- 25 Eylül 2012
- 126
- 68
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.041
günaydınlar.cumartesi şeker yüklemesi yapıldı çok şükür çıkmadı.açlık 90 içtikten sonra 124 çıktı.doktor hep şekerden şüpleniyordu suyum fazla çıktığı için şeker de çıkmadı acaba suyum neden fazla diye şimdi ona takmış bulunuyorum.aranızda başına gelen var mı?nette bir sürü şey yazıyor.inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz.
nette var mı canm peki. bugünde bulamazsam ne yapcm hiç bilmyrmBen ipekyolda gömlek beğendim. Zaten bol kesim. Onu alcam son çare
bende yarın gitcm doktora ozmn yazarm cnm şimdi bilmyrm24+5 de gittiğimde doktora ben 5.5 kg almıştım bebişimde 830gr çıkmıştı
canım bende aynıyım. hemen yoruluyorumKizlar yuruyus falan iyi ama bugun anladm ki ben onu bile zar zor yapcm yaw acayip yorldm bugun esime diorm simdi one dogru devrlcm sanki tasyamyrm kendimi artikk ayakbileklerim koptu
Cnm bayburtta calisiyor ve yasiyoruz simdilik :)Nerde yaşıyosun canm
Vardır canm. Bak istersen gömleklerenette var mı canm peki. bugünde bulamazsam ne yapcm hiç bilmyrm
saol canm oraya da bakıyım ben bugünbenim de cumartesi kuzenin düğünü var, zara dan bol bir elbise aldım hamile kıyafeti değil oraya bakma imkanınız varsa bir bakın derim.
canm burda satış mağazası yok ama nette satışı varsa bakım.benim de cumartesi kuzenin düğünü var, zara dan bol bir elbise aldım hamile kıyafeti değil oraya bakma imkanınız varsa bir bakın derim.
günydn cnm ne güzel hava güzel olunca pozitf olyr insan bizime burda güneş var şuan dünkü sıcak olursa yazı getryrz yavas yavasGünaydın güzel anneler bugün biraz güneşi gördük Ankara da keyfimiz yerinde :)
Bende ilk aylar çok rüyalar görüyodum. Korkuyodum baya. Neyse bitti benimkiler. Seninkilerde geçer inşallah. Bilinçaltımızdaki endişeler çıkıyo hepdinlendm sayılır canm gece rüya ile cebelleşip durdumannesi bırakıp gitmş bebeği nasıl üzüldysem baş ağrsyla uyandm uyanıncada ohhh bee kurtardm diordm içime işlemş resmen rüya
yaa canm deme öyleGÜNAYDIN KIZLAR :) hamilelikte yapılmaması gerekenlerin başında ev taşımak geliyormuş test etmiş bulundukasla tavsiye etmiyorum, bir haftadır ilaçlarımı bile içmeye fırsat bulamadım, perişan olduk ama bitti çok şükür...
Bende içime sinen bebek arabası bulamadım canm. Bu güzelmiş. Mima mı? Ona benzettim. Bende çilekten baby dream takımını aldım. Cok tatlı. Seninkide cok güzelKıZlar bu arada sonunda bebek arabamızı aldık :)) Aslında tereddütlerimiz vardı bu bebek arabası konusunda ama eşim bunu çok istedi. Ben de mor hastası olduğum için dayanamadık aldık İnşallah bebişimizle sağlıklı huzurlu kullanmak nasip olur. Eki Görüntüle 1491138 Bebek odası olarak da http://www.cilek.com/softy Linkteki odayı beğendik. Görüşlerinizi bekliyorumm :))
son aylara doğru ne yapcz canmcanım bende aynıyım. hemen yoruluyorum
saol canm oraya da bakıyım ben bugün
canm burda satış mağazası yok ama nette satışı varsa bakım.
