- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.801
Yok oyle pat die gelmdi tabiki dun aksm knsmstk esimle poyraz ayaz falan ayaz guzel ama ayaz olsn dedm gulumsedi sadece ama ben busabahtan beri ayaz die sevyrm oglumugünaydın ,sabah uyandın pat diye mi geldi aklına .ilginç olmuş .ayaz güzel isim , son zamanlarda çok popüler,ayaz rüzgar eymen çınar,yaman bütün arkadaşlarımın çocuklarının isimleri.hepsi daha bebek .çok çözemiyorum henüz kişiliklerini. eşin sen ne dersen kabul mü .maşallah .biz hergün konuşuyoruz şu nasıl ,bu nasıl diye ..
iyi iyi ağzın alıştıysa ,olur zaten o iş. soyadınla seslen uyumlu oluyormu diye bak.ismiyle yaşasın minik ayaz :)Yok oyle pat die gelmdi tabiki dun aksm knsmstk esimle poyraz ayaz falan ayaz guzel ama ayaz olsn dedm gulumsedi sadece ama ben busabahtan beri ayaz die sevyrm oglumuyani tam ok dems degl eşim knacz bu konuda daha belkide degsck olmayadablr
Soyisimle pek uymyr sanki yaw :) Ayaz Meriç veya Poyraz Meriçiyi iyi ağzın alıştıysa ,olur zaten o iş. soyadınla seslen uyumlu oluyormu diye bak.ismiyle yaşasın minik ayaz :)
Insallh canim.cesaret iyidir candirr :) hayrlisiyla norml dogum bnde istiyom ama catin dar fln filan derlerse diye kndimi cok hazrlamiyorum arkadasim cok uzuldu sezeryan olunca korktu bide.diyorum bnde o kdr merdivn cikiyorum yurumeye calisiyom bi faydasi olur insallh bi avazda dogururuz insallahhj:))Canm yorgnsn ya ondan harekt etmeye bende cok yorldgmda hareket etmyr benm oglan ins. Canm o gunleride gorcez. Ben buara kendimi acayip cesaretli hissdyrm nedendr bilmyrm ama normal dogmda hemen yapckmsm gibi hissdyrm
Aynen cnm cesaret iyiydr inanyrm ki yapcz. İnanmak başarmanın yarısymş. bende ondan korkyrm darsa ve doğrmzsn derse mecburi sezeryan veya son anda çıkacak aksilkle sezryan gibi. ama neyse kaderimzde onu görcz cnm artk kısmet.Insallh canim.cesaret iyidir candirr :) hayrlisiyla norml dogum bnde istiyom ama catin dar fln filan derlerse diye kndimi cok hazrlamiyorum arkadasim cok uzuldu sezeryan olunca korktu bide.diyorum bnde o kdr merdivn cikiyorum yurumeye calisiyom bi faydasi olur insallh bi avazda dogururuz insallahhj:))
niye ya ben ikisini de hiç yadırgamadım .ikiside oluyor gibi. sayın ayaz meriç , sayın ayaz meriç , :) gayet iyi beSoyisimle pek uymyr sanki yaw :) Ayaz Meriç veya Poyraz Meriç
tüp bebek ve aşılamalarda çok fazla erken doğum oldugu için demek sağlık bakanlığıda böyle bişeyi uygun gördü ve bencede iyi yapmış , :))
haha :)) sayınn ayaz beyyy :) bakalm babası ne dyck ama benm içime sindi yaw bakim araştrym ism analizlari falan naslmş :) iyise kocayı öyle kandrmak daha kolay olck :))niye ya ben ikisini de hiç yadırgamadım .ikiside oluyor gibi. sayın ayaz meriç , sayın ayaz meriç , :) gayet iyi be
haha :)) sayınn ayaz beyyy :) bakalm babası ne dyck ama benm içime sindi yaw bakim araştrym ism analizlari falan naslmş :) iyise kocayı öyle kandrmak daha kolay olck :))
