2015 Temmuz Anneleri

Casual ile ayni firmaymis :))) yanlis hatirlamisim. Concord neo ya baktim sen deyince, cidden cok benziyorlar
:)))) gözümden kaçmaz :) çünkü ilk ona bakmıştım ağır diye vazgeçmiştim senin araba nasıl hafif mi nerden ne kadara ve renk aldın neo komple set kampanyalı 2500 felan geliyor . Galiba çok soru sordum farkındayım :)

315 e geliyor bunlarda da. Sabahlik haric :)
Bi modellerde guzelmis, cok benziyor. Sadece tasi tusu az, susu sevenler icin tasli guzel hastanede suslu olsun, evde bakalim nasil olcam
Ben normalde 36 giyorum, en ufak 38 satiyorlardi. Gydgmde gobek kismi baya bol kaldi. Ztn dogumdan sonra az bise gobek kalcagndan bedeni olur diye dusunyrm. Goguslerimde sut dolarsa yine pay var, dar yapismiyor yani suan bile.

Aynen bunun kollarında az . Ben pendikde aynı aqua buldum Ama fiyatları çok daha yüksekti 190 felandı inşallah bacağım düzelirse eminönüne gidip pijama terlik taç kapı süsü felan alıcam . Sen çanta aldın mı

Ben netten almadım e bebekden aldım ama araştırdım nuna pep luxx aldım ben

Nuna yida begendim canim. Ne renk aldin? Ben belki ikinci bebisko kiz olursa diye ara bi renk aldim. Fotosunu ekledim.

Normalde 2300 gbi biseydi, nakitte 2000 e biraktilar.
Bunda portbebe ana kucagi oluyor.bide normal oturagi var yani. Toplam 3 parca degil, 2 parca yani

Canta bu arabanin icinde de var ama ayrica bakarim yine. Cok bolmeli, buyuk bisey degil malesef bununki
Ama bebek cantalari pahali yaa uygun bisey istyrm. Arkadasim zara home da indrmden 80 e guzel bulmstu. Ins denk gelirim ona. Sen gordun mu hic guzel kullanisli

İyi almışsın bende siyah rengini aldım ara renk olsun diye diğeri belki erkek olur :) normalde de siyah istiyordum zaten . Ben pepp luxx modelini aldım daha sonra nuna ıvvı ile değiştirmek istedim o daha havalı duruyor satıcı değiştirmedi yani kullanışsız dedi ağıröış sanırım üretimdende kaldırılıyor e bebeklerde indirimde hala rengide kalmamış ama gözüm onda kalmıştı. Siz görüntüsüne bakmayın dedi kullanışlı olmasına bakın tamam kullanışlı olsunda azıcakda havalı olsun :)

Aynen çok pahalı uygun olanlarda benim hoşuma gitmiyor bugün bunu buldum bğendim siyah istiyorum şıkda birşey olmasını istiyorum özel bir yere gittiğmde rahatlıkla kullanabileyim diye ama 250 değer mi bilmiyorum birde canlı görmem lazım tamam resimde de fena durmuyor ama işte yinede iyi olmazsa. Bir ara normal adidas yada nike siyah sırt çantası almayı düşünüyordum vazgeçtim ondan

canım bende uykusuz geceler erken başladı sanırım yaklaşık iki haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum.özellikle geceleri 2,30 3,00 e kadar uyuyamıyorum.her tarafım ağrıyo.saga sola dönüyorum sabaha kadar sürekli

Aynen benimde öye geçen gece rekor kırdım sabah 5 de uyudum geceleri hiç sevmiyorum çünkü uyuyamayacağım sıkılacağımı biliyorum

Slm kızlar bugun mobilyamızı aldık dümdüz sade bi model istiyordum kidboo marka buldum odasını yerleştirincede koyarım

Güle güle kullan canım. Çok şık

Çok güzel yapmış valla bravo sen ne yaptın eminönüne gittin mi alabİldin mi birşeyler

Sağol canım. Nette çok pahalıydı. Keseler zarif duruyor. Seviyorum. Bizim hastanede şuan doğuran ünlüler filanda keseye döndü hep :)))
Gittim eminönüne aldım bebeğe biraz kıyafet bana gecelik. Bide bu kede için malzemeleri. Yorulduk baya
Canım bu konularda pek bilgim yok bu ne oluyor içinde ne var çok tatlı g9rünüyor

Sağol canım. Kokulu kesr. İçşnde elyaf filan var. Dolaba banyoya filan koyuyorsun

Cok begendim cnmmm :) bende lohusa terligi yaptim kendime :) atarim fotoyu

Eline sağlık canım. Ablamda kapı süsü terlik taç filanda yapacak. Elinden geliyor. Dikiş makinasıda var emzirme yastığı yapacak birde. Senin terliği bekliyorum

Çok şeker ya bayıldım valla.

Sağol canım

Olsun canm icine sinsin nuna ztn havali bence.
Her modeli guzeldir.

Siyahi baya guzelmis yahuuuu :) normalde bile takilan modellerden. Ben 180 e fln buldum, baska guzel model bulamazsam alirim artik. Bunu yanimiza aldk mi kendi cantamizi takmak hayal oldugundan herseye uygun bi renk olmasi iyi olacak :)

Kızlar Günaydın herkese... dün kese paylaşmıştım. Internette 10tl+kdv olan keseyi ablam 5tl ye mal etti. Yarı yarıya. Şimdi terlik, hastane çıkışı, kapı süsü emzirme yastığı filan yapacak. Elinizden geliyorsa ve vaktiniz varsa kendiniz yapın derim. Çok fiyat farkı var. Benim çok vaktim yok. Bide dikişten anlamam. Ablamda makina var ama sadece bizim için birşeyler yapar. Yani meslek olarak değil ama dün rica ettim arkadaşlarımada maliyetine yapar mısın diye. Kabul etti kızlar. İstediğiniz birşey olursa resim atın sorayım. Kesinlikle ticari birşey düşğnmenizi istemem. Burada o paraları vermek istemeyip kendide yapamayan arkadaşlara ablamın imkanını sunmak istedim. Kar amaçlı bi durum yok. Baştan belirteyim. Üzülürüm sonra

aynen cnm sıcak evde nekadr giyckse bılmyrm ama cok heves edyr bişey de demyrm ilk torunu :) akşm diorm cnm ayaz oğllmm naber eşimde dio Ayaz ı koyduk mu :) ben koydm dedm :)) güldü biraz düşünelm yaw bakarz dio ama bence ayaz oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…