2015 Temmuz Anneleri

Benim de seninki gibi oluyor valla cok hosuma gidiyor bi de tepki veriyor bana. Babasi oglum bi tekme at diyo ses yok, ben oglum tekme at babana diyince vuruyor bi tane cok guzel birsey bizim oglanlar analarina cok duskun simdiden belli gizem :)

Benim de seninki gibi oluyor valla cok hosuma gidiyor bi de tepki veriyor bana. Babasi oglum bi tekme at diyo ses yok, ben oglum tekme at babana diyince vuruyor bi tane cok guzel birsey bizim oglanlar analarina cok duskun simdiden belli gizem :)
Cnm benm oglan babasina pek tepki vermyr :)) esim elini koyuyr diorm hadi oglm tik yok esim elini cekyr ben koyuyrm elimi oglm neden tekmelmyrsn babana diorm yine bana harektlnyr :))

Kızl tesbihe başlamayın lütfen değiştirelm on başkatesiha bğenelm ilknurun yazdklrından ben bugun msj atmaya çalşcm beğendgnz varsa bana msj atn lütfen onu çekerz şimdilik kaçtm kızlar biraz temzlk ve sonrasnda anneme gtcm

neden okumuyoruz , ben başlamıştım ama neyse önemli değil ,, kutlu doğum haftaına giriyoruz salat u selam çekelim bol bol peygamber efendimize hediye edelim .. Rabbim bu vesileyle bizlere hayırlı sağlıklı doğumlar nasip eder , dualarımızı kabul eder inşallah .. :)
Allahumme salli ala seyyidina Muhammed..

Dogru valla. Annecigin hakli
Dunde yasandi ayni durum. Alistik artik durumlarina. Neyseki farkinda herkes

Katiliyorum cnm.bu tesbihi cekmiyosak bolca salavat cekelim

canım bendede ayn sıkıntı var doktor osteocare diye vitamin verdi kraplarımda azaldı diş eti kanamama da hamileyken dolgu yapmazlar

Ben fitilde bile baygınlık geçirdim :)gerçekten değişik bir ilaç doktor onun dışındaki maddeye senin alerjin var dedi:)

Bencede ayaz güzel kesin eşin beğenmez sen beğendin ya :)

hepinize günaydın kızlar ,mutlu eğlenceli şanslı bi haftasonu olsun herkese. bebişler ve annişler hep sağlıklı olsun .bol tekmeli bir gün olsun.

Amin inşallah

Çok geçmiş olsun oda tedirgin olmuştur ama allahın izniyle onun dışında başka biriey olmamıştır

Anladim canim. Birde dedigin gibi tup bebek merkezlerinde cok daha temkinli hersey. Umarim herzaman dedigim gibi hepimizin bebisleri zamaninda saglikla gelsin , sevelim bol bol o tombisleri isira isiraaaaaa:):)

Canim anliyorum seni ikisini de yasayinca gercekten insan endiselenir. Senin zaten erken dogum riskin var demekki
Hep. bazi vucutlar oyleymis maalesef . Ama igneni yaptirinca endisen azalir hic olmazsa degil mi? Benim erken dogum riskim filan yoktu hatirlarsan o gerizekali devletteki doktorlar baslattilar dogumu ama dayandik 38'in sonuna hatta tam 39+0 da dogurdum ben:) bakalim bu minik kizim ne zaman gelecek. Bende de biraz garip endiseler basladi 3. Trimesterla beraber normal olarak:) birinci endisem burada sezeryan olmak. Galiba bebegim donerse insallah normal dogum deneyecegim zaten bunlarin gizli amaci da o herhalde 40. Haftaya bekleyiyorlar illaki:) neuse dogum nasil olmus o kadar onemli degil saglikla dogsunda gerisi bos zaten onu ilkinde anladim iyice:) ikinci buyuk korkum bebek yine sepet gibi yan yatiyor hep. Ilkinden profesor oldum bebegin pozisyonunu cok iyi anliyorum ikincide. Asagi donmuyor ve ben uavas yavas korkmaya basladim. Yana yerlesti iyce yine donmeyecek galiba geceleri ruyalarimda hep kabuslar Allah hepimize saglikli bebekler versin. 3. Stres esimin ikinci gorusmesi de cok iyi gecti ve bayagi ciddilesti Misir'a tasinma meselesi. En gec eylul basi tasinmaliyiz. Ben 2,5 aylik bebek ve 2 yasinda kizimla nasil basaracagim tasinmayi tek basima??? Tasinmasi var yerlesmesi var ev tutmaya bile gidemeyecegim esim halledecek herseyi girmeyecegim bile nereye gidiyorum oraya gitmeden birde esyalar 1 ay suruyor en az gonderilmesi burdan oraya 1-1,5 ay sefil gibi otellerde gecici yerlerde kalacagiz Cok zor bir 3 ay bekliyor beni o donemde yerlesene kadar Allahim sabir versin! Bunlar disinda evimize donduk dun bugunde misafirlerimizi ugurladik simdi azicik dinlenicem desem de inanma:) buzdolabi tamtakir. Alisveris yapip yemekler yapmam lazim . Tek biz olsak uyduralim biseyler ama biliyorsun evde cocuk olunca hamile filan dinlenez dogru duzgun yemek pisirmek gerekiyor. Bizde surumlar boyle, bazen keyifli bazen endiseli:) en azindan hava artik sicak yaz burada. 30-32 derece heryer rengarenk cicek. Moral oluyor yesile cicege bakmak:) kendine cok iyi bak canim!!!!minik kizini ve tosun oasayi da kocaman opuyoruuuuuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…