gülw güle kullanın canım çok güzellerrKıZlar bu arada sonunda bebek arabamızı aldık :)) Aslında tereddütlerimiz vardı bu bebek arabası konusunda ama eşim bunu çok istedi. Ben de mor hastası olduğum için dayanamadık aldık İnşallah bebişimizle sağlıklı huzurlu kullanmak nasip olur. Eki Görüntüle 1491138 Bebek odası olarak da http://www.cilek.com/softy Linkteki odayı beğendik. Görüşlerinizi bekliyorumm :))
Hayir olsun insallh canim.bnde hep.kabus goruyorum cok kotu yaevet canm ya yaz gelmyck anladm ben onu :) kabuslar gördmbebişin birini annesi gölün ortasına bırakmş gitmş köpekler yanına gelyr bende penceren göryrm birden fırlyrm onu kurtaryrm ordan okadr tatlı tombalak ki gerçek gibiydi okadr üzülmşmki rüyamda başm ağryr biraz.
Günaydın cnm.Gunaydinnn
Maşallah cnm bebişine, annesini korkutmuş biraz ama sağlıklı olmasına sevindim.Günaydın kızlar. Dün sabah bebeğim geceden beri hareket etmediğinden çok huzursuzlandım. Uyanınca biraz daha bekledim.acaba uykumda farketmedim mi diye. Ama normalde kıpır kıpır olan bebek çok çok cılız bi kaç hareket etti. Eşimle acilin kapısına vardık ki hanımefendiyi hıçkırık tuttuGaliba ondan rahatsız oldu hareketlenmeye başladı. Kapıdan döndürdü bizi Bir de ben artık gece sağa sola yatınca hareketlenirse uyanıyorum.hele ki sabaha karşı sola yatarsam soldan sağa yatrsam sağdan vuruo cadı. Ben de yastıkları dikip oturur pozisyonda uyuyorum Ama sola yatmadığım için içim içimi yio. Bebeğe bi zararı var mıdır ki ?
Geçmiş olsun cnm, şükür şeker çıkmamış. Fazla su için doktorun bir şey demedi mi peki? Herhangi bir sebebi, alabileceğin önlemler vs.günaydınlar.cumartesi şeker yüklemesi yapıldı çok şükür çıkmadı.açlık 90 içtikten sonra 124 çıktı.doktor hep şekerden şüpleniyordu suyum fazla çıktığı için şeker de çıkmadı acaba suyum neden fazla diye şimdi ona takmış bulunuyorum.aranızda başına gelen var mı?nette bir sürü şey yazıyor.inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz.
Geçmiş olsun cnm, rüyalarla benimde başım dertte. Kabuslar, hiç olmayacak şeyler görüyorum sürekli.gnydn cnm işteyim hafif baş ağrm var sen naslsn döndn mü işe nasl gdyr sorun yok dimi
Günaydın cnm. Bugün burada da hava güzel. Hafta sonu da güzeldi. İnş bozmaz artık bundan sonra :)Günaydın güzel anneler bugün biraz güneşi gördük Ankara da keyfimiz yerinde :)
Bitirmenize sevindim cnm, normal şartlarda ev taşımak zulüm zaten, hamileyken kaç kat artıyordur bu zulüm tahmin edemiyorum. Aman dikkat et kendine.GÜNAYDIN KIZLAR :) hamilelikte yapılmaması gerekenlerin başında ev taşımak geliyormuş test etmiş bulundukasla tavsiye etmiyorum, bir haftadır ilaçlarımı bile içmeye fırsat bulamadım, perişan olduk ama bitti çok şükür...
canm güle güle sağlk ve mutlulukla kullanın inş.oda takımıda çok sade ve şık duryr bende hep sade şeyler beğendgm için bayldm :)KıZlar bu arada sonunda bebek arabamızı aldık :)) Aslında tereddütlerimiz vardı bu bebek arabası konusunda ama eşim bunu çok istedi. Ben de mor hastası olduğum için dayanamadık aldık İnşallah bebişimizle sağlıklı huzurlu kullanmak nasip olur. Eki Görüntüle 1491138 Bebek odası olarak da http://www.cilek.com/softy Linkteki odayı beğendik. Görüşlerinizi bekliyorumm :))
bende ondan korkuyorum valla 36. haftaya kadar nasıl çalışacağımı düşünüyorumson aylara doğru ne yapcz canmhiçbiryere gidemem sanrm yürüyemem bile belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?