canm günydn iyidr erkenci uyananlardnm bugün :) çok geçmşolsn cnm hepmz zamn zaman korkyrz. ama yinede sakin olmaya çalş bak eşin yanına gelmş bebeğinde yanında korkma ona bişey olmamştr şimdi iyi düşün daha rahat ol sende bebeğinde iyisnzGünaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece çok kötü bi korku yaşadım. Gece eşim çalıştığı için evde yanlızdım. Bütün gece yağmur yağdı. Bi anda uykumda bi çatırdı ve ışıkla uyandım. Evimizin önündeki elektirk direğindeki kablolar kaçak yapmış ateş saçıyor çatır çatır srekli ses çıkartıyordu elim ayağım boşaldı. Ben normalde çok korkarım elektirkle ilgili problemlerden zaten.hemen aşimi arafım koştu geldi ama ben her o ışığı görüp sesi duyuşumda tir tir titriyordum. Bi süre sonra geldiler düzeltiler falan sakinleştim ama bütün geceyi bebeğime zarar vermişmidir o korkum diye düşünerek geçirdim
Birsey olmamistir icini ferah tut Allah korusun ya nisan ayindayiz cok degisik gunler geciriyoruzGünaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece çok kötü bi korku yaşadım. Gece eşim çalıştığı için evde yanlızdım. Bütün gece yağmur yağdı. Bi anda uykumda bi çatırdı ve ışıkla uyandım. Evimizin önündeki elektirk direğindeki kablolar kaçak yapmış ateş saçıyor çatır çatır srekli ses çıkartıyordu elim ayağım boşaldı. Ben normalde çok korkarım elektirkle ilgili problemlerden zaten.hemen aşimi arafım koştu geldi ama ben her o ışığı görüp sesi duyuşumda tir tir titriyordum. Bi süre sonra geldiler düzeltiler falan sakinleştim ama bütün geceyi bebeğime zarar vermişmidir o korkum diye düşünerek geçirdim
Bende öyle bi geceden sonra 7 de kalktım işe geldim uykusuzum valla. Oğluşum korkmamıştır inşallah şuan bile jareketli öyle avunuyorum artıkcanm günydn iyidr erkenci uyananlardnm bugün :) çok geçmşolsn cnm hepmz zamn zaman korkyrz. ama yinede sakin olmaya çalş bak eşin yanına gelmş bebeğinde yanında korkma ona bişey olmamştr şimdi iyi düşün daha rahat ol sende bebeğinde iyisnzendişelenrsen huzursz olursan bebeğinde olur o yüzden hemen rahatla cnm bişey yok bak herşey yolunda mutlu ol bakim :)
Aynen ya bir de ben kıbrıstayım yazın gelmiş olması gerekirdi burayaBirsey olmamistir icini ferah tut Allah korusun ya nisan ayindayiz cok degisik gunler geciriyoruz
Oglusunun ismini begendim gizemcim bence soyismiylede uyumlu olmus ayaz meric :) ben bir isim esim bi isim koydu ama hep kerem diye seviyorum sesleniyorum ogluma ,anne karnindayken isim koymak gerekliymis seslenme acisindan kafana yattiysa basla seslenmeye :)KİZLAR GUNAYDN NASLSNZ ? 7 DEN BERİ UYANİGİM AKSAM SAAT 9 DA UYUMSM SABAH UYANDM YAW :)AYAZ İSMİNGELDİ AKLİMA OGLSMN İSMİNİ AYAZ KOYCM BENDE ESİM BİLMYR DAHA :)) VE AYRİCA AYAZ İSİMLİ BEBİSLER TANYRSANZ KİSİLKLERİ NASL OLYR GENELDE
çok sağol cnmm:)
Cnm çok beğendimmm isminiii,güzel saglıklı gunler görsün inşşşş,bu arada bizde oğlumuzun adını koydukk,ilanda ettik herkese...Ali Emir bebişimizin adı
sağol canm eşimle tam detaylı konşmdk ama ben beğendm bakalm arastrp tam olark karar veririz inş. oğlşn adı çok güzel cnm ismiyle yaşasn paşan :)
