2015 Temmuz Anneleri

Ah canım çok geçmiş olsun benim büyük kızım öyle 2 gündür mahvoldum kusuyo bide kulak boğaz enfeksiyonu. Bugun çıktım annemlere geldim artık çok bunaldım oda bunaldı.
sağolasın canım sizede çok geçmiş olsun allah şifalarını versin benim kızda kusuyor ama kusmaları iyi biyandan rahatlıyor çocuklar.. biraz önce titreme tuutu çorba ilaç verdim yatırdım

Yaptım bende canım. Her hamile gördüğümde acaba mı dedim :) dediğin gibi fiyatlar hemen hemen aynı

Canım sen hastanedesin daha iyi bilirsin , hastanelerde hangi marka ateş ölçer kullanılıyor. Bikaç gündür araştırıyorum kafayı yemek üzereyim :))

Cok sagol canim benim:) bende buraya yaziyorum bazen icimi dokuyorum size. Baska kimse yok zaten bu yabanci ulkede bunlari paylasabilecegim cok tesekkurler destegin icin:)

kızlar ateş ölçer olarak hangi marka aldınız ya da düşünüyorsunuz? Tecrübeli anneler siz ne önerirsiniz ? Sanırım en hassas olmamız gereken ihtiyaçlardan. Oldum olası ateşten çok korkarım.
Braun kulaktan olcer canim mutlaka:) kizimin anneler grubunda da gecenlerde konusuldu herkes hemfikir. Bizde her cesit var ama birtek braun kulaktan olcer en istikrarli ve dogru sonucu veriyor:)

Kizlaar gunaydin bize size de tunaydin:):) insan ne cabuk unutuyor herseyi, sabaha karsi karnimda bir pit pit pit ritmik hareket uyku sersemi diyorum ne oluyor boyle sonra hatirladim bizim icerdeki kiz hickirmaya basladi:) ilk hickirigida dun hissetmis oldum:) nasil unutuvermisim
Iki yilda ya:):)

Canim atkadasin cok dogru soylemis. Herseye hazirlikli olmak lazim. Bebegin saglikla dogmasi en onemlisi gerisi nasil dogdugu vs. teferruat. Dogunca cok daha iyi anlayacaksiniz zaten:) dogum mogum akliniza bile gelmeyecek:) insallah herkes bir avazda dogurur saglikla bebislerini!!!!

Insallh canim Ya.bu arada agzima sezeryani takmisim. Sanki bilinc altim sezeryan.olcaksin diyo.insallh hayrlisiyla bi avazda dogarlr :)

Gecmis olsun canimumarim
Hemen iyilesir minik prenses!!!

Slm kizlar nabersnz. Ölyrmm yorgnlktan ayaklarima karasular indiii kiyafet bkatm dugun icin gezgez butun magazalara girdik butun ilceyi gezdk esimle yok birtane bisey bulamadm bosubosuna okadrda yoruldm ( netten bakcm biseyler en kisa surede gonderm yapan internet sitelrinden

Amin canim, dedigin gibi ben herhalde alistim bu yasam tarzina:) surekli bir degisiklik surekli bir belirsizlik. Bir yerde evimizi kirup oturamiyoruz habire kitalar arasi dolasiyoruz kaplumnaga gibiyiz:) kizim bile o kadar alismis ki, herkes cocuklarinin araba yolculuklarinda ucaklarda ne kadar huysuz oldugunu otellerde filan hic uyumadiklarindan bahsediyor bizimki gikini cikarmaz arabada ucakta:) otellerde de uyur nereye koysan uyur:) o da alismis garibim:):)

Sezeryan sonrasi normal dogum yapan cok ama dedigin gibi riski vardir . Benimde soyle bir aklimdan gecti ama yapamam herhalde daha kisa zaman once oldu cunku sezeryanim. Zaten baksana bebisin donmeye niyeti yok gibi. Ben dogumu biraktim dusunmeyi zaten sonrasini dusunuyorum daha cok. Neyse Allah beterinden saklasin

Son düzenleme:
Ah canım çok geçmiş olsun benim büyük kızım öyle 2 gündür mahvoldum kusuyo bide kulak boğaz enfeksiyonu. Bugun çıktım annemlere geldim artık çok bunaldım oda bunaldı.
Size de cok gecmis olsun canim ya kulak enfeksiyonu cok kusturuyor hic haberim yoktu benimde. Kizim yemekten zehirlendi sandim bende gecen hasta oldugunda megerki kulak enfeksiyonuymus umarim cabuk iyilesirsiniz!

kızlar merhaba, göğüs pompası çalışmayan anneler için çok gerekli mi? babymall'da philips'e göre uygunu da var bilindik markaların ama ben her vakit emzirebileceğim için gerekli olup olmadığından çok emin değilim.
ilk bebeği olup araştıranlar, bilenler ve ikinci, üçüncü kez anne olanlar bilgilendirirse sevinirim:)

Canim hangi marka oldugunu filan belirle kocana veya kim alabilecekse goster iyice lazim olirsa bir kosuda alirlar. Ben 6,5 ay kizimla birlikteydim dogum izni kullandim ama pompasiz adim atamazdim hicbiryere cunku cok fazla surum geldi. Kizim deli gibi emmesine ragmen her mezirmeden sonra birde sagmam gerekiyordu yoksa atesleniyordum ve gogus agrisindan duramiyordum. Birde geceleri kalkip sagmam gerekiyordu. Yani bebegin yaninda olsan bile pompa gerekebilir. Sutun gelmeyebikir hic gerekmeyebilir. Bosuna alma elinde kalmasin sonra ucuz birsey degil. Bebek dogunca anlatsin ancak ihtiyacin olacakmi. Her anne ve bebek farkli ne desek bos:) bende kizim dogunca hastaneden cikmadan anladim lazim olacagini esime gostermistim zaten hangi marka model oldugunu bir kosuda alip geldi.

bi bak bakalım canım belki orada hoşuna giden bişeyler bulursun

Bana da oluyo arada ama endişelemiyorum. Olabileceğini düşünüyorum. Benim minnoş ben hareketliyken hiç kıpırdamıyo mesela. Ne zaman uzansam veya dinlensem o zaman başlıyo tepmeye.

Canım benim ağbimin eşi çocuk doktoru, bir tanede oğlu var. Kiralamak en iyisi diyor. Kiralanan makinalar elektirikli ve kuvvetliymiş.mçok hızlı ve rahat sağıyormuş.

gözün aydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…