- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.841
Cok begendim canim isminizi:) gule gule buyutun!!haha :)) sayınn ayaz beyyy :) bakalm babası ne dyck ama benm içime sindi yaw bakim araştrym ism analizlari falan naslmş :) iyise kocayı öyle kandrmak daha kolay olck :))
Hadi hayirli olsun adiniz canim, ismiyle buyusun Ali Emir bebek!!!
Cnm çok beğendimmm isminiii,güzel saglıklı gunler görsün inşşşş,bu arada bizde oğlumuzun adını koydukk,ilanda ettik herkese...Ali Emir bebişimizin adı
Cok tatliymis gule gule kullansin miniginSlm kızlar bugun mobilyamızı aldık dümdüz sade bi model istiyordum kidboo marka buldum odasını yerleştirincede koyarım
Hava guzel heralde herkes kendini disari attislm kızlar naslsnz ben annemdeyim :) çok sessiz bugün burası şaşırdumm :))
Oooowwwww sende macera çok canım. Sen şimdiden stres yapmamaya çalış herşey olacağına varır Allah yardım eder. Ev değil ülke değiştirmekte ayrı bi sorunCanim anliyorum seniikisini de yasayinca gercekten insan endiselenir. Senin zaten erken dogum riskin var demekki
Hep. bazi vucutlar oyleymis maalesef . Ama igneni yaptirinca endisen azalir hic olmazsa degil mi? Benim erken dogum riskim filan yoktu hatirlarsan o gerizekali devletteki doktorlar baslattilar dogumuama dayandik 38'in sonuna hatta tam 39+0 da dogurdum ben:) bakalim bu minik kizim ne zaman gelecek. Bende de biraz garip endiseler basladi 3. Trimesterla beraber normal olarak:) birinci endisem burada sezeryan olmak. Galiba bebegim donerse insallah normal dogum deneyecegim zaten bunlarin gizli amaci da o herhalde 40. Haftaya bekleyiyorlar illaki:) neuse dogum nasil olmus o kadar onemli degil saglikla dogsunda gerisi bos zaten onu ilkinde anladim iyice:) ikinci buyuk korkum bebek yine sepet gibi yan yatiyor hep. Ilkinden profesor oldum bebegin pozisyonunu cok iyi anliyorum ikincide. Asagi donmuyor ve ben uavas yavas korkmaya basladim. Yana yerlesti iyce yine donmeyecek galiba geceleri ruyalarimda hep kabuslar Allah hepimize saglikli bebekler versin. 3. Stres esimin ikinci gorusmesi de cok iyi gecti ve bayagi ciddilesti Misir'a tasinma meselesi. En gec eylul basi tasinmaliyiz. Ben 2,5 aylik bebek ve 2 yasinda kizimla nasil basaracagim tasinmayi tek basima??? Tasinmasi var yerlesmesi var ev tutmaya bile gidemeyecegim esim halledecek herseyi girmeyecegim bile nereye gidiyorum oraya gitmeden birde esyalar 1 ay suruyor en az gonderilmesi burdan oraya 1-1,5 ay sefil gibi otellerde gecici yerlerde kalacagiz Cok zor bir 3 ay bekliyor beni o donemde yerlesene kadar Allahim sabir versin! Bunlar disinda evimize donduk dun bugunde misafirlerimizi ugurladik simdi azicik dinlenicem desem de inanma:) buzdolabi tamtakir. Alisveris yapip yemekler yapmam lazim . Tek biz olsak uyduralim biseyler ama biliyorsun evde cocuk olunca hamile filan dinlenez dogru duzgun yemek pisirmek gerekiyor. Bizde surumlar boyle, bazen keyifli bazen endiseli:) en azindan hava artik sicak yaz burada. 30-32 derece heryer rengarenk cicek. Moral oluyor yesile cicege bakmak:) kendine cok iyi bak canim!!!!minik kizini ve tosun oasayi da kocaman opuyoruuuuuz:)
Maşallah çok şükür canım Allah daha iyi eder inş.mrb kızlar benim bugün seker yuklemem ve kontrolüm vardi.
Kontrolde bebeğimin kalbindeki parlaklığın çok az kaldığı öbür aya belki tamamen gececegini soyledi bizimle ayni durumda olanlar varsa ins onlarda en yakin zamanda hayirli haberleri alirlar. Allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir inş.
Slm kızlar bugun mobilyamızı aldık dümdüz sade bi model istiyordum kidboo marka buldum odasını yerleştirincede koyarım
Kızlar cicileriniz çok tatlı güzel günlerde kullanın bebeklerinizle inşEki Görüntüle 1489927 Eki Görüntüle 1489929 Eki Görüntüle 1489930 babaannesi kizima ormus bunlari :))
Yok oyle pat die gelmdi tabiki dun aksm knsmstk esimle poyraz ayaz falan ayaz guzel ama ayaz olsn dedm gulumsedi sadece ama ben busabahtan beri ayaz die sevyrm oglumuyani tam ok dems degl eşim knacz bu konuda daha belkide degsck olmayadablr
İyi günlerde gıyısın prenses:) çok güzeller.Eki Görüntüle 1489927 Eki Görüntüle 1489929 Eki Görüntüle 1489930 babaannesi kizima ormus bunlari :))
Insallh cnm saglicakla :)Kızlar cicileriniz çok tatlı güzel günlerde kullanın bebeklerinizle inş
Sagol canim insallh:)İyi günlerde gıyısın prenses:) çok güzeller.
Tecrübeli değilim ama ilk bebeğim için çok pimpirikliyim araştırdım uzun uzun beurer ft 90 almaya karar verdim. Atesolcerlerin medikal markalı olmasi gerekirmis. Mesela Braun hersey üretiyor ya öyle olmamalıYmis. Internetteki tüm yorumlarını okudum hiç olumsuz bişey yazmıyor. Turuncu kasa veya n11 den alacağım inşallah.kızlar ateş ölçer olarak hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz ? Sanırım en hassas olmamız gereken ihtiyaçlardan. Oldum olası ateşten çok korkarım.
Maşallah çok şükür canım Allah daha iyi eder inş.
27 yasindayim Galiba 20 lik disim cikiyor
İnşallah öyledir canım insan ister istemez panik oluyoMerhaba...
Sanırım bu dönemde sık sık uyuyorlar :)
Aklınıza kötüşeyler getirmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?