Cnm çok beğendimmm isminiii,güzel saglıklı gunler görsün inşşşş,bu arada bizde oğlumuzun adını koydukk,ilanda ettik herkese...Ali Emir bebişimizin adı
cok sağol cnm tam koymş değilz ama benm çok içime sindi :) bakalm babamz ne dyck öyle knsştk ama detaylı değil yani biz tek isim düşnz cnm o yüzden daha zor olyr ikimznde beğenmesi :) inş olur oğlmn adı :) sabah konşyrm oğlşmla yatgmda diorm oğlm poyraz nasl tepki yok oğlm ayaz nasl diorm tekme atyr :) sanrm ayazı beğendi :)) ya inanmycksnz belki ama sabahları ve akşmları yattğm zaman oğlm annene tekme at bakm diorm hopp tekme atyr :) akıllı oğlm benmmm aşkm die sevyrm ordan oraya kayıyr böyle elımn altnda çok mutlu olyrm dinlyr sanki beni şimdiden sizinde olyr mu öyle yoksa bana mı öyle gelyr acaba :))Oglusunun ismini begendim gizemcim bence soyismiylede uyumlu olmus ayaz meric :) ben bir isim esim bi isim koydu ama hep kerem diye seviyorum sesleniyorum ogluma ,anne karnindayken isim koymak gerekliymis seslenme acisindan kafana yattiysa basla seslenmeye :)
Anlasınlar biraz bizi canım. Senin bulantılarda kısa sürede geçer inşallahCanım benimkiler bana düğün üstü neden bebek yaptın diye hesap sordular.
Düğüne az bir zaman kala ablasının hamile olduğunu haber verdiler.
Eşime de ablasının eşi (eşm tanımıyordu) kına da dışarıda beklerken söylemiş benim karım hamile
O konuda haklısın eşim çok kusuyorum yemek yemiyorum diye söyleniyordu.
Bende allah bir günlüğüne sana versin dedim. Nasıl dua etmişsem yarım gün midesi bulanıp kusunca özür diledi.
Maşallah oğluşuna. Benimki hep oturunca yada yatarken hareketli. Ayaktayken hareket hissetmiyorum canım bencok sağol cnm tam koymş değilz ama benm çok içime sindi :) bakalm babamz ne dyck öyle knsştk ama detaylı değil yani biz tek isim düşnz cnm o yüzden daha zor olyr ikimznde beğenmesi :) inş olur oğlmn adı :) sabah konşyrm oğlşmla yatgmda diorm oğlm poyraz nasl tepki yok oğlm ayaz nasl diorm tekme atyr :) sanrm ayazı beğendi :)) ya inanmycksnz belki ama sabahları ve akşmları yattğm zaman oğlm annene tekme at bakm diorm hopp tekme atyr :) akıllı oğlm benmmm aşkm die sevyrm ordan oraya kayıyr böyle elımn altnda çok mutlu olyrm dinlyr sanki beni şimdiden sizinde olyr mu öyle yoksa bana mı öyle gelyr acaba :))
Amin canim sen bilirsin icine sinmediyse cik tabi ama biliyorsundur arapca cok farkli bir dil bizim turkcemize turlu turlu cevriliyor mesela bir kur'an in meali digerini tutmuyor.. Sen de haftaya olan tesbihata katilirsin ya da biz bunu iptal edelim hepbirlikte yenisine baslayalim kimsenin hakki kimsede kalmasin canimcanım ben bilmiyorum kimin duası olduğunu belki de anlamında sorun var bilmiyorum ama son cümle benim içime sinmedi ben çıkmak istiyorum o nedenle.ben zalimlerdenim diye bi dua etmek istemem ben..beni zalimlerden eyleme diye etmek isterim belki..Allah kabul etsini sizlerinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?