2015 Temmuz Anneleri

Valla bugün benim ki 3 kez hareket etti. Normalde hiç durmaz. Acaba stresli olunca daha mı hareketli oluyolar acaba? Geçen haftalarda çok stresliydim çok hareketliydi. Sınavlar bitti duruldu. İlgisi olabilir mi sence?

Ne güzel işte. Maşallah. Ben 9 kilo aldım. Bu kontrolde kesin doktordan fırça yicem

Valla bugün benim ki 3 kez hareket etti. Normalde hiç durmaz. Acaba stresli olunca daha mı hareketli oluyolar acaba? Geçen haftalarda çok stresliydim çok hareketliydi. Sınavlar bitti duruldu. İlgisi olabilir mi sence?

Aslında tam tersi olması lazım normalde. Ama büyüdükçe yerleri kısıtlanıyor ya ondan olabilir belki

Sali gunu seker yuklemem var. diyorum bari su 2gun dikkat ediyim. Resmen aklim benle oyun oynuyo. Limonatalar gidiyo dondurmalar geliyo vucudum bana savas acmis gibi hahahaa

Sali gunu seker yuklemem var. diyorum bari su 2gun dikkat ediyim. Resmen aklim benle oyun oynuyo. Limonatalar gidiyo dondurmalar geliyo vucudum bana savas acmis gibi hahahaa
Seker yüklemesi oncesi bende oyleydim, doktorum özellikle söylemişti son 1 hafta dikkat et, son 2 gun tatlı birsey tüketme dedi... 1 hafta boyunca hic istemediği kadar abur cubur istedi cnmmm ;o

Seker yüklemesi oncesi bende oyleydim, doktorum özellikle söylemişti son 1 hafta dikkat et, son 2 gun tatlı birsey tüketme dedi... 1 hafta boyunca hic istemediği kadar abur cubur istedi cnmmm ;o
Ah ah bu bebişler bizi şimdiden oynatıyo bacaksızlar canm. Bakalım doğunca neler yapıcaklar

Canm bnde bulamadim ya. Ne giycez bu cumartesi kuzenlerin dugunde artik hamile pantolon uzerine ipek gomlek giycem son care
Cnm ben onu bile baktm canm elbise bulamaynca oda yok begenedm birturlu yaa bildgn anne kiyaftleri vardi yaa valla cildrcm yarin biryer daha var bakcm eger ordada yoksa artk ben düğüne gitmym daha iyi

Kizlar yuruyus falan iyi ama bugun anladm ki ben onu bile zar zor yapcm yaw acayip yorldm bugun esime diorm simdi one dogru devrlcm sanki tasyamyrm kendimi artikk ayakbileklerim koptu

Acaba hickirmak nasil oluyor ben daha onu yasamadim sanirim :) yasamissam da anlamamis olabilirim :) ama geceleri hic uyutmuyo beni sabaha kadar tekme atiyor oglum :)
Hickirik tekmeden biraz daha farkli gozun seyirir gibi karninda birsey ritmik olarak seyiriyor. Bazen yarim saat 40 dk bile suruyor:)

Cok artmamis fiyati , ben iki sene once 370'e aldim galiba.

Bazen pıt pıt pıt vuruyo hafif hafif belkide hıçkırık tutuyo o zamanlarda neresiyle böyle yapıyo diye düşünüyodum normal tekmeden zıplamadan farklı çünkü
Evet canim tekmeden farkli. Tekme kadar sert degil , goz seyirmesi gibi . Uzun suruyor iki uc tane degil tekme gibi en az 10-15 dakika surer bazen bir saati bile buluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…