- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.061
Bende içime sinen bebek arabası bulamadım canm. Bu güzelmiş. Mima mı? Ona benzettim. Bende çilekten baby dream takımını aldım. Cok tatlı. Seninkide cok güzel
Tevekkeli bnmki bes gunde 200 gr ondn aldi yemk yerim snra seriliorum ben :))hehe alemsin canım ya hiç kafası ezilirmi :)) o kendine kaçacak yer buluyor ,, illa da sola yatacam diye şartlandırmayın , bir müddet yattıktan sonra herkes dönüyor sağa sola ,, yemeklerden sonra sola yatmak özellikle bebeğin kilo almasında yardımcı oluyor ,,
günaydınGunaydinnn
günaydın ,bende her gece aynı şeyi düşünüyorum .acaba sağa yatınca bişey oldumu ,oturur gibi uyuduğmda oluyor .inşallah sıkıntı olmuyordur bebeklerimizeGünaydın kızlar. Dün sabah bebeğim geceden beri hareket etmediğinden çok huzursuzlandım. Uyanınca biraz daha bekledim.acaba uykumda farketmedim mi diye. Ama normalde kıpır kıpır olan bebek çok çok cılız bi kaç hareket etti. Eşimle acilin kapısına vardık ki hanımefendiyi hıçkırık tuttuGaliba ondan rahatsız oldu hareketlenmeye başladı. Kapıdan döndürdü bizi Bir de ben artık gece sağa sola yatınca hareketlenirse uyanıyorum.hele ki sabaha karşı sola yatarsam soldan sağa yatrsam sağdan vuruo cadı. Ben de yastıkları dikip oturur pozisyonda uyuyorum Ama sola yatmadığım için içim içimi yio. Bebeğe bi zararı var mıdır ki ?
günayydıın :)günaydn bayanlar nasılsnz? iyi hafta olur inş.
günaydın inşallahGünaydın hanımlar. Nasılsınız?
Hayırlı bir hafta olsun inş hepimiz için.
Bebek arabasının rengine bayıldım cnm :) Çok güzeller.KıZlar bu arada sonunda bebek arabamızı aldık :)) Aslında tereddütlerimiz vardı bu bebek arabası konusunda ama eşim bunu çok istedi. Ben de mor hastası olduğum için dayanamadık aldık İnşallah bebişimizle sağlıklı huzurlu kullanmak nasip olur. Eki Görüntüle 1491138 Bebek odası olarak da http://www.cilek.com/softy Linkteki odayı beğendik. Görüşlerinizi bekliyorumm :))
sanrm öyle olyr cnm yada bebekle vaya hamile ile ilgili gördgm duydygum kötü şeylerin çok etkisi altında kalyrm takyrm resmen o yüzden de olyr. dün eşimle gezerken arkdşyla eşini gördk kız suratsz ve çok soğktu eşime dedm sonrasnda bu kız nie hep böyle çok soğk dedm eşimde ikinci bebeğinide düşrmş öyle söyldlr iş yerinde dedi öyle knştgm içn okadr pişman oldm üzüldm ki keşke hamile halimle görmsydi beni ilker dedmBende ilk aylar çok rüyalar görüyodum. Korkuyodum baya. Neyse bitti benimkiler. Seninkilerde geçer inşallah. Bilinçaltımızdaki endişeler çıkıyo hep
canm güle güle giyhttp://www.zara.com/tr/en/woman/dresses/view-all/back-pleated-dress-c719020p2650510.html
elbise de bu hatta, bedeni tabi az büyük alınca kısa da olmuyor
amin canm isnş. ya etkilenyrm hemen ben ondan olyr bukadr kabusHayir olsun insallh canim.bnde hep.kabus goruyorum cok kotu ya
canm az kaldı inş. tekrar sorunların olmazda sorunsz halledersn son ayları canm bakarsnz artk seni zorlyck gibiyse hiç kendine eziyet etme dinlen evde bende şuanlk iyiyim ama tansıyon problemı sıcaklarda artarsa belkı bende çalşmam artk zamn gösterck bakalmGünaydın cnm.
Maşallah cnm bebişine, annesini korkutmuş biraz ama sağlıklı olmasına sevindim.
Ben soluma hiç yatamıyorum. Bebeğim sdc sol tarafta duruyor çünkü. Uykumda yanlışla dönmüş isem, hemen tekmelere başlıyor, uykumdan fırlıyorum resmen. Sağımıza dönüyoruz hemen. Bende farkında olmadan sırt üstü yatıyorum. Uyandığımda farkediyorum. O zaman biraz tedirgin oluyorum açıkçası. Hareketlerini dinlemeye başlıyorum hemen.
Deliksiz uyumayı daha şimdiden özledim. Bebiş olunca nasıl olacak bakalım :)
Geçmiş olsun cnm, şükür şeker çıkmamış. Fazla su için doktorun bir şey demedi mi peki? Herhangi bir sebebi, alabileceğin önlemler vs.
Geçmiş olsun cnm, rüyalarla benimde başım dertte. Kabuslar, hiç olmayacak şeyler görüyorum sürekli.
