2015 Temmuz Anneleri

Ayaz sevdiğim isimlerden canım. Bence soyadınlada uyuyor. Bu arada çaktırma eşinde beğenmişte hemen atlamıyor

cnm erken olmş gerçekten sabahları zaten sürekli yorgun ve ağrılı uyanyrm bende sanki dinlenmk için değilde kendıme eziyet olsn die uyuyrm

herkese günaydın pazar sabahı 6.30 da kalkmayı başardım . :) güzel bir pzar günü diliyorum ,sağlıklı ve mutlu olalım inşallah. bebşlerin keyfi yerinde olsun ,bol bol tepikleri hissedelim.
günydn cnmm :) affern sana :)) amin cnmm senin bebişte bol bol tepklesn seni :))

canmm valla süper ablan keşke benm ablamda olsa yapsa banada. ben bizim burda bir yer var cnm oraya terlik ve taç bakcm eğer güzel begenmzm ve pahalı gelırse çok ablandan rica edeblrm cnm sağol bizleride düşündgn için

Rica ederim canım. Sen bak haber verirsin. bende daha terlik malzemelerimi alamadım.

bencede beğendi cnm :)) ama illaki oda koymş olck ya dedğin gibi nazlanyr :))) ayaz deyince ben sırıtyr :))

Beğendi beğendi :)))

Günaydın kızlar. Benim bebiş beni dün baya korkuttu. 6-7 saat neredeyse hiç hareket etmedi. İlk defa böyle bir şey oldu. Şükür şimdi yine harektli. Arada olabiliyor demek böyle. Bi de uykusuzluktan bahsetmişsiniz. Elinizden geldiğince uyumaya çalışın derim. Çünkü hamilelikteki uyku düzeni bebeğin doğduktan sonraki uyku düzenini etkiliyor diye duymuştum. Oğlumda gerçekten öyle oldu. Sabaha karşı uykuya dalardım. Oğlum da aynı şekilde sabaha karşı uyuyup öğlende uyanırdı. Yastığınızı yükseltip sırtınızı bir yere dayayarak uyumayı deneyin. Ben şu an öyle yapıyorum

Kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınz ve bebişiniz kaç kilo paylaşırsanız hepimize fikir olur
canım daha doktora gitmedim önümüz hafta gidicem ama şuana kadar 8 kilo aldım bebeğim 22 hafalıkken 500 gr ma yakındı
Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım sadece Mevlütte ve doğumda dağıtacağım şeyin resmini koymak için girdim :) kese beğenmiştim tanesi 10tl ydi. Ablam bugün yaptı. Seri üretime geçecek :))
çok güzel canım ablanın ellerine sağlık bizleride düşündüğünüz için allah ikinizdende razı olsun..
kızlar biri annemi durdursnn :)) dahada örecek gibi :))
hahhaha maşallah annene geriden gelenlere bile yeter bunlar hahahahaa..
Sonunda bebek arabamizi aldik
Jane rider
güle güle kullanın canım

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım bugün umarım keyifler yerindedir..
kızım bu sabah 40 derece ateşle uyandı kafayı gözü soğuk suyla ıslattim ateş düşürücü felan 38 e indi şükür.. duş yaptıracaktım elektirikler yok neyseki geldi ama zaten soğuk su işe yaradı olmazsa akşam yatmadan önce ılık bi duş aldırırım..

canm malzemeleri nerden alck fazla yük olmasn onada git al yap. sen nasl bişey yapcksnz va mı model aklnda

Eminönünden alacak canım. Bende karar veremedim. O yüzden fün alamadım. Başka isteyen arkadaşlarda olursa gidince hepsini birden alır

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin

canm çok geçmş olsn kıyamam şimdi nasl durumu

Günaydın kızlar iyi pazarlar

Bende doğumda dağıtmalık böyle bişey yapıcam malzemeleri buldum internetten alıcam hep antalyada bi yerde satılıyomu bilmiyorum çünkü
Sizede fikir olur belki

Eklentiler

• image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 120
Eminönünden alacak canım. Bende karar veremedim. O yüzden fün alamadım. Başka isteyen arkadaşlarda olursa gidince hepsini birden alır
anladm cnm benm instgrmda beğendgm vardı birtane hatta yazmştm buraya takımını yapmşlar çok basit ve tatlydı pahalıydı sende instgrmdan bakablrsn cnm çok model var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…