2015 Temmuz Anneleri

29 haftadayım canım yani hareket etmiyor değil bugün biraz rahatlattı beni ama gibi cen haftalara göre azalmış hareketleri

Katiliyorum cnm.bu tesbihi cekmiyosak bolca salavat cekelim
Aynen katılıyorum bol bol salavat çekelim insallah
Slm kızlar bugun mobilyamızı aldık dümdüz sade bi model istiyordum kidboo marka buldum odasını yerleştirincede koyarım
Cok guzel canim gule gule kullansin minik
Ellerine saglik kayinvalidenin çok güzel olmuşlar..
Kizlar @nazliyarim doktora gidecekti dun okuyamadim 50
Sayfa birikmis ne oldu acaba? Hersey yolunda mi? Merak ettim nasillar
Daha bi haber etmedi canım inşallah hersey yolundadır
kızlar ateş ölçer olarak hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz ? Sanırım en hassas olmamız gereken ihtiyaçlardan. Oldum olası ateşten çok korkarım.
canım braun kulaktan ateş ölçer kullanıyorum ve çok memnunum.. Hatta annemler bizdede braun kullandı tavsiye ederim

Kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınz ve bebişiniz kaç kilo paylaşırsanız hepimize fikir olur

Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım sadece Mevlütte ve doğumda dağıtacağım şeyin resmini koymak için girdim :) kese beğenmiştim tanesi 10tl ydi. Ablam bugün yaptı. Seri üretime geçecek :))

Eklentiler

• IMG-20150411-WA0001.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 106
Canım bu konularda pek bilgim yok bu ne oluyor içinde ne var çok tatlı g9rünüyor
Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım sadece Mevlütte ve doğumda dağıtacağım şeyin resmini koymak için girdim :) kese beğenmiştim tanesi 10tl ydi. Ablam bugün yaptı. Seri üretime geçecek :))

Ben 2 kilo aldım bebekse 1 kilo 310 gram doktor haftasına göre önde dedi kilosu acaba normal doğum olmazmı bu gidişle çünkü sezeryan istemiyorum
Cnm bnm bebekte bes gunde 200 gr almis gozukuyor hftasina gore onde bi anda degisti ama bn oek dogru oldugunu fusunmuyorum asagi yukari rakmlr bnce.bide komsunun kizina demisker bebek 3 kg cocuk 2.5 kg dogmus.net degil bnce takma kafana hayrlisyla norml dogum olur bnde oyle istiyom :)

Kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınz ve bebişiniz kaç kilo paylaşırsanız hepimize fikir olur
Herkes farkli kilo ile basladigi icin farklilik olabilir yapisinda. Kilolu bi arkadasim 2 kg aldi mesela, ayni haftadayiz. Ben ondan cok aldim.

54,5 ile basladim suan 61 im. Hc bseyden den kismadim suana kadar. Seker yuklemesinden sonra durum degisirse bilemem bakcaz artik :)

Ayy inşallah dediğin ve hissettiğin gibi olur canım Rabbimin izniyle normal olur ilk bebek ve sezeryan en büyük korkum Rabbimin izniyle normal olur

Cok begendim cnmmm :) bende lohusa terligi yaptim kendime :) atarim fotoyu

Şeker yüklemesi yapnadınmı daha canım

Ayy inşallah dediğin ve hissettiğin gibi olur canım Rabbimin izniyle normal olur ilk bebek ve sezeryan en büyük korkum Rabbimin izniyle normal olur
Insallh canim.bn her ikisinede alistiriyorum kndimi.cunku arkadasim cok hayl kirikligi yasadi bebek donmedi bi anda suyu geldi sezeryn.oldu korkmus titremis ameliyatta tansiyonu fln biraz cikmis.bna dedi kndini.ikisinede hazrla snra stres yaprsin.onu dinliorum simdi :)ama gonkum normlden yana tabi:))

Tatlım galiba sen eminönünden gecelik almıştın foto atıcaktın attında ben mi kaçırdım merak ediyoruum modelini bende daha almadım

Canim kapali misin acik misin unuttum.
Benim ki kollari kisa model.
Pijamasi ve geceligin ustu ayni model dantel. Oyuzden sadece bi tanesini ekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…