- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.941
oyy yerım onu ben bilmş minnak :)) şimdiki çocuklar zehir gibiler maşallah :)) iyi oldgna sevndm cnmamin allah razı olsun canım
allah razı olsun canım şimdi sabahkinden çok iyi gözleri açıldı aynı zamanda çeneside düştü ateşim düştü rahatladım annee diyor cadı yaa.. :)
kabak yemeğini pek yemiyorlar bizimkiler annem yapardı kıymalı salçalı felan ama nasıldı tam bilmiyorumkızlar kabak yemeği yapcm şimdi sonra gezmelere çıkcm :) siz nasl yapyrsnz
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Bende doğumda dağıtmalık böyle bişey yapıcam malzemeleri buldum internetten alıcam hep antalyada bi yerde satılıyomu bilmiyorum çünkü
Sizede fikir olur belki
cnm koydm pişyr :) benm usül yaptm domatesli falan :))kabak yemeğini pek yemiyorlar bizimkiler annem yapardı kıymalı salçalı felan ama nasıldı tam bilmiyorum
cnm çok şeker olmşlaarr amakanaviçe zordr yahu kaç tane yapckGunaydin herkeseebizde de annem yapıyor lavanta keselerini :) Ben ona internetten Şablon buldum, o da kanavice ile işleyip keseleri hazırlıyor... Eki Görüntüle 1490522 Eki Görüntüle 1490526
evet canım ister istemez korkuyorum . Allahıma sığınıyorum o yardım eder inşallah ,,Canim anliyorum seniikisini de yasayinca gercekten insan endiselenir. Senin zaten erken dogum riskin var demekki
Hep. bazi vucutlar oyleymis maalesef . Ama igneni yaptirinca endisen azalir hic olmazsa degil mi? Benim erken dogum riskim filan yoktu hatirlarsan o gerizekali devletteki doktorlar baslattilar dogumuama dayandik 38'in sonuna hatta tam 39+0 da dogurdum ben:) bakalim bu minik kizim ne zaman gelecek. Bende de biraz garip endiseler basladi 3. Trimesterla beraber normal olarak:) birinci endisem burada sezeryan olmak. Galiba bebegim donerse insallah normal dogum deneyecegim zaten bunlarin gizli amaci da o herhalde 40. Haftaya bekleyiyorlar illaki:) neuse dogum nasil olmus o kadar onemli degil saglikla dogsunda gerisi bos zaten onu ilkinde anladim iyice:) ikinci buyuk korkum bebek yine sepet gibi yan yatiyor hep. Ilkinden profesor oldum bebegin pozisyonunu cok iyi anliyorum ikincide. Asagi donmuyor ve ben uavas yavas korkmaya basladim. Yana yerlesti iyce yine donmeyecek galiba geceleri ruyalarimda hep kabuslar Allah hepimize saglikli bebekler versin. 3. Stres esimin ikinci gorusmesi de cok iyi gecti ve bayagi ciddilesti Misir'a tasinma meselesi. En gec eylul basi tasinmaliyiz. Ben 2,5 aylik bebek ve 2 yasinda kizimla nasil basaracagim tasinmayi tek basima??? Tasinmasi var yerlesmesi var ev tutmaya bile gidemeyecegim esim halledecek herseyi girmeyecegim bile nereye gidiyorum oraya gitmeden birde esyalar 1 ay suruyor en az gonderilmesi burdan oraya 1-1,5 ay sefil gibi otellerde gecici yerlerde kalacagiz Cok zor bir 3 ay bekliyor beni o donemde yerlesene kadar Allahim sabir versin! Bunlar disinda evimize donduk dun bugunde misafirlerimizi ugurladik simdi azicik dinlenicem desem de inanma:) buzdolabi tamtakir. Alisveris yapip yemekler yapmam lazim . Tek biz olsak uyduralim biseyler ama biliyorsun evde cocuk olunca hamile filan dinlenez dogru duzgun yemek pisirmek gerekiyor. Bizde surumlar boyle, bazen keyifli bazen endiseli:) en azindan hava artik sicak yaz burada. 30-32 derece heryer rengarenk cicek. Moral oluyor yesile cicege bakmak:) kendine cok iyi bak canim!!!!minik kizini ve tosun oasayi da kocaman opuyoruuuuuz:)
cnm çok şeker olmşlaarr amakanaviçe zordr yahu kaç tane yapck
cnm o hevesi iyi bilrim benm annemdede var :)) kolay gelsn cnm annenin ellerine sağlık60 tane fln yapacak cnm, ilk torun olunca keyifle yapiyoBaşlayalı 2 ay fln oldu, yavaş yavas yapio
Hayırlı pazarlar hanımlar. Nasılsınız?
Ah canım çok geçmiş olsun benim büyük kızım öyle 2 gündür mahvoldum kusuyo bide kulak boğaz enfeksiyonu. Bugun çıktım annemlere geldim artık çok bunaldım oda bunaldı.amin allah razı olsun canım
allah razı olsun canım şimdi sabahkinden çok iyi gözleri açıldı aynı zamanda çeneside düştü ateşim düştü rahatladım annee diyor cadı yaa.. :)
Günaydın kızlar iyi pazarlar
Bende doğumda dağıtmalık böyle bişey yapıcam malzemeleri buldum internetten alıcam hep antalyada bi yerde satılıyomu bilmiyorum çünkü
Sizede fikir olur belki
canım bendede ayn sıkıntı var doktor osteocare diye vitamin verdi kraplarımda azaldı diş eti kanamama da hamileyken dolgu yapmazlar
Oh ne güzelGünaydın canım. Ben gezmelerdeyim :) yaptın mı dün alışveriş
Maşallah cnm yaKozlar artik bebisimi çok net hissediyorum sanki ayakları kaburgamin altında normal mi ben unutmusumKüçüğüm 2009 dogumlu ne cabuk unuttum yaa
Oh ne güzelbizde birazdan sahilde yürüyüşe çıkacağız eşimle. Dün yaptık cnm alışverişimizi. Portbebe, çantası, havlusu, emziği, kısaca eksik kalan herşeyini aldık kızımın. Sabahtan gidince sakin sakin gezindik. Fiyatlar konusunda ise netten hiçbir farkı yoktu. Karşılaştırma yaptık hemen
Sen yaptın mı cnn alışverişini? Gözüm etrafımdaydı acaba buralarda mısın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?