- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.821
Benim de seninki gibi oluyor valla cok hosuma gidiyor bi de tepki veriyor bana. Babasi oglum bi tekme at diyo ses yok, ben oglum tekme at babana diyince vuruyor bi tane cok guzel birsey bizim oglanlar analarina cok duskun simdiden belli gizem :)cok sağol cnm tam koymş değilz ama benm çok içime sindi :) bakalm babamz ne dyck öyle knsştk ama detaylı değil yani biz tek isim düşnz cnm o yüzden daha zor olyr ikimznde beğenmesi :) inş olur oğlmn adı :) sabah konşyrm oğlşmla yatgmda diorm oğlm poyraz nasl tepki yok oğlm ayaz nasl diorm tekme atyr :) sanrm ayazı beğendi :)) ya inanmycksnz belki ama sabahları ve akşmları yattğm zaman oğlm annene tekme at bakm diorm hopp tekme atyr :) akıllı oğlm benmmm aşkm die sevyrm ordan oraya kayıyr böyle elımn altnda çok mutlu olyrm dinlyr sanki beni şimdiden sizinde olyr mu öyle yoksa bana mı öyle gelyr acaba :))
Kibrista napiyon kiz esin asker mi yoksa :)Aynen ya bir de ben kıbrıstayım yazın gelmiş olması gerekirdi buraya
Cnm benm oglan babasina pek tepki vermyr :)) esim elini koyuyr diorm hadi oglm tik yok esim elini cekyr ben koyuyrm elimi oglm neden tekmelmyrsn babana diorm yine bana harektlnyr :))Benim de seninki gibi oluyor valla cok hosuma gidiyor bi de tepki veriyor bana. Babasi oglum bi tekme at diyo ses yok, ben oglum tekme at babana diyince vuruyor bi tane cok guzel birsey bizim oglanlar analarina cok duskun simdiden belli gizem :)
ben hissedyrm cnm bazen ama çok fazla değil :)Maşallah oğluşuna. Benimki hep oturunca yada yatarken hareketli. Ayaktayken hareket hissetmiyorum canım ben
neden okumuyoruz , ben başlamıştım ama neyse önemli değil ,, kutlu doğum haftaına giriyoruz salat u selam çekelim bol bol peygamber efendimize hediye edelim .. Rabbim bu vesileyle bizlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder , dualarımızı kabul eder inşallah .. :)Kızl tesbihe başlamayın lütfen değiştirelm on başkatesiha bğenelm ilknurun yazdklrından ben bugun msj atmaya çalşcm beğendgnz varsa bana msj atn lütfen onu çekerzşimdilik kaçtm kızlar biraz temzlk ve sonrasnda anneme gtcm
Yok canım savaş sonrası buraya gelmiş ailesi doğma büyüme kıbrıslı yani. Nasip kısmet bende aydınlardan kalktım geldim buralaraKibrista napiyon kiz esin asker mi yoksa :)
Sen de o da en dogrusunu yapiyorsunuz canim, kayinvaliden büyük bi ihtimal tarafmis gibi durmak istemiyor.Cünkü bu sizi birbirinize daha da uzaklastirir,o da bunu istemiyo bence.Icten ice o seni takdir ediyordur merak etme.Ayni durumu iyi bilirim, o yüzden böyle rahat yaziyorum, sen insanligindan ödün verme, iki bulasik kaldirip iki cay dagitmayla insan degersiz olmaz, tam tersine.Annemin lafini diyim sana da azcik gül; Götünüz azcik hafif olsun, oturdugunuz yere yapismayin , Der kendileri
O da hakli evet canim. Siz oyle deyince daha cok hak verdim.oda haklı naapsın ona tavır yapsa ortam gerilcek oğlu üzülcek olmicak yoksa farkındadır herşeyin üzülme sen
Katiliyorum cnm.bu tesbihi cekmiyosak bolca salavat cekelimneden okumuyoruz , ben başlamıştım ama neyse önemli değil ,, kutlu doğum haftaına giriyoruz salat u selam çekelim bol bol peygamber efendimize hediye edelim .. Rabbim bu vesileyle bizlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder , dualarımızı kabul eder inşallah .. :)
Allahumme salli ala seyyidina Muhammed..
