2015 Temmuz Anneleri

bence müthiş fikir bu !! çok teşekkürler

Selam kızlar...Ufaktan isim telaşı başladı bizde de...Eşim Elif,İdil,Ezgi arasında gidip geliyor..benimse aklımda henüz şöyle belirgin bi isim yok..Eşyalara gelince ufaktan teyzesi bayağa bi ihtiyacını aldı..birde yiğenim var 2 yaşında onun yatağını arabasını çoğu şeyini ben kullanacam o yönden de şanslıyım..heyecan yapmaya başladım ben...:)

Günaydın kızlar! Lohusa terlikleri hep polar kışlık, pofuduk pofuduk alan var mı? Temmuzda terletmez mi bunlar yoksa doğumdan sonra üşünüyo yaz kış böyle mi giyiliyo bilemedim...bilen var mı?

canım ben madame coco'dan uyduruk bir kumaş terlik aldım, nasıl olsa hastanede giyip orada bırakacağım eve götürmem hastanede giydiğim terliği diye düşündüm yaz da olsa ameliyathaneden çıkınca çok üşünüyormuş
buna benziyor ama bu değil tam olarak, benimkini bulamadım ama bu fiyata aldım ben de
http://www.madamecoco.com/pufidik-terlik-bayan-4
bir de parmak arası götüreceğim duş falan alınır diye.

ben idil ismini çok severim

ben,m şimdilik iyi canım 10 kilo almak dışında bebiş sağlıklı c.tesi şeker testimizde iyi çıkarsa değme keyfime sen nasılsın ?
Bende de uykusuzluk var.
Son zamanlarda pek uyumuyorum uyusam da sanki hiç dinlenmemiş gibi kalkıyorum.
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım.

Selam kızlar keyifler iyidir inş ne var ne yok bizde hastalıkla boğuşuyoruz kızım halen toparlanamadı antibiyotik kullanmamakta Israr etsemde en sonunda mecbur başlattım doktoru dinleyip. Şu çocuklar hasta olunca dünya duruyo artık okadar ağırlaştım ki çok ağrım kasılmam oluyo mutlu sona az kaldı inş

Bendede ayni sorun var neden ya sanki uykumda biri beni dovmus hic dinlenmiş kalkamiyorum
Uykuyu Çoktan unuttum 3 gündür Kızımın başında nöbet tutuyoruz eşimle Ateş'i çok çıkmasın diye öteki kızımda illa gece uyanıp tuvalete gidiyo. Yani anlıycağınız 1 saat deliksiz uyumaya hasretim aynen dinlenmiş kalkmak hayal artık

günaydın kızlarrrr,bende sizin tersinize 2 akşamdır maşallah deliksiz uyuyorum,çünkü kendıme 5 yastıkla şekil yaptım uyuyrken:)))))))sol tarafa kendimi bi kuruyorum sabaha kadar hareketsız yatıyorum:)))2 tane basımın altına,bır tane önüme bir tane sırtıma,bi tanede ama ınce olacak bacagımın arasına koyuyorum:))robot gıbı ama ınanılmaz rahat ettım,önceden normal bas yastıklarından koyuyordum bacagımın arasına kalın gelıp rahatsız edıyormus demekki...öne arkana yastık koyuncada öne düştüm arkaya düştüm dıye kendını kasmana gerek kalmıyor,öndekı yastıgada sarılıyorum gayet iyi oluyor:))bende cok işeyaradı sizde deneyın belki işe yarar..öptüm hepiniziiiiiiiiii

TŞKR EDERİZ BİZDE İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR ŞEKER YIKLEMESİ YAPTIRMADIM DR 3 GÜN AÇLIK TOKLUK ŞEKERİNE BAKTIR DEDİ AÇLIK İYİ ÇIKTI.TOKLUK KAHVALTIDAN SONRA BİŞE YEMEM GEREKMİŞ BİLMİYODUM YEDİM İÇTİM GİTTİM TOK OLAYIM DİYE

cnm geçmiş olsunn(((bende ağrı kasılma pek olmuyor,birde olsa ıyıce paranoyak olurum herhaldeisen tecrubelısın bılıyrosun,bize hersey bi panik sebebi....ilaçdna korkma valla ben bile su an bagazlarım şiştı antıbıyotık kullanıyorum...

Bende de uykusuzluk var.
BENDE DE VAR UYKU PROBLEMİ DURDUK YERE UYANIYORUM SÜREKLİ BİRHUZURSUZLUK ANLAMIYORUM AĞRIMDA YOK.ELLERİM PARMAKLARIM ÇOK UYUŞMAYA BAŞLADI KARINCALANIYOR ÖZELLİKLE UYURKEN SİZDE VARMI BU

Benimde başımda sorunlu bi karakter olduğu için çok iyi anlıyorum seni. Üstelik üst katımda oturuyor. Mümkün oldugunca uzak tutmaya çalışıyorym kendimden.... Seni biraz zorlayacak bi süreç bekliyor ama inşallah kolayca çözersin... Yüreğini ferah tut...

Bendede ayni sorun var neden ya sanki uykumda biri beni dovmus hic dinlenmiş kalkamiyorum
Kötü ya ben kum dökmeye devam ettiğpimden sanırım sancım oluyor.
Geceleride kalkıp lavaboya gidiyorum. Haliyle sabah 5:40da kalktığımdan (kalkamadığımdan desem daha doğru) dayak yemiş gibi kalkıyorum. İş olmasa da uyusam keşke
Allah yardımcın olsun canım çocukla zor
Bende yeğenimden kaçıp duruyorum. Arkamdan hala erken gel diye seslenince içim acıdı. Su çiçeği çıkarmış bizimkide yanına yaklaşamıyorum.
Maşallah sistem iyiymiş
BENDE DE VAR UYKU PROBLEMİ DURDUK YERE UYANIYORUM SÜREKLİ BİRHUZURSUZLUK ANLAMIYORUM AĞRIMDA YOK.ELLERİM PARMAKLARIM ÇOK UYUŞMAYA BAŞLADI KARINCALANIYOR ÖZELLİKLE UYURKEN SİZDE VARMI BU
Canım o uyuşma normalmiş. Eğer çok rahatsız ederse doktoruna söylersin. Belki magnezyum takviyesi yanılmıyorsam veriyordu bunun için

magnezyum krampları önlüyor bir kere... içmediğim gün sırtımdan tut da bileklerime kadar kramplarla boğuşuyorum...kendisi öyle yapsın içmesin hemşirenin :)
Aynn cnm bnde muz yiyorum o yeterszse iciyorum napim bi ara bildigin surunuyodum yerde oturdumu kalkamiodum

Merhaba arkadaşlar.
Sizlerin de karın altında adet sancısına benzer ağrılar oluyor mu
Bir de doktor hangi magnezyum hapını yazdı sizlere? Bana bir tane yazmıştı. İlaç rehberinden bakınca, hamilelik sınıfının C olduğunu gördük, şok oldum. Başkasını alacağız onun yerine Doktorlar mı çok rahat biz mi çok kaygılı anlamadım.

Bende de uykusuzluk var.
sağol canım inşallah genel halsizlik var bende de ama bahar yorgunluğu da olabilir tabi bilemiyorum az güneş görsem keyfim yerine geliyor çünkü

ilacın ismi ne cnm ?

cnm ben magnezyum diasporal toz kullanıyorum,suya dökülüp içiliyor,magnezyum hem krampları hemde rahım kasılmasını engellıyor,her aksam mutlaka yatmadan alıyorum..kanamadan sonra doktor ozellıkle devam ettırıyor

magnezyum verdi canım ayaklarıma kramp giriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…