2015 Temmuz Anneleri

Bende içime sinen bebek arabası bulamadım canm. Bu güzelmiş. Mima mı? Ona benzettim. Bende çilekten baby dream takımını aldım. Cok tatlı. Seninkide cok güzel

Yok canım bu stokke. Ben de mimayla arasında kalmıştım . Eşim bunu daha çok beğendiği için bunu aldık :) Baby dreami de çok beğendim ben. güle güle kullansın bebişin odasını :)

Tevekkeli bnmki bes gunde 200 gr ondn aldi yemk yerim snra seriliorum ben :))

günaydın

günaydın ,bende her gece aynı şeyi düşünüyorum .acaba sağa yatınca bişey oldumu ,oturur gibi uyuduğmda oluyor .inşallah sıkıntı olmuyordur bebeklerimize

günaydn bayanlar nasılsnz? iyi hafta olur inş.
günayydıın :)

Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Hayırlı bir hafta olsun inş hepimiz için.
günaydın inşallah

günaydın hanımlar , hepimize sağlıklı ve güzel bi hafta olsun ...bol bol tekmeli olsun ...hayırlı haberler alalım hepimiz inşallah

Bebek arabasının rengine bayıldım cnm :) Çok güzeller.
Bebek odası da sade ve kibar. Çok hoş bence. İnş bebişin sağlıkla kullanır hepsini.

Bende ilk aylar çok rüyalar görüyodum. Korkuyodum baya. Neyse bitti benimkiler. Seninkilerde geçer inşallah. Bilinçaltımızdaki endişeler çıkıyo hep
sanrm öyle olyr cnm yada bebekle vaya hamile ile ilgili gördgm duydygum kötü şeylerin çok etkisi altında kalyrm takyrm resmen o yüzden de olyr. dün eşimle gezerken arkdşyla eşini gördk kız suratsz ve çok soğktu eşime dedm sonrasnda bu kız nie hep böyle çok soğk dedm eşimde ikinci bebeğinide düşrmş öyle söyldlr iş yerinde dedi öyle knştgm içn okadr pişman oldm üzüldm ki keşke hamile halimle görmsydi beni ilker dedm sonrasındada bu rüyayı gördm işte.

canm az kaldı inş. tekrar sorunların olmazda sorunsz halledersn son ayları canm bakarsnz artk seni zorlyck gibiyse hiç kendine eziyet etme dinlen evde bende şuanlk iyiyim ama tansıyon problemı sıcaklarda artarsa belkı bende çalşmam artk zamn gösterck bakalm

yaa canm deme öyle bende taşycm hemde hazıran sonu 10 temmzuda doğm gözkyr tabii normal olursa değişr tarih. korktm bak şimdi

imkanı olanların taşımaması taraftarıyım ancak mecbur kalınca yapacak birşey yok tabi allah sanada kolaylık versin...biz atlattık herşey yarım yamalakta olsa bitti..

Yüksek tansiyon mu var cnm? Eğer öyleyse sıcaklarda sıkıntı olur senin için dediğin gibi. Bir taraftan izne ayrılmak istiyorum, bir taraftan biraz daha uzatıp bebişimle biraz daha fazla vakit geçirmek istiyorum Karmaşık bir hal içindeyim.

günaydınizi tatlişler.hepinizi öpüyorum.herkes iyidir inş.güzel bir haftanız olsun
Günaydın cnm, amin inş. Bizler iyiyiz çok şükür. Bebişinle sen nasılsın?

doktor bana şekerli gıdaları yasakladı, benim de suyum sınırda çıktı ve yüklemede şeker çıkmadı. Sen de şekerli şeyleri yeme istersen.

işte doktor şimdiye kadar hep şekerden şüphelendi hatta direk 100 lük istedi ben kusunca seni zorlamayayım 50 lik yapalım çıkarsa ona göre bakarız çaresine dedi bende o kadar çok inandım ki şeker çıkacağına kendi kendime hep kıstım yediklerimi çok dikkat ediyorum şimdi abur cubur yemiyorum falan.küçük bi yerde yaşıyorum ben doktor ayrınıtılıyı bile ben yaparım dedi başka bi yere de yollamadı nette bir sürü şey yazıyor yok sindirim bozukluğu yok boşaltım bozukluğu falan tedirgin oldum

yok canım küçük bir yerdeyim pek fazla açıklamada yapmıyor fazla da konuşmuyor değişik bir doktor. hep kesin şekerden diyordu falan o da çıkmayınca bakalım inşallah sorunuz atlatırız bakalım

yok canım küçük bir yerdeyim pek fazla açıklamada yapmıyor fazla da konuşmuyor değişik bir doktor. hep kesin şekerden diyordu falan o da çıkmayınca bakalım inşallah sorunuz atlatırız bakalım
İnş cnm önemli bir şey değildir. Keşke gidip danışabileceğin başka bir yer daha olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…