2015 Temmuz Anneleri

mrb kızlar benim bugün seker yuklemem ve kontrolüm vardi.
Kontrolde bebeğimin kalbindeki parlaklığın çok az kaldığı öbür aya belki tamamen gececegini soyledi bizimle ayni durumda olanlar varsa ins onlarda en yakin zamanda hayirli haberleri alirlar. Allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir inş.

Oooowwwww sende macera çok canım. Sen şimdiden stres yapmamaya çalış herşey olacağına varır Allah yardım eder. Ev değil ülke değiştirmekte ayrı bi sorun hayırlısı olsun inş gittiğin yerde rahat edersin. Sen düşündükçe kafana taktıkça herşey hemen olmuyo dimi o zaman napıcan anı yaşa bak ne güzel yeşilliğin kızının tadını çıkar koşturmaca Günlerden önce ruhunu dinlendir. Sıkıldıkça yaz bize elimizden bişey gelmez ama anlatmak çok iyi geliyo insana. Çok şükür eşin yanında destek olan seni seven bi insan bunlarında üstesinden gelirsin sen

Maşallah çok şükür canım Allah daha iyi eder inş.

kızlar ateş ölçer olarak hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz ? Sanırım en hassas olmamız gereken ihtiyaçlardan. Oldum olası ateşten çok korkarım.

Yok oyle pat die gelmdi tabiki dun aksm knsmstk esimle poyraz ayaz falan ayaz guzel ama ayaz olsn dedm gulumsedi sadece ama ben busabahtan beri ayaz die sevyrm oglumu yani tam ok dems degl eşim knacz bu konuda daha belkide degsck olmayadablr

Adas olacak demek bizim Minik adamlar ))

kızlar ateş ölçer olarak hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz ? Sanırım en hassas olmamız gereken ihtiyaçlardan. Oldum olası ateşten çok korkarım.
Tecrübeli değilim ama ilk bebeğim için çok pimpirikliyim araştırdım uzun uzun beurer ft 90 almaya karar verdim. Atesolcerlerin medikal markalı olmasi gerekirmis. Mesela Braun hersey üretiyor ya öyle olmamalıYmis. Internetteki tüm yorumlarını okudum hiç olumsuz bişey yazmıyor. Turuncu kasa veya n11 den alacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…