- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.021
Gunydin cnm .iuiymis cok sukur bebis.bnde saga yatinca vuruyo hmn donuyorum ama bazen.oyle deliksiz uyuyorumki sagdan uyaniyorum isteyerek yatmiyoruz sonucta insallh bisey olmz bnde ezfim kafasini die butun gun dusunuyorum.Allaha emanetler onsallh bisey olmuyodr ya.bnde sirtima yorgani dayiyorum donmeyeyim diye napiosam donmus oluyorum.bide solum agriyo artikGünaydın kızlar. Dün sabah bebeğim geceden beri hareket etmediğinden çok huzursuzlandım. Uyanınca biraz daha bekledim.acaba uykumda farketmedim mi diye. Ama normalde kıpır kıpır olan bebek çok çok cılız bi kaç hareket etti. Eşimle acilin kapısına vardık ki hanımefendiyi hıçkırık tuttuGaliba ondan rahatsız oldu hareketlenmeye başladı. Kapıdan döndürdü bizi Bir de ben artık gece sağa sola yatınca hareketlenirse uyanıyorum.hele ki sabaha karşı sola yatarsam soldan sağa yatrsam sağdan vuruo cadı. Ben de yastıkları dikip oturur pozisyonda uyuyorum Ama sola yatmadığım için içim içimi yio. Bebeğe bi zararı var mıdır ki ?
Gnydin cnm soguk bir nosan ayiyla beraberiz.sen nasilsin.:)günaydn bayanlar nasılsnz? iyi hafta olur inş.
Gunaydn canm iyiyz sen nasılsın. Dinlenebildin mi biraz?günaydn bayanlar nasılsnz? iyi hafta olur inş.
Nerde yaşıyosun canmGnydin cnm soguk bir nosan ayiyla beraberiz.sen nasilsin.:)
Ben ipekyolda gömlek beğendim. Zaten bol kesim. Onu alcam son çareCnm ben onu bile baktm canm elbise bulamaynca oda yok begenedm birturlu yaa bildgn anne kiyaftleri vardi yaavalla cildrcm yarin biryer daha var bakcm eger ordada yoksa artk ben düğüne gitmym daha iyi
canım ben 12 kilo aldım 10 gün önce gittm kontole 675 grdı bebişimKızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınz ve bebişiniz kaç kilo paylaşırsanız hepimize fikir olur
Kızlar hamilelik boyunca kaç kilo aldınz ve bebişiniz kaç kilo paylaşırsanız hepimize fikir olur
evet canm ya yaz gelmyck anladm ben onu :) kabuslar gördmGnydin cnm soguk bir nosan ayiyla beraberiz.sen nasilsin.:)
Hayır olsun cnm inş.evet canm ya yaz gelmyck anladm ben onu :) kabuslar gördmbebişin birini annesi gölün ortasına bırakmş gitmş köpekler yanına gelyr bende penceren göryrm birden fırlyrm onu kurtaryrm ordan okadr tatlı tombalak ki gerçek gibiydi okadr üzülmşmki rüyamda başm ağryr biraz.
dinlendm sayılır canm gece rüya ile cebelleşip durdumGunaydn canm iyiyz sen nasılsın. Dinlenebildin mi biraz?
Gunydin cnm .iuiymis cok sukur bebis.bnde saga yatinca vuruyo hmn donuyorum ama bazen.oyle deliksiz uyuyorumki sagdan uyaniyorum isteyerek yatmiyoruz sonucta insallh bisey olmz bnde ezfim kafasini die butun gun dusunuyorum.Allaha emanetler onsallh bisey olmuyodr ya.bnde sirtima yorgani dayiyorum donmeyeyim diye napiosam donmus oluyorum.bide solum agriyo artik
gnydn cnm işteyim hafif baş ağrm var sen naslsn döndn mü işe nasl gdyr sorun yok dimiGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
Hayırlı bir hafta olsun inş hepimiz için.
Offf ins. Canm yacanim sıkıldı zaten bulamadm die
Canm bnde bulamadim ya. Ne giycez bu cumartesi kuzenlerin dugundeartik hamile pantolon uzerine ipek gomlek giycem son care
amin canım inş.Hayır olsun cnm inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?