- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.761
Aminnn inşallah sen nasılsın kızlar nasıl :)Canım çok geçmiş olsun,inşaAllah ağrıların hemencik geçer.
oda bişeymi bizimki akülü araba alıyodu nerdeyse kırmızı bmw bulmuş bi tane pek güzeldi ama şimdiden alıp 3-4 sene bekletmeye gerek varmı oğlan büyüyene kadar kendi bincek herhalde
Anladım canım Bir de böyle hesaplayım Teşekkürler :))Canım benim hesabım şöyle. Şu an 25+4 teyim. 25 le 7 yi çarpıyorum. 25 hafta 175 gün yapıyor +4 daha 179 günlük hamileymişim. Bu sayıyı 30 a bölersek tam olarak kaç aylık olduğun ortaya çıkıyor. Mesela benim yarın tam olarak 6 ay bitiyor. İnşallah anlatabilmişimdir :)
Bana uygun hem hz. Yunus un duasi bir peygamberin duasiyla ilgili asla akliminda suphe olusmasin icinizi ferah tutun hatunlarKızlar yeni tesbihatmz hakkında ne düşnyrsnz hani içimize sinmdyse değiştrlm biraz değişk tesbihat çünkü
Ben Nivea şampuan ve yağını kullandım. .memnun kaldım canım ..kızlarrr günaydın butik bebede indirimde bu ürün nasıl sizce? nivea iyimidir?
http://www.butikbebe.com/Urun/gunun-firsati/nivea-atta-cantali-set,UK_2203894.html#.VSeMAtysVWI
canım ben bilmiyorum kimin duası olduğunu belki de anlamında sorun var bilmiyorum ama son cümle benim içime sinmedi ben çıkmak istiyorum o nedenle.ben zalimlerdenim diye bi dua etmek istemem ben..beni zalimlerden eyleme diye etmek isterim belki..Allah kabul etsini sizlerinkiniBana uygun hem hz. Yunus un duasi bir peygamberin duasiyla ilgili asla akliminda suphe olusmasin icinizi ferah tutun hatunlar
İlk bebekte çok özeniyoruz ondandır.
Bende her şeyi olsun istiyorum ama bir yandan da müsrifliğe kaçmaktan korkuyorum.
Taşınırsam elim sıkışırsa diye az az alıp kendimi çokça frenliyorum
ben arsızım galiba ne var ne yok topladım ablamdanbende geriye kalanları alıcam canım. var olan yepyeni şeylere para vermek istemedim. benim yeğen 1 yaşında cinsiyette uyuyor ben madene düşmüş gibi oldum. daha biz bebeişe 1 lira masraf yapmadık. yarın ilk defa alışverişe gidicem eminönüne. kaynanam da olacak gerçi bana çok masraf yaptırmaz o. zaten benim önümde yıllarca ödeyeceğim bakıcı parası var
Kızlar yeni tesbihatmz hakkında ne düşnyrsnz hani içimize sinmdyse değiştrlm biraz değişk tesbihat çünkü
canım ben bilmiyorum kimin duası olduğunu belki de anlamında sorun var bilmiyorum ama son cümle benim içime sinmedi ben çıkmak istiyorum o nedenle.ben zalimlerdenim diye bi dua etmek istemem ben..beni zalimlerden eyleme diye etmek isterim belki..Allah kabul etsini sizlerinkini
ya canım çok detaylı bilgim yok gizem e özelden yazdım tarıştık sorun yok dedi ama geçmişi detaylı okuyamadım tatmin olayım diye baktım ama emin olamadım.Tek rahatsız olan bensem eğer benim için değiştirmeyin belki de bi hayır vardır bilmiyorum bu seferlik çıkayım en azından dedim ben decanım içine sinmeyen arkadaşlar varsa bence değiştiriverelim, sonuçta bu dua olmak zorunda değil, herkesin içine sinsin
Canım bence çıkma tesbihten, diğer arkadaşlara da uygunsa değiştirelim bu tesbihi. Herkesin içine sinen bir tesbih olsun
Kendi doktoruma pazartesi gidecem sağlık ocagında yaptırdım bunu inşallah sadece diyet verirYok cnm, şeker yüklemesi yaptırmadım ben. Doktorum başka testler yaptırdı. Oradan yüksek çıktı, diyete başladık.
Moralini hiç bozma, sdc daha sağlıklı beslenmeye başlıyorsun. Öyle düşün. Canını sıkacak, moralini bozacak hiçbir şey yok.
Doktorun ne dedi peki, insüline başlayacak mısın?
Kızlar benim cadı bugün pek hareket etmedi normalde çok harekliydi ya
Arkadaşım kaç haftalik sin ben 25 haftada Dr gittiğimde bana 6 saatten fazla hareket etmezse mutlaka gel demişti tatlı bişeyler ye biraz daha dinle kendini ama eğer oynamıyor sa mutlaka Dr git ben bu konuda talihsiz bir olay yaşadım o yüzden çok hassasimKızlar benim cadı bugün pek hareket etmedi normalde çok harekliydi ya
Düştü cnm düştü valla :)) ayy kuzum sorma ya nasl ağrlr heryanmda neyse sen gitmşssn doktora ama ordan oraya ne çok gezdrmşlr seni hamılıkten dolayı oldğunu düşünyrdm bende geçmş olsn cnm
Cnm plesentam asagıda benım,25. Haftadada kanamam oldu 2 hafta yattım,hala progestan fitil kullanıyorum...normal dogum sansım yok zaten ama hersey yolunda olsada her hamıleye yapıyoruz celeston iğneyi dedıdoktorum...
ya canım çok detaylı bilgim yok gizem e özelden yazdım tarıştık sorun yok dedi ama geçmişi detaylı okuyamadım tatmin olayım diye baktım ama emin olamadım.Tek rahatsız olan bensem eğer benim için değiştirmeyin belki de bi hayır vardır bilmiyorum bu seferlik çıkayım en azından dedim ben de
Kızlar aslında bu dua enbiya sursinin 87. Ayeti ve manası şudur senden başka ilah yoktur seni hertürlü noksanlıktan tenzih ederim. Gerçekten ben kendine zulmedenlerden oldum.. Ve bu duayi sahi kalple yaptığı için allah onu affetmiş.
Bi duayi rivayetlere göre kim sikinti kedere düşerse ve bu duayı okursa allah onun sıkıntı ve kederden kurtarır.. Sadece bu değil hastalar ederse veya allahdan bi isteğimiz oluupta bu duayı yaparsak allahın iznıyle kabul görür..
Ama tabikide eger içinize sinmediyse Tesbihat değisebilir sonuçta kalp mutmain olmayınca bu duayı yapmanın hiç bir anlamı kalmaz
Bnmkide cnm artik.tam hareketlndi diyorum iki gundr cok sakin hmn korku sariyo yatarkn skstrdimmi noluyo die insallh biseycikleri yoktrKızlar benim cadı bugün pek hareket etmedi normalde çok harekliydi ya
Kızlar benim cadı bugün pek hareket etmedi normalde çok harekliydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?