2015 Temmuz Anneleri

AYNI DURUM BENDEDE VAR CNM SAATLERCE UYUSM BANAMSN DEMYR VÜCDM ARTK NEFES NEFESE KALYRM .

CNM ÇİĞ ÇEKRDEKTE VAR SANRM KAVRLMŞ OLANDA DEĞİL DİMİ ?

canım ağırlaşıyoruz artık Rabbim yardımcımız olsun

canım sen istanbuldamısın ? hangi merkeze yada doktora gidiyorsun sakıncası yoka

magnezyum ek olarak kullanmadan o kramplar geçmiyor malesef canım ,, ben sabah akşam kullandığım halde arada bir oluyor ,, ben sabahları 3 tane osmin positive alıyorum kalsiyum magnezyum ve d vitamini ,, akşamlarıda magnezyum positive alıyorum bir tane ,, decavite bırakalı çok oldu , ferro sanol ve folbiol kullanıyorum onun yerine ,

Canim artik bebislerin yeri iceride gunden gune azaliyor hareketleri eskisi kadar cok ve yogun olmayacak ama siddeti daha cok olacak hic merak etmeyin. Saga sola yatmakla bebege hicbirsey olmaz merak etmeyin:) onlar rahim icerisinde bir balon icinde bizim disardan yaptigimiz seylerden etkilenmiyorlar.

Hayir olsun canim. Benim ruyalarda hep karmakarisik bu aralar:)

PEki biz yazın ne yapacağız?
Hele bebeğin olduğu odada cam açamayız, pervane, klima falan yasak offff ki ne offf

Canim arabanizida odanizida hule gule saglikla kullanin cok guzeller!!!:)

Merhaba hanimlar, nasilsiniz görüsmeyeli???Hersey yolundadir insallah...Bizde hersey yolunda, kizimla uykusuz gecelere talim ediyoruz, Malesef...Alerjim azdi, astim da ayni sekilde, ilac icmiyim diye direndim ama olmadi malesef 3 gündür alerji ilaclarini iciyorum. Dr um hic bi sakincasi yok kullan dedi ama iste yine de riske atmak istemiyorsun.Gece nefes almam zorlastikca bi basiyo tekmeleri, alooo orada ne oluyo der gibi.Iyi yani cimcimem:), Haftaya pazartesi randevumuz var, bu kez ultrason da var bizde, son ultrason.Eger kendimiz baktirmazsak artik dogumda görücem kuzumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…