2015 Temmuz Anneleri

doktor beni hiç korkutmadı, şekerim de çıkmayınca bundan sonra şekerli gıdalar tüketmemeye özen göster korkulacak bir durum yok dikkat edelim dedi o kadar. sende netten okuyup moral bozma lütfen

imkanı olanların taşımaması taraftarıyım ancak mecbur kalınca yapacak birşey yok tabi allah sanada kolaylık versin...biz atlattık herşey yarım yamalakta olsa bitti..
CNM MECBRM İŞTE BENDE BELKİDE DOĞRMŞ BİLE OLCM OZMNDA BEN BİŞEY YAPAMAM YARDM ETCKLR VAR İYİKİDE ONLAR YAPCKLR

YOK CNM DÜŞÜK TANSYON. MİGRENDE VAR BENDE FAZLA IŞIKLI GÜNEŞLİ OLUNCA BAKAMYRM PEK ODA TANSYN DÜŞÜKLÜĞÜ YAPYR BANA

günaydın kızlar nasılsınız?
hafta sonu kalan alışverişimizi de tamamladık eşimle...
joker de avent ürünlerinde %40 indirim vardı biri küçük biri büyük 2 biberon aldım 2 yedek başlık 2li emzik ve biberon temizleme fırçası aldım. chicco nun bakım çantasını aldım tavsiye ederim. ürünler zaten iyi bide çantası çok güzel

Günaydın kızlar! Lohusa terlikleri hep polar kışlık, pofuduk pofuduk alan var mı? Temmuzda terletmez mi bunlar yoksa doğumdan sonra üşünüyo yaz kış böyle mi giyiliyo bilemedim...bilen var mı?

Günaydın kızlar! Lohusa terlikleri hep polar kışlık, pofuduk pofuduk alan var mı? Temmuzda terletmez mi bunlar yoksa doğumdan sonra üşünüyo yaz kış böyle mi giyiliyo bilemedim...bilen var mı?
canım madame coco da havlu olan varya bence onu kullanabilirsin ben ordan alıp süsleyecem

Kızlar benim bir sorunum var ne olur fikir paylaşın ;

benim doğum da temmuzda olacak kısmetse ama biz eşimle şimdiden kayınvalidem yüzünden bebeğe kim bakacak tartışması yaşamaya başladık.

Şöyle ki , hem benim hem eşimin annesi yalnızlar. eşleri yok. bizden başka çocukları yok. Annem bugüne kadar ailede bir çok bebek bakmış , ayrıca 7 yıl bebek bakıcılığı yaptı. Evime uzak oturuyor ama bebek doğduktan sonra bize yakın bir yere kiraya çıkmaya hevesli , torunuma ben bakacağım diyor.

Kayınvalidem ise, tek çocuğu olan eşimi, o zamanlar çalıştığı için 40 günlükken şehir dışında olan kayınvalidesine bırakmış , ayda bir oğlunu görmeye gelmiş , oğlu 13 sene boyunca okul dönemlerinde annesinin yanında kalmış diğer zamanlarda hep babaannede yaşamış dolayısıyla kendi çocuğuna bile doğru dürüst annelik yapmamış bir kadın.
o da annem gibi bizim eve uzakta oturuyor.

Ancak şimdi kayınvalidem 60 lı yaşlarında , sanırım kendi çocuğuna bakamadığından dolayı kendini suçlu hissediyor ve benim doğacak bebeğime kendisi bakacakmış oğluna öyle söylemiş en azından biraz annesi biraz ben bakarım diyormuş. Benimle bu konuyu hiç konuşmadı. Konuşsa ağzının payını da alır. Kendisiyle pek anlaşamıyoruz ama saygı çerçevesinde 5 yıldır hiçbir tartışma da yaşamadık. Kadının tek sorunu yalnızlık ve oğluna yakın olmak. benden pek hoşlandığını düşünmüyorum , her hareketimi eleştiriyor ama bana laf sokmak için açığımı kolluyor.

