- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.081
ooo bence sen süpersin ben 9,5 kilo aldım 24 haftam bitiyo bugün
Ay bnde hele sarimsakli yogurtlu bisey yersem bn yarim saate mayisiyorum.Allah sonumuzu hayretsinn :))aynen cnm bende öyleym ki otramyrm okadr çok yiyrm ki bazen uyuya bile kalyrm :)
işte doktor şimdiye kadar hep şekerden şüphelendi hatta direk 100 lük istedi ben kusunca seni zorlamayayım 50 lik yapalım çıkarsa ona göre bakarız çaresine dedi bende o kadar çok inandım ki şeker çıkacağına kendi kendime hep kıstım yediklerimi çok dikkat ediyorum şimdi abur cubur yemiyorum falan.küçük bi yerde yaşıyorum ben doktor ayrınıtılıyı bile ben yaparım dedi başka bi yere de yollamadı nette bir sürü şey yazıyor yok sindirim bozukluğu yok boşaltım bozukluğu falan tedirgin oldum
CNM MECBRM İŞTE BENDEimkanı olanların taşımaması taraftarıyım ancak mecbur kalınca yapacak birşey yok tabiallah sanada kolaylık versin...biz atlattık herşey yarım yamalakta olsa bitti..
YOK CNM DÜŞÜK TANSYON. MİGRENDE VAR BENDE FAZLA IŞIKLI GÜNEŞLİ OLUNCA BAKAMYRM PEK ODA TANSYN DÜŞÜKLÜĞÜ YAPYR BANAYüksek tansiyon mu var cnm? Eğer öyleyse sıcaklarda sıkıntı olur senin için dediğin gibi. Bir taraftan izne ayrılmak istiyorum, bir taraftan biraz daha uzatıp bebişimle biraz daha fazla vakit geçirmek istiyorumKarmaşık bir hal içindeyim.
Günaydın cnm, amin inş. Bizler iyiyiz çok şükür. Bebişinle sen nasılsın?
AMİN CANM . DEVRLYRM RESMEN :))Ay bnde hele sarimsakli yogurtlu bisey yersem bn yarim saate mayisiyorum.Allah sonumuzu hayretsinn :))
nukdan çok memnundum... fakat araştırmalarıma göre avent gaz yapmıyor...dışardan hava almadığı için çocuk emerken gaz yutmuyor koliki önlüyor...nuk tan memnun kakmadın mı? ben ondan almayı düşünüyorum da. tavsiye etmez misin?
canım madame coco da havlu olan varya bence onu kullanabilirsin ben ordan alıp süsleyecemGünaydın kızlar! Lohusa terlikleri hep polar kışlık, pofuduk pofuduk alan var mı? Temmuzda terletmez mi bunlar yoksa doğumdan sonra üşünüyo yaz kış böyle mi giyiliyo bilemedim...bilen var mı?
BENCE SENİN HEMŞİRE PEKKK Bİ CAHİLMİŞ... BAKMA DEDİKLERİNE ... DR UN DEDİKLERİNİ DİNLE...Kizlar yeni ikinci asimida oldum.yalniz.bnm tansiyonum 8 e dusmusanlmadim nie oyle oldu.hep 10 kardaydi hatta saglik ocagi 12.8 olcuyodu dusmus .dedi ac kalma muhakkak.biseyler ye cok su ic 3 lt ic dedi hemsire.bevek donmus totosunu kalp atisini zor duydu.nabzi 129 dedi.d vitamini kafama takilmisti ya bnm.hemsire dedi tahlil yaptr baksinlr d vitaminine dusuk cikar buyuk.ihtiml o xmn kullnmata basla dedi.bide magnezyumu 28.hftadan snra oneriyolr nie erkn vermis dedi.bnde bi kutu ictim muzla takviye yapiorum bilemedim.insallh bebege bi sknti.olmamistr insani.korkutuyolr..bizde bi saat icinde oln durum bunlar.icime kurt dusurup gonderdiler .
gerçekten zor bir durum... ben olsamda annem baksın isterdim ama ne yaızkki erkek annesi böyle durumlarda ağır basıyor... uzak olduğu için götüremiyceğini söylesen? annenin yakına taşınacağını falan?
Iyi konusuyolar sonra bisey diyolr haydaa bnmkinde sorunmu var diyorum Allah koruun canim.herkes kullaniyo magnezyum dedigin gbi Allaha emanetlerBENCE SENİN HEMŞİRE PEKKK Bİ CAHİLMİŞ... BAKMA DEDİKLERİNE ... DR UN DEDİKLERİNİ DİNLE...
HEPİMİZ KULLANIYORUZ MAGNEZYUM CANIM KORKMA
magnezyum krampları önlüyor bir kere... içmediğim gün sırtımdan tut da bileklerime kadar kramplarla boğuşuyorum...kendisi öyle yapsın içmesin hemşirenin :)Iyi konusuyolar sonra bisey diyolr haydaa bnmkinde sorunmu var diyorum Allah koruun canim.herkes kullaniyo magnezyum dedigin gbi Allaha emanetler
Kesinlikle insanın en güvendiği kişi annesi oluyor böyle durumlarda... Annen bakarsa için daha rahat eder o kesin... Aman dikkat et bebek bahanesiyle sizinle yasama düşüncesi olmasınonu düşündüm , annemin bizim oraya taşıncağını söylesem o da der ki tamam işte 1 hafta annen baksın 1 hafta geleyim ben sizde kalayım der. yani bizim için evini - düzenini de bozmaz hanfendi öyle bir yapısı var.
ben kendi annemin bile bizim evde kalmasını uygun bulmuyorum temelli olcak bir şey sonuçta, onun da bir hayatı var ben de evimde eşimle rahat olmak isterim . kaldı ki annem de aynı şeyi düşünüyor ben size gelip kalsam hem kendim rahat etmem hem de sizi rahatsız ederim diyor. Neden erkek annesi ağır basıyor dedin o kısmı anlayamadım ?
evet moral bozmamak lazım doğru diyorsun.inşallah doktor beni de rahatlatır çok sağ ol ilgin içindoktor beni hiç korkutmadı, şekerim de çıkmayınca bundan sonra şekerli gıdalar tüketmemeye özen göster korkulacak bir durum yok dikkat edelim dedi o kadar. sende netten okuyup moral bozma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?