- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.961
sağolasın canım sizede çok geçmiş olsun allah şifalarını versin benim kızda kusuyor ama kusmaları iyi biyandan rahatlıyor çocuklar.. biraz önce titreme tuutu çorba ilaç verdim yatırdımAh canım çok geçmiş olsun benim büyük kızım öyle 2 gündür mahvoldum kusuyo bide kulak boğaz enfeksiyonu. Bugun çıktım annemlere geldim artık çok bunaldım oda bunaldı.
Yaptım bende canım. Her hamile gördüğümde acaba mı dedim :) dediğin gibi fiyatlar hemen hemen aynı
Cok sagol canim benim:) bende buraya yaziyorum bazen icimi dokuyorum size. Baska kimse yok zaten bu yabanci ulkede bunlari paylasabilecegimOooowwwww sende macera çok canım. Sen şimdiden stres yapmamaya çalış herşey olacağına varır Allah yardım eder. Ev değil ülke değiştirmekte ayrı bi sorunhayırlısı olsun inş gittiğin yerde rahat edersin. Sen düşündükçe kafana taktıkça herşey hemen olmuyo dimi o zaman napıcan anı yaşa bak ne güzel yeşilliğin kızının tadını çıkar koşturmaca Günlerden önce ruhunu dinlendir. Sıkıldıkça yaz bize elimizden bişey gelmez ama anlatmak çok iyi geliyo insana. Çok şükür eşin yanında destek olan seni seven bi insan bunlarında üstesinden gelirsin sen
Braun kulaktan olcer canim mutlaka:) kizimin anneler grubunda da gecenlerde konusuldu herkes hemfikir. Bizde her cesit var ama birtek braun kulaktan olcer en istikrarli ve dogru sonucu veriyor:)kızlar ateş ölçer olarak hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz ? Sanırım en hassas olmamız gereken ihtiyaçlardan. Oldum olası ateşten çok korkarım.
Canim atkadasin cok dogru soylemis. Herseye hazirlikli olmak lazim. Bebegin saglikla dogmasi en onemlisi gerisi nasil dogdugu vs. teferruat. Dogunca cok daha iyi anlayacaksiniz zaten:) dogum mogum akliniza bile gelmeyecek:) insallah herkes bir avazda dogurur saglikla bebislerini!!!!Insallh canim.bn her ikisinede alistiriyorum kndimi.cunku arkadasim cok hayl kirikligi yasadi bebek donmedi bi anda suyu geldi sezeryn.oldu korkmus titremis ameliyatta tansiyonu fln biraz cikmis.bna dedi kndini.ikisinede hazrla snra stres yaprsin.onu dinliorum simdi :)ama gonkum normlden yana tabi:))
Insallh canim Ya.bu arada agzima sezeryani takmisim. Sanki bilinc altim sezeryan.olcaksin diyo.insallh hayrlisiyla bi avazda dogarlr :)Canim atkadasin cok dogru soylemis. Herseye hazirlikli olmak lazim. Bebegin saglikla dogmasi en onemlisi gerisi nasil dogdugu vs. teferruat. Dogunca cok daha iyi anlayacaksiniz zaten:) dogum mogum akliniza bile gelmeyecek:) insallah herkes bir avazda dogurur saglikla bebislerini!!!!
Gecmis olsun canimhayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım bugün umarım keyifler yerindedir..
kızım bu sabah 40 derece ateşle uyandı kafayı gözü soğuk suyla ıslattim ateş düşürücü felan 38 e indi şükür.. duş yaptıracaktım elektirikler yok neyseki geldi ama zaten soğuk su işe yaradı olmazsa akşam yatmadan önce ılık bi duş aldırırım..
Amin canim, dedigin gibi ben herhalde alistim bu yasam tarzina:) surekli bir degisiklik surekli bir belirsizlik. Bir yerde evimizi kirup oturamiyoruz habire kitalar arasi dolasiyoruz kaplumnaga gibiyiz:) kizim bile o kadar alismis ki, herkes cocuklarinin araba yolculuklarinda ucaklarda ne kadar huysuz oldugunu otellerde filan hic uyumadiklarindan bahsediyor bizimki gikini cikarmaz arabada ucakta:) otellerde de uyur nereye koysan uyur:) o da alismis garibim:):)evet canım ister istemez korkuyorum . Allahıma sığınıyorum o yardım eder inşallah ,,
canım senin için normal doğum sıkıntı olmazmı ,, daha 2 sene olmuş çok yeni değilmi , sakın böyle bir riske atma bence , bebişinin normal pozisyona dönmesi için sol tarafına yatsan hep fayda edermi acaba ,herkesin farklı farklı sorunları oluyor işte , anne olmak hiç kolay değilmiş ,, eşin demek vazgeçmedi mısır işinden Allah yardımcın olsun canım ,,, ben olsam altından kalkamam ama , sen amerikada yaşayarak alışmışsın sanırım zorluklara ,,kolay değil gurbette yaşamak ne kadar imkanın olursa olsun , Rabbim kimseye çekemeyeceğindan fazla yük yüklemezmiş.. kendini fazla yormadan yavaş yavaş işlerini hallet canım ,, evlatlarımız için uğraşıyoruz sonuçta , Allah bir kolaylık verir inşallah çok öptüm seni ve kızçelerini
Size de cok gecmis olsun canim yaAh canım çok geçmiş olsun benim büyük kızım öyle 2 gündür mahvoldum kusuyo bide kulak boğaz enfeksiyonu. Bugun çıktım annemlere geldim artık çok bunaldım oda bunaldı.