Böyle bir durumda ben lohusalığımda bile kayınvalidemi nasıl çekerim diye düşünürken bir de bebeğimi ona emanet etmek zorunda kalma düşüncesi şimdiden uykularımı kaçırıyor geceleri düşünmekten uyuyamıyorum. Onu nasıl bu fikrinden caydırabilirim ya da eşimi , bebeğime annemin bakması gerektiği fikrini nasıl benimsetebilirim ?
eşime bebeğe annem bakmalı çünkü hem tecrübeli hem de benimle muhattap olacak sonuçta, annenle sorun yaşayacağımızı biliyorsun dediğimde , onu idare etmeyi öğreneceksin onu oyunun dışında bırakamazsın diyor. Kafayı yiyeceğim , lütfen bana bir yol gösterin....

gerçekten zor bir durum... ben olsamda annem baksın isterdim ama ne yaızkki erkek annesi böyle durumlarda ağır basıyor... uzak olduğu için götüremiyceğini söylesen? annenin yakına taşınacağını falan?

Kizlar yeni ikinci asimida oldum.yalniz.bnm tansiyonum 8 e dusmus anlmadim nie oyle oldu.hep 10 kardaydi hatta saglik ocagi 12.8 olcuyodu dusmus .dedi ac kalma muhakkak.biseyler ye cok su ic 3 lt ic dedi hemsire.bevek donmus totosunu kalp atisini zor duydu.nabzi 129 dedi.d vitamini kafama takilmisti ya bnm.hemsire dedi tahlil yaptr baksinlr d vitaminine dusuk cikar buyuk.ihtiml o xmn kullnmata basla dedi.bide magnezyumu 28.hftadan snra oneriyolr nie erkn vermis dedi.bnde bi kutu ictim muzla takviye yapiorum bilemedim.insallh bebege bi sknti.olmamistr insani.korkutuyolr..bizde bi saat icinde oln durum bunlar.icime kurt dusurup gonderdiler .

BENCE SENİN HEMŞİRE PEKKK Bİ CAHİLMİŞ... BAKMA DEDİKLERİNE ... DR UN DEDİKLERİNİ DİNLE...
HEPİMİZ KULLANIYORUZ MAGNEZYUM CANIM KORKMA

onu düşündüm , annemin bizim oraya taşıncağını söylesem o da der ki tamam işte 1 hafta annen baksın 1 hafta geleyim ben sizde kalayım der. yani bizim için evini - düzenini de bozmaz hanfendi öyle bir yapısı var.
ben kendi annemin bile bizim evde kalmasını uygun bulmuyorum temelli olcak bir şey sonuçta, onun da bir hayatı var ben de evimde eşimle rahat olmak isterim . kaldı ki annem de aynı şeyi düşünüyor ben size gelip kalsam hem kendim rahat etmem hem de sizi rahatsız ederim diyor. Neden erkek annesi ağır basıyor dedin o kısmı anlayamadım ?

TOPLUMDA GENELDE KABUL GÖRMÜŞ BİŞEY BABANNE ÇOCUĞA BAKAR DİYE... ASLINDA ANNEANNE DAHA İYİ BAKIYOR... ben evde bakıcı istemiyorum diyeceksin o zaman eşinede kv ne de... evim dağınık olabilir özelim olur vs... ben olsam bende evime gelsin baksın istemezdim... yakında ev tutsun gelsin o zaman bakacaksa evimde olmaz de eşine... :)

BENCE SENİN HEMŞİRE PEKKK Bİ CAHİLMİŞ... BAKMA DEDİKLERİNE ... DR UN DEDİKLERİNİ DİNLE...
HEPİMİZ KULLANIYORUZ MAGNEZYUM CANIM KORKMA
Iyi konusuyolar sonra bisey diyolr haydaa bnmkinde sorunmu var diyorum Allah koruun canim.herkes kullaniyo magnezyum dedigin gbi Allaha emanetler

Iyi konusuyolar sonra bisey diyolr haydaa bnmkinde sorunmu var diyorum Allah koruun canim.herkes kullaniyo magnezyum dedigin gbi Allaha emanetler
magnezyum krampları önlüyor bir kere... içmediğim gün sırtımdan tut da bileklerime kadar kramplarla boğuşuyorum...kendisi öyle yapsın içmesin hemşirenin :)

Kesinlikle insanın en güvendiği kişi annesi oluyor böyle durumlarda... Annen bakarsa için daha rahat eder o kesin... Aman dikkat et bebek bahanesiyle sizinle yasama düşüncesi olmasın bu konuda kesin tavrını koy...

doktor beni hiç korkutmadı, şekerim de çıkmayınca bundan sonra şekerli gıdalar tüketmemeye özen göster korkulacak bir durum yok dikkat edelim dedi o kadar. sende netten okuyup moral bozma lütfen
evet moral bozmamak lazım doğru diyorsun.inşallah doktor beni de rahatlatır çok sağ ol ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…