2015 Temmuz Anneleri

Günaydın kızlar iyi pazarlar

Bende doğumda dağıtmalık böyle bişey yapıcam malzemeleri buldum internetten alıcam hep antalyada bi yerde satılıyomu bilmiyorum çünkü
Sizede fikir olur belki

Gunaydin herkesee bizde de annem yapıyor lavanta keselerini :) Ben ona internetten Şablon buldum, o da kanavice ile işleyip keseleri hazırlıyor...

evet canım ister istemez korkuyorum . Allahıma sığınıyorum o yardım eder inşallah ,,
canım senin için normal doğum sıkıntı olmazmı ,, daha 2 sene olmuş çok yeni değilmi , sakın böyle bir riske atma bence , bebişinin normal pozisyona dönmesi için sol tarafına yatsan hep fayda edermi acaba ,herkesin farklı farklı sorunları oluyor işte , anne olmak hiç kolay değilmiş ,, eşin demek vazgeçmedi mısır işinden Allah yardımcın olsun canım ,,, ben olsam altından kalkamam ama , sen amerikada yaşayarak alışmışsın sanırım zorluklara ,,kolay değil gurbette yaşamak ne kadar imkanın olursa olsun , Rabbim kimseye çekemeyeceğindan fazla yük yüklemezmiş.. kendini fazla yormadan yavaş yavaş işlerini hallet canım ,, evlatlarımız için uğraşıyoruz sonuçta , Allah bir kolaylık verir inşallah çok öptüm seni ve kızçelerini

kızlar salavat çekelim denmş tesih için paylaştrmya gerek var mı yoksa cekebldgmz kadar mı cekcz ona göre paylaşm yapım bende ne diorsnz ?

amin allah razı olsun canım

allah razı olsun canım şimdi sabahkinden çok iyi gözleri açıldı aynı zamanda çeneside düştü ateşim düştü rahatladım annee diyor cadı yaa.. :)
Ah canım çok geçmiş olsun benim büyük kızım öyle 2 gündür mahvoldum kusuyo bide kulak boğaz enfeksiyonu. Bugun çıktım annemlere geldim artık çok bunaldım oda bunaldı.

Günaydın kızlar iyi pazarlar

Bende doğumda dağıtmalık böyle bişey yapıcam malzemeleri buldum internetten alıcam hep antalyada bi yerde satılıyomu bilmiyorum çünkü
Sizede fikir olur belki

Canım ben de byle bişey düşünüyorum,çok sevimli :) Malzemeleri hangi siteden alıcaksın ?

Kozlar artik bebisimi çok net hissediyorum sanki ayakları kaburgamin altında normal mi ben unutmusumKüçüğüm 2009 dogumlu ne cabuk unuttum yaa

Günaydın canım. Ben gezmelerdeyim :) yaptın mı dün alışveriş
Oh ne güzel bizde birazdan sahilde yürüyüşe çıkacağız eşimle. Dün yaptık cnm alışverişimizi. Portbebe, çantası, havlusu, emziği, kısaca eksik kalan herşeyini aldık kızımın. Sabahtan gidince sakin sakin gezindik. Fiyatlar konusunda ise netten hiçbir farkı yoktu. Karşılaştırma yaptık hemen
Sen yaptın mı cnn alışverişini? Gözüm etrafımdaydı acaba buralarda mısın diye

Yaptım bende canım. Her hamile gördüğümde acaba mı dedim :) dediğin gibi fiyatlar hemen hemen aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…