İşe birkaç haftadır ara vermedim cnm. Şükür sıkıntımız yok, çalışıyoruz. Bayıldığım gün haricinde, sürekli geliyorum işe. Son 4haftaya girdik inş izne ayrılmak için. Doktorumuz 32den sonra çalışmam için rapor verir mi hiç fikrimiz yok. Haftaya kontrolde konuşuruz sanırım artık bunu.
Günaydın cnm. Bugün burada da hava güzel. Hafta sonu da güzeldi. İnş bozmaz artık bundan sonra :)
Bitirmenize sevindim cnm, normal şartlarda ev taşımak zulüm zaten, hamileyken kaç kat artıyordur bu zulüm tahmin edemiyorum. Aman dikkat et kendine.
gizemcim tespihat için neye karar verildison aylara doğru ne yapcz canmhiçbiryere gidemem sanrm yürüyemem bile belki
bende canm kağnı gibi yürüyrm şuan sürekli geç kalyrm zaten :) gizem git gelme dieblrler :)) aman canm şaka bir yana sağlklı olalmda olmadı izne çıkarz ne yapalm zorla bişey yook kibende ondan korkuyorum valla 36. haftaya kadar nasıl çalışacağımı düşünüyorum
ooo bence sen süpersin ben 9,5 kilo aldım 24 haftam bitiyo bugün24+5 de gittiğimde doktora ben 5.5 kg almıştım bebişimde 830gr çıkmıştı
yaa canm deme öylebende taşycm hemde hazıran sonu 10 temmzuda doğm gözkyr tabii normal olursa değişr tarih. korktm bak şimdi
Yüksek tansiyon mu var cnm? Eğer öyleyse sıcaklarda sıkıntı olur senin için dediğin gibi. Bir taraftan izne ayrılmak istiyorum, bir taraftan biraz daha uzatıp bebişimle biraz daha fazla vakit geçirmek istiyorumcanm az kaldı inş. tekrar sorunların olmazda sorunsz halledersn son ayları canm bakarsnz artk seni zorlyck gibiyse hiç kendine eziyet etme dinlen evde bende şuanlk iyiyim ama tansıyon problemı sıcaklarda artarsa belkı bende çalşmam artk zamn gösterck bakalm
Günaydın cnm, amin inş. Bizler iyiyiz çok şükür. Bebişinle sen nasılsın?günaydınizi tatlişler.hepinizi öpüyorum.herkes iyidir inş.güzel bir haftanız olsun
aynen cnm bende öyleym ki otramyrm okadr çok yiyrm ki bazen uyuya bile kalyrm :)Tevekkeli bnmki bes gunde 200 gr ondn aldi yemk yerim snra seriliorum ben :))
doktor bana şekerli gıdaları yasakladı, benim de suyum sınırda çıktı ve yüklemede şeker çıkmadı. Sen de şekerli şeyleri yeme istersen.
Günaydın cnm.
Maşallah cnm bebişine, annesini korkutmuş biraz ama sağlıklı olmasına sevindim.
Ben soluma hiç yatamıyorum. Bebeğim sdc sol tarafta duruyor çünkü. Uykumda yanlışla dönmüş isem, hemen tekmelere başlıyor, uykumdan fırlıyorum resmen. Sağımıza dönüyoruz hemen. Bende farkında olmadan sırt üstü yatıyorum. Uyandığımda farkediyorum. O zaman biraz tedirgin oluyorum açıkçası. Hareketlerini dinlemeye başlıyorum hemen.
Deliksiz uyumayı daha şimdiden özledim. Bebiş olunca nasıl olacak bakalım :)
Geçmiş olsun cnm, şükür şeker çıkmamış. Fazla su için doktorun bir şey demedi mi peki? Herhangi bir sebebi, alabileceğin önlemler vs.
Geçmiş olsun cnm, rüyalarla benimde başım dertte. Kabuslar, hiç olmayacak şeyler görüyorum sürekli.
İşe birkaç haftadır ara vermedim cnm. Şükür sıkıntımız yok, çalışıyoruz. Bayıldığım gün haricinde, sürekli geliyorum işe. Son 4haftaya girdik inş izne ayrılmak için. Doktorumuz 32den sonra çalışmam için rapor verir mi hiç fikrimiz yok. Haftaya kontrolde konuşuruz sanırım artık bunu.
Günaydın cnm. Bugün burada da hava güzel. Hafta sonu da güzeldi. İnş bozmaz artık bundan sonra :)
Bitirmenize sevindim cnm, normal şartlarda ev taşımak zulüm zaten, hamileyken kaç kat artıyordur bu zulüm tahmin edemiyorum. Aman dikkat et kendine.
İnş cnm önemli bir şey değildir. Keşke gidip danışabileceğin başka bir yer daha olsaydı.yok canım küçük bir yerdeyim pek fazla açıklamada yapmıyor fazla da konuşmuyor değişik bir doktor. hep kesin şekerden diyordu falan o da çıkmayınca bakalım inşallah sorunuz atlatırız bakalım
günaydın güzel annelerr, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol tekmeli hafta bizim olsun
günaydınizi tatlişler.hepinizi öpüyorum.herkes iyidir inş.güzel bir haftanız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?