2015 Temmuz Anneleri

doktor bana şekerli gıdaları yasakladı, benim de suyum sınırda çıktı ve yüklemede şeker çıkmadı. Sen de şekerli şeyleri yeme istersen.

KıZlar bu arada sonunda bebek arabamızı aldık :)) Aslında tereddütlerimiz vardı bu bebek arabası konusunda ama eşim bunu çok istedi. Ben de mor hastası olduğum için dayanamadık aldık İnşallah bebişimizle sağlıklı huzurlu kullanmak nasip olur. Bebek odası olarak da http://www.cilek.com/softy Linkteki odayı beğendik. Görüşlerinizi bekliyorumm :))

dinlendm sayılır canm gece rüya ile cebelleşip durdum annesi bırakıp gitmş bebeği nasıl üzüldysem baş ağrsyla uyandm uyanıncada ohhh bee kurtardm diordm içime işlemş resmen rüya
Bende ilk aylar çok rüyalar görüyodum. Korkuyodum baya. Neyse bitti benimkiler. Seninkilerde geçer inşallah. Bilinçaltımızdaki endişeler çıkıyo hep

yaa canm deme öyle bende taşycm hemde hazıran sonu 10 temmzuda doğm gözkyr tabii normal olursa değişr tarih. korktm bak şimdi

Bende içime sinen bebek arabası bulamadım canm. Bu güzelmiş. Mima mı? Ona benzettim. Bende çilekten baby dream takımını aldım. Cok tatlı. Seninkide cok güzel

gülw güle kullanın canım çok güzellerr

Hayir olsun insallh canim.bnde hep.kabus goruyorum cok kotu ya

Günaydın cnm.

Maşallah cnm bebişine, annesini korkutmuş biraz ama sağlıklı olmasına sevindim.
Ben soluma hiç yatamıyorum. Bebeğim sdc sol tarafta duruyor çünkü. Uykumda yanlışla dönmüş isem, hemen tekmelere başlıyor, uykumdan fırlıyorum resmen. Sağımıza dönüyoruz hemen. Bende farkında olmadan sırt üstü yatıyorum. Uyandığımda farkediyorum. O zaman biraz tedirgin oluyorum açıkçası. Hareketlerini dinlemeye başlıyorum hemen.
Deliksiz uyumayı daha şimdiden özledim. Bebiş olunca nasıl olacak bakalım :)

Geçmiş olsun cnm, şükür şeker çıkmamış. Fazla su için doktorun bir şey demedi mi peki? Herhangi bir sebebi, alabileceğin önlemler vs.
gnydn cnm işteyim hafif baş ağrm var sen naslsn döndn mü işe nasl gdyr sorun yok dimi
Geçmiş olsun cnm, rüyalarla benimde başım dertte. Kabuslar, hiç olmayacak şeyler görüyorum sürekli.
İşe birkaç haftadır ara vermedim cnm. Şükür sıkıntımız yok, çalışıyoruz. Bayıldığım gün haricinde, sürekli geliyorum işe. Son 4haftaya girdik inş izne ayrılmak için. Doktorumuz 32den sonra çalışmam için rapor verir mi hiç fikrimiz yok. Haftaya kontrolde konuşuruz sanırım artık bunu.
Günaydın güzel anneler bugün biraz güneşi gördük Ankara da keyfimiz yerinde :)
Günaydın cnm. Bugün burada da hava güzel. Hafta sonu da güzeldi. İnş bozmaz artık bundan sonra :)
Bitirmenize sevindim cnm, normal şartlarda ev taşımak zulüm zaten, hamileyken kaç kat artıyordur bu zulüm tahmin edemiyorum. Aman dikkat et kendine.

canm güle güle sağlk ve mutlulukla kullanın inş.oda takımıda çok sade ve şık duryr bende hep sade şeyler beğendgm için bayldm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…