2015 Temmuz Anneleri

Yok oyle pat die gelmdi tabiki dun aksm knsmstk esimle poyraz ayaz falan ayaz guzel ama ayaz olsn dedm gulumsedi sadece ama ben busabahtan beri ayaz die sevyrm oglumu yani tam ok dems degl eşim knacz bu konuda daha belkide degsck olmayadablr

Yok oyle pat die gelmdi tabiki dun aksm knsmstk esimle poyraz ayaz falan ayaz guzel ama ayaz olsn dedm gulumsedi sadece ama ben busabahtan beri ayaz die sevyrm oglumu yani tam ok dems degl eşim knacz bu konuda daha belkide degsck olmayadablr
iyi iyi ağzın alıştıysa ,olur zaten o iş. soyadınla seslen uyumlu oluyormu diye bak.ismiyle yaşasın minik ayaz :)

Canm yorgnsn ya ondan harekt etmeye bende cok yorldgmda hareket etmyr benm oglan ins. Canm o gunleride gorcez. Ben buara kendimi acayip cesaretli hissdyrm nedendr bilmyrm ama normal dogmda hemen yapckmsm gibi hissdyrm
Insallh canim.cesaret iyidir candirr :) hayrlisiyla norml dogum bnde istiyom ama catin dar fln filan derlerse diye kndimi cok hazrlamiyorum arkadasim cok uzuldu sezeryan olunca korktu bide.diyorum bnde o kdr merdivn cikiyorum yurumeye calisiyom bi faydasi olur insallh bi avazda dogururuz insallahhj:))

Aynen cnm cesaret iyiydr inanyrm ki yapcz. İnanmak başarmanın yarısymş. bende ondan korkyrm darsa ve doğrmzsn derse mecburi sezeryan veya son anda çıkacak aksilkle sezryan gibi. ama neyse kaderimzde onu görcz cnm artk kısmet.

Kızlar tesbihin in
tüp bebek ve aşılamalarda çok fazla erken doğum oldugu için demek sağlık bakanlığıda böyle bişeyi uygun gördü ve bencede iyi yapmış , :))

Evet cnm normal hamılelık surecınde yapılmıyordur,tüp bebekde ıstısnasız herkese yapılıyor ama düşününce aslında herkese yapmakda fayda var sanki,günlerın ne getırecegını bılmek ımkansız...en ıysını doktorlar bilir ,onlar ne derse o..

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece çok kötü bi korku yaşadım. Gece eşim çalıştığı için evde yanlızdım. Bütün gece yağmur yağdı. Bi anda uykumda bi çatırdı ve ışıkla uyandım. Evimizin önündeki elektirk direğindeki kablolar kaçak yapmış ateş saçıyor çatır çatır srekli ses çıkartıyordu elim ayağım boşaldı. Ben normalde çok korkarım elektirkle ilgili problemlerden zaten.hemen aşimi arafım koştu geldi ama ben her o ışığı görüp sesi duyuşumda tir tir titriyordum. Bi süre sonra geldiler düzeltiler falan sakinleştim ama bütün geceyi bebeğime zarar vermişmidir o korkum diye düşünerek geçirdim

niye ya ben ikisini de hiç yadırgamadım .ikiside oluyor gibi. sayın ayaz meriç , sayın ayaz meriç , :) gayet iyi be
haha :)) sayınn ayaz beyyy :) bakalm babası ne dyck ama benm içime sindi yaw bakim araştrym ism analizlari falan naslmş :) iyise kocayı öyle kandrmak daha kolay olck :))

haha :)) sayınn ayaz beyyy :) bakalm babası ne dyck ama benm içime sindi yaw bakim araştrym ism analizlari falan naslmş :) iyise kocayı öyle kandrmak daha kolay olck :))

Cnm çok beğendimmm isminiii,güzel saglıklı gunler görsün inşşşş,bu arada bizde oğlumuzun adını koydukk,ilanda ettik herkese...Ali Emir bebişimizin adı

canm günydn iyidr erkenci uyananlardnm bugün :) çok geçmşolsn cnm hepmz zamn zaman korkyrz. ama yinede sakin olmaya çalş bak eşin yanına gelmş bebeğinde yanında korkma ona bişey olmamştr şimdi iyi düşün daha rahat ol sende bebeğinde iyisnz endişelenrsen huzursz olursan bebeğinde olur o yüzden hemen rahatla cnm bişey yok bak herşey yolunda mutlu ol bakim :)

Birsey olmamistir icini ferah tut Allah korusun ya nisan ayindayiz cok degisik gunler geciriyoruz

Bende öyle bi geceden sonra 7 de kalktım işe geldim uykusuzum valla. Oğluşum korkmamıştır inşallah şuan bile jareketli öyle avunuyorum artık

Oglusunun ismini begendim gizemcim bence soyismiylede uyumlu olmus ayaz meric :) ben bir isim esim bi isim koydu ama hep kerem diye seviyorum sesleniyorum ogluma ,anne karnindayken isim koymak gerekliymis seslenme acisindan kafana yattiysa basla seslenmeye :)

Cnm çok beğendimmm isminiii,güzel saglıklı gunler görsün inşşşş,bu arada bizde oğlumuzun adını koydukk,ilanda ettik herkese...Ali Emir bebişimizin adı
çok sağol cnmm:)

sağol canm eşimle tam detaylı konşmdk ama ben beğendm bakalm arastrp tam olark karar veririz inş. oğlşn adı çok güzel cnm ismiyle yaşasn paşan :)

cok sağol cnm tam koymş değilz ama benm çok içime sindi :) bakalm babamz ne dyck öyle knsştk ama detaylı değil yani biz tek isim düşnz cnm o yüzden daha zor olyr ikimznde beğenmesi :) inş olur oğlmn adı :) sabah konşyrm oğlşmla yatgmda diorm oğlm poyraz nasl tepki yok oğlm ayaz nasl diorm tekme atyr :) sanrm ayazı beğendi :)) ya inanmycksnz belki ama sabahları ve akşmları yattğm zaman oğlm annene tekme at bakm diorm hopp tekme atyr :) akıllı oğlm benmmm aşkm die sevyrm ordan oraya kayıyr böyle elımn altnda çok mutlu olyrm dinlyr sanki beni şimdiden sizinde olyr mu öyle yoksa bana mı öyle gelyr acaba :))

Anlasınlar biraz bizi canım. Senin bulantılarda kısa sürede geçer inşallah

Maşallah oğluşuna. Benimki hep oturunca yada yatarken hareketli. Ayaktayken hareket hissetmiyorum canım ben

Amin canim sen bilirsin icine sinmediyse cik tabi ama biliyorsundur arapca cok farkli bir dil bizim turkcemize turlu turlu cevriliyor mesela bir kur'an in meali digerini tutmuyor.. Sen de haftaya olan tesbihata katilirsin ya da biz bunu iptal edelim hepbirlikte yenisine baslayalim kimsenin hakki kimsede kalmasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…