2015 Temmuz Anneleri

Normal artık canım fazla yorma kendini oturunca ayaklarını uzatacağın bişey varsa koy altına belinide destekle artık yolun sonuna yaklaşıyoruz yükümüz ağırlaşıyo. Ay elbise mi arıyon sen halen bırak eksik kalsın dikkat et kendinw

Cansucum ben de e-bebekten aldim weeefell miydi unuttum markasini oyle biseydi 10 liraya dusmustu aynen koltuk altindan olculuyo ilerde cok gerekirse kulaktan olculenden alirim da simdi o kadar para veremiycem :)

ben verecektim para ama gereksizmiş. en iyisini düşünmüşsün. koltuk altını tavsiye ettiler bugün. zaten alından ölçenler özellikle hemen bozuluyor. ablam kullandı. bazen aynı anda başka ısılar gösteriyor. o yüzden onu elemiştim. şimdi kulağıda eledim :)

yoğurt ayranı filan mı arttırdın canım. beden kalsiyum olsun diye her gün yanımda 1 koca kase yoğurt getiriyorum. farkettim ki uykudan bayılacak gibi oluyorum iş yerinde. zaten hamilelik ve bahar yorgunluğuda var. boş boş yatasım geliyor. elbisede yok mu hiç evden olan ya da kuzenden filan. 3-4 saat için yorma kendini.

3. trimestır belirtileri bunlar canım. Bi de bahar yorgunluğuyla aynı döneme geldi. Ben de uykumu aldığım halde sürekli uyumak istiyorum. Az kaldı hayırlısıyla inşallah.

Canım bende de var. Artık oksijen ihtiyacının çok artması, bebeğin gelişimi için artık vücudunu sömürmeye başlaması ve doğumun yaklaşması sebep olabiliyormuş. Ben şimdiden menepozlu kadınlar gibi sıcak basmasından şikayetçiyim. Akşamlarıda uyuyamıyorum. 37. haftaya kadar nasıl çalışacağım diye düşünüyorum.

yok cnmm yaa kendıne de baksan bebek sömürüsü had safada besınler yetişemıyor,ben full dıyetısyen eşliğinde gecırıyorum gebeliği.hiç bozmuyorum..kalsıyumu besınle alıyorum ben,ama magnuezyumu tamamlamak ımkansız,kendim için bi tablo çizdiğimde,kullandıgım progestan tabletten,parola,arada kulladıgım antibiyotıkden,vurulan düşük önletıcı ıgnelere kadar hepsının sınıfının a oldugunu düşünmüyorum,parolun zaten c oldugunu bılıyorum,progestan z bıle olabılır:)şaftını kaydırıyor ınsanın:)b sı varsa kullan tabıkı magnezyumun ama o kadar cok kullandıgım ağır ilaçların ıcınde magneyumun c sini b sini çok da onemsemıyorum,doktoruma bu konuda cok guvenıyorum zaten ki,bizimkide tüp bebek,her aşamasında özenle seçiyor ılaclarımızı..eşiniz saglıkcı ldugu ıcın daha da tıtızlenıyor olablır ama benim için doktorumun tercıhlerı onemlıdır...

Kızlar akşam 11 de yattım sabaha kadar deliksiz uyudum(haftasonu 1,5 saatlik yola gittik geldik),yorgundum biraz..Ne kadar uyusam da öğleden sonra olunca okulda yine uykum geliyo.eve gidince uyku ihtiyacım oluyo.ilk 3 ayki gibi yorgun hissetmeye başladım tekrar

Kızlar bi de dr. magnezyum kalsiyuma gerek var mı diye sorduğumda süt içmiyo musun dedi içiyorum dedim o zaman yok dedi ama ben yeterli tükettiğimi düşünmüyorum.c.tesi sabahı yine bacağıma giren krampla uyandım bağır çağır eşim masajla yumuşattı biraz ama yeri hala acıyo 2-3 gün sürüyo krampın sancısı size de oluyo mu hiç?acaba alsam mı calsiyum ve magnezym desteği decavite ek olarak?

Uyu işte her fırsatta uyu valla benim yerimede uyu
Yorgunluk normal artık bahar havasıda iice mayıştırıyo insanı ya

Sanırım hepimiz aynı durumdayız. Birde dikkat ettim ben yemek yedikten sonra ağırlık çöküyor. Başta yediklerimi kusmamak için uyumaya çalışıyordum alışkanlık olduğunu düşünmüştüm ama sonrada fark ettim öyle bir şey değil. Resmen başımı masaya koysam uyurum o derece

Kızlar kabak çekirdeği tüketirseniz vücudun ihtiyacı olan magnezyumun %46sını karşılıyabiliyor. Ben magnezyumu haftada 1-2 tane ve devamlı kabak çekirdeği tüketerek kramplardan kurtuldum. Benim gibi ilaç kullanmak istemiyorsanız alternatiflerini araştırın derim.

Kabak Çekirdeği Besin değerleri: (100 gram)

A vitamini: 70 İ.U

Tiamin: 0,24 mg.

Niasin: 2.4 mg.

Riboflavin: 0,19 mg.

Kalsiyum: 51 mg.

Demir: 11.2 mg.

Fosfor: 1144 mg.

Yağ: 46.7 gr.

Karbonhidrat: 15.0 gr.

Protein: 29.0 gr.

Kalori: 553

Besin Değerleri (100 gram)

Enerji Kcal/100 gr : 665

Protein: %34.00

Doymuş Yağ: %10.53

Doymamış Yağ: %43.25

Karbonhidratlar: %4.40

Kalsiyum mg: 46.00

Magnezyum mg: 200.00

Demir mg: 4.85

AYNEN CNM YA BU DÜĞÜN BENİ YORDU VALLA BUGUN BULDYSM BULCM ZATEN YOKSA HİİÇ UĞRAŞAMAM

Bana oluyo arada o kramplar decaviti sadece 1 ay kullandırdı benim doktorum. Magnezyum kalsiyum kan hapı ayrı ayrı verdi decavit Multi vitamin ya belki gerek görmemiştir senin durumuna bakarak. Sağlık ocağındaki doktora danış bide istersen. Her doktor farklı bi takip yapıyor o yüzden kendin gidip ilaç alıp kullanma. Ben kullandığım halde kramp kasılma son Hız devam ediyo

cnm zaten 25 haftadan sonra doktor verıyor megnezyum destegı,benım tam basladı kramplar ,doktor megnezyumu verdı,bi daha hiç şikayetım olmadı,magnezyum bebegın beyin gelişimi içinde cok onemlı dıyor doktor..ben magnezyumu sadece beslenmeyle alıyorum..sende doktoruna danıs ve almaya basla bence

YOK CNM YA ARTTRMDM ASLNDA AMA NİE BÖYLEYM BİLMYRM BİDE ELLERM KOCAMN OLYR GÜN İÇİNDE KUZUM YOK İŞTE OLSA HANİ HİÇ UĞRAŞMYCM GİYCM GİTCM DENEDM ESKŞDEN BİRAZ BOL GELEN ELBİSEM VARDI HİÇ FERMUARI BİLE ÇEKLMYR YA BUGUN NEYSEKİ ANNEMLE ÇIKCM EŞİM ÇALŞYR TEK BAŞIMA GÖNDRMYR ZATEN . BULRSM ALCM BULAMAZSM ARTK NE GYCM KARA KARA DŞNYRM BAKALM

değerlerine bakılmadı mı? bakılıp ona göre başlanabilir. artık sütte zannedildiği kadar iyi, kaliteli bir kalsiyum yok. emilim sağlanmıyor. doktorlardakş bu ısrarı anlamıyorum vallah i:)
sedas sen de haklısın ne diyeyim

AYNEN CNM O DÜN BENDE OLDU ALIŞVERİŞ İÇİN DÜKKANLARA GİRDKÇE BİRKAÇ BİŞEY DENEDIKCE BAYLCM ZANNTM OKADR ISCKLDM BUNALDM Kİ . EVE DÖDK EŞİM DİO ÜŞYRM BEN DİORM DELMSN YANYRM BEN . BİR DOĞRSYDK HAYRLSYLA

kalsıyumu besınden alıyorum demek ıstedım yanlıs yazmısım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…