2015 Temmuz Anneleri

Tabi her türlü süprize hazır olmalıyız ama sezeryan denince bi urperiyorum bide ben araştırmada doğum yapmayı düşünüyorum e normal olursa tamam ama sezeryan olursa bebeğimi göremicem ya değişirse korkusu yiyip bitiriyor beni çünkü araştırma hastanelerinde günde kim bilir kaç doğum oluyor

Ay kizz Allahh korusyn.bnmde aklima hersey geliyorda Allah buyuk bisey olmz i.sallh.pesine dogar dogmz biri takilip takio etsin nereye goturuyolar cocugu. Bn annmlere diyorum.nerde olursa olsun takibe alin :)

Canim kapali misin acik misin unuttum.
Benim ki kollari kisa model.
Pijamasi ve geceligin ustu ayni model dantel. Oyuzden sadece bi tanesini ekliyorum.
Açığım süpersin iste bende bu marka ve modeli düşünüyorum zaten instagramda takip ediyorum bir sayfayı bu yanılmıyorsam geçen sezon bu sezon ki modelin kollarını hiç beğenmemiştim zaten sen sanki farklı bir marka demiştin. pijama ve sabahlık mı aldın toplam ne kadara almıştın iyi günlerde kullan tekrar

kızlar biri annemi durdursnn :)) dahada örecek gibi :))
Bencede durdursun :) o kadar giymez herhalde ya . Bizede eşimin anneannesi ve halam örüyor almanya da onunkiler daha gelmedi ama bizim ev çok sıcak oluyor o yüzden zaten giymez ee kışın dışarıda ne kadar çıkarıcaz bilemiyorum .
Ama senin ayaz paşa iyi günlerde kullansın . Eşin ne isim hakkında ne düşünüyor

Slm kizlar bebek arabasini netten alan varmi yada marka onerebilecek olan..buarada nekadar ucuk fiyatlar var

Ben 2 kilo aldım bebekse 1 kilo 310 gram doktor haftasına göre önde dedi kilosu acaba normal doğum olmazmı bu gidişle çünkü sezeryan istemiyorum
Slm canim benim ikinci gebeligim ilkinde sekinci ayda doktorum bebek asagida dogumun erken olur, haftasina gore onden gidiyodu hep oyle diyordu vede 38.haftada uc bucuk kiloydu nerdeyse ama dediklerinin hicbiri olmadi sukur uc kilo dogdu kizim erken dogumda yapmadim her zaman dedikleri gibi olmuyor kiloda oynayabiliyor gonlunu ferah tut

Slm kizlar bebek arabasini netten alan varmi yada marka onerebilecek olan..buarada nekadar ucuk fiyatlar var
Bebek arabasini gorme imkanin varsa almadan once mtlaka dene tekerlek vs buyukluk agirlik bakmani tavsiye ederim ama mtlaka netten al daha hesapli oluyor genelde

Sagol tatlim. Kollari bol gibi duruyor ama dantelli dokumlu guzel duruyor. Giyinip gostermek lazim asil
Pijama ve gecelik aldim canim. Ekstra sabahligi yoktu takimda. Evdeki sabahligimi ustume giyerim diye dusundum.
Pijama + gecelik = 300 tl
Ama ayri ayri ne kadar hatirlamiyorum.

Eminonu mahmutpasa yokusunda gecelik hanindaki ilk girisin solunda kalan magazadan aldim. Diger magazalardakiler sirf penye, dantelli yoktu.
Instagramda hangi sayfa cnm bakayim bende bi.
Instagramda bende gordum aynisini, fiyat sordum ayni fiyati dedi. Bide kargo eklencek tabi ustune.

Ben 2 kilo aldım bebekse 1 kilo 310 gram doktor haftasına göre önde dedi kilosu acaba normal doğum olmazmı bu gidişle çünkü sezeryan istemiyorum
Ne güzel az kiloyla tamamlarsın hamileliğini. Yok canım ne alaka çocuğun kilosuyla sezeryan olmaz kanmayın böyle şeyler derlerselerde. Ilk kızım 3.850 kg 56 cm Doğdu baya iri yani suni Sancı bile almadan normal doğurdum. Sen kararlı ol doktorun yardımcı olur.

Ya bende gorup alma taraftariyim ama bulundugum yerde pekde kaliteli arabalar yok
Gorup alma imkanin yoksa netten kullanislarinin videolarini izle canim. Kullananlarin yorumlarini oku. Her marka icin olumlu/olumsuz illa ki bisey duyarsin tabi. Kendine uyacak kriterlere gore kafanda biseyler belirlenir.
Az yer kaplayan, hafif olan, tek elle acilip kapanan. Hangisini istiyorsan :)

Öyle daha güzel olurdu foto :)) sen sanki 38 almışsın doğuma kadar küçük olmaz mı bende beden konusunda kararsızım bak instagramda pijama 165 gecelik 150 sabahlık 155 ama ddiğim gibi senin aldığın daha güzel model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…