Canim hangi marka oldugunu filan belirle kocana veya kim alabilecekse goster iyice lazim olirsa bir kosuda alirlar. Ben 6,5 ay kizimla birlikteydim dogum izni kullandim ama pompasiz adim atamazdim hicbiryere cunku cok fazla surum geldi. Kizim deli gibi emmesine ragmen her mezirmeden sonra birde sagmam gerekiyordu yoksa atesleniyordum ve gogus agrisindan duramiyordum. Birde geceleri kalkip sagmam gerekiyordu. Yani bebegin yaninda olsan bile pompa gerekebilir. Sutun gelmeyebikir hic gerekmeyebilir. Bosuna alma elinde kalmasin sonra ucuz birsey degil. Bebek dogunca anlatsin ancak ihtiyacin olacakmi. Her anne ve bebek farkli ne desek bos:) bende kizim dogunca hastaneden cikmadan anladim lazim olacagini esime gostermistim zaten hangi marka model oldugunu bir kosuda alip geldi.kızlar merhaba, göğüs pompası çalışmayan anneler için çok gerekli mi? babymall'da philips'e göre uygunu da var bilindik markaların ama ben her vakit emzirebileceğim için gerekli olup olmadığından çok emin değilim.
ilk bebeği olup araştıranlar, bilenler ve ikinci, üçüncü kez anne olanlar bilgilendirirse sevinirim:)
sağolasın canım inşallah..Gecmis olsun canimumarim
Hemen iyilesir minik prenses!!!
ne güzzel canım ee artık büyüdüler tekmeleri daha fazla hissedersinKozlar artik bebisimi çok net hissediyorum sanki ayakları kaburgamin altında normal mi ben unutmusumKüçüğüm 2009 dogumlu ne cabuk unuttum yaa
bi bak bakalım canım belki orada hoşuna giden bişeyler bulursunSlm kizlar nabersnz. Ölyrmm yorgnlktan ayaklarima karasular indiii kiyafet bkatm dugun icin gezgez butun magazalara girdik butun ilceyi gezdk esimle yok birtane bisey bulamadmbosubosuna okadrda yoruldm ( netten bakcm biseyler en kisa surede gonderm yapan internet sitelrinden
Bana da oluyo arada ama endişelemiyorum. Olabileceğini düşünüyorum. Benim minnoş ben hareketliyken hiç kıpırdamıyo mesela. Ne zaman uzansam veya dinlensem o zaman başlıyo tepmeye.Günaydın kızlar. Benim bebiş beni dün baya korkuttu. 6-7 saat neredeyse hiç hareket etmedi. İlk defa böyle bir şey oldu. Şükür şimdi yine harektli. Arada olabiliyor demek böyle. Bi de uykusuzluktan bahsetmişsiniz. Elinizden geldiğince uyumaya çalışın derim. Çünkü hamilelikteki uyku düzeni bebeğin doğduktan sonraki uyku düzenini etkiliyor diye duymuştum. Oğlumda gerçekten öyle oldu. Sabaha karşı uykuya dalardım. Oğlum da aynı şekilde sabaha karşı uyuyup öğlende uyanırdı. Yastığınızı yükseltip sırtınızı bir yere dayayarak uyumayı deneyin. Ben şu an öyle yapıyorum
Canım benim ağbimin eşi çocuk doktoru, bir tanede oğlu var. Kiralamak en iyisi diyor. Kiralanan makinalar elektirikli ve kuvvetliymiş.mçok hızlı ve rahat sağıyormuş.kızlar merhaba, göğüs pompası çalışmayan anneler için çok gerekli mi? babymall'da philips'e göre uygunu da var bilindik markaların ama ben her vakit emzirebileceğim için gerekli olup olmadığından çok emin değilim.
ilk bebeği olup araştıranlar, bilenler ve ikinci, üçüncü kez anne olanlar bilgilendirirse sevinirim:)
Slm kızlar bugun mobilyamızı aldık dümdüz sade bi model istiyordum kidboo marka buldum odasını yerleştirincede koyarım
mrb kızlar benim bugün seker yuklemem ve kontrolüm vardi.
Kontrolde bebeğimin kalbindeki parlaklığın çok az kaldığı öbür aya belki tamamen gececegini soyledi bizimle ayni durumda olanlar varsa ins onlarda en yakin zamanda hayirli haberleri alirlar. Allah hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar verir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?