- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.001
Şu hastanedekiler gibi aletler. bi araştır ben öyle yapcam.kiralandığını hiç duymamıştım
bir de öyle araştırayım cnm, sağolasın :)
Valla bugün benim ki 3 kez hareket etti. Normalde hiç durmaz. Acaba stresli olunca daha mı hareketli oluyolar acaba? Geçen haftalarda çok stresliydim çok hareketliydi. Sınavlar bitti duruldu. İlgisi olabilir mi sence?Bana ilk defa oldu. O yüzden endişelendim. Benim bebiş de sırt üstü yatınca rahatsız olur. O şekilde bile hareket etmeyince korktum baya. Çikolatalar tatlılar falan hiçbir işe yaramadı. Sonra azcık azcık hareket etti de rahatladım.
kızlar meraba aynen benım de oğlum hic durmuyor yerınde yatınca hemen kıpır kıpr maşaallah :)şükürler olsun bi sorun yok sabırla bekliyoruz bakalım bu arada ben 4 kilo aldm ya yiyorum kilo alamıyorum ne olacak benim bu halim karnım cıkmadı fazla sizce bi sorun varmıdır???
Valla bugün benim ki 3 kez hareket etti. Normalde hiç durmaz. Acaba stresli olunca daha mı hareketli oluyolar acaba? Geçen haftalarda çok stresliydim çok hareketliydi. Sınavlar bitti duruldu. İlgisi olabilir mi sence?
Offf ins. Canm yaEn gıcık olduğum şey. Sırf bu yüzden almadım düğünde. İnşallah bulursun canım
Teşekkür ederim canım. Benimde içime sindi
Mrb cnm neyi kesfettin ?merhabalar yeni keşfettim:) ben 15 kilo aldım şimdiden zorlanıyorum nasip bakalım...
Ne güzel işte. Maşallah. Ben 9 kilo aldım. Bu kontrolde kesin doktordan fırça yicem
Canm bnde bulamadim ya. Ne giycez bu cumartesi kuzenlerin dugundeOfff ins. Canm yacanim sıkıldı zaten bulamadm die
Canm bnde bulamadim ya. Ne giycez bu cumartesi kuzenlerin dugundeartik hamile pantolon uzerine ipek gomlek giycem son care
Ben de 9 kg aldım. Dikkat etmeye çalıştıkça daha beter yiyorum
Seker yüklemesi oncesi bende oyleydim, doktorum özellikle söylemişti son 1 hafta dikkat et, son 2 gun tatlı birsey tüketme dedi... 1 hafta boyunca hic istemediği kadar abur cubur istedi cnmmm ;oSali gunu seker yuklemem var. diyorum bari su 2gun dikkat ediyim. Resmen aklim benle oyun oynuyo. Limonatalar gidiyo dondurmalar geliyovucudum bana savas acmis gibi hahahaa
Ah ah bu bebişler bizi şimdiden oynatıyo bacaksızlar canm. Bakalım doğunca neler yapıcaklarSeker yüklemesi oncesi bende oyleydim, doktorum özellikle söylemişti son 1 hafta dikkat et, son 2 gun tatlı birsey tüketme dedi... 1 hafta boyunca hic istemediği kadar abur cubur istedi cnmmm ;o
Cnm ben onu bile baktm canm elbise bulamaynca oda yok begenedm birturlu yaa bildgn anne kiyaftleri vardi yaaCanm bnde bulamadim ya. Ne giycez bu cumartesi kuzenlerin dugundeartik hamile pantolon uzerine ipek gomlek giycem son care
Hickirik tekmeden biraz daha farkli gozun seyirir gibi karninda birsey ritmik olarak seyiriyor. Bazen yarim saat 40 dk bile suruyor:)Acaba hickirmak nasil oluyor ben daha onu yasamadim sanirim :) yasamissam da anlamamis olabilirim :) ama geceleri hic uyutmuyo beni sabaha kadar tekme atiyor oglum :)
Cok artmamis fiyati , ben iki sene once 370'e aldim galiba.Bende Medela dusunuyorum, hem kutudan bir tanede Calma biberon çıkıyormuş... 389 tl simdi fiyati Joker'lerde, indirime girer mi acaba diye bekliyorum girerse dogumu beklemeden atarım kenara) Simdi senden de tasdiklendi, icim daha rahatladı Avent mi alsam acaba diye gidip geliyordum cunku bazen...
Evet canim tekmeden farkli. Tekme kadar sert degil , goz seyirmesi gibi . Uzun suruyor iki uc tane degil tekme gibi en az 10-15 dakika surer bazen bir saati bile buluyor.Bazen pıt pıt pıt vuruyo hafif hafif belkide hıçkırık tutuyo o zamanlarda neresiyle böyle yapıyo diye düşünüyodum normal tekmeden zıplamadan farklı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?