Kizlar bugun dis dr gittim
Dis etlerim kalkti ve kaniyor demistim
Dr deiki birsery yapamam
Hamilelik folipi gibi birsey dedi
Az tuzlu suyla gargara yap dedi
Ama ben artik disletimi fircalamaktan korkuyotum deli gibi kjaniyor
Simdide dolgum dustu sook oldum
Birsry olur mu acaba
Hamile iken dolgu yapiliyor mu biolen var mi
Pzt ye kadar mothercare de bi alana bi bedava varmis alisveris yapmak isteyenlere :) buy1get1 free hadi bakalim
Günaydınnnnn,cnm o progestanı zaten bana fitil olaeka verdı,hap olaeak alırsan kaldıramassın dedı doktor,fitil olaeakda kullanmak bı kabus zaten:)))nasıl bi ilaçsa artık,şeler tansıyon,kalp herseyı oynatıyormus yerınden...
KİZLAR GUNAYDN NASLSNZ ? 7 DEN BERİ UYANİGİM AKSAM SAAT 9 DA UYUMSM SABAH UYANDM YAW :)AYAZ İSMİNGELDİ AKLİMA OGLSMN İSMİNİ AYAZ KOYCM BENDE ESİM BİLMYR DAHA :)) VE AYRİCA AYAZ İSİMLİ BEBİSLER TANYRSANZ KİSİLKLERİ NASL OLYR GENELDE
hepinize günaydın kızlar ,mutlu eğlenceli şanslı bi haftasonu olsun herkese.bebişler ve annişler hep sağlıklı olsun .bol tekmeli bir gün olsun.
Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ben gece çok kötü bi korku yaşadım. Gece eşim çalıştığı için evde yanlızdım. Bütün gece yağmur yağdı. Bi anda uykumda bi çatırdı ve ışıkla uyandım. Evimizin önündeki elektirk direğindeki kablolar kaçak yapmış ateş saçıyor çatır çatır srekli ses çıkartıyordu elim ayağım boşaldı. Ben normalde çok korkarım elektirkle ilgili problemlerden zaten.hemen aşimi arafım koştu geldi ama ben her o ışığı görüp sesi duyuşumda tir tir titriyordum. Bi süre sonra geldiler düzeltiler falan sakinleştim ama bütün geceyi bebeğime zarar vermişmidir o korkum diye düşünerek geçirdim
Anladim canim. Birde dedigin gibi tup bebek merkezlerinde cok daha temkinli hersey. Umarim herzaman dedigim gibi hepimizin bebisleri zamaninda saglikla gelsin , sevelim bol bol o tombisleri isira isiraaaaaa:):)Gunaydınnn cnmmmm:)))bu konuyu tartısıktık doktorumla,arkadasımda aynızamanda bıliyorsun,30. Haftadan sonra en sakinim diyen anne adaylarında bıle stress ve korku ıle ya da büyük yuzdeyle fızıksel sebeplerle erken dogumlar oluyor dıyor,son anda erken dogumla gelen hastaya zaten tüp bebek olsun olmasın prosedür gereği yapılıyor ama etkı etsın dıye çocugu bir süre içerde tutmaya calısıyoruz dıyor.erken dogumla dogacak bebeklerın kurtulma rıskını büyük ölçüde artırıyor,bızde bunu rutin yapıyoruz cunku hiçbir yan etkısı yok dıyor,belkı okumussundur yazdıgımı,saglık bakanlıgıda artık bu ıgenyı onerıyoruz dıye bilgi yollamıs...tabi birde burası bir tüp bebebk merkeziolup doktorların tabiriyle kıymetlı bebek olunca uygulama bana da mantıklı gelıyor...bu arada acıbadem hastanesınjn embrıyologuda arkadasım,onada sordum onlarda yapıyorlarmıs merkezlerınde...
Canim anliyorum seniaslında ben her ikisinide yaşadım erken doğdu diye ciğeri gelişmedi dediler , boyu kilosu herşeyi iyiydi ama ömrü yokmuş dedik ,, kızımdada 32. haftada sancım vardı , günde 3 magnezyumla 37h2g olduk doktor alalım dedim ,çünkü 40 haftalık görünüyordu iri dediler , iri bebekte sıkıntı oluyormuş ,, benim zaten sicilimde kötü olunca , kızımda sıkıntılı doğdu küveze alındı hemen ,, onada erken doğsaydı böyle sıkıntı yaşamazdı dediler , neye sevinip neye üzüleceğimi şaşırdım açıkcası ,, nasıl olayım elhamdülillah iyi diyelim iyi olalım canım ya , kafamda deli sorular düşünmemeye çalışıyorum , :))) günlerimde böyle geçiyor ,, havalarda bozuk çıkıp havada alamıyoruz, arada psikopata baglıyorum anlıyacagın :))) siz nasılsınız ,, oh ne güzel geziliyor tatiller yapılıyor , biz yapamıyoruz , sen bizim yerimizede gez canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?