2015 Temmuz Anneleri

ilacın ismi ne cnm ?
magvital diye hatırlıyorum ama şimdi baktım netten, gebelik kategorisi B yazıyor. Yanlış hatırlıyorum sanırım.

canım endişelendirmek ve doktorların işine karışmak istemem ama seninkinin de kategorisi C. Kullanılmasa çok iyi olur. Ya bunun alternatifleri yok mu ki hep C vermişler, biz bir tane bulduk ama içinde D vitamini yok onun da.

senin ilacın bu:
http://www.acilservis.pro/ilac/magnezyum-diasporal-300-mg-20-sase

Canim sen 30. Haftaya girmissin masallah ondesin darisi bize artik :) cocuguna cok gecmis olsun bu aralarda hasta olanlar antibiyotiksiz gecmiyor kardesim atesler icindeydi 3 kere antibiyotik kullandi mecburen cok kotkuttu bizi neyseki iyilesti Allah dermansiz hastalik vermesin

http://files.vademecumonline.com.tr...SIUM_DIASPORAL_300_Granulsase_KT_15032010.pdf
bak bide bunu oku:))magnezyum diarporal zaten bi ilaç değil,mineral takvıyesi...hamılelıkde mezirme dönemınde iç rahatlıgıyla kullanılabılir....umarım için rahatlar

Normal artık biliyorum ama öncekilere göre bunda erken ağırlaştım bütün hareketlerimi kısıtlıyor inan evde yukarı kata çıkamıyorum 2 defa yatak odasına çıksam üçüncüde uzanıyorum. Sağol ya ilaç vermeden geçirebilsem dedim işte çocuk nede olsa o antibiyotikler böbreklere ne kadar Zararlı ama alışmışız Onlarsız iyileşmemeye sonunda mahkum oluyoruz işte çok şükür Rabb'ime sık hasta olmuyorlar bide devamlı hastalıkla geçiren çocuklar var Allah yardım etsin.

Olmaz olur mu canım o ağrılar aşağı çekiyor vucüdumu sanki yolda kaldım dün resmen hemde çok kısa bir mesafede.
Ben bütün hamileliklerimde bu magnezyumu kullandım.

Eklentiler

• image.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 207

Canım çok geçmiş olsun. Benim oğlum da bir haftadır öksürüyor. O öksürdükçe benim içim gidiyor. Bi de oğluma iyi gelen bi antibiyotik var. Dr a söyledim onu vermedi. Şimdi başka antibiyotik kullanıyoruz. Geçmezse yine antibiyotik kullanmak zorunda kalıcaz. İki kere kullanmış olucaz yani. İnşallah geçer de gerek kalmaz. Allah şifa versin yavrularımıza

Sağol canım benim hesabıma göre 3 temmuzdu doğumum ama daha erkenmiş 28 haziranmış 30 haftaya ulaştık darısı size
Sağol canım aynen o ateş zaten mahvetti yawrumu dudakları yara oldu Ateş'ten bide kusma daha bu sabah biraz yemek yedirebildim. Amin inş. Kardeşinede çok geçmiş olsun.

Cansucum ben de e-bebekten aldim weeefell miydi unuttum markasini oyle biseydi 10 liraya dusmustu aynen koltuk altindan olculuyo ilerde cok gerekirse kulaktan olculenden alirim da simdi o kadar para veremiycem :)

ne önemi var ki, sonuçta kategorisi C. benim eşim dr. ve ilaçlarım için ilk olarak vademecuma bakar. Orda C yazdığını görünce hemen alternatif aradı. Tabi C kategorisinde bir ilacı doktor niye yazdı bilmiyorum. Tamam zararlı olduğu kanıtlanmamış ama zararsız olduğu da kanıtlanmamış. Uzak dursak iyi olur. Keşke doğal yollarla alabilsek. Bana demiri de kalsiyumu da magnezyumu da ilaçla verdi doktor. Knedime iyi bakamadım sanırım

Olmaz olur mu canım o ağrılar aşağı çekiyor vucüdumu sanki yolda kaldım dün resmen hemde çok kısa bir mesafede.
Bu B. Daha iyi. Biz de sanırım bundan alacaktık. B varken C verilmesi çok saçma. Acaba firmalarla anlaşmadan dolayı mı veriliyor, kafam takıldı.

SAgol canim ya kardesim hemsirelik ogrencisi lise 2 de ama kardes yani o hastalaninca annemle yasa girdik su domuz gribi korkusundan neyseki atlatti senin kizin daha kucuk yani ilgiyi kesemezsin Allah yardimcin olsun ben bide ana olcam guclu degilim daha soguk kanli olmam gerek yaaa

Çok sağol senin miniğinede çok geçmiş olsun. Ay inş iyi olurda gerek kalmaz antibiyotiğe. Tam hastalık mevsimi havalar bi öyle bi böyle çocuklarda hassas hemen kapıyorlar. Öksürükte ayrı bidert.
Sabah akşam 1 çay kaşığı hakiki Zeytinyağı dene çok iyi geliyo. Yada günde 1 çay kaşığı çörekotuyağı. ( hamileler denemesin kızlar ben çocuk için diyorum yanlış anlaşılmasın)

Bana da doktor bundan ikibucuk ay once vermisti bunu ama ne karnimda ne bacagimda kramp yoktu bu ara basladi arka bacagimda damar cekiliyor geceleri :) bnde artik icmeye basladim bunu insallah iyi gelir :)

Merak etme öyle bi güçlü oluyorsun ki sen bile kendini tanıyamazsın. Ilk Kızımın ilk ateşlendiği günü hiç unutamam 7 aylıktı ramazandı eşim sahura kadar dükkandaydı bi baktım çocuk yanıyo hemen onu aramıştım kucağımıza alıp deli gibi araba sürüp nöbetçi doktora koşmuştuk. Napacağımı bilmiyordum çünkü. Üzerini çıkartıp ılık bi duş aldırsam iyi gelirdi bunları zamanla öğrendim. Sende hiiiiç korkma annelik çok farklı çok güçlü bi duygu

Yaa evde bi şişe zeytinyağı var. Hakiki diye aldık. Çok kokuyo diye yiyemedik. Veriyim bari oğluşuma. İnşallah iyi gelir. Çok sağol canım

Bu B. Daha iyi. Biz de sanırım bundan alacaktık. B varken C verilmesi çok saçma. Acaba firmalarla anlaşmadan dolayı mı veriliyor, kafam takıldı.
Bilmiyorum ki ablamada farklı bi hap vermişti böyle suda erimiyordu. Eczacıya sor bi açıklaması vardır belki yada içeriğinde bi fark vardır senin o farka ihtiyacın vardır. Doktoruna güvenmiyorsan iice araştır.

KIZLAR NASL YORGNM YA NİE BÖYLE OLYRM BEN SANKİ HİÇ DİNLENMEDM BİDE İŞ ÇIKIŞI TEKRAR ALIŞVERİŞE ÇIKCM BELKİ BUSEFER BULURUM ARTIK AMA AYKLARIM GİTMYR İŞ İÇİN KALKYRM AMA SANDALYEME BİR OTRYTRM SANKİ KİLOMETRELERCE YÜRÜMŞM YORGNLUĞU OLYR BİDE COK UYM GELYR YA

Yaa evde bi şişe zeytinyağı var. Hakiki diye aldık. Çok kokuyo diye yiyemedik. Veriyim bari oğluşuma. İnşallah iyi gelir. Çok sağol canım
Heh çok kokuyorsa hakikidir bizdede var ilaç niyetine kullanıyorum hep. Bimin riveria olan Zeytinyağı yemeklerde iyi oluyo kokmuyo aklında olsun. Başka yerdende alsan markası başkada olsa riveria OLMASINA dikkat et en hafifletilmiş olan Zeytinyağı çeşidi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…