ankaradayim ben rezalet bir kalabalik neyse bakalim uygun olan özel bi secenek buldum kendime ama mecbur olan giden kimse de kötü muameleyi haketmiyor aslinda calisanlar olarak sgk prim odeyip bide ozele para veriyoz oda ayri komedi sirf doktorlarin kalitesizligi yuzunden

Bana uygun hem hz. Yunus un duasi bir peygamberin duasiyla ilgili asla akliminda suphe olusmasin icinizi ferah tutun hatunlar
canım ben bilmiyorum kimin duası olduğunu belki de anlamında sorun var bilmiyorum ama son cümle benim içime sinmedi ben çıkmak istiyorum o nedenle.ben zalimlerdenim diye bi dua etmek istemem ben..beni zalimlerden eyleme diye etmek isterim belki..Allah kabul etsini sizlerinkini

İlk bebekte çok özeniyoruz ondandır.
Bende her şeyi olsun istiyorum ama bir yandan da müsrifliğe kaçmaktan korkuyorum.
Taşınırsam elim sıkışırsa diye az az alıp kendimi çokça frenliyorum

kesinlikle canım ben de müsriflik yapmamaya çalışıyorum ama bazen tutamıyorum galiba kendimi

çok haklısın canım aynı şeyleri tekrar tekrar almaya gerek yok
ben de ileriki zamanlarda lazım olan hoppala, dondy gibi şeyleri alırım ablamdan çünkü çok kısa süre kullanılıyorlar zaten, ama ilk aşama için olanları kendim aldım dayanamayıp

Kızlar yeni tesbihatmz hakkında ne düşnyrsnz hani içimize sinmdyse değiştrlm biraz değişk tesbihat çünkü

canım içine sinmeyen arkadaşlar varsa bence değiştiriverelim, sonuçta bu dua olmak zorunda değil, herkesin içine sinsin

Canım bence çıkma tesbihten, diğer arkadaşlara da uygunsa değiştirelim bu tesbihi. Herkesin içine sinen bir tesbih olsun

ya canım çok detaylı bilgim yok gizem e özelden yazdım tarıştık sorun yok dedi ama geçmişi detaylı okuyamadım tatmin olayım diye baktım ama emin olamadım.Tek rahatsız olan bensem eğer benim için değiştirmeyin belki de bi hayır vardır bilmiyorum bu seferlik çıkayım en azından dedim ben de

Kendi doktoruma pazartesi gidecem sağlık ocagında yaptırdım bunu inşallah sadece diyet verir

Kızlar benim cadı bugün pek hareket etmedi normalde çok harekliydi ya
Arkadaşım kaç haftalik sin ben 25 haftada Dr gittiğimde bana 6 saatten fazla hareket etmezse mutlaka gel demişti tatlı bişeyler ye biraz daha dinle kendini ama eğer oynamıyor sa mutlaka Dr git ben bu konuda talihsiz bir olay yaşadım o yüzden çok hassasim

Kızlar aslında bu dua enbiya sursinin 87. Ayeti ve manası şudur senden başka ilah yoktur seni hertürlü noksanlıktan tenzih ederim. Gerçekten ben kendine zulmedenlerden oldum.. Ve bu duayi sahi kalple yaptığı için allah onu affetmiş.
Bi duayi rivayetlere göre kim sikinti kedere düşerse ve bu duayı okursa allah onun sıkıntı ve kederden kurtarır.. Sadece bu değil hastalar ederse veya allahdan bi isteğimiz oluupta bu duayı yaparsak allahın iznıyle kabul görür..
Ama tabikide eger içinize sinmediyse Tesbihat değisebilir sonuçta kalp mutmain olmayınca bu duayı yapmanın hiç bir anlamı kalmaz

Düştü cnm düştü valla :)) ayy kuzum sorma ya nasl ağrlr heryanmda neyse sen gitmşssn doktora ama ordan oraya ne çok gezdrmşlr seni hamılıkten dolayı oldğunu düşünyrdm bende geçmş olsn cnm

Aynen öyle çok gezdirdiler 3 doktorada aynı sorunu anlatmakdan sıkıldım birde en son kendi doktorum muane etti neyin varmış dedi anlattım seda hiç birşey anlamadım dedi güldü bende boşverin dedim bende anlamadım :)

Cnm plesentam asagıda benım,25. Haftadada kanamam oldu 2 hafta yattım,hala progestan fitil kullanıyorum...normal dogum sansım yok zaten ama hersey yolunda olsada her hamıleye yapıyoruz celeston iğneyi dedıdoktorum...

Tamam doğru hatırladım kanamanı biliyordum zaten inşallah bir daha hiç yaşamazsın o progestanın bana öyle bir yan etkisi var ki içince bayılıyorum :) 2 kez hastanelik oldum ondan sonrada hiç kullanmadım . Bakalım bana ne diyecek iğne için zaten 28 . Hafta iğne yapıcam dedi ama o iğne değildir herhalde kan uyuşmazlığı için yapıcak negatif çıkmış sonuç ama yapıcam yinede dedi

Bencede çıkma sonuçda ortak karar veriyoruz hepimiz birbirimizin sayesinde birşeylere vesile oluyoruz . Zaten gizemde sordu içinize sinmeyen birşey var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…