- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.901
Casual ile ayni firmaymis :))) yanlis hatirlamisim. Concord neo ya baktim sen deyince, cidden cok benziyorlarİyi günlerde kullansın bebiş concord neo ya çok benziyor
Ben netten almadım e bebekden aldım ama araştırdım nuna pep luxx aldım benSlm kizlar bebek arabasini netten alan varmi yada marka onerebilecek olan..buarada nekadar ucuk fiyatlar var
:)))) gözümden kaçmaz :) çünkü ilk ona bakmıştım ağır diye vazgeçmiştim senin araba nasıl hafif mi nerden ne kadara ve renk aldın neo komple set kampanyalı 2500 felan geliyor . Galiba çok soru sordum farkındayım :)Casual ile ayni firmaymis :))) yanlis hatirlamisim. Concord neo ya baktim sen deyince, cidden cok benziyorlar
315 e geliyor bunlarda da. Sabahlik haric :)Öyle daha güzel olurdu foto :)) sen sanki 38 almışsın doğuma kadar küçük olmaz mı bende beden konusunda kararsızım bak instagramda pijama 165 gecelik 150 sabahlık 155 ama ddiğim gibi senin aldığın daha güzel modelEki Görüntüle 1490456
Aynen bunun kollarında az . Ben pendikde aynı aqua buldum Ama fiyatları çok daha yüksekti 190 felandı inşallah bacağım düzelirse eminönüne gidip pijama terlik taç kapı süsü felan alıcam . Sen çanta aldın mı315 e geliyor bunlarda da. Sabahlik haric :)
Bi modellerde guzelmis, cok benziyor. Sadece tasi tusu az, susu sevenler icin tasli guzelhastanede suslu olsun, evde bakalim nasil olcam
Ben normalde 36 giyorum, en ufak 38 satiyorlardi. Gydgmde gobek kismi baya bol kaldi. Ztn dogumdan sonra az bise gobek kalcagndan bedeni olur diye dusunyrm. Goguslerimde sut dolarsa yine pay var, dar yapismiyor yani suan bile.
Ben netten almadım e bebekden aldım ama araştırdım nuna pep luxx aldım ben
:)))) gözümden kaçmaz :) çünkü ilk ona bakmıştım ağır diye vazgeçmiştim senin araba nasıl hafif mi nerden ne kadara ve renk aldın neo komple set kampanyalı 2500 felan geliyor . Galiba çok soru sordum farkındayım :)
Canta bu arabanin icinde de var ama ayrica bakarim yine. Cok bolmeli, buyuk bisey degil malesef bununkiAynen bunun kollarında az . Ben pendikde aynı aqua buldum Ama fiyatları çok daha yüksekti 190 felandı inşallah bacağım düzelirse eminönüne gidip pijama terlik taç kapı süsü felan alıcam . Sen çanta aldın mı
İyi almışsın bende siyah rengini aldım ara renk olsun diye diğeri belki erkek olur :) normalde de siyah istiyordum zaten . Ben pepp luxx modelini aldım daha sonra nuna ıvvı ile değiştirmek istedim o daha havalı duruyor satıcı değiştirmedi yani kullanışsız dedi ağıröış sanırım üretimdende kaldırılıyor e bebeklerde indirimde hala rengide kalmamış ama gözüm onda kalmıştı. Siz görüntüsüne bakmayın dedi kullanışlı olmasına bakın tamam kullanışlı olsunda azıcakda havalı olsun :)Nuna yida begendim canim. Ne renk aldin? Ben belki ikinci bebisko kiz olursa diye ara bi renk aldim. Fotosunu ekledim.
Normalde 2300 gbi biseydi, nakitte 2000 e biraktilar.
Bunda portbebe ana kucagi oluyor.bise normal oturagi var yani. Toplam 3 parca degil, 2 parca yani
Aynen çok pahalı uygun olanlarda benim hoşuma gitmiyor bugün bunu buldum bğendim siyah istiyorum şıkda birşey olmasını istiyorum özel bir yere gittiğmde rahatlıkla kullanabileyim diye ama 250 değer mi bilmiyorum birde canlı görmem lazım tamam resimde de fena durmuyor ama işte yinede iyi olmazsa. Bir ara normal adidas yada nike siyah sırt çantası almayı düşünüyordum vazgeçtim ondanCanta bu arabanin icinde de var ama ayrica bakarim yine. Cok bolmeli, buyuk bisey degil malesef bununki
Ama bebek cantalari pahali yaauygun bisey istyrm. Arkadasim zara home da indrmden 80 e guzel bulmstu. Ins denk gelirim ona. Sen gordun mu hic guzel kullanisli
canım bende uykusuz geceler erken başladı sanırım yaklaşık iki haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum.özellikle geceleri 2,30 3,00 e kadar uyuyamıyorum.her tarafım ağrıyo.saga sola dönüyorum sabaha kadar sürekliCanmbenmde agrlrmnolyr uykumda esime bilegime masaj yapsana diomsm ozellikle sol bilegim. Ama uykmda sorunum yok cok sukur. Dayan cnm annelk zor zanaat ama bir okadrda guzel ve kutsal :) az kaldi agrilarmz bitcek ins. Sonrada uykusuz gunlerr gecelerr :)
Aynen benimde öye geçen gece rekor kırdım sabah 5 de uyudum geceleri hiç sevmiyorum çünkü uyuyamayacağım sıkılacağımı biliyorumcanım bende uykusuz geceler erken başladı sanırım yaklaşık iki haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum.özellikle geceleri 2,30 3,00 e kadar uyuyamıyorum.her tarafım ağrıyo.saga sola dönüyorum sabaha kadar sürekli
Soyle diyim o zaman canim on tekerlekleri mtlaka buyuk olsun inanilmaz rahat oluyor kucuk ise tam bir eziyetYa bende gorup alma taraftariyim ama bulundugum yerde pekde kaliteli arabalar yok
Slm kızlar bugun mobilyamızı aldık dümdüz sade bi model istiyordum kidboo marka buldum odasını yerleştirincede koyarım
Çok güzel yapmış valla bravo sen ne yaptın eminönüne gittin mi alabİldin mi birşeyler
Canım bu konularda pek bilgim yok bu ne oluyor içinde ne var çok tatlı g9rünüyor
Cok begendim cnmmm :) bende lohusa terligi yaptim kendime :) atarim fotoyu
Çok şeker ya bayıldım valla.
İyi almışsın bende siyah rengini aldım ara renk olsun diye diğeri belki erkek olur :) normalde de siyah istiyordum zaten . Ben pepp luxx modelini aldım daha sonra nuna ıvvı ile değiştirmek istedim o daha havalı duruyor satıcı değiştirmedi yani kullanışsız dedi ağıröış sanırım üretimdende kaldırılıyor e bebeklerde indirimde hala rengide kalmamış ama gözüm onda kalmıştı. Siz görüntüsüne bakmayın dedi kullanışlı olmasına bakın tamam kullanışlı olsunda azıcakda havalı olsun :)
Siyahi baya guzelmis yahuuuu :) normalde bile takilan modellerden. Ben 180 e fln buldum, baska guzel model bulamazsam alirim artik. Bunu yanimiza aldk mi kendi cantamizi takmak hayal oldugundan herseye uygun bi renk olmasi iyi olacak :)Aynen çok pahalı uygun olanlarda benim hoşuma gitmiyor bugün bunu buldum bğendim siyah istiyorum şıkda birşey olmasını istiyorum özel bir yere gittiğmde rahatlıkla kullanabileyim diye ama 250 değer mi bilmiyorum birde canlı görmem lazım tamam resimde de fena durmuyor ama işte yinede iyi olmazsa. Bir ara normal adidas yada nike siyah sırt çantası almayı düşünüyordum vazgeçtim ondan Eki Görüntüle 1490460 Eki Görüntüle 1490461 Eki Görüntüle 1490462 Eki Görüntüle 1490463 Eki Görüntüle 1490464
aynen cnm sıcak evde nekadr giyckse bılmyrm ama cok heves edyr bişey de demyrm ilk torunu :) akşm diorm cnm ayaz oğllmm naber eşimde dio Ayaz ı koyduk mu :) ben koydm dedm :)) güldü biraz düşünelm yaw bakarz dio ama bence ayaz oldu yaBencede durdursun :) o kadar giymez herhalde ya . Bizede eşimin anneannesi ve halam örüyor almanya da onunkiler daha gelmedi ama bizim ev çok sıcak oluyor o yüzden zaten giymez ee kışın dışarıda ne kadar çıkarıcaz bilemiyorum .
Ama senin ayaz paşa iyi günlerde kullansın . Eşin ne isim hakkında ne düşünüyor
haha :)) annem okadarını düşnyr sanrm :) canm heves diorm bişey demyrm ama korktm yahu böyle dügiderse çeyizlk bile öreck :)Oğlun askere gidene kadar giyer artık bunca örgüyü
Ellerine sağlık çok güzel olmuş hepside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?