2015 Temmuz Anneleri

Su saglik ocagindaki hemsirelerde cok biliyor canim:) magnezyumdan birsey olmaz bircok hamile kullaniyor. Bende kizimda kullandim
Hep.

Cok zor bir durum canim. Ne desek bos annen yakina tasinirim diyormus kayinvaliden uzakta onu bahane etsen?

Canim gecmis olsun kuzuya. Antibiyotik icsin kulak enfeksiyonunda toksa cok daha kotu sonuclar oluyor. Arkadasin oglunun kulagini yeni tup takip bosalttilar filan bende cok karsiyim antibiyotigin zirt pirt verilmesine ama kulak konusunda hassasim. Bende cok cektim cunku kulak problemi. Hemencecik toparlar insallah kizin !

Canim cok iyi anliyorum seni kolay gelsin! Bende 2,5 aydir hatirlarsan bizim kizda cok hasta olmustu k zamn bir basladim uykusuzluga bir gece bile aksam yatip sabah uyanmadim bebek oncesi azicik uyuyabilseydim keske birde hamilelikten uyuyamamak degil bu. uykundan uyanip cocukla ilgilenmek cok daha farkli. Kizimin aglamasina bir uyaniyorum derin uykudan kalbim yerinden cikacak gibi carpmaya basliyor bir ates basiyor filan sonra uyu uyuyabilirsen artik

hayırlı günler kızlar kızımın ateşi düşmedi acile götürdüm kuzum bronşit olmuş 8 tane iğne verdi acil doktoru.. inşallah hemen iyi olur allah bütün hastalara şifa versin içleri sırada bizlerin evlatarına inşallah amin

Canim nasil kiskandim seni:) bugunlerin keyfini bol bol cikar. Sirf bebek zamanlari emzirme degil sonrasinda da maalesef sekil 1A'da goruldugu uzere dogruduzgun bir uyku olmuyor hastaydi tuvaletiydi kabus gormesiydi filan:)

Hayir olsun canim. Benim ruyalarda hep karmakarisik bu aralar:)
benimde rüyalarım hep karmakarışık,ya doğuruyorum ya bebek olmuş onla ilgileniyorum ya en yakınım ölüyo,ya da çığlıklarla uyanıyorum korkarak.hem güzel rüyalar hemde kabus görüyorum bu aralar..

Canim sut iciyorsan kalsiyumun fazlasi zararli gunde 1000 mg olmasi lazim. Yoksa vucutta birikme yapiyormus. Kramplar zaten kalsiyum degil magnezyum eksikliginden oluyor. Onu da doktoruna sormadan alma istersen. Dozunu markasini o soyler.

Kizlar demir ilaci ne kullaniyosunuz.bnmki vegaferon.dunya saglik orgutude ferro sanolu oneriyomus baska demir takviyesi kullnmayin diyorlrmis bugun arkadas soyledide.bilginiz varmi

Bende öyle 1 aydır yanıyorum hep ince giyiniyorum okadar sıcaklıyorum ki korkuyorum biyandan da farketmeden üşütücem diye ama menepozlu gibi soyunuyorum sürekli. Zaten nefen nefese kalmaya alıştım bir süredir konuşurken bile nefes nefese kalıyorum artık konuşmuyorum bende :)) eşim çok memnun Şaka biyana ağırlaşmamızın belirtisi galiba bunlarr bir yandan zorlanıyorum bazen geçsin günler diyorum bir yandan da hamilelik günlerimi kuzumun tekmelerini de özlerim tadını çıkarayım son zamanların diyorum

Iyiki soyledin canim, bende disaridan almadan halletmeye calisiyorum. Burada doktorlar birde hindistan cevizi suyu oneriyorlar. Burada organik markette satiliyor bulmak kolay orada bulabilirseniz o da cok iyi geliyor:)

Canim ya doktordan doktora ulkeden ulkeye o kadar fark varki. Burada mesela herseyin dogalindan yanalar. Ne progesteron ne demir kesinlikle degerlerine bakmadan verilmiyor. Ben asilama oldum hem tr'de hem burada sistem o kadar farkli ki. Tr'de asilama ertesi gunu rutin progesteron verildi aylarca kullandim. Burada daha hamile kalmadan progesteron takibi basladilar gerek olmadigi icin vermediler. Iyi oldu aslinda cunku gerek yokmus demekki bosuna o hapin sikintilarini cekmedim. Kizimin kontrollerinde de hemen ilac kesinlikle verilmiyor. Vitamin ve takviyelerde oyle. Ben su anda sadece hamile multi vitamin takviyesi iciyorum halbuki kizimda bir avuc vitamin takviyesi iciyordum. Kizim gayet iyi saglikli bakalim bu nasil olacak:) iki hamileligim asilamadan itibaren tamamen farkli seyrediyor sonuclari gorecegiz artik:)

PEki biz yazın ne yapacağız?
Hele bebeğin olduğu odada cam açamayız, pervane, klima falan yasak offff ki ne offf
Canim neden bebegin ofasinda cam acamiyorsun? Tam
Aksine odasi hep havalandirilmali. Cocuk sicaktan pisik olur. Heleki yaz bebegi. Birde nasil alistirirsan oyle gider soyleyeyim. Fazla korurdan en kucuk ruzgarda hasta olur. Tavsiyem bol bol penceresini kapisini ac bol hava aldin bebis:)

Oyledir elbet canim ya onu kucagima alayim hele bir hayirlisiyla ♡

Gecmis olsun canim umarim gecer alerjin yakinda polen alerjisi galiba? Hadi benden ondesin yine:) ben en son 20. Hafta ultrasona girdim dogunca gorucez artik:)

Ah canim gecmis olsun kizina cok, noluyo boyle kizlara hepsi hastalar??? Orada havalar bir sicak bir soguyor ondan galiba umarim hemen iyilesirsiniz

Annelik icguduleri hat safhada hormonlarla:) dogunca daha degisik ruyalar oluyor, ben hep kizimi emzirmeyi unutup baska bir sehire gitmisim geri donemiyorum kizim ac diye agliyorum vs. ruyalari artik her gece goruyordum bir ara sona gecti:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…