- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.921
aynen cnm sıcak evde nekadr giyckse bılmyrm ama cok heves edyr bişey de demyrm ilk torunu :) akşm diorm cnm ayaz oğllmm naber eşimde dio Ayaz ı koyduk mu :) ben koydm dedm :)) güldü biraz düşünelm yaw bakarz dio ama bence ayaz oldu ya
cnm erken olmş gerçekten sabahları zaten sürekli yorgun ve ağrılı uyanyrm bende sanki dinlenmk için değilde kendıme eziyet olsn die uyuyrmcanım bende uykusuz geceler erken başladı sanırım yaklaşık iki haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum.özellikle geceleri 2,30 3,00 e kadar uyuyamıyorum.her tarafım ağrıyo.saga sola dönüyorum sabaha kadar sürekli
günydn cnmm :) affern sana :)) amin cnmm senin bebişte bol bol tepklesn seni :))herkese günaydınpazar sabahı 6.30 da kalkmayı başardım . :) güzel bir pzar günü diliyorum ,sağlıklı ve mutlu olalım inşallah. bebşlerin keyfi yerinde olsun ,bol bol tepikleri hissedelim.
canmm valla süper ablan keşke benm ablamda olsa yapsa banada. ben bizim burda bir yer var cnm oraya terlik ve taç bakcm eğer güzel begenmzm ve pahalı gelırse çok ablandan rica edeblrm cnm sağol bizleride düşündgn içinKızlar Günaydın herkese... dün kese paylaşmıştım. Internette 10tl+kdv olan keseyi ablam 5tl ye mal etti. Yarı yarıya. Şimdi terlik, hastane çıkışı, kapı süsü emzirme yastığı filan yapacak. Elinizden geliyorsa ve vaktiniz varsa kendiniz yapın derim. Çok fiyat farkı var. Benim çok vaktim yok. Bide dikişten anlamam. Ablamda makina var ama sadece bizim için birşeyler yapar. Yani meslek olarak değil ama dün rica ettim arkadaşlarımada maliyetine yapar mısın diye. Kabul etti kızlar. İstediğiniz birşey olursa resim atın sorayım. Kesinlikle ticari birşey düşğnmenizi istemem. Burada o paraları vermek istemeyip kendide yapamayan arkadaşlara ablamın imkanını sunmak istedim. Kar amaçlı bi durum yok. Baştan belirteyim. Üzülürüm sonra
bencede beğendi cnm :)) ama illaki oda koymş olck ya dedğin gibi nazlanyr :))) ayaz deyince ben sırıtyr :))Ayaz sevdiğim isimlerden canım. Bence soyadınlada uyuyor. Bu arada çaktırma eşinde beğenmişte hemen atlamıyor
Cnm nasıl oldu bel bacak ağrıların?bencede beğendi cnm :)) ama illaki oda koymş olck ya dedğin gibi nazlanyr :))) ayaz deyince ben sırıtyr :))
canmm valla süper ablan keşke benm ablamda olsa yapsa banada. ben bizim burda bir yer var cnm oraya terlik ve taç bakcm eğer güzel begenmzm ve pahalı gelırse çok ablandan rica edeblrm cnm sağol bizleride düşündgn için
bencede beğendi cnm :)) ama illaki oda koymş olck ya dedğin gibi nazlanyr :))) ayaz deyince ben sırıtyr :))
canm 10 saat uyuyp dinlenince geçti biraz ama sabahları heryerim ağryr yorgn uyanyrmCnm nasıl oldu bel bacak ağrıların?
canm malzemeleri nerden alck fazla yük olmasn onada git al yap. sen nasl bişey yapcksnz va mı model aklndaRica ederim canım. Sen bak haber verirsin. bende daha terlik malzemelerimi alamadım.
Beğendi beğendi :)))
Amin canim sagol cok sukur suan agri yok ama birseyler yerken kendini hissettiriyor yarin bi dis hekimine goruneyimOffff onun ağrısı berbattır çıkması ayrı bi dert çıktıktan sonra ayrı bi dert. Allah şifa versin
canım daha doktora gitmedim önümüz hafta gidicem ama şuana kadar 8 kilo aldım bebeğim 22 hafalıkken 500 gr ma yakındıKızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınz ve bebişiniz kaç kilo paylaşırsanız hepimize fikir olur
çok güzel canım ablanın ellerine sağlık bizleride düşündüğünüz için allah ikinizdende razı olsun..Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım sadece Mevlütte ve doğumda dağıtacağım şeyin resmini koymak için girdim :) kese beğenmiştim tanesi 10tl ydi. Ablam bugün yaptı. Seri üretime geçecek :))
hahhaha maşallah annene geriden gelenlere bile yeter bunlar hahahahaa..kızlar biri annemi durdursnn :)) dahada örecek gibi :))
güle güle kullanın canımSonunda bebek arabamizi aldik
Jane rider
canm malzemeleri nerden alck fazla yük olmasn onada git al yap. sen nasl bişey yapcksnz va mı model aklnda
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım bugün umarım keyifler yerindedir..
kızım bu sabah 40 derece ateşle uyandı kafayı gözü soğuk suyla ıslattim ateş düşürücü felan 38 e indi şükür.. duş yaptıracaktım elektirikler yok neyseki geldi ama zaten soğuk su işe yaradı olmazsa akşam yatmadan önce ılık bi duş aldırırım..
canm çok geçmş olsn kıyamamhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım bugün umarım keyifler yerindedir..
kızım bu sabah 40 derece ateşle uyandı kafayı gözü soğuk suyla ıslattim ateş düşürücü felan 38 e indi şükür.. duş yaptıracaktım elektirikler yok neyseki geldi ama zaten soğuk su işe yaradı olmazsa akşam yatmadan önce ılık bi duş aldırırım..
anladm cnm benm instgrmda beğendgm vardı birtane hatta yazmştm buraya takımını yapmşlar çok basit ve tatlydı pahalıydı sende instgrmdan bakablrsn cnm çok model varEminönünden alacak canım. Bende karar veremedim. O yüzden fün alamadım. Başka isteyen arkadaşlarda olursa gidince hepsini birden alır
internetten nerden alcksn cnmGünaydın kızlar iyi pazarlar
Bende doğumda dağıtmalık böyle bişey yapıcam malzemeleri buldum internetten alıcam hep antalyada bi yerde satılıyomu bilmiyorum çünkü
Sizede fikir olur belki
amin allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin
allah razı olsun canım şimdi sabahkinden çok iyi gözleri açıldı aynı zamanda çeneside düştü ateşim düştü rahatladım annee diyor cadı yaa.. :)canm çok geçmş olsn kıyamamşimdi nasl durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?