- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #35.981
Canim hangi marka oldugunu filan belirle kocana veya kim alabilecekse goster iyice lazim olirsa bir kosuda alirlar. Ben 6,5 ay kizimla birlikteydim dogum izni kullandim ama pompasiz adim atamazdim hicbiryere cunku cok fazla surum geldi. Kizim deli gibi emmesine ragmen her mezirmeden sonra birde sagmam gerekiyordu yoksa atesleniyordum ve gogus agrisindan duramiyordum. Birde geceleri kalkip sagmam gerekiyordu. Yani bebegin yaninda olsan bile pompa gerekebilir. Sutun gelmeyebikir hic gerekmeyebilir. Bosuna alma elinde kalmasin sonra ucuz birsey degil. Bebek dogunca anlatsin ancak ihtiyacin olacakmi. Her anne ve bebek farkli ne desek bos:) bende kizim dogunca hastaneden cikmadan anladim lazim olacagini esime gostermistim zaten hangi marka model oldugunu bir kosuda alip geldi.
kiralandığını hiç duymamıştımCanım benim ağbimin eşi çocuk doktoru, bir tanede oğlu var. Kiralamak en iyisi diyor. Kiralanan makinalar elektirikli ve kuvvetliymiş.mçok hızlı ve rahat sağıyormuş.
Kızlar yazdıklarınızı okuyamadım sadece Mevlütte ve doğumda dağıtacağım şeyin resmini koymak için girdim :) kese beğenmiştim tanesi 10tl ydi. Ablam bugün yaptı. Seri üretime geçecek :))
kızlar biri annemi durdursnn :)) dahada örecek gibi :))
hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım bugün umarım keyifler yerindedir..
kızım bu sabah 40 derece ateşle uyandı kafayı gözü soğuk suyla ıslattim ateş düşürücü felan 38 e indi şükür.. duş yaptıracaktım elektirikler yok neyseki geldi ama zaten soğuk su işe yaradı olmazsa akşam yatmadan önce ılık bi duş aldırırım..
Canım ben de byle bişey düşünüyorum,çok sevimli :) Malzemeleri hangi siteden alıcaksın ?
kızlar merhaba, göğüs pompası çalışmayan anneler için çok gerekli mi? babymall'da philips'e göre uygunu da var bilindik markaların ama ben her vakit emzirebileceğim için gerekli olup olmadığından çok emin değilim.
ilk bebeği olup araştıranlar, bilenler ve ikinci, üçüncü kez anne olanlar bilgilendirirse sevinirim:)
Kesinlikle elektrikli. Ben medela elektrikli kullandim tepe tepe cok memnun kaldim. Benim gibi cok sutun olursa manuel hayatta yetmez ellerin kopar. Hastane tipi kiralananlar cok agir ve kocaman hicbiryere tasinmiyor ve cok daha pahaliya denk geliyorçok teşekkür ederim haklısın belki sütüm olmayacak, inşallah olur da. doğmadan almayayım onu o zaman.
peki manuel mi elektrikli mi?
Bende Medela dusunuyorum, hem kutudan bir tanede Calma biberon çıkıyormuş... 389 tl simdi fiyati Joker'lerde, indirime girer mi acaba diye bekliyorum girerse dogumu beklemeden atarım kenaraKesinlikle elektrikli. Ben medela elektrikli kullandim tepe tepe cok memnun kaldim. Benim gibi cok sutun olursa manuel hayatta yetmez ellerin kopar. Hastane tipi kiralananlar cok agir ve kocaman hicbiryere tasinmiyor ve cok daha pahaliya denk geliyormedela cok iyi bir marka cekisi kuvvetli ve cekme hizi ve gucunu ayarlayabiliyorsun bu ozellikte bir pompada cok onemli. Hemde satin alirsan ikinci cocuguna da insallah kullanirsin. Kiralarsan bosuna bara veriyorsun disariya ve pompa senin olmuyor.
Slm kizlar nabersnz. Ölyrmm yorgnlktan ayaklarima karasular indiii kiyafet bkatm dugun icin gezgez butun magazalara girdik butun ilceyi gezdk esimle yok birtane bisey bulamadmbosubosuna okadrda yoruldm ( netten bakcm biseyler en kisa surede gonderm yapan internet sitelrinden
çok hoş görünüyor canım..çok beğendim
Canım sen hastanedesin daha iyi bilirsin , hastanelerde hangi marka ateş ölçer kullanılıyor. Bikaç gündür araştırıyorum kafayı yemek üzereyim :))
Acaba hickirmak nasil oluyor ben daha onu yasamadim sanirim :) yasamissam da anlamamis olabilirim :) ama geceleri hic uyutmuyo beni sabaha kadar tekme atiyor oglum :)Kizlaar gunaydin bize size de tunaydin:):) insan ne cabuk unutuyor herseyi, sabaha karsi karnimda bir pit pit pit ritmik hareket uyku sersemi diyorum ne oluyor boyle sonra hatirladim bizim icerdeki kiz hickirmaya basladi:) ilk hickirigida dun hissetmis oldum:) nasil unutuvermisim
Iki yilda ya:):)
Anlasilan epey gerekliymis. Ben de sadece calisan anneler sagip evde birakiyor sanmistim. Tesekkurler cnm.canım ben kızım doğduktan sonra ayrılmıştım işimden evdeydim medela almıştım çok işime yaradı..emmediği zaan sağıyordum hem sütüm azalmıyodu hem de stokta süt oluyordu..
Oyy hic ugrasmayayim o zaman hastane tipi ya da manuellerle. Off bilmedigim ne cok sey cikiyor her gecen gun:)Kesinlikle elektrikli. Ben medela elektrikli kullandim tepe tepe cok memnun kaldim. Benim gibi cok sutun olursa manuel hayatta yetmez ellerin kopar. Hastane tipi kiralananlar cok agir ve kocaman hicbiryere tasinmiyor ve cok daha pahaliya denk geliyormedela cok iyi bir marka cekisi kuvvetli ve cekme hizi ve gucunu ayarlayabiliyorsun bu ozellikte bir pompada cok onemli. Hemde satin alirsan ikinci cocuguna da insallah kullanirsin. Kiralarsan bosuna bara veriyorsun disariya ve pompa senin olmuyor.
Benimki de gece yatmak istemiyo sabah erkenden hadi kalk diye tepiniyo simdiden:))Acaba hickirmak nasil oluyor ben daha onu yasamadim sanirim :) yasamissam da anlamamis olabilirim :) ama geceleri hic uyutmuyo beni sabaha kadar tekme atiyor oglum :)
gözün aydın canım
Kizlaar gunaydin bize size de tunaydin:):) insan ne cabuk unutuyor herseyi, sabaha karsi karnimda bir pit pit pit ritmik hareket uyku sersemi diyorum ne oluyor boyle sonra hatirladim bizim icerdeki kiz hickirmaya basladi:) ilk hickirigida dun hissetmis oldum:) nasil unutuvermisim
Iki yilda ya:):)
Ya canm ne sorun olcak. Takma kafani. Kilo guzel bisey mi ki almak istiyorsun? Bende 3kilo aldim. Bebek gelisimide normal. E daha ne olsun? Sen 15kilo alinca bebek daha saglikli olmicak kikızlar meraba aynen benım de oğlum hic durmuyor yerınde yatınca hemen kıpır kıpr maşaallah :)şükürler olsun bi sorun yok sabırla bekliyoruz bakalım bu arada ben 4 kilo aldm ya yiyorum kilo alamıyorum ne olacak benim bu halim karnım cıkmadı fazla sizce bi sorun varmıdır???
Bana da oluyo arada ama endişelemiyorum. Olabileceğini düşünüyorum. Benim minnoş ben hareketliyken hiç kıpırdamıyo mesela. Ne zaman uzansam veya dinlensem o zaman başlıyo tepmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?