- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #36.181
AYNI DURUM BENDEDE VAR CNM SAATLERCE UYUSM BANAMSN DEMYR VÜCDM ARTK NEFES NEFESE KALYRM .Kızlar akşam 11 de yattım sabaha kadar deliksiz uyudum(haftasonu 1,5 saatlik yola gittik geldik),yorgundum biraz..Ne kadar uyusam da öğleden sonra olunca okulda yine uykum geliyo.eve gidince uyku ihtiyacım oluyo.ilk 3 ayki gibi yorgun hissetmeye başladım tekrar
CNM ÇİĞ ÇEKRDEKTE VAR SANRM KAVRLMŞ OLANDA DEĞİL DİMİ ?Kızlar kabak çekirdeği tüketirseniz vücudun ihtiyacı olan magnezyumun %46sını karşılıyabiliyor. Ben magnezyumu haftada 1-2 tane ve devamlı kabak çekirdeği tüketerek kramplardan kurtuldum. Benim gibi ilaç kullanmak istemiyorsanız alternatiflerini araştırın derim.
Kabak Çekirdeği Besin değerleri: (100 gram)
A vitamini: 70 İ.U
Tiamin: 0,24 mg.
Niasin: 2.4 mg.
Riboflavin: 0,19 mg.
Kalsiyum: 51 mg.
Demir: 11.2 mg.
Fosfor: 1144 mg.
Yağ: 46.7 gr.
Karbonhidrat: 15.0 gr.
Protein: 29.0 gr.
Kalori: 553
Besin Değerleri (100 gram)
Enerji Kcal/100 gr : 665
Protein: %34.00
Doymuş Yağ: %10.53
Doymamış Yağ: %43.25
Karbonhidratlar: %4.40
Kalsiyum mg: 46.00
Magnezyum mg: 200.00
Demir mg: 4.85
aaa değişti mi gizem ,bende ' la ilahe illa ente ..... ' ona devam ediyoruz sanıyorum .CANM SALAVAT ÇEKECEZ BELLİ SAYISI YOK CEKEBLDĞMZ KADR ALLAH KABUL ETSN
canım ağırlaşıyoruz artıkKIZLAR NASL YORGNM YA NİE BÖYLE OLYRM BEN SANKİ HİÇ DİNLENMEDMBİDE İŞ ÇIKIŞI TEKRAR ALIŞVERİŞE ÇIKCM BELKİ BUSEFER BULURUM ARTIK AMA AYKLARIM GİTMYR İŞ İÇİN KALKYRM AMA SANDALYEME BİR OTRYTRM SANKİ KİLOMETRELERCE YÜRÜMŞM YORGNLUĞU OLYR BİDE COK UYM GELYR YA
tmm canım anladım tesekkurlerCANM SALAVAT ÇEKECEZ BELLİ SAYISI YOK CEKEBLDĞMZ KADR ALLAH KABUL ETSN
canım sen istanbuldamısın ? hangi merkeze yada doktora gidiyorsun sakıncası yokayok cnmm yaa kendıne de baksan bebek sömürüsü had safada besınler yetişemıyor,ben full dıyetısyen eşliğinde gecırıyorum gebeliği.hiç bozmuyorum..kalsıyumu besınle alıyorum ben,ama magnuezyumu tamamlamak ımkansız,kendim için bi tablo çizdiğimde,kullandıgım progestan tabletten,parola,arada kulladıgım antibiyotıkden,vurulan düşük önletıcı ıgnelere kadar hepsının sınıfının a oldugunu düşünmüyorum,parolun zaten c oldugunu bılıyorum,progestan z bıle olabılır:)şaftını kaydırıyor ınsanın:)b sı varsa kullan tabıkı magnezyumun ama o kadar cok kullandıgım ağır ilaçların ıcınde magneyumun c sini b sini çok da onemsemıyorum,doktoruma bu konuda cok guvenıyorum zaten ki,bizimkide tüp bebek,her aşamasında özenle seçiyor ılaclarımızı..eşiniz saglıkcı ldugu ıcın daha da tıtızlenıyor olablır ama benim için doktorumun tercıhlerı onemlıdır...
magnezyum ek olarak kullanmadan o kramplar geçmiyor malesef canım ,, ben sabah akşam kullandığım halde arada bir oluyor ,, ben sabahları 3 tane osmin positive alıyorum kalsiyum magnezyum ve d vitamini ,, akşamlarıda magnezyum positive alıyorum bir tane ,, decavite bırakalı çok oldu , ferro sanol ve folbiol kullanıyorum onun yerine ,Kızlar bi de dr. magnezyum kalsiyuma gerek var mı diye sorduğumda süt içmiyo musun dedi içiyorum dedim o zaman yok dedi ama ben yeterli tükettiğimi düşünmüyorum.c.tesi sabahı yine bacağıma giren krampla uyandım bağır çağır eşim masajla yumuşattı biraz ama yeri hala acıyo 2-3 gün sürüyo krampın sancısı size de oluyo mu hiç?acaba alsam mı calsiyum ve magnezym desteği decavite ek olarak?
yok cnm yazdm burdan ama görmdn sanrmaaa değişti mi gizem ,bende ' la ilahe illa ente ..... ' ona devam ediyoruz sanıyorum .
rica ederm cnm burdn yazdm ama görlmedi sanrm özel msj attgm tesbhat iptal kızlar salavat çekyrz herkes istdgı kadr cekeblrtmm canım anladım tesekkurler
amin canmcanım ağırlaşıyoruz artıkRabbim yardımcımız olsun
canım sen istanbuldamısın ? hangi merkeze yada doktora gidiyorsun sakıncası yoka
Canim artik bebislerin yeri iceride gunden gune azaliyor hareketleri eskisi kadar cok ve yogun olmayacak ama siddeti daha cok olacak hic merak etmeyin. Saga sola yatmakla bebege hicbirsey olmaz merak etmeyin:) onlar rahim icerisinde bir balon icinde bizim disardan yaptigimiz seylerden etkilenmiyorlar.Günaydın kızlar. Dün sabah bebeğim geceden beri hareket etmediğinden çok huzursuzlandım. Uyanınca biraz daha bekledim.acaba uykumda farketmedim mi diye. Ama normalde kıpır kıpır olan bebek çok çok cılız bi kaç hareket etti. Eşimle acilin kapısına vardık ki hanımefendiyi hıçkırık tuttuGaliba ondan rahatsız oldu hareketlenmeye başladı. Kapıdan döndürdü bizi Bir de ben artık gece sağa sola yatınca hareketlenirse uyanıyorum.hele ki sabaha karşı sola yatarsam soldan sağa yatrsam sağdan vuruo cadı. Ben de yastıkları dikip oturur pozisyonda uyuyorum Ama sola yatmadığım için içim içimi yio. Bebeğe bi zararı var mıdır ki ?
Kavrulmuş ve tuzsuz olanın besin değeri bu canımCNM ÇİĞ ÇEKRDEKTE VAR SANRM KAVRLMŞ OLANDA DEĞİL DİMİ ?
Hayir olsun canim. Benim ruyalarda hep karmakarisik bu aralar:)evet canm ya yaz gelmyck anladm ben onu :) kabuslar gördmbebişin birini annesi gölün ortasına bırakmş gitmş köpekler yanına gelyr bende penceren göryrm birden fırlyrm onu kurtaryrm ordan okadr tatlı tombalak ki gerçek gibiydi okadr üzülmşmki rüyamda başm ağryr biraz.
PEki biz yazın ne yapacağız?AYNEN CNM O DÜN BENDE OLDU ALIŞVERİŞ İÇİN DÜKKANLARA GİRDKÇE BİRKAÇ BİŞEY DENEDIKCE BAYLCM ZANNTM OKADR ISCKLDM BUNALDM Kİ . EVE DÖDK EŞİM DİO ÜŞYRM BEN DİORM DELMSN YANYRM BEN . BİR DOĞRSYDK HAYRLSYLA
Canim arabanizida odanizida hule gule saglikla kullanin cok guzeller!!!:)KıZlar bu arada sonunda bebek arabamızı aldık :)) Aslında tereddütlerimiz vardı bu bebek arabası konusunda ama eşim bunu çok istedi. Ben de mor hastası olduğum için dayanamadık aldık İnşallah bebişimizle sağlıklı huzurlu kullanmak nasip olur. Eki Görüntüle 1491138 Bebek odası olarak da http://www.cilek.com/softy Linkteki odayı beğendik. Görüşlerinizi bekliyorumm :))
amin canm inş.Hayir olsun canim. Benim ruyalarda hep karmakarisik bu aralar:)
yancz cnm benm evm çokta sıcak olyr yaPEki biz yazın ne yapacağız?
Hele bebeğin olduğu odada cam açamayız, pervane, klima falan yasak offff ki ne offf
yok görmedim ,sayfalar o kadar çok luyor ki bazen okuyamıyorum. tamam o zamanyok cnm yazdm burdan ama görmdn sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?