2015 Temmuz Anneleri

çok teşekkür ederim haklısın belki sütüm olmayacak, inşallah olur da. doğmadan almayayım onu o zaman.
peki manuel mi elektrikli mi?

geçmiş olsun canım şu çocuklar ateşlenmese ne güzel olur demi

Canım ben de byle bişey düşünüyorum,çok sevimli :) Malzemeleri hangi siteden alıcaksın ?

ayna isimliği instagramdaki laila tasarımdan alıcam tanesine 50 krş dedi cam 40cc kavanozuda google yazınca çıkıyor baya uygun şekerle üstündeki lazer kesim çiçeğide bizim burdaki malzemeciden alıcam ama internettede lazer kesim çiçek yazınca çıkıyor :)

canım ben kızım doğduktan sonra ayrılmıştım işimden evdeydim medela almıştım çok işime yaradı..emmediği zaan sağıyordum hem sütüm azalmıyodu hem de stokta süt oluyordu..

çok teşekkür ederim haklısın belki sütüm olmayacak, inşallah olur da. doğmadan almayayım onu o zaman.
peki manuel mi elektrikli mi?
Kesinlikle elektrikli. Ben medela elektrikli kullandim tepe tepe cok memnun kaldim. Benim gibi cok sutun olursa manuel hayatta yetmez ellerin kopar. Hastane tipi kiralananlar cok agir ve kocaman hicbiryere tasinmiyor ve cok daha pahaliya denk geliyor medela cok iyi bir marka cekisi kuvvetli ve cekme hizi ve gucunu ayarlayabiliyorsun bu ozellikte bir pompada cok onemli. Hemde satin alirsan ikinci cocuguna da insallah kullanirsin. Kiralarsan bosuna bara veriyorsun disariya ve pompa senin olmuyor.

Bende Medela dusunuyorum, hem kutudan bir tanede Calma biberon çıkıyormuş... 389 tl simdi fiyati Joker'lerde, indirime girer mi acaba diye bekliyorum girerse dogumu beklemeden atarım kenara ) Simdi senden de tasdiklendi, icim daha rahatladı Avent mi alsam acaba diye gidip geliyordum cunku bazen...

En gıcık olduğum şey. Sırf bu yüzden almadım düğünde. İnşallah bulursun canım

çok hoş görünüyor canım..çok beğendim

Teşekkür ederim canım. Benimde içime sindi

Acaba hickirmak nasil oluyor ben daha onu yasamadim sanirim :) yasamissam da anlamamis olabilirim :) ama geceleri hic uyutmuyo beni sabaha kadar tekme atiyor oglum :)

Oyy hic ugrasmayayim o zaman hastane tipi ya da manuellerle. Off bilmedigim ne cok sey cikiyor her gecen gun:)
Cok cok tesekkurler cnm burasi da olmasa yandik valla:)

kızlar meraba aynen benım de oğlum hic durmuyor yerınde yatınca hemen kıpır kıpr maşaallah :) şükürler olsun bi sorun yok sabırla bekliyoruz bakalım bu arada ben 4 kilo aldm ya yiyorum kilo alamıyorum ne olacak benim bu halim karnım cıkmadı fazla sizce bi sorun varmıdır???

Bazen pıt pıt pıt vuruyo hafif hafif belkide hıçkırık tutuyo o zamanlarda neresiyle böyle yapıyo diye düşünüyodum normal tekmeden zıplamadan farklı çünkü

Ya canm ne sorun olcak. Takma kafani. Kilo guzel bisey mi ki almak istiyorsun? Bende 3kilo aldim. Bebek gelisimide normal. E daha ne olsun? Sen 15kilo alinca bebek daha saglikli olmicak ki

Bana da oluyo arada ama endişelemiyorum. Olabileceğini düşünüyorum. Benim minnoş ben hareketliyken hiç kıpırdamıyo mesela. Ne zaman uzansam veya dinlensem o zaman başlıyo tepmeye.

Bana ilk defa oldu. O yüzden endişelendim. Benim bebiş de sırt üstü yatınca rahatsız olur. O şekilde bile hareket etmeyince korktum baya. Çikolatalar tatlılar falan hiçbir işe yaramadı. Sonra azcık azcık hareket